Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.03.31 visose vietose
-
2 taškai
-
GreenSide grafikos parduotuvė
Toske sureagavo į Ignas_Image už temą
Visų pirma prieš užsisakant darbus, laikykitės vienos taisyklės: Laikykitės forumo taisyklių. Ir prašau neformatuoti mano anketos Ši grafikos parduotuvė atliks tokius darbus kaip: darbo rangai, darbo užrašas, avataras, parašas, userbaras. Kaip atsiskaitinėsite? Viskas priklausys nuo darbo, už paprastą avatarą su tekstuku, imsime vos 5 reputacijos taškus, tas pats ir su parašais. Bet jeigu norit normalaus parašo arba avataro su visokios chujendracijom, tada imsim serverio JIEVRUS. Mūsų parduotuvėlėj dirba... Ignas Image Misha Morozov Rin Ir ieškau naujų,1 taškas -
Lietuviška "LSPD" modifikacija.
Tomas_Bielka sureagavo į Modis_Mtz už temą
Sveiki ieškojau ir radau lietuvišką LSPD modifikaciją , ir sumaniau pasidalinti su jumis. NUOTRAUKA: http://imgur.com/wFjBb2G,tescezm LINKAS: http://www.mediafire.com/download/tscsyrvpbb1eqtb/LSPD+lietuvi%C5%A1kas.rar1 taškas -
SUSIKAUPK / FOCUS (2015)
Lukas_Rastaman sureagavo į Rafael_Nadal už temą
Nikis (vaid. Will‘as Smith‘as) yra gyvenime šilto ir šalto matęs aferistas – vienas geriausių savo srityje. Eilinio darbelio metu Nikis susipažįsta su neeiline mergina Džese (ją vaidina „Volstryto vilke“ matyta Margot Robbie). Gražuolė Džesė paprašo aferų veterano išmokyti ją profesinių triukų. Nors ir dvejodamas, Nikis sutinka. Pamažu jų bendravimas peržengia mokytojo ir mokinės santykių ribą. Vyras pažeidžia vieną pagrindinių savo pasaulio taisyklių – nepainioti darbo su jausmais. Išsiskyrimas tampa neišvengiamas. Praeina treji metai. Buvę kolegos ir meilužiai netikėtai susitinka Buenos Air1 taškas -
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Arnas_Bulsonas ✔ Koks tai pasiūlymas: Stovėjimo aikštelės miesteliuose, iš kurių neitų ištempti mašinų ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sumappinti stovėjimo aikštelių prie žvejybos punktų ir miesteliuose bent po 1 ir gal sukurti šiokią tokią sistemėlę, kuri neleistu mechanikams iš tų aikštelių nutempti mašinų. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Mechanikai nepiknaudžiautų savo darbu ir nenutempinėtų automobilių tik įėjus į takrim žvejų parduotuvę ar kokį kitą pastatą, kuriame užtruksi ne daugiau 30 s. Daugelis žaidėju yra pasipiktinę,jog ne1 taškas
-
Pristatau Mantas_Fortress
Hatice_Leo sureagavo į Mantas_Fortress už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Mantas_Fortress Jūsų vardas realiame gyvenime :Mantas Kiek jums metų ? :16 Iš kokio miesto esate? :Na šeip as iš kaimo. Kuris vadinasi Vosiliškis. Na o artimiausias miestas Raseiniai. Jūsų charakterio savybės :Na esu gan bendraujantis, prikolnas, kartais nusišneku :DD Bet buna ir nuotaikų kaita. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? :Na už važinėjima su mašina, traktoriu tikrai nieko smagiau... Bet dar mėgstu leisti laika su draugais, na ir prastu oru, vakarais pachilint prie pc. Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? :Geros: Bendraujantis Blogos: Kartais1 taškas -
Nuko` - Banko interjeras #2 [PRIDĖTAS VAIZDO ĮRAŠAS]
Major_Payne sureagavo į Nuko` už temą
http://wiki.gta-online.lt/SetObjectMaterialText Ačiū už įvertinimus.1 taškas -
Prisistatau Aiste_Veranyte
Aiste_Veranyte sureagavo į Karolis_Rastaman už temą
Labas, malonu susipažinti, sekmės žaidime.1 taškas -
Prisistatau Aiste_Veranyte
Aiste_Veranyte sureagavo į Lukas_Rastaman už temą
Labas malonu susipažinti.1 taškas -
1 taškas
-
Už kokia komanda sergi tu?
Helly_Hansen sureagavo į anton už temą
Jūsų V_P?: Anton_Draginovic Komandos Pavadinimas?: Rk Dragūnas (RANKINIS, man p*, kad čia negalima rankinio) Kokiam miestui atstovauja komandos?:Klaipėdai Kodėl palaikote šią komandą?:Nes jie yra geriausi.( 5x LRF čempionai, 6x Lietuvos Rankinio federacijos čempionai, 1x Baltijos Rankinio įšukio taurės čempionai)1 taškas -
Rytis_Bit užblokavo Kostas_Nba
Rytis'Bit sureagavo į Kostas_Nba už temą
Prisipažįstu, esu kaltas, norėjau truputį padurniuot ir nepagalvojau apie pasėkmes. Atsiprašau.1 taškas -
Už kokia komanda sergi tu?
MisterJames sureagavo į Agness_Landau už temą
Jūsų V_P?: Agness_Landau Kurioje lygoje žaidžia jūsų komanda [LKL/NBA/Euroleague ir kt.] ?:LKL/Eurolyga, NBA. Komandos pavadinimas?:Kauno Žalgiris, Atlanta Hawks. Kokiam miestui atstovauja komandos?:Kaunas , Atlanta. Kodėl palaikote šią komandą?: Žalgiris yra mano gyvenimo dalis, visada važiuoju su šeima stebėti šios komandos rungtynių Žalgirio arenoje, nors ir pralaimi, o tai būna dažnokai, aš vistiek juos palaikysiu ir palaikau! Pas mane kraujyje visada išliks žalia, balta. Hawks, šių metų atradimas NBA lygoje. Man jų žaidimas labaaai patinka, jie puikiai yra susižaidę, nors ir net1 taškas -
Taksi valdžios pokalbis [ Juoko forma ]
Augis_Smile sureagavo į Alvydas_Audine už temą
Ai čia šiaip toks medinis prikolas apie realybę1 taškas -
[Lithuania-Fitness] Prisijunk prie mūsų ;)
Junior_Neymar sureagavo į P`Quinttino už temą
Sakyčiau kad jie taip nedaro nes mačiau kad jie viska iš yuotubės susigaudo tai čia pažanga mldc geras puslapis Motivuojate labai1 taškas -
[Lithuania-Fitness] Prisijunk prie mūsų ;)
Lucas_Patriot sureagavo į Sabas_Brown už temą
paspausiu rankyte , tikiuosi nebus kopijuojami video is populersniu psl1 taškas -
GreenSide.lt - pristatymas #2
Ignas Bandito sureagavo į Rokas už temą
Gražu, šaunuolis, jog kuri tokius filmukus apie mūsų serverį!1 taškas -
Rinkimai nebuvo sudėtingi, nes tikrinant kiekvieną kandidatą aiškiai išsiskirdavo kažkuris vienas savo teigiamais arba neigiamais bruožais. Daugiausiai dėmesio skyrėme žaidėjų aktyvumo tikrinimui ir nuo kada žaidėjas pradėjo žaisti serveryje. Būtent pagal šiuos pagrindinius kriterijus ir išrinkome prižiūrėtojus. Pirmieji tvarkos prižiūrėtojai, Visi keturi išrinkti tvarkos prižiūrėtojai privalo susisiekti su manimi ir duoti man savo kontaktus, Arnas_Bulson ••• Lukas_Fanta •• White_Orange •• Sabas_Brown • Mažai trūko, Jeigu dabartiniai išrinkti prižiūrėtojai nepateisins mano lūk1 taškas
-
2015.03.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.2.1)
Deivis Chill sureagavo į Aivaras už temą
Sutvarkytos rašybos klaidos. Jei DPD darbuotojas rankose laikys baldus / kitas prekes į DPD transporto priemonę įlipti negalės. Direktoriams / Pavaduotojams / žiūrint bendradarbius darbuotojų statistiką rodys tiksliai. Palikus darbą / būnant išmestam iš jo / kiekvieną dieną 24h atsinaujins darbų statistika. Parašius /vaziuoju žmogui atnaujins žmogaus buvimo informacija minimape kai jis pajudės ir taip visada žinosite tiksliai kur jūsų klientas. Matuokliai fiksuos žaidėjus viršijusius greitį su paklaida pačiuose miesteliuose. Atvykus pas iškvietėją praneš visiems darbuotojams, kad tai įvyko sėk1 taškas -
Atranka į tvarkos prižiūrėtojus,
Mard_Volli sureagavo į Rokas už temą
Prižiūrėtojai išrinkti. Oficialiai bus paskelbti rytoj diena. Tema rakinama.1 taškas -
Vilius_Infernus sureagavo į Misha_Morozov už temą
Jei ką reikia paredaguoti, sakykit, 5 LIKE.1 taškas -
Donatas_Fast sureagavo į Ignas_Image už temą
http://www.part.lt/perziura/1c8839a3a18d8dec2d999cbf0c33d11d249.jpg Kažkas gal tokio, nieko beveik neparašiai, kaip norėtum, paveikslėlio. Galėčiau tą paveiksliuką kur pas tave ant parašo panaudot, nu žodžiu parašyk man, jei tinka, susimokėk1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Eilėraščio konkursas,
Artūras sureagavo į Armandis_Green už temą
Ėjau mišku geltonu, ir sutikau aš tėvą, jo pravardė buvo keistoka, jį Mafijos_Tėvu vadino. Maniau užversiu kojas, grėsmingai jis atrodė, priėjęs man pasiūlė, Greenside įsijungti. Iškart bėgom į trobą, greenside įsijungti, nes tėvas buvo piktas, banu man pagrąsino. Greenside įsijungęs, aš pamiršau draugus, net mama man pasakė, užteks to kompo povelnių. Taip iš oro kažką sumąsčiau1 taškas