Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.04.04 in Pranešimai
-
ATNAUJINIMAI # VELYKOS! Velykų eventas! Kiekvienas žmogus prisijungęs į serverį turės galimybę rinkti kiaušinius. Visas užuomenas galėsite rasti kiaušiniu namuose kuris yra SPAWNAS, nerandantiems kelio /velykos > Vieta. Surinkus 7 kiaušinius. (Būs 4 grupės po 7 kiaušinius, kiekvienas žmogus gaus skirtingą grupę kurią reikės surinkti, todėl patariame vienodų kiaušinių visiems neieškoti). Kiaušinių grupės prie kiaušinių ir užuomenų langelyje yra sužymėta A,B,C,D raidėm, tam kad rastumėte sau tinkamą kiaušinį pagal paskyrimą. Suradus visus kiaušinius ir grįžus į kiškių namus galėsite atsii8 taškai
-
Kaip Orandžinis, prieš eventus, mus pralinksmina.
Tvarkdarys_Laba ir 5 kiti sureagavo į Matt_Inside už temą
Krč, vakar naktį kimarinam, ateina Orandžinis ir suskelia savo kurybos daiką, kuri man labai patiko, todėl nusprendžiau pasidalinti su jumis. Surenku 10-15 like, pakalbu su White_Orange ir įrašom pilną kurybos dainą6 taškai -
Įvairūs avatarai
Mantas ir 2 kiti sureagavo į Ignas_Image už temą
Pasidalinsiu rinktiniais įvairių stiliaus avatarais. Atnaujinimas LIKE ir įkelsiu daugiau3 taškai -
„[J'Juske] Fishing event's“
Edwa_Nmz ir kitas sureagavo į John_Juske už temą
Fuuu ilgai nieko nemappinau daugiau negu 2 mėnesiai. Šiandienos dienos rodau savo darbą. Idėja neatskleidžiu2 taškai -
2 taškai
-
2 taškai
-
[Pasiūlymas serveriui] Elektros dėžutės.
Marko_Escobar ir kitas sureagavo į Deleted už temą
Įdėja, visai nebloga, bet tada apmažėtu darbo mechanikams, kurie ir tai pastatai mašiną trumpam, grįžti ir jos jau nebėra, tiesiog be darbo važinėja...2 taškai -
GreenSide grafikos parduotuvė
Džiovanis_Woop ir kitas sureagavo į Ignas_Image už temą
Simas Bork: Rytis_Topsas: Kad abu nemažiau 5 like užmestumėt. Hatice_Leo su Deivydas_Dnext į medžių stulpą patenka, nes neatsiskaitė už darbus (Davė tik porą like, kai turėjo duot po 10)2 taškai -
Toske sureagavo į Ignas_Image už temą
Visų pirma prieš užsisakant darbus, laikykitės vienos taisyklės: Laikykitės forumo taisyklių. Ir prašau neformatuoti mano anketos Ši grafikos parduotuvė atliks tokius darbus kaip: darbo rangai, darbo užrašas, avataras, parašas, userbaras. Kaip atsiskaitinėsite? Viskas priklausys nuo darbo, už paprastą avatarą su tekstuku, imsime vos 5 reputacijos taškus, tas pats ir su parašais. Bet jeigu norit normalaus parašo arba avataro su visokios chujendracijom, tada imsim serverio JIEVRUS. Mūsų parduotuvėlėj dirba... Ignas Image Misha Morozov Rin Ir ieškau naujų,1 taškas -
BMW e34 M5
Joe_Alessund sureagavo į Jason_Morrello už temą
* Credits - korniz. * Atsisiuntimas - http://www17.zippyshare.com/v/4ePDIThv/file.html1 taškas -
[Pasiūlymas serveriui] Verslų tobulinimas
Marko_Escobar sureagavo į Rafael_Nadal už temą
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal ✔ Koks tai pasiūlymas: verslų tobulinimas. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: visų pirmą pradėsiu nuo to, kad visas dalykas prasidėtu nuo verslų kaip dabar yra. Tiesiog turint verslą galėtum sukurti kompaniją. Tačiau kompanijos įkurimas kainuotu dar 2 kartus daugiau tiek pat pinigų kiek kainavo verslas. Jeigu verslas kainavo 100k, tai kompanijos įkurimas kainuotu 200k. Įkurti galėtum vyriausybėje arba savo verslo meniu. Prieš įkurdamas turėtum pasirinkti ką nori pardavinėti. Na pagalvojau, kad turėtu būti 5 rūšys pardavinėjimų. Jeigu žaidėjei no1 taškas -
Sveikiname su Šv. Velykomis!
Justaz_Kill sureagavo į Rokas už temą
Sveikinu visos serverio komandos vardu visus serverio žaidėjus su Šventomis Velykomis! Linkime daug skanių margučių ir geros šventinės nuotaikos. Tikėkimės, jog ir kitais metais, šis palinkėjimas jums skambės dar prasmingiau.1 taškas -
Pristatau Zilvis_Chuwak
Dave_Destiny sureagavo į Žilvinas* už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zilvis_Chuwak Jūsų vardas realiame gyvenime : Žilvis. Kiek jums metų ? : 17 metų. Iš kokio miesto esate? : Ignalina. Jūsų charakterio savybės : Draugiškas, visada su nuotaika, visa laiką vadovaujantis ne emocijomis, o protu. Mokantis išlikti šaltu nervu, bet kokioje situacijoje. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Vasaras visą laiką leidžiu su draugais, važinejimas longbordu, riedentė. Žiema tai snieglentė dažniau sporto salė. Kariniai užsiemimai, teatras. Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Geros tos, kad visa laiką išklausau kitų nuomonė ir kar1 taškas -
Parduodu transportą pavadinimu Voodoo
Pamar_Skomu sureagavo į Velnelis Camel už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Velnelis_Camel • Transporto priemonės pavadinimas : Voodoo • Kilometražas (rida) : 600.0 • Jūsų norima kaina ?: 10.000 • Nuotraukos :1 taškas -
Su Šv.Velykom!!
Rokas sureagavo į Hatice_Leo už temą
Saulės zuikučių, gražių margučių, Pavasarinio vėjo ir lietaus niekadėjo, Ryto rasos, pavasarinės aušros.. Su Šv. Velykom! Skanių kiaušinių!!1 taškas -
Zilvis_Chuwak banned Ignas_Image [70]
Valdas_Pucinas sureagavo į Ignas_Image už temą
Kiek aš tau galiu kartot, ne tą užbaninau ir dar už žaidėją užpildžiau unban anketą. Kaip pasiuntinukas dabar baninsi visus?1 taškas -
Sexy Golf Modas
Savas_Svaras sureagavo į Džiovanis_Woop už temą
Toks neblogas, šaunu jog pasidalinai1 taškas -
UnBan Arma_Speed
Valdas_Pucinas sureagavo į Arijus_Ltu už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Josh_Wilson • Už ką buvote užblokuotas ?: Apgaudinėjimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :1 taškas -
Zilvis_Chuwak banned Josh_Wilson [64]
Valdas_Pucinas sureagavo į Žilvinas* už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zilvis_Chuwak • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Josh_Wilson • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Netinkamas blokavimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Vaizdinė medžiaga - čia.1 taškas -
1 taškas
-
[Pasiūlymas serveriui] Elektros dėžutės.
Deleted sureagavo į Marko_Escobar už temą
Serveryje sprendžiamos mintys - kaip paįvairint darbus su pakvietimais, kaip padaryti juos įdomesniais, kuom jiems suteikti daugiau veiksmo ir t.t. Ši įdėja neatrodo patraukli, nes ji tik dar mažiau iškvietimų reikalautų. Nebent tuos "akumuliatorius" pardavinėtų patys mechanikai Čia būtų toks pats reikalas kaip medikų vaistinėlės1 taškas -
1 taškas
-
„[J'Juske] Fishing event's“
Juske, smarkiai patobulėjai, lyginant su preitu tavo sumapinto žvejybos vietos, šis atrodo pasakiškai! Norėčiau pamatyti serveryje :31 taškas -
Kevin_Paco sureagavo į Misha_Morozov už temą
5rep didesnio negaliu nes per prasta kokybė1 taškas -
[Pasiūlymas Serveriui] Daug pasiūlymų
Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:What_Fak ✔ Koks tai pasiūlymas:Šioks toks rinkinukas. Viskas apačioje ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1) Policininkas kuris gaudo nusikaltelį paspaustu tarkim H raidę ir nusikalteliui rodytų tekstą pvz: GSPD:jus stabdo policininkas Dėde_Policininkas, prašome sustoti! 2) Padaryti kokį dažasaidį ar šratasvaidį. Kauptusi taškai ar nužudymai ir mirtys ir kas mėnesį pirmos 3 vietos gautų prizų. 3) Policijai įdėti neperšaunamas liemenes, su kuriomis šarvai mažėtu lėčiau. 3) Įdėti į serverį vieną ar dvi mafijas, kuri1 taškas -
Helly_Hansen sureagavo į Ignas_Image už temą
Hatice: Dnext: Abu po limitą Likusius padarys Misha1 taškas -
2015.03.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.2.1)
Deivis Chill sureagavo į Aivaras už temą
Sutvarkytos rašybos klaidos. Jei DPD darbuotojas rankose laikys baldus / kitas prekes į DPD transporto priemonę įlipti negalės. Direktoriams / Pavaduotojams / žiūrint bendradarbius darbuotojų statistiką rodys tiksliai. Palikus darbą / būnant išmestam iš jo / kiekvieną dieną 24h atsinaujins darbų statistika. Parašius /vaziuoju žmogui atnaujins žmogaus buvimo informacija minimape kai jis pajudės ir taip visada žinosite tiksliai kur jūsų klientas. Matuokliai fiksuos žaidėjus viršijusius greitį su paklaida pačiuose miesteliuose. Atvykus pas iškvietėją praneš visiems darbuotojams, kad tai įvyko sėk1 taškas -
1 taškas
-
Atranka į tvarkos prižiūrėtojus,
Augis_Dash sureagavo į Lukas_Fanta už temą
• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Lukas_Fanta • Kiek jums metų? : 17. • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Noriu pradėti nuo to, jog serveris yra nesenai startavęs ir į kiekvieną naujoką ar žaidėją, kuriam reikia pagalbos reikia žiūrėti labai rimtai. Visgi dideliais žaidėjų kiekiais serveris dar nesimėto, o kartais ir tinkamas administratorių elgesys gali sudaryti gerą įspūdį serverio žaidėjams. Būtent dėl šių aspektų, šis prižiūrėtojas mano nuomone yra svarbiausias serverio labui, bent jau šiuo metu. Turiu nemažai patirties pagalbos teikime, tiek kitame serveryje, tiek šiame (j1 taškas -
Atranka į tvarkos prižiūrėtojus,
Pro_Mode sureagavo į Velnelis Camel už temą
• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Velnelis_Camel • Kiek jums metų? : 15 • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Nuo pat serverio starto, bandau serveryje kažko tai pasiekti. Ar tai būtų direktorius ar moderątoriaus pareigos nesvarbu... Noriu būti žinomas žaidėjas serveryje, su trejėrių metų patirtimi galiu švelnei ištarti šiuos žodžius tau Rokai - Manimi nenusiviltum. O einant prie klausimo esmės tai noriu padėti serverio naujokams, nors padedu ir dabar. Noriu, kad serveris nežlugtu, o tik kiltu jo žaidėjų kiekis, noriu rengti įvairius eventus iš kurių galėtu laimėti piniginių prizų.1 taškas -
1 taškas
-
Konkurso nugalėtojai, 1 vieta, Edis_Kingston 3000 kreditų + Retas automobilis + Apranga (skin'as) Vieną serverį žaidžiau, Bet Greenside'ą pamačiau, Viską aš tenais mečiau, Nes globalą čia gavau Ir visus iškart baudžiau, Tad visiems nepatikau. Kai jau servą atrakino, Prasidėjo šis žaidimas, Per naktis aš nemiegojau, TOP žaidėju būt svajojau. Kai Greenside apsipratom, Mes naujovių užsimanėm! Rašėm Aivarui pastoviai Ir miegot neleidom ponui. Bet Greenside man patinka, Čia geriausi savininkai, Jie padės mums visada, Nesvarbu kokia bėda! 2 vieta, Paulius_Micro 2500 kreditų + Re1 taškas
-
Eilėraščio konkursas,
Goblinas_Goblinas . sureagavo į Edis_Kingston už temą
Vieną serverį žaidžiau, Bet Greenside'ą pamačiau, Viską aš tenais mečiau, Nes globalą čia gavau Ir visus iškart baudžiau, Tad visiems nepatikau. Kai jau servą atrakino, Prasidėjo šis žaidimas, Per naktis aš nemiegojau, TOP žaidėju būt svajojau. Kai Greenside apsipratom, Mes naujovių užsimanėm! Rašėm Aivarui pastoviai Ir miegot neleidom ponui. Bet Greenside man patinka, Čia geriausi savininkai, Jie padės mums visada, Nesvarbu kokia bėda!1 taškas -
Eilėraščio konkursas,
Artūras sureagavo į Aivaras`Acme už temą
Galbūt per daug ir per ilgai mes nolaifinom Galbūt per ilgai kartojom žodį "čytas" (jė-jė, jė-jė) Gal kartais per daug iš kitų reikalavom BAN (jė-jė,jė-ė) Ir kartais per tyliai mes norėjom UNBAN. Bet ir aš ten buvau, Laimingas GreenSide serve lošiau, Iškėlęs du eurus į dangų laikiau, Nes necytų jau niekas neteis, Į juos sukrušto bano nepaleis. Viskas buvo seniai - Tu per trumpai per durnai gyvenai, Jė-jė,jė-jė Nesikankink dėl adminu, Bet verta kovot ligi galo dėl savo unban, Pabandom iš karto, Nors esam serveryje tik keli šimtai, Netriesk savo šūdo dėl bano, Nes būsi legenda, Kol neprar1 taškas -
Eilėraščio konkursas,
Artūras sureagavo į Armandis_Green už temą
Ėjau mišku geltonu, ir sutikau aš tėvą, jo pravardė buvo keistoka, jį Mafijos_Tėvu vadino. Maniau užversiu kojas, grėsmingai jis atrodė, priėjęs man pasiūlė, Greenside įsijungti. Iškart bėgom į trobą, greenside įsijungti, nes tėvas buvo piktas, banu man pagrąsino. Greenside įsijungęs, aš pamiršau draugus, net mama man pasakė, užteks to kompo povelnių. Taip iš oro kažką sumąsčiau1 taškas