Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.04.05 visose vietose

1. Sveikinu visos serverio komandos vardu visus serverio žaidėjus su Šventomis Velykomis! Linkime daug skanių margučių ir geros šventinės nuotaikos. Tikėkimės, jog ir kitais metais, šis palinkėjimas jums skambės dar prasmingiau.
    22 taškai
  2. ATNAUJINIMAI # VELYKOS! Velykų eventas! Kiekvienas žmogus prisijungęs į serverį turės galimybę rinkti kiaušinius. Visas užuomenas galėsite rasti kiaušiniu namuose kuris yra SPAWNAS, nerandantiems kelio /velykos > Vieta. Surinkus 7 kiaušinius. (Būs 4 grupės po 7 kiaušinius, kiekvienas žmogus gaus skirtingą grupę kurią reikės surinkti, todėl patariame vienodų kiaušinių visiems neieškoti). Kiaušinių grupės prie kiaušinių ir užuomenų langelyje yra sužymėta A,B,C,D raidėm, tam kad rastumėte sau tinkamą kiaušinį pagal paskyrimą. Suradus visus kiaušinius ir grįžus į kiškių namus galėsite atsii
    8 taškai
  3. Ignas_Image

Įvairūs avatarai

Pasidalinsiu rinktiniais įvairių stiliaus avatarais. Atnaujinimas LIKE ir įkelsiu daugiau
    5 taškai
  4. Buvo sioks toks susirinkimas, tai biski pafilmavau, kaip sueditintas nzn, jus vertinkit, nieko dauk nemoku. https://www.youtube.com/watch?v=A6t6mddl8KE&spfreload=10
    5 taškai
  5. Atnaujinimas LIKE pls
    4 taškai
  6. Paieškosiu gražesnių, jei surinksiu daugiau like :3
    3 taškai
  7. Užmeskit like, daugiau padarysiu ;p
    2 taškai
  8. Nesitikėjau tokių atnaujinimų, tiesiog nuostabu.
    2 taškai
  9. vienas žmogelis prašė išnaujo įdėt, tai įdedu:
    1 taškas
  10. Jason_Morrello

BMW e34 M5

* Credits - korniz. * Atsisiuntimas - http://www17.zippyshare.com/v/4ePDIThv/file.html
    1 taškas
  11. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Lucas_Patriot Jūsų vardas realiame gyvenime : Lukas. Kiek jums metų ? : 15, balandžio 14d. gimtadienis ^^ Iš kokio miesto esate? : Gimęs, augęs Vilniuj, dabar gyvenu Radviliškio rajone. Jūsų charakterio savybės : Nemėgstu žmonių kurie pila pamazgas ant kitų nežinodami situacijos, arba užsipuolantys bereikalo. Esu gan paprastas ir draugiškas, nebijau pasitikėti žmonėmis ir kas svarbiausia, visada esu linkęs atleisti ir nuoskaudų ilgai nelaikau. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Krepšinis. Kažkada Šarūno Marčiulionio kašės mokyklą lankiau, deja dėl traumų re
    1 taškas
  12. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Svajus_Pago Jūsų vardas realiame gyvenime : Svajus. Kiek jums metų ? : 16metų, Iš kokio miesto esate? : Šiauliai. Jūsų charakterio savybės : Esu linskmas draugiškas, neturintis žmogus kantrybės, esu viisapusiškas žmogus kaip sakant neturiu ką daug papasakoti apie save apie mane sužinosite labiau pabendrave manau. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Futbolas, kačelke. Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Gerosios esu sąžiningas, linksmas, supratingas, blogosios esu labai greit įsižeidžiantis žmogus, neturiu daug kantrybės. Jūsų nuotrauka (būtina)
    1 taškas
  13. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zilvis_Chuwak Jūsų vardas realiame gyvenime : Žilvis. Kiek jums metų ? : 17 metų. Iš kokio miesto esate? : Ignalina. Jūsų charakterio savybės : Draugiškas, visada su nuotaika, visa laiką vadovaujantis ne emocijomis, o protu. Mokantis išlikti šaltu nervu, bet kokioje situacijoje. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Vasaras visą laiką leidžiu su draugais, važinejimas longbordu, riedentė. Žiema tai snieglentė dažniau sporto salė. Kariniai užsiemimai, teatras. Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Geros tos, kad visa laiką išklausau kitų nuomonė ir kar
    1 taškas
  14. Sveiki, šioje temoje kelsiu savo kurtus avatarus. Kas 3 like darysiu atnaujinimą ir įkelsiu po 5 naujus avatarus P.S. Photoshop srityje esu naujokas, taigi mielai priimsiu kritiką ir patarimus! 1 atnaujinimas: 2 atnaujinimas:
    1 taškas
  15. Po to, kai pernai režisierius Alfonso Cuarón'as sukūrė nuostabų kosminį filmą „Gravitacija", į beribes Visatos gelmes gręžiasi dar vienas kino gigantas - filmų „Tamsos riteris", „Pradžia", „Prestižas" ir „Memento" autorius Christopher'is Nolan'as. Juosta sukurta pagal paties režisieriaus kartu su broliu Džonatanu parašytą scenarijų. Ar žmonijai lemta mirti Žemėje? Ar vis tik mes, kaip rasė, sugebėsime rasti būdų, kaip užkariauti beribę Visatą ir susikurti naujus namus kol kas dar neatrastose planetose? Grupė bebaimių astronautų, vadovaujamų profesionalaus lakūno ir inžinieriaus Kuperio (aktor
    1 taškas
  16. Artūras

PAGALBA

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Artūras_Side • Kokios pagalbos jums reikia ?:Reikia kažkaip man ijungti sampą • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą :Jungiuosi į servą iškart crashina viska persirašiau ištriniau modus bet neina. Crashina.
    1 taškas
  17. O koks gražus video spaudžiu like... Šaunuolis, kad net mane užgaudiai
    1 taškas
  18. Gražu, ačiū kad nufilmavai visa tai.
    1 taškas
  19. Aš gal šią savaitę coverių padarysiu. P.S. Misha neblogai
    1 taškas
  20. 1 taškas
  21. Jūsų Vardas_Pavardė?:Jogurtu_Demons Ar esate Lietuvos respublikos gyventojas?:Nu kaip ir jo Jaigu esate užsienietis parašykite iš kokios jūs šalies?:Lietuva Gyvenamasis miestas?:Gražus.(Klaipėdą) Jūsų gyvenamojo miesto nuotrauka?: Kiek laiko gyvenate šiame mieste?:14 metų Dzūkas,žemaitis, aukštaitis, suvalkietis?:Mažoji lietuva
    1 taškas
  22. Sveikinu visus taip pat, geros jum šventės! Ir daug margučių!
    1 taškas
  23. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Senas_Velnias • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Jeremy_Warning • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytu naudojimas nors nėra įrodymu... Vpš nieko nedariau.. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/perziura/dc6b675dbfabe53b2e6861cee3c3af8e430.png
    1 taškas
  24. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Monte_Script ✔ Koks tai pasiūlymas: Atnaujinti medkirčius. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: siūlau padaryti medkirčius kad galėtu važiuoti į tam tikrus miškus ir ten prisikirsti mašina malku būtų didesnis furgonas ir panašiai galėtu kirstis ir pardavynėti malkas ir t.t ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: tuom kad panaujintu darba. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    1 taškas
  25. Sveikas tikėkimes Ačiū
    1 taškas
  26. Vps, nežinau ko tu norėjai 2like
    1 taškas
  27. Išviso bus 5LIKE, jei ka reiks patobulinti/pataisyti, sakykite .
    1 taškas
  28. Sveiki, psd. failas bus atsiustas į až , o už šitus 5LIKE.
    1 taškas
  29. Jei ką reiks pakeisti, sakykite . IŠVISO 5LIKE.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.