Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.04.05 visose vietose
-
Sveikiname su Šv. Velykomis!
Justaz_Kill ir 21 kiti sureagavo į Rokas už temą
Sveikinu visos serverio komandos vardu visus serverio žaidėjus su Šventomis Velykomis! Linkime daug skanių margučių ir geros šventinės nuotaikos. Tikėkimės, jog ir kitais metais, šis palinkėjimas jums skambės dar prasmingiau.22 taškai -
ATNAUJINIMAI # VELYKOS! Velykų eventas! Kiekvienas žmogus prisijungęs į serverį turės galimybę rinkti kiaušinius. Visas užuomenas galėsite rasti kiaušiniu namuose kuris yra SPAWNAS, nerandantiems kelio /velykos > Vieta. Surinkus 7 kiaušinius. (Būs 4 grupės po 7 kiaušinius, kiekvienas žmogus gaus skirtingą grupę kurią reikės surinkti, todėl patariame vienodų kiaušinių visiems neieškoti). Kiaušinių grupės prie kiaušinių ir užuomenų langelyje yra sužymėta A,B,C,D raidėm, tam kad rastumėte sau tinkamą kiaušinį pagal paskyrimą. Suradus visus kiaušinius ir grįžus į kiškių namus galėsite atsii8 taškai
-
Įvairūs avatarai
Mantas ir 4 kiti sureagavo į Ignas_Image už temą
Pasidalinsiu rinktiniais įvairių stiliaus avatarais. Atnaujinimas LIKE ir įkelsiu daugiau5 taškai -
GreenSide Velyku vakaras
The_Lymbo ir 4 kiti sureagavo į Vendelis_Savas už temą
Buvo sioks toks susirinkimas, tai biski pafilmavau, kaip sueditintas nzn, jus vertinkit, nieko dauk nemoku. https://www.youtube.com/watch?v=A6t6mddl8KE&spfreload=105 taškai -
4 taškai
-
Įvairūs avatarai
Danillo_Karpiz ir 2 kiti sureagavo į Ignas_Image už temą
Paieškosiu gražesnių, jei surinksiu daugiau like :33 taškai -
Įvairūs avatarai
Danillo_Karpiz ir kitas sureagavo į Ignas_Image už temą
Užmeskit like, daugiau padarysiu ;p2 taškai -
2015.04.04 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.2.2)
Mister_Fabolous ir kitas sureagavo į Modis_When už temą
Nesitikėjau tokių atnaujinimų, tiesiog nuostabu.2 taškai -
GreenSide atributika žaidėjams!
Karl_Anderson sureagavo į Ignas_Image už temą
vienas žmogelis prašė išnaujo įdėt, tai įdedu:1 taškas -
BMW e34 M5
Joe_Alessund sureagavo į Jason_Morrello už temą
* Credits - korniz. * Atsisiuntimas - http://www17.zippyshare.com/v/4ePDIThv/file.html1 taškas -
Prisistato Lucas_Patriot
Anthony_Martial sureagavo į Lucas_Patriot už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Lucas_Patriot Jūsų vardas realiame gyvenime : Lukas. Kiek jums metų ? : 15, balandžio 14d. gimtadienis ^^ Iš kokio miesto esate? : Gimęs, augęs Vilniuj, dabar gyvenu Radviliškio rajone. Jūsų charakterio savybės : Nemėgstu žmonių kurie pila pamazgas ant kitų nežinodami situacijos, arba užsipuolantys bereikalo. Esu gan paprastas ir draugiškas, nebijau pasitikėti žmonėmis ir kas svarbiausia, visada esu linkęs atleisti ir nuoskaudų ilgai nelaikau. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Krepšinis. Kažkada Šarūno Marčiulionio kašės mokyklą lankiau, deja dėl traumų re1 taškas -
Pristatau // Svajus_Pago
Aivaras__Acme sureagavo į Aivaras`Acme už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Svajus_Pago Jūsų vardas realiame gyvenime : Svajus. Kiek jums metų ? : 16metų, Iš kokio miesto esate? : Šiauliai. Jūsų charakterio savybės : Esu linskmas draugiškas, neturintis žmogus kantrybės, esu viisapusiškas žmogus kaip sakant neturiu ką daug papasakoti apie save apie mane sužinosite labiau pabendrave manau. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Futbolas, kačelke. Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Gerosios esu sąžiningas, linksmas, supratingas, blogosios esu labai greit įsižeidžiantis žmogus, neturiu daug kantrybės. Jūsų nuotrauka (būtina)1 taškas -
Pristatau Zilvis_Chuwak
Dave_Destiny sureagavo į Žilvinas* už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zilvis_Chuwak Jūsų vardas realiame gyvenime : Žilvis. Kiek jums metų ? : 17 metų. Iš kokio miesto esate? : Ignalina. Jūsų charakterio savybės : Draugiškas, visada su nuotaika, visa laiką vadovaujantis ne emocijomis, o protu. Mokantis išlikti šaltu nervu, bet kokioje situacijoje. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Vasaras visą laiką leidžiu su draugais, važinejimas longbordu, riedentė. Žiema tai snieglentė dažniau sporto salė. Kariniai užsiemimai, teatras. Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Geros tos, kad visa laiką išklausau kitų nuomonė ir kar1 taškas -
G'D avatarų galerija|2 atnaujinimas
Jeremy sureagavo į Adidas_Marlboro už temą
Sveiki, šioje temoje kelsiu savo kurtus avatarus. Kas 3 like darysiu atnaujinimą ir įkelsiu po 5 naujus avatarus P.S. Photoshop srityje esu naujokas, taigi mielai priimsiu kritiką ir patarimus! 1 atnaujinimas: 2 atnaujinimas:1 taškas -
TARP ŽVAIGŽDŽIŲ / INTERSTELLAR (2014)
Alvydas_Audine sureagavo į Rafael_Nadal už temą
Po to, kai pernai režisierius Alfonso Cuarón'as sukūrė nuostabų kosminį filmą „Gravitacija", į beribes Visatos gelmes gręžiasi dar vienas kino gigantas - filmų „Tamsos riteris", „Pradžia", „Prestižas" ir „Memento" autorius Christopher'is Nolan'as. Juosta sukurta pagal paties režisieriaus kartu su broliu Džonatanu parašytą scenarijų. Ar žmonijai lemta mirti Žemėje? Ar vis tik mes, kaip rasė, sugebėsime rasti būdų, kaip užkariauti beribę Visatą ir susikurti naujus namus kol kas dar neatrastose planetose? Grupė bebaimių astronautų, vadovaujamų profesionalaus lakūno ir inžinieriaus Kuperio (aktor1 taškas -
PAGALBA
Pro_Deivis sureagavo į Artūras už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Artūras_Side • Kokios pagalbos jums reikia ?:Reikia kažkaip man ijungti sampą • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą :Jungiuosi į servą iškart crashina viska persirašiau ištriniau modus bet neina. Crashina.1 taškas -
GreenSide Velyku vakaras
Vendelis_Savas sureagavo į Arijus_Ltu už temą
O koks gražus video spaudžiu like... Šaunuolis, kad net mane užgaudiai1 taškas -
GreenSide Velyku vakaras
Vendelis_Savas sureagavo į Rokas už temą
Gražu, ačiū kad nufilmavai visa tai.1 taškas -
GreenSide atributika žaidėjams!
Ernis_Zuliksas sureagavo į Ignas_Image už temą
Aš gal šią savaitę coverių padarysiu. P.S. Misha neblogai1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Iš kokio tu esi miesto?
Velnio neštas ir pamestas. sureagavo į Jogurtu_Demonas už temą
Jūsų Vardas_Pavardė?:Jogurtu_Demons Ar esate Lietuvos respublikos gyventojas?:Nu kaip ir jo Jaigu esate užsienietis parašykite iš kokios jūs šalies?:Lietuva Gyvenamasis miestas?:Gražus.(Klaipėdą) Jūsų gyvenamojo miesto nuotrauka?: Kiek laiko gyvenate šiame mieste?:14 metų Dzūkas,žemaitis, aukštaitis, suvalkietis?:Mažoji lietuva1 taškas -
Sveikiname su Šv. Velykomis!
Jeremy_Warning. sureagavo į Misha_Morozov už temą
Sveikinu visus taip pat, geros jum šventės! Ir daug margučių!1 taškas -
unban Senas_Velnias!
Aivaras__Acme sureagavo į Aivaras`Acme už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Senas_Velnias • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Jeremy_Warning • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytu naudojimas nors nėra įrodymu... Vpš nieko nedariau.. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/perziura/dc6b675dbfabe53b2e6861cee3c3af8e430.png1 taškas -
Pasiūlymas Serveriui.
Aivaras_Acme sureagavo į Aivaras`Acme už temą
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Monte_Script ✔ Koks tai pasiūlymas: Atnaujinti medkirčius. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: siūlau padaryti medkirčius kad galėtu važiuoti į tam tikrus miškus ir ten prisikirsti mašina malku būtų didesnis furgonas ir panašiai galėtu kirstis ir pardavynėti malkas ir t.t ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: tuom kad panaujintu darba. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):1 taškas -
1 taškas
-
GreenSide grafikos parduotuvė
Vilius_Infernus sureagavo į Misha_Morozov už temą
Vps, nežinau ko tu norėjai 2like1 taškas -
Išviso bus 5LIKE, jei ka reiks patobulinti/pataisyti, sakykite .1 taškas -
Sveiki, psd. failas bus atsiustas į až , o už šitus 5LIKE.1 taškas -