Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.04.12 in Pranešimai

1. Istorijos pradžia Nr. 1 -------------------------------------------------------------- Sveiki , kaip pastebėjote , aš rašysiu apie save , kaip pradėjau žaisti GTA San andreas ir Sa-mp .Būdamas dar tikrai nedidelio amžiaus 10metų arba 11 metų , nes tiksliai nebe atsimenu pamačiau , kaip pusbrolis pradėjo žaisti šį nuostabų žaidimą . Tai buvo kažkas ne realaus , todėl nusprendžiau , kad turiu atsisiųsti ir aš , bet kaip žinote mažas būdamas nebuvau kompiuterio mokslinčius , todėl laukiau , kol pusbrolis įrašys ir man . Tai tos dienos buvo tokios ilgos , nes laukiau ir laukiau . Kaip įraš
    7 taškai
  2. Sutvarkytos rašybos klaidos. Sutvarkyta klaida, kai išlipus iš taksi mašinos ir vėliau dar atsijungus vairuotojas gaudavo pinigų. Sutvarkyta klaida, dėl kurios kaikuriai gaujai galėjo atsirasti gaujoje žmonių kurių net neina išmesti iš jos. Sutvarkyta klaida, dėl kurios per /pzu galėdavote pradėti darbą AFK ofise. Jei mirsite ir atsijungsite mirties rėžime, prisijungus ginklų nebeturėsite.(GOOD BYE EASY WEAPONS). Sutvarkyta klaida, dėl kurios rodydavo didelį laiką (25 valandos 30min pavyzdžiui.) Žmogui atšaukus iškvietimą, minimape to iškvietėjo neberodys. Naujas dalykas mokesčiai už
    7 taškai
  3. Sveiki. Šį kartą pasirinkau sunkesnius stuntus, šiam video sukurti reikėjo dviejų dienų. Tad manau jum turėtu patikti šitas video, nes jame yra daugiau stuntu kaimeliuosė.
    5 taškai
  4. Jason_Morrello

BMW e34 M5

* Credits - korniz. * Atsisiuntimas - http://www17.zippyshare.com/v/4ePDIThv/file.html
    3 taškai
  5. Pastebėjau jog GREENSIDE.LT forume lankosi daug naujai pradėjusiu žmonių užsiimti grafika, tad pamasčiau kodėl gi nepadėjus jiems kopti į viršu mokant įvairiu grafikos detaliu. Šiuo metu iki vasaros vakarais turiu daug laiko, tad galiu visiem padėti su iškilusiomis probelomomis, galbūt man padės kiti geri grafikos dizaineriai. Su grafika dirbu apie 2 metus todėl SA-MP stiliaus grafikai tikrai galiu viska atlikti, o jei galiu atlikti galiu padėti ir kitiems. Taip pat šioje temoje galėsiu pakritikuoti jūsų darbus pasakyti klaidas. Tai taip pat pakomentuos ir tie kuriem man padės šioje temoje.
    2 taškai
  6. Sveikučiai, Žaidėjai! Taigi bandžiau kažką jau labai gero sukurti ir šį kart pabandžiau su pačia daina kažka tokio, gero žiūrėjimo! [Nepamirškit HD] Tokį patį panašu video galėjote matyti ankščiau bet jo nebėra tai pabandžiau jį atkurti. https://www.youtube.com/watch?v=9c9Zuqrfoig Sakykit nuomonęs bei klaidas!
    2 taškai
  7. Nauja tema, nes nebeina ten daugiau dėt. Tikiuosi patiko, pildysiu. :3 Darbų parašai Profilio viršeliai Šiuo metu tiek, pasiūlykit kokių nori coverių ir kitų dalykų, su kokaisi tekstais, nes nebe žinau kokius dėt jums.
    2 taškai
  8. Jack_Exel

COD Edit :D

Ka jus? 2val darbas :C
    2 taškai
  9. Namai savo vertės nepraras, nes jie yra miesteliuose, kas yra labai patogu ir tai bus labai naudinga ateityje, kai išpildysime dar vieną savo idėją. Be to, salų kainos kandžiojasi, todėl paprastiems žaidėjams būtų verta pradėti nuo namelio ant žemės, o tik po to svajoti apie rimtas salas su savo žemės plotais. Mokesčiai nėra dideli, jie bus dideli tik tiems, kurie turi turto daugiau nei jiems reikia, todėl jie truputi nusodins visus nekilnojamo turto "liūtus".
    2 taškai
  10. Sveiki, taigi pasidalinsiu savo darytais parašais tikiuosi jums patiks. Kiekvieną dieną darau atnaujinimus, jei neišeina tai kas antrą. UPDATE v1.
    2 taškai
  11. Sveiki visi. Tad šiandien neturėjau kas veikti tai sugalvojau sukurti Stunt Montage. Nesmerkit labai, tai mano pirmas video. :|
    2 taškai
  12. Nėra stocko, nei pavyzdžio. Susirask stocką, tada darbas bus atliktas.
    2 taškai
  13. 2 taškai
  14. Projekto komandos nariai, Prižiūrėtojų taryba Aivaras_Vercetti Mafijos_Tevas Tnt_Edwax Pagalbininkai Emilisvn_Samp Prižiūrėtojai Migelis_Zhebtuvelis, Direktorių prižiūrėtojas Projekto komandos narys nuo 2023.09.24 Įspėjimų neturi. Laurynas_Leigon, Barų prižiūrėtojas Projekto komandos narys nuo 2023.10.23 Įspėjimų neturi.
    2 taškai
  15. 5 ,,Patinka'' update. Kritikuokit. http://imgur.com/a/FaShj
    1 taškas
  16. https://www.youtube.com/watch?v=fJwLr4hLpbE&feature=youtu.be Smagaus žiūrėjimo. Nepamirškit HD
    1 taškas
  17. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zilvis_Chuwak Jūsų vardas realiame gyvenime : Žilvis. Kiek jums metų ? : 17 metų. Iš kokio miesto esate? : Ignalina. Jūsų charakterio savybės : Draugiškas, visada su nuotaika, visa laiką vadovaujantis ne emocijomis, o protu. Mokantis išlikti šaltu nervu, bet kokioje situacijoje. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Vasaras visą laiką leidžiu su draugais, važinejimas longbordu, riedentė. Žiema tai snieglentė dažniau sporto salė. Kariniai užsiemimai, teatras. Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Geros tos, kad visa laiką išklausau kitų nuomonė ir kar
    1 taškas
  18. Tikrai labai geri atnaujinimai. Taip ir toliau.
    1 taškas
  19. Mano manymu naudoti geriausia Photoshop CC, kadangi ši versija daugiausiai pažengus ir su ja paprasčiausiai dirbti, labai gera funkcija jog skaičiuoja pati atstumus panašius, bet galbūt minusas dėl to jog mažiausiai pamoku yra, bet daugelis sutinka su 6 ar 5 versija. Papildomu programu pradžiai nereikia, tiesiog Photoshopas. Bet didielis patarimas nepradėti nuo kažkokiu atsibodusiu avataru iškart eit prie rimto darbo ir stebėti ką kiti daro ir po biški kurtis pačiam, nerodant ką padariai, o kai sukursi kažką orginaliai parodyti visiem ir laukti kritikos bei viso kito... Jei nerasi kažko Youtub
    1 taškas
  20. Užtildymo anketa tvarkinga. Tema rakinama.
    1 taškas
  21. Gali vežų modą? kažn norėjau ir čytinau mano čytai
    1 taškas
  22. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: The_Nexar ✔ Koks tai pasiūlymas: Pasiūlymas visiškai pakeisti ginklų sistemą, pradėsiu nuo to, kad jos nėra visoje lietuvoje, ko gero ir kitur. Kiek žinau tai yra ant vieno mta serverio, tačiau šią sistemą galima padaryti ir sampe. Pradedu. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Įeiname į ginklų parduotuvę, tačiau ten galime pirkti tik ginklus. Visi ginklai kristų į ginklų inventorių /ginklai, juos galima būtų išmesti. Kiekvieno ginklo galima turėti tik po vieną, visus ginklus reiktų pirkti ginklų parduotuvėje. Pirmiausia, panaikinta būtų ginklų licenzij
    1 taškas
  23. Blogai sukėliai C-Hud failus arba blogas mod . Viską ištrink ir susikelk orginalius , arba paprasto HUD failus
    1 taškas
  24. Durnas tu ar kas tau yra?
    1 taškas
  25. Malonu girdėti teigiama nuomone, kita karta padarysiu.
    1 taškas
  26. Dariau kaip man gražiau dėl dydžio kiekvienam kitaip patinka.
    1 taškas
  27. Limita prašau Lukai, jei nori gražaus, reikės nemažiau 15.000 € žaidime sumokėt.
    1 taškas
  28. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ignas_Image • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jonatis_Blood • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio daiktų pardavinėjimą už tikrus pinigus • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  29. Aš gal šią savaitę coverių padarysiu. P.S. Misha neblogai
    1 taškas
  30. Sveiki, užsimodinote mašinos, skin, dangaus ir kitus modus, bet jis jums nepatinka ? Tuomet čia rasite originalius(backup) failus. 1. Originalios mašinos. Atsisiųsti 2. Originalios aprangos(skin). Atsisiųsti 3. Originalus ginklai. Atsisiųsti 4. Originalus hud. Atsisiųsti 5. Originalus timecyc(dangus). Atsisiųsti 6. Originalūs efektai. Atsisiųsti 7. Originalūs garsai. Atsisiųsti 8. Originalus fontas. Atsisiųsti 9. Originalūs eax+ogg+vorbis. Atsisiųsti 10. Originalus Gta3.img Atsisiųsti 11. Originalūs ratai. Atsisiųsti 12. Originalus particle.
    1 taškas
  31. Jason_Morrello

SampSnap

Užtikau draugelį, nupyškinom savuosius aparatus.
    1 taškas
  32. Jason_Morrello

SampSnap

Naujas aparatas garaže, išvažiavom pasifotkint.
    1 taškas
  33. lol, iš vieno raundo sprendi ? Man įdomu kaip tu žaidi, jei aplinkui vien botai.
    1 taškas
  34. Recoilą lengviau controlint.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.