Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.04.23 in Pranešimai

1. Anketos šablonas, - Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Gvidas_Huf - Komentaras : Na pirmosios nuotraukos praktika šioke toke. Na kas buvo panaudota didžiausiame projekte tai GOLF, daug popieriaus, pieštukai spalvinti, lapeliai, lapeliai su šakelėmis, markeris, permatoma pleistra klijuoti popierius ir priklijuoti prie GOLF'O. Manau, kad gavosi puikiai, stengiausi ištikro. - Nuotrauka : Praktika, manau kad nesvarbu, bet truputi gražu: Na, o dabar tikrasis projektas ant GOLF markes automobilio:
    4 taškai
  2. Anketos šablonas, - Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Tunex_Smith - Komentaras : Radau tėvo garaže - Nuotrauka :
    4 taškai
  3. Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gang Warning ✔ Koks tai pasiūlymas: Siūlau serveryje padaryti ginklų ir narkotikų sandėlį. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Dabar pastebėjau, kad gaujoms veiksmo būna tik 7 valanda.. O jeigu būtų ginklų / narkotikų sandėlys, tada tikrai būtų ką veikti. Pavyzdžiui sandėlio vieta galėtų būti sf, ls, lv mieste. Ginklai ir narkotikai atsirastų kas 2 valandas ir būtų 4 paketai t.y : AK-47 ginklų paketas - 400-500 vienetų kulkų, 1 žmogus iš vieno karto paima po 4 kulkas. Deagle ginklų paketas - 300-400 vienetų kulkų, 1 žmo
    3 taškai
  4. Labai nesmerkit, pirmas mano video.. Ir dar su vegasu 13. Sunku.. 3 valandas dirbau, o video trunka vos 55 sekundes . Kitą kart kurdamas jau daugiau žinosiu. Įvertinkit ką manot. Aš pats manau pirmos 10 sekundžių geriausią ką padariau. O toliau viskas .. *uine Galit ir HD pasijungt.
    2 taškai
  5. Bet tai toks tu plagijatorius ir apišaukėlis esi. Kaip anketą rašo tai be klaidų, o čia tai net paprasto sakinio be klaidų nesugebi parašyt. Ir bėje iš balso duočiau ~12 iš rašymo ~10.
    2 taškai
  6. - Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Arnas_Bulsonas - Komentaras : Polisterolas, ranku darbo, made in my garazas - Nuotrauka :
    2 taškai
  7. Anketos šablonas, - Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Domantas_Bumeris - Komentaras : Šiai nuotraukai padaryti užtrukau gal apie 30minučių. Sunkiausia buvo paguldyti ten šunį. - Nuotrauka : P.S. šuo tik dėl grožio, jis nėra nereikalingas
    2 taškai
  8. Istorijos pradžia Nr. 1 -------------------------------------------------------------- Sveiki , kaip pastebėjote , aš rašysiu apie save , kaip pradėjau žaisti GTA San andreas ir Sa-mp .Būdamas dar tikrai nedidelio amžiaus 10metų arba 11 metų , nes tiksliai nebe atsimenu pamačiau , kaip pusbrolis pradėjo žaisti šį nuostabų žaidimą . Tai buvo kažkas ne realaus , todėl nusprendžiau , kad turiu atsisiųsti ir aš , bet kaip žinote mažas būdamas nebuvau kompiuterio mokslinčius , todėl laukiau , kol pusbrolis įrašys ir man . Tai tos dienos buvo tokios ilgos , nes laukiau ir laukiau . Kaip įraš
    1 taškas
  9. Sveiki, visi noriu prisistatyti, prisistatymas atnaujintas nuo A iki Z! 2015.07.01 *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Mantas_Verone *Jūsų Vardas realybėje : Mantas. *Jūsų amžius : 16 metų. *Miestas iš kurio esate : Realiai tai net nesuprantu iš kur esu.. ( ) Gimiau Palangoj, augau šiek tiek ten, tada išsikraustėm į Vilnių, pradines klases, ir 5,6,7,8-as klases baigiau ten, tada grįžom į Palangą dėl visokių priežasčių, mano kaltės, ir dabar jau vėl Palangoje baigiau 9 klasę (tiksliau taip dar ir nebaigiau, liko išsitaisyt ten kelias pamokas:D). Vienu žodžiu, gimiau Palangoj, augau Vilniuj.
    1 taškas
  10. Rokas

Nuotraukos konkursas,

Apžvalga, Ačiū visiems dalyvavusiems, rinkti konkurso nugalėtojus buvo tikrai įdomu ir linksma, tik gaila, jog dalyvavo toks nedidelis žaidėjų skaičius. Tikimės, kad kitą kartą dalyvių dalyvaus šiek tiek daugiau. Dėkoju visiems žemiau paminėtiems žaidėjams už dalyvavimą, paguodos prizas visiems dalyviams 600 kreditų ir 7500 € mūsų serveryje! Dėl atsiėmimo prašau susisiekti su manimi asmeniškai. • Dave_Destiny • James_Stephen • Karka_Pitt • Domantas_Bumeris • Aivaras_Acme • Jimmy_Cold • Arnas_Bulsonas • Velnelis_Camel • Matt_Inside • Eimis_Show • Sabas_Brown
    1 taškas
  11. Neanalizuojamos anketos: James_Marlboro - jei normaliai negali anketos sukurt tai ir nekurk. Jason_West - konkretus absurdas irgi kaip pirmam, pasistenk. Ponas_Olandas - parašiau dabar analizę į tavo anketą su tiek pat žodžių kiek buvo anketoje. Nebepildyk. Analizuojamos pakankamai tvarkingos anketos: Winston_Tobako - anketa nebuvo įtikinanti, aprašei tokius kaip svarbiausius dalykus, eiliniai pažadai, bet kas liečia unikalias įdėjas tai sunku ką ir kalbėti, nes tuštoka. Nesimatė pačios firmos koncepcinės dalies, nesimatė tavo stipriųjų sąvybių dėl kurių galėčiau sakyti, kad esi tinkamas būt
    1 taškas
  12. Tavo įdėją numečiau Rokui ir dar prirašiau pora savo, bet manau jie kažką gero galvoja su Mafijomis, tai gal gaujas kažkaip susies su mafijom mano manymu. Jaigu ne tai gerai būtų naujovių gaujom.
    1 taškas
  13. 1 taškas
  14. Nieks ir nesiruošia tavęs smerkt, tik vat klausimas, temos pavadinimas "Kaip tu rupiniesi savo sabre", o per video tik aprodei ją, žaidėjai manau patys yra matę Sabre mašiną, nereikia antrą kart rodyti, o apie patį video tai visai nieko toks - dedu žalią!
    1 taškas
  15. Nueik į GTA San Andreas folder'į. Susirask samp, pamyk dešinį pelės mygtuka, spausk PROPERTIES Tada nueik į COMPATABILITY Pasirink savo windows sistema ir spausk apply, tada ok. ir įjunk iš naujo samp ir bandyk jungtis turėtu veikti.
    1 taškas
  16. Anketos šablonas, - Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Velnelis_Camel - Komentaras : Pirmoje nuotraukoje buvo ką veikti, o antroje nebeturėjau ką sugalvot tai beleką sudėjau. - Nuotrauka :
    1 taškas
  17. Sveiki visi. Neturiu net ką rašyti, tik kad šis video bus trumpas, bet geras. Prie šito video vargau tikrai ne viena dieną tad žiurekit šį video kiek tik norite.
    1 taškas
  18. Šaunūs atnaujinimai kaip ir serveris, respect'as nuo manęs! (y)
    1 taškas
  19. - Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Aivaras_Acme - Komentaras : Stengiausi kuo daugiau naudoti žalios spalvos įvairinau viska pradėjau viską su žalia ir gražus tas gavosi E raidė ypač pagrindas nes labai yra panašiu dalyku kaip ir greenside tai tiek norėjau jums parodyti manau toks įdomus ir unikalus būtų pavadinimas Tikiuos gauti kažkoki tai priza nes tikrai norisi laimėti kanors - Nuotrauka :
    1 taškas
  20. Žmonės patenkantys į medžių stulpą: Eima_Remixas - Neatsiskaitymas už darbą ( ant tavo darbo buvo mano logotipas tad gavai netikrą darbą) Martin_Garrix - Neatsiskaitymas laiku Aim_Greg - Neatsiskaitymas laiku
    1 taškas
  21. Greitu metu bus daroma, prašome kitą kartą rašyti į AŽ kitaip būsite baudžiamas forumo įspėjimais.
    1 taškas
  22. Sveikučiai, nutariau įkelti savo pirma darbą naudojant " Adobe illiustrator CC " programą. Viskas piešta mano paties su " Pen tool ". Jūsų nuomonės ? + Trippy Trap ( Nesveikas ) Paklausom
    1 taškas
  23. Sveikas, malonu Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.