Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.05.17 visose vietose

1. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gvidas_Ham ✔ Koks tai pasiūlymas: Praneša apie prisijungusį direktorių. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kilo mintis iš to jog prisijungus administratoriui žaidime visiems žaidėjams parašoma: Administratorius Vardas_Pavardė prisijungė į serverį . Nuo to kilo mintis pasiūlyti jog prisijungus direktoriui žaidime parašytų kažką panašaus į : Fūristų direktorius Gvidas_Ham prisijungė į serverį. Tačiau yra kita problemą, aš turiu ir administratoriaus privilegijas. Juk nerašys prisijungus man į žaidimą, jog prisijungė administratorius ir tuo pačiu direktorius. T
    3 taškai
  2. Rašyk pagal reikiama forma. Aš nesutinku ,nes kam reikia ,kad toli būtų žvejybos punktas?
    2 taškai
  3. Pofka_Srd

Peikiu Pofka_Srd

( Kaip blogai, kas dabar bus? Aš pakeliui į Palanga ir namuose būsių tik 4dieni, tad firmai prižiūros rėikia, o Rytis yra laikinas firmos vadovas. Marko viską žino ir yra parašyta Vadovų neaktyvume.
    2 taškai
  4. Tikrai graži modifikacija, puikei atrodo.
    2 taškai
  5. Sveiki taigi noreciau pasiulyti serveriui kad padarytu kad galima butu zvejoti kur nori ar los santos juroj ar kur. Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama kurti naujas bereikšmes temas (visos kuriamos temos turi atitikti forumų taisykles);
    1 taškas
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Aivaras_Leaner • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Reklamavimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/img/a0099982124630f7254e64b73598241c965.png
    1 taškas
  7. Abu žmonės pozityvus, gyvena linksmai, ir nebijo iš savęs pasijuokti, už tokį dalyką pagarba abiems, gaila neina balsuoti už abu tai tenka būti neutraliam ir išvis nebalsuoti, o tiesiog pasakyti, kad abu mldc!
    1 taškas
  8. Man irgi taip yra, būtų gerai, kad kas pasakytu kaip susitvarkyti
    1 taškas
  9. Anketa netvarkinga . Juk sakiau kad konkorežis ne įžeidimas ..
    1 taškas
  10. Gražūs avatarai, tikrai verti dėmesio.
    1 taškas
  11. Labai puikus eventas galėtu dar tokių būti, labai šaunu ,kad draugas Eimis laimėjo, pavydžiu dabar jam
    1 taškas
  12. Puikus, updete'as, taip ir toliau GreenSide.
    1 taškas
  13. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Pacan'Marozas ✔ Koks tai pasiūlymas:Pasiūlymas toks kad taksistai galėtu vežioti npc botus. Tai būtų papildomi iškvietimai taksistam. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Galėtu būti npc botai ar kaip jie ten vadinami. Tarkim kas x minutes gautu taksistai iškvietimą į racija ,kad [NPC Botas Vardenis_Pavardenis kviečia taksi. Norėdamas priimti iškivetimą rašyk /vaziuoju Vardenis_Pavardenis.] Taksi darbuotojas priima iškvietimą jis nuvažiuoja į tą vietą kur yra klientas kai taksi darbuotojas pas jį nuvažiuoja tas npc botas pas jį įsėda ir taksistui parašo kur kl
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.