Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.06.02 visose vietose

1. GREENSIDE # 0.1.3.3 Sutvarkytos rašybos klaidos. Atnaujintas direktorių pultas peržiūrint darbuotojų informaciją. Vartų/atsidarančių objektų sistema perdaryta į dinaminę, žaidėjai pakitimų beveik nepamatys, tik keletą. Sutvarkyta klaida su DPD iškrovimais / pasikrovimais. Naujas mašinų turgus, bei kitoks veikimas nuo šiol visų tr.priemonių ten nematysite, ten jų bus 12 ir taip pat jos keisis kaip ir sportinės mašinos 24:00 valandą. Patobulinta gaujų sistema, laikotarpio principas sugrįžo t.y grobimai vyks nuo 19:00 iki 21:00 valandos, per tą laikotarpį 21:00 va
    10 taškai
  2. Pirmi Rytis_Bit Avatarai Kaip pastebėjote sukūriau ir savo darbelius , tikrai nesu šioje srityje profas , bet noriu išmokti ,jeigu pastebėjote mano avatarų klaidų prašau pasakykite jas ir jeigu taip pat užsiimat gfx 'imu padėkit man . Toliau jeigu turite kokių pamokų ir kitų pribambasų taip pat galite mesti čia ir nesidrovėkite vertinkite visą kritiką tikrai priimu. Avatarai Nr 1 ---------------------------------------- Avatarai Nr 2 ---------------------------------------- Norėjau kad iškarto čia rodytų , bet neleidžia daug avatarų kelti čia todėl pasitenkinau ir taip. http
    8 taškai
  3. 2015/06/02 Drake_Stevenson biografija Sveiki, taigi kaip matote pradėsiu kurti blogus, manau į savaite vieną blogą tikrai parašysiu na o jeigu jums bus įdomu ir tikrai patiks tuomet galbūt kursiu ir dažniau. Taigi pirmajam savo blog'e norėčiau pristatyti save galbūt ne pilnai bet bent jau kažkiek jog pažintumėt mane kas aš toks esu. Skaitome toliau. Taigi dar kartą sveiki, esu Gvidas man yra 15 metų esu gimęs per pačia geriausia dieną tai birželio šeštąją 1999 metų. Nors ir gimęs tokią dieną tačiau tikrai nesu ten toks žiaurus apgavikas ar prikolistas ne ne, esu normalus žmogus kai
    2 taškai
  4. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Drake_Stevenson . Jūsų vardas realiame gyvenime : Gvidas . Kiek jums metų ? : 15 Metų . Iš kokio miesto esate? : Marijampolė . Jūsų charakterio savybės : Esu linksmas draugiskas nu šeip neturiu problemu su draugais kartais piktu pabūnu jeij su nervina . Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Pomėgiai labai patinka būti lauke bei žaisti kompiuterį , Hobiai mėgstu žaisiti Krepšinį . Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Mano asmenybe tai ira manyciau,linksmumas ir piktumas. Jūsų nuotrauka (būtina) :
    1 taškas
  5. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zilvis_Chuwak • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Speed • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Neleistinų programų naudojimas. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : Vaizdinė medžiaga - čia.
    1 taškas
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ernis_Pokemon • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje : Gvidas_Ham • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?: Fūristų • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Buvima gaujoj • Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?: Nei direktorius , nei pavaduotojas negali buti gaujoj • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus pažeidimas :
    1 taškas
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zilvis_Chuwak • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Speed • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Neleistinų programų naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: Vaizdinė medžiaga - čia.
    1 taškas
  8. Permainos administratorių taisyklėse, Pranešta - 2015.04.07, pradės galioti - 2015.04.10. Nuo šiol naudoti /ginklai komandos nebebus galima žaidėjų žudymui, nebent vyksta medžioklės eventas ir panašiai. Administratoriaus ginklus bus galima naudoti tik tuo atveju, jei žaidėjas pats prašosi drausmės, tokiu atveju galima paleisti kelis šūvius į žaidėją, jog jis aprimtų, bet žudyti jokiais būdais negalima. Žaidėjas, turintis administratoriaus privilegijas žaidime ir nužudęs vieną žaidėją, gaus 1 administratoriaus įspėjimą. Kita svarbi informacija! Tai reiškia, jog nuo šiandienos 2015.04.
    1 taškas
  9. Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Miller_Davis • Kiek jums metų? : 16 • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Sveiki visi, norėčiau pradėti nuo to jog dar neesu įžymus veidas šiame projekte ir neesu tiek pasiekęs kaip dalis kitų pretendentų, tačiau tai nereiškia jog esu blogesnis ar mažiau to vertas nes žinau visas administracijos komandas ir esu pilnai susipažinęs ir išanalizavęs administracijos darbą ir galimybes.. Nekalbant apie tai kiek esu čia pasiekęs man jau teko būti ne kartą prižiūrėtoju ar administratoriumi kituose projektuose ir galiu ramia širdimi sakyti jog sekėsi išties gera
    1 taškas
  10. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Lukas_Fanta • Kiek jums metų? : 17. • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Noriu pradėti nuo to, jog serveris yra nesenai startavęs ir į kiekvieną naujoką ar žaidėją, kuriam reikia pagalbos reikia žiūrėti labai rimtai. Visgi dideliais žaidėjų kiekiais serveris dar nesimėto, o kartais ir tinkamas administratorių elgesys gali sudaryti gerą įspūdį serverio žaidėjams. Būtent dėl šių aspektų, šis prižiūrėtojas mano nuomone yra svarbiausias serverio labui, bent jau šiuo metu. Turiu nemažai patirties pagalbos teikime, tiek kitame serveryje, tiek šiame (j
    1 taškas
  11. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : White_Orange • Kiek jums metų? : 19 • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Daugelis iš pažįstamų rato ar internetinių draugų tikriausiai sutiktų teiginiui, jog mėgstu teikti pagalbą žmonėms. Praeitis kalba pati už save : viename iš geriausių Lietuvos SA:MP serverių buvau pagalbos ir pamokų skilčių moderatorius bei pagalbos skype administratorius. Nepaisant to, esu sukūręs keletą vaizdinių ir garsinių pamokų, skirtų žaliesiems. Manau tai puiki proga šiame serveryje realizuoti save kaip "pagalbos" žmogų. • Kiek laiko per dieną galite skirti serveriu
    1 taškas
  12. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Velnelis_Camel • Kiek jums metų? : 15 • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Nuo pat serverio starto, bandau serveryje kažko tai pasiekti. Ar tai būtų direktorius ar moderątoriaus pareigos nesvarbu... Noriu būti žinomas žaidėjas serveryje, su trejėrių metų patirtimi galiu švelnei ištarti šiuos žodžius tau Rokai - Manimi nenusiviltum. O einant prie klausimo esmės tai noriu padėti serverio naujokams, nors padedu ir dabar. Noriu, kad serveris nežlugtu, o tik kiltu jo žaidėjų kiekis, noriu rengti įvairius eventus iš kurių galėtu laimėti piniginių prizų.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.