Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.06.05 visose vietose

1. Matau daug kas į forumą įkelia GFX darbus. Noriu ir aš prisidėti. Tikiuosi visi naudosite mano sukurtus, geriausius avatarus serveryje. Jei patiko spauskit +Patinka. Jei bus didelė paklausa sukursiu daugiau Avatarai: 1. 2. 3. Update NR.1, Jei gausiu dar +3 Patinka laukit antrojo update. 1. 2. 3. Taigi surinkau jau net 4 like taigi vėl įkelsiu puikiuosius avatarus. Update NR.2, Jei gausiu dar +3 Patinka laukit trečiojo update. 1, 2. 3. Taigi vėl surinkau 3 like ir vėl įkelsiu puikiuosius avatarus. Update NR.3, Jei
    11 taškai
  2. Atranka į forumo moderatorius, 2015.06.05 - 2015.06.12 Kas yra forumo moderatorius? Tai forumo vartotojas atsakingas už tam tikrą forumo skilties prižiūrėjimą. #MINIMALŪS REIKALAVIMAI, ◘ Neturėti forume nė vieno įspėjimo; ◘ Dauguma forume parašytų pranešimų turi būti argumentuoti. ◘ Neturėti serveryje jokio įspėjimo; ◘ Serveryje turėti bent 20.000 patirties taškų (XP); ◘ Amžiaus minimali riba nuo 14 metų; ◘ Mokėti tvarkingai rašyti lietuvių kalba. #PAGEIDAUJAMI REIKALAVIMAI, ◘ Neturėti forume nė vieno įspėjimo; ◘ Visi forume parašyti pranešimai turi būti argumentuoti.
    7 taškai
  3. Mano deviantart: http://edga96.deviantart.com/gallery/ Naujausias dizainas (parduodamas, skype al.capone977)
    3 taškai
  4. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Deivis_Deividukas Jūsų vardas realiame gyvenime :Deividas Kiek jums metų ? :16 Iš kokio miesto esate? :Utena <3 Jūsų charakterio savybės :Na čia jau reikėtų klausti kitų žmonių. Bet manau kad esu bendraujantis, mėgstantis būti su draugais, linkintis gero, bei stengiantis padėti žmogus. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? :Krepšinis !!! Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? :Kaip minėjau mėgstu bendrauti, bei pajuokauti. Jūsų nuotrauka (būtina) : Čia aš Zombis
    2 taškai
  5. Beveik po mėnesios, 04.06.2015 buvo pravestos, antrosios mišios, surinkome daug žmonių ir kulturingų ir nelabai, Svarbiausia į kabinetą Beniušytė užsuko,o visa kita paslaptį.. Amen amen. Įrašas - http://greenside.lt/index.php?/topic/6419-greensidelt-mi%C5%A1ios/#entry60383 - Insaidėlis ir Orandžinis. Toliau mišias bandysim daryti kuo dažniau, galbūt tik sekmadieniais. Renkam vargonininkus ir mokančius giedoti gražiais balseliais, susidomėję AŽ.
    2 taškai
  6. Labai patiko tavo naujasis update su obuoliu. Tikriausiai ji panaudosiu nes esu furistas kuris vežioja tokius obuolius
    2 taškai
  7. Gvidas_Ham

GreenSide mišios

2015-05-05, vakaro mišios. Garso įrašo takelio autoriaus pageidavimu. Įrašas nebuvo keistas, ar kitaip koreguotas. Įkelta originali versija, pilno garso takelio įrašo.
    2 taškai
  8. Pirmi Rytis_Bit Avatarai Kaip pastebėjote sukūriau ir savo darbelius , tikrai nesu šioje srityje profas , bet noriu išmokti ,jeigu pastebėjote mano avatarų klaidų prašau pasakykite jas ir jeigu taip pat užsiimat gfx 'imu padėkit man . Toliau jeigu turite kokių pamokų ir kitų pribambasų taip pat galite mesti čia ir nesidrovėkite vertinkite visą kritiką tikrai priimu. Avatarai Nr 1 ---------------------------------------- Avatarai Nr 2 ---------------------------------------- Norėjau kad iškarto čia rodytų , bet neleidžia daug avatarų kelti čia todėl pasitenkinau ir taip. http
    1 taškas
  9. Sveiki, kaip ir kažkada vyko mišios ir nuo to karto jų organizatorius (Vyr.Kunigas apaštalas) - Martynas prižadėjo, jog bus dar kartą tokios pat mišios, tad jis mūsų nepavedė, pravedė kartu su Matt_Inside. Prisijuokėme kas buvo kanale iki ašarų, gaila, kad filmavau tik pradžią, paskui išvis žiauru buvo ten... Smagaus žiūrėjimo Pradžia: Pabaigos bendra malda:
    1 taškas
  10. GREENSIDE # 0.1.3.3 Sutvarkytos rašybos klaidos. Atnaujintas direktorių pultas peržiūrint darbuotojų informaciją. Vartų/atsidarančių objektų sistema perdaryta į dinaminę, žaidėjai pakitimų beveik nepamatys, tik keletą. Sutvarkyta klaida su DPD iškrovimais / pasikrovimais. Naujas mašinų turgus, bei kitoks veikimas nuo šiol visų tr.priemonių ten nematysite, ten jų bus 12 ir taip pat jos keisis kaip ir sportinės mašinos 24:00 valandą. Patobulinta gaujų sistema, laikotarpio principas sugrįžo t.y grobimai vyks nuo 19:00 iki 21:00 valandos, per tą laikotarpį 21:00 va
    1 taškas
  11. Vakar buvau mišiose, bet puiku, kad pasidalini jų nemirtingu įrašu.
    1 taškas
  12. Labai grazus avatarai Gerai sukurti
    1 taškas
  13. Anketos šablonas, - Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Tunex_Smith - Komentaras : Radau tėvo garaže - Nuotrauka :
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.