Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.08.02 visose vietose

1. Direktorius turi pilną teisę savarankiškai formuoti savo komandos gretas. Pas DPD direktorių nėra kontrakto mokesčių, todėl pagal šią sistemą - neprivalu rinkti įrodymus (nors per ateinančius kodekso atnaujinimus teks). Serveryje ir taip per mažai žaidėjų, sunku surinkti didesnę, patikimą komandą, tad direktoriai šiaip sau darbuotojais nesimėtys. Papeikimas neturintis svorio, atmesta. Būkit biedni, bet teisingi - jei jau išsidirbinėjat, bent pripažinkit "jo, padariau", o ne "angelo akutės už nieką kenčia". Paska_Mario ir Skill_Blue - po įspėjimą. Sekantys freepostai mano skiltyse prilygs eilu
    3 taškai
  2. 2 taškai
  3. Anketos šablonas *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Renatas_Korrado *Jūsų Vardas realybėje :Renatas *Jūsų amžius : 15metų *Miestas iš kurio esate :Rokiškis *Jūsų kontaktiniai duomenys :fb: https://www.facebook.com/renatas.masevicius,skype renatas199css *Jūsų charakterio bruožai :Bendraujantis, draugiškas, padedantis kitiems. *Jūsų pomėgiai :Klausyti muzikos, važinėti su dviračiu, bei mašina, ir galiausiai bendrauti su draugais. *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka :Motociklų ir automobilių sportas. *Ar turite merginą/vaikiną? :Turiu merginą. *Ar turite brolių ar
    2 taškai
  4. Jūsų Vardas_Pavardė : Gvidas Ham Aprąšimas apie namą ( Išvaizdą, kaimynai, vieta... ) : Namas fūristų miestelyje, jo id. 60, namas įrengtas, tai mano pats pirmasis darbas su interjerų įrengimu. Namas tikrai vertas dėmesio, o ji nusipirkus, galėsite girtis visiems savo draugams, jog turite puikiai įrengtą namą. Namo įrengimas truko 87 valandas, viskas atitinka milimetrais, jokių klaidų. Taip po gi apžiūrėti gyvai galite ir žaidime, namas atrakintas. Gyvai jis atrodo dar gražiau. be viso šito, naktį kada matosi lempos, yra gražus apšvietimas, kolonos, sienos, ar kt. tad net ir šviesų efekta
    2 taškai
  5. Tai.. gal ir be papeikimo temų ateityje išmokit diplomatiškai santykiauti tarpusavyje, man čia cosmopolitanų nereiks skaityti.
    2 taškai
  6. Rokas

DM turnyras,

Tema rakinama, ruošiame turnyrinę lentelę. Visą informaciją, taip pat ir apie pirmą mačą pranešiu šioje temoje.
    2 taškai
  7. Istorijos pradžia Nr. 1 -------------------------------------------------------------- Sveiki , kaip pastebėjote , aš rašysiu apie save , kaip pradėjau žaisti GTA San andreas ir Sa-mp .Būdamas dar tikrai nedidelio amžiaus 10metų arba 11 metų , nes tiksliai nebe atsimenu pamačiau , kaip pusbrolis pradėjo žaisti šį nuostabų žaidimą . Tai buvo kažkas ne realaus , todėl nusprendžiau , kad turiu atsisiųsti ir aš , bet kaip žinote mažas būdamas nebuvau kompiuterio mokslinčius , todėl laukiau , kol pusbrolis įrašys ir man . Tai tos dienos buvo tokios ilgos , nes laukiau ir laukiau . Kaip įraš
    1 taškas
  8. Sveiki sekantis mano darbas taigi norėčiau pasakyti ačiū visiems kas padėjo ir atsiprašyti Arvydo_Katkaus nuvogtas kokias mintys su gaisru ir lektuvais tieiosg pasiūle serverio žaidėjai šiuos kadrus todėl paemiau tikiuosi nepyksi aišku didžiausias ačiū Marko,Everiui,Ryčiui žiurim 1080p
    1 taškas
  9. Rokas

Efektyvumas,

Efektyvumas, Naujovė forume, kuri leis matyti kiekvieno forumo vartotojo parašytų pranešimų efektyvumą. Ši gudrybė leis atskirti narius, kurie piktnaudžiauja pranešimų rašymu ir narius, kurie rašo pranešimus tam, jog padiskutuotų ir būtų įvertinti kitų forumo dalyvių. Kuo skaičiukas jūsų profilyje yra didesnis, tuo jūsų dalyvavimas forumo diskusijose yra efektyvesnis. Greitu metu išvysime šios sistemos TOP'us, kuriuose bus TOP10 efektyviausių forumo dalyvių dešimtukas. Dar kartą Ačiū Evaldui. TOP10 efektyviausių forumo vartotojų forume! Į šiuos TOP'us įtraukiami forumo va
    1 taškas
  10. Sveiki visa tiesą apie mūsų serverio pro C-bugeri (čyteri) pona Capeli labai skubėjau video daryti kadangi irašynėjau w10 ir liko apie 10 procentu iki pilno irašymo tai sry už tai kad Nick šokinėja kitas video bus normalus PAZIUREKIT IKI GALO
    1 taškas
  11. Sveiki visi, pristatau jums Lucas_Patriot pusbrolį.
    1 taškas
  12. Man atrodo aš geriau dainavau O jis kaip suprantu pagal mano dainą dainuoja? PAŽEIDĖ AUTORINES TEISES!!
    1 taškas
  13. Gražus avatarai sekmės kituose.
    1 taškas
  14. Ech, žmogau.. Aš turiu teisę atsakyti į šį papeikimą, kadangi aš esu firmos dalis - pavaduotojas, todėl šis papeikimas liečia ir mane. O kodėl Tu komentuoji šiame papeikime, neturiu jokio supratimo, kadangi šis papeikimas tavęs neliečia. Taip, jis trukdė vesti, bet manau kiekviena firma, asmenį, kuris trukdo per treniruotę, pirmiausiai išmeta, o jeigu jis ir toliau piktavališkai trukdo - tada gręsia l. užblokavimas. Toliau, įdomu ką tu sumoki pasirašydamas darbo sutartį 7 dienoms? O ar išvis įmanoma jos nepasirašyti? Deja ne. Tuo labiau, kad tu net nedalyvavai treniruotėje, tad tave šio a
    1 taškas
  15. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tunex_Smith • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Edvinas_Psy • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Piktnaudžiavimas admin komandomis, dėjo free jaila nors buvo mūsų 7 ir galėjom daryti dm • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : PS 7 Justas Foto kai 7 - Foto kai free jail -
    1 taškas
  16. Tu durn** ar ką? Kai yrą 7 žmonės jų jailint negalima, ir jie gali daryti dm + tavo antroje nuortaukoje tave nušove LV mieste.
    1 taškas
  17. Maždaug Capelis visada sako kad jis nečytini bet kaip buna prigautas visa kalte ant kitu verčia
    1 taškas
  18. Tai padarom degalinių savininkus, verslų ir tegul konkuruoja (kainą didesnęs - kaina mažesnės). Jei su verslais kažką įdomiau padarys - aš už.
    1 taškas
  19. Sveikas darbas tikrai neprastas ir sugalvotas gana tikroviškai gražus teksturai pats asmeniškai nebe mappinu jau apie 1,5 metu ir šiaip mappinau nelabai gerai o ko tikrai nemokejau tai texturinti o pas tave tikrai texturos neblogos šaunuolis sėkmės kituose darbuose
    1 taškas
  20. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? :Gruzinas_Sampo • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? :John_Juske • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? :Įžėdę mane tas vaix ;( • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  21. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John_Juske • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Verone • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  22. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John_Juske • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Sandiego_Simis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/G76Ned8,tbOKZYK
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.