Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.08.27 in Pranešimai
-
[Kitokie pasikalbėjimai, užkulisiai] Pro_Deivis apie gaujų lyderius.
Black_Weed ir 8 kiti sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
Išvysite vaizdo medžiagoje kaip Pro_Deivis gazdina, baugina bei "nardo" gaujų lyderius [Cristiano_Capelli; Gruzinas_Sampo]9 taškai -
[0.1.5]Pasiūlymas gaujoms.
Faker Lee ir 7 kiti sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gruzinas_Sampo • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pakalbejus su gaujiniais ir Surenos ir Nortenos gauju nusprendem jog truksta šiek tiek ginklu taigi siūlom idėti žemiau parodytus ginklus ir priedeti dar kelias mašinas Blade markes • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Šiuo metu tikrai truksta ginklu, kadangi sg buvo iššimtas iš vip komandu vipa pagal dauguma serverio žaidėju pasakimu tavo bevertis tai galima padaryti kad apačioje parodytus ginklus galėtu gaminti gamykloje. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pas8 taškai -
"Kitokie pasikalbėjimai" su Cristiano_Capelli.
Trayce ir 7 kiti sureagavo į Lucas_Patriot už temą
https://www.youtube.com/watch?v=QK19gDcReiM&feature=youtu.be Kas buvot užjaučiat mano pilvą turbūt taip pat Gero žiūrėjimo, tik perspėju, kad jeigu lengvai įsižeidžiat, tai nežiūrėkit.8 taškai -
Vendelis_Savas ir 6 kiti sureagavo į Rokas už temą
"Ką darei vaikystėje?" tipo Capelis jau nebe vaikas?7 taškai -
2015.08.24 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.5)
Karolis_Sudoku ir 3 kiti sureagavo į Aivaras už temą
Sutvarkytos rašybos klaidos. Sutvarkyta klaidingu topų informacijos atvaizdavimu. Sutvarkyta klaida su fūristais. Sutvarkyta klaida su medikų tr.priemonėmis. Jei jums pasibaigs VIP/ADMIN narystė žaidime ir nebūsite gaudomas policijos jūsų nick spalva pasikeis į paprastą. Sutvarkyta klaida su darbo aprangomis, kad pagal rangą po kaikurių veiksmų jums uždėdavo blogą darbo aprangą. Iš verslų pinigus pasiimti nuo šiol galėsite tik kas 1 valandą nuo paskutinio pasiėmimo. DeathMatch zonoje pasibaigus matchui rodys tikslingą informaciją GUI lange. Naujokai iki 5000 patirties kviečiant tarnybas galės4 taškai -
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rycle_Reeves • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi siūliau sukurti naują darbą be pakvietimo naujokams: "Kelių Priežiūra". Kaip viskas vyks? - Taigi, sukūrime nauja darbą tikslia vieta gan nežinau blueberry miestelyje firmą, kuriame naujokai galės šiek tiek užsidirbti iki tam tikro dalyko ar pirkinio. Darbo prasmė: Naujokas atsisėdęs į transporto priemonę 'tralą' turėtu atvežti prie tilto reikalingiausius daiktus, tai būtų objektai: ID: 1238 ( foto nebus ) ID: 3864 ( foto nebus ) ID: nežinomas ( - Bet užtvarai, kokį objektą sugalvoti. Pažymint, kad kel4 taškai
-
"Kitokie pasikalbėjimai" su Gruzinas_Sampo.
Daz_Daison ir 2 kiti sureagavo į Lucas_Patriot už temą
https://www.youtube.com/watch?v=5AcnqvMZahs&feature=youtu.be Labas vakaras, be jokių bla bla prašau žiūrom ir komentaruos įvertinkit.3 taškai -
Jei patikojei nepatiko! Sekančios 0.1.6 versijos atnaujinime planuojame: Visokeriopas gaujų tobulinimas (jei turite pasiūlymų rašykite juos čia); Atkeltas darbas su pakvietimu iš 0.1.5 versijos atnaujinimo; Skelbimų kontoros atskiras interjeras ir exterjeras; Ūkininkų ir medkirčių darbo patobulinimai; Galbūt nauja verslų sistema?; Galbūt daugiau namų?; Padidintas pasiekimų skaičius; Dar vienas narkotikų gaminimo kelias; GSPD darbo tobulinimas; Pildomos įdomios žmonių idėjos. 2 taškai
-
[V4] GreenSide.lt - Kitoks prisistatymas.
Gaujinis_Makaras sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveiki mano naujas darbas šis darbas yra išviso kitoks kadangi beveik kekvienas kadras buvo darytas pagal Mafijos_Teva visos šio filmuku idėjos buvo pono Roka fantazija čia tik mano montavimas taigi nežinau kaip gavosi pačiam Rokui patiko šis darbas geras pagal mane nėra jis toks geras, bet čia tik mano nuomonė vertinam žiurim 1080p HD NORĖČIAU KAD VISI RAŠYTU KĄ GALVOJA IŠTIKRUJU !!!!!!!!1 taškas -
Filmukas sukurtas Mechanikų firmai.
Марихуана sureagavo į Don_Lollderman už temą
Sveiki, žaidėjai. Šiandiena jūsų akims leisime išvysti mechanikų pristatymo filmuką. Visgi atsiras tokių žaidėjų, kurie nesupras kokio velnio reikia viso to? * Platinsime taip projekto vardą. * Parodysime, jog tos " firmos " kurios atrodo nuobodžios, šiame projekte jos atgyja. * Skatinsime daugiau žaidėjų prisijungti prie šios firmos. _______________________________ Mechanikų firmą skiriasi savo ypatingomis pareigomis projekte GreenSide.LT mechanikai nelieka nuošalyje, nebūna tiesiog nuostolingas darbas... _______________________________ Trumpai papasakosiu, kas nesuprato šio pris1 taškas -
[V2] GreenSide.lt Gamykla.
#Vidas sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveiki taigi antras mano sukurtas filmukus šį karta apie greenside gamykla tikiuosi jums patiks norėčiau kaip visada padekoti Mariui už nuostabu teksta,Everiui už įgarsinima ir Ryčiui už pagalba taigi norėti kitos dalies tiesiog rašykite komentaruose ir spauskite mygtuka patika VIDEO:1 taškas -
Kito tipo pristatymas GreenSide
Chris_Sandiego sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveiki kaip ir sakiau sukuriau filmuka visai kito tipo taigi palieku jums vertinti UŽ TEKSTA IR BALSĄ AČIŪ NICO1 taškas -
GreenSide komiksai.
Black_Weed sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveiki neturėjau ką veikti nusprendžiau sukurti komiksus nežinau kaip gavosi jums vertinti jeigu noresit kitos dalies tiesiog spauskit like1 taškas -
[GSMK] GreenSide Modifikacijų Krautuvėlė.
Jarek_Quattro sureagavo į Deivydas_Bmv už temą
Esi vienas iš tų kuris nori pasigerinti savo žaidimą? Bet nerandi kuom, tuomet nepatingėk užpildyk anketą. Modifikacijų krautuvėlės įkūrėjai/Darbuotojai/Pagalbininkai Krautuvėlės Įkūrėjas - Deivydas_Bmw Krautuvėlės pagalbininkai - Vardenis_Pavardenis Krautuvėlės darbuotojas - Vardenis_Pavardenis Krautuvėlės darbuotojas - Vardenis_Pavardenis. Modifikacijų krautuvėlės kainoraštis CAR/SKIN - 3 LIKE C-HUD - 2 LIKE KITOS MODIFIKACIJOS - KAINOS TAIKOMOS Modifikacijų krautuvėlės pildymo anketa Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Kokios jums modifikacijos reikią?: Ar paspaudėte LIKE an1 taškas -
[KELIU MODAS] HD KELIAI.
jekas sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
Modifikacijos pasidalinimo anketa *Jūsų Vardas_Pavardė : Egidijus_Bumeris *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : HD Kelių su šaligatviais. (Auto Install) *Modifikacijos Nuotrauka/Video : http://www.part.lt/perziura/380b77d2b7bd19cce9e50d16cf01b94c848.jpg *Parsiuntimo nuoroda : http://www70.zippyshare.com/v/xGR99lMu/file.html Patiko LIKE !1 taškas -
Už, labai gera idėja. Gal net būtų įdomiau dirbti nei bet kokiame darbe su pakvietimu.1 taškas
-
Сristiano_Capelli sureagavo į Larry_Huffen už temą
https://www.youtube.com/watch?v=V-Iu4hsRYU4&feature=youtu.be Papildymas nestumsi,negyvensi. "Tavo sese kaip TV kada noriu tada išjungiu" Cristiano_Capelli 20151 taškas -
Rytis_Bit užblokavo Rokas_DropBox
Arijus_Ltu sureagavo į Rytis'Bit už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Rytis_Bit • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Rokas_DropBox • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Su sraiktu žudo dalyvius • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/vrei21 taškas -
Steewart Wisbey užblokavo Osen Mario.
Osen_Mario sureagavo į Lauris Driftas už temą
Atsiprašau už free postą bet čia gta klaidą ir jos neina sutvarkyti ir man taip buve atsitike kai relog paradau arba kai užlaginą.1 taškas -
Steewart Wisbey užblokavo Osen Mario.
Osen_Mario sureagavo į Kaimo_Tėvas už temą
Sveikas. Pakomentuosiu aš, kadangi į tai įsivėlęs ir aš. Aš su Ošenu važiavau link gamyklos ir jam nuėjus afk, aš įvažiavau į vandenį ir kaip nusileidom iki dugno, aš suboominau mašiną ir jam taip pasibugino, jis neišsitelino o pasliko, nes nežinojo kas čia įvyko. Todėl nemanau, kad turėtų patvirtinti.1 taškas -
Steewart'Wisbey muted Edvinas_Psy.
Valis_Kent sureagavo į Steewart_Wisbey už temą
Užtildymo anketos šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? : Steewart'Wisbey. • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? : Edvinas_Psy. • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? : /v naudojimą ne pagal paskirtį ;> • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Karolis_Croz[Steewart_Wisbey] užblokavo - Gabija_Waldorff
Diego_Sopranoo sureagavo į Rytis'Bit už temą
ANketa atmesta , nes matosi kaip žaidėjui lagina , kaip tu jį numuši tik po kelių sekundžių nuskrenda . Todėl žaidėjas bus atblokuotas1 taškas -
[GSMK] GreenSide Modifikacijų Krautuvėlė.
Lukas_Ltu sureagavo į Deivydas_Bmv už temą
Darbas rastas. ir siunčiamas į AŽ.1 taškas -
[V1] GreenSide.lt vaizdinė pamoka.
Mister_Crime sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveiki GreenSide.lt žaidėjai šiandien sukuria toki paprasta video tai yra vaizdinė pamoką norėčiau padėkoti Ryčiui, Mariui,Lukui bei Everiui už pagalba taigi vertinkit mano filmuka ir laukit kitų(geresniu) mano darbu1 taškas -
[Blogas] Didžioji nominacija - D`Seen.
Rozine_Blondine sureagavo į Deividas_Seen už temą
Pradinė gyvenimiška įžanga : Hey guys kiekvienas asmuo, žmogus turi savo gyvenimišką įstorija kuri numinta tam tikrais pasireiškimais, ar pasakojimais kas ir kaip pavyko per visą esamą gyvenimo tarpą nesvarbu ar tai žaidimas, ar tai kasdienybė svarbiausia tai jog būtent visos šios mintys išlieka tarp mūsų prisiminimų, apie kuriuos kaskart pagalvojus pasidaro smagu, bei laiminga. Tai mano blogas kuriame išreikšiu visas savo mintis, visus savo gyvenimiškus pojučius, visą informaciją apie mane, SA:MP žaidimo istoriją, karjerą, pasiekimus ir tai kas sudomintų jus visus esančius čia, kadangi1 taškas