Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.09.08 in Pranešimai
-
Tobulo serverio vizija: valdžia.
Bendziaks Orbit ir 7 kiti sureagavo į Rokas už temą
Šiai dienai SAMP'as tikrai nėra tas žaidimas, kuriame žaistu brandi auditorija, šiuo metu ta brandi auditorija, kuri kažkada žaidė SAMP'ą dabar vaikosi madų ir žaidžia visokiausius CSGO, LOL ir pan. Apie kitus tavo apmąstymus, tai nieko naujo lyg ir nepastebėjau, šie visi darbai yra atliekami serverio komandos, todėl įtraukti dar daugiau žmonių į šią veiklą tikrai neplanuojame. Taip pat paminėjai "lengvas pinigų melžimas" sąvoką, nežinau kuria čia prasme visa tai buvo pasakyta (ar paslaugų, ar serverio ekonomikos), bet jeigu visa tai buvo paminėta paslaugų prasme, tai mūsų atliekamas d8 taškai -
7 taškai
-
Tai tėra mano įsivaizduojamas serveris, kuriame būtų malonu žaisti.. Dabar, kai einu 19 metus, sampas man visai nebemielas, nors galima būtų sukurti tiek daug... Tai gali virsti į rimtą žaidimą, kuriuo mėgautus ne vien paaugliai, bet ir suaugę. Rašau čia šią temą tik todėl, nes kol kas tai serveris turintis daug potencialo. Deja, viskas čia orientuojasi į lengvą pinigų melžimą, o ne į žaidimo malonumą.. Pats žaidimas turi teikti naudą žmogui. Sampas gali būti daug daugiau nei vien laisvalaikio leidimu. Čia daug ko galima išmokti ir augti kaip asmenybe.. Vol I. Administracija7 taškai
-
[0.1.5] Daug pasiūlymų, atkreipkit dėmesį.
Dioba_Launch ir 4 kiti sureagavo į Mister_Crime už temą
Čia greičiausiai yra mano paskutinė tema su pasiūlymais, kadangi niekas nereaguoja ir niekam neįdomu tai ką tu siūlai. Daugiausiai pasiūlymų temoje komentarų buvau gavęs 5, nesvarbu kokie pasiūlymai. Niekas nenori susiknisti savo efektyvumo ir nerašo savo nuomonės, taigi... Na neverkiant pereikime prie mano pasiūlymų. 1)• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mister_Crime • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti, kad fūristų direktorius galėtų parinkti kokio rango darbuotojas galėtų vežti kokį krovini, pvz : 1 rango varžtus , grūdus, antro rango, statybines medžiagas ir t.t5 taškai -
Pristatau Deffi_White ▲ Privet :)
Artur_Strelkov ir 2 kiti sureagavo į Deffi_White už temą
*Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Deffi_White *Jūsų Vardas realybėje : Artūras *Jūsų amžius : 14(metų). *Miestas iš kurio esate : Jonava. *Jūsų kontaktiniai duomenys : FB : https://www.facebook.com/ArturasJankevic Skype : arturaz.info *Jūsų charakterio bruožai : Esu mandagus, gerbiantis kitus, nepasiduodantis, efektivus pilietis, o prie to, ir darboholikas, nežinau esu iš tokių manau žmonių kurių retai kada rasi serveryje, nors man taip šio projekto administratoriai sakė, o aš ir pats puikiai žinau, jog bendrauti man geriausiai sekasi. Taip pat esu žmogus su kruva pasiulymų, ir daug efe3 taškai -
Tobulo serverio vizija: valdžia.
Teddy_Wudson ir 2 kiti sureagavo į Rytis'Bit už temą
Aš nežinau iš kur tu ištrauktas , bet daryti žaidimą suaugusiam žmogui sa-mp prasme įmanoma , bet nemanau kad daug tokių kaip tu norėtu taip žaisti , o ką tu šneki apie valdžia man tiesiog žodžių trūksta ir lūpos išsišiepia iki ausų. visų pirmą reklamuoti serverį gali , bet koks žaidėjas , čia tikrai tokių rinkti nereikia , apie serverio komandą ji yra toke ir tu jos nepakeisi prižiūrėtojus prižiūri ir visą kitą daro Rokas ir jis atlieka tikriai gerai tu negali peikti kitų žmonių , kur nematai , kas vyksta , plačiau pasižiūrėk ir tada kurk tokias temas .Apie eventų žmones tai yra paskirti kel3 taškai -
Snoop_Dogg ir 2 kiti sureagavo į Deffi_White už temą
Sveiki ačiū už tokius motyvacijos žodžius. O dėl pagalbos, tai žinoma taip jeigu reikės man jos krepsiuosi pas jūs.3 taškai -
[0.1.5] Ugniagesiai, katastrofos, ugnis, sprogimai.
Gruzinas_Sampo ir kitas sureagavo į Edas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Edas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Gaisrininkų darbą padaryti su pakvietimu ir įvesti kelias naujoves: 1. Gaisrai galėtų būti gesinami ir gesintuvais. 2. Gesintuvus ugniagesiai galėtų pardavinėti ir žaidėjams. 3. Gaisrininkai būtų atsakingi už katastrofas. Už jas būtų skiriami atlygiai arba pinigai iš pelno būtų nuimami jei ugniagesiai laiku nesureaguotų. 4. Sudaužytos mašinos užsidegtų, tačiau iškart nesprogtų ir ugniagesiai galėtų jas išgelbėti. 5. Išimti dabartinius gaisrus paprastuose namuose. 6. Galbūt sukurti kelis rangus, aukštesnio rango2 taškai -
[0.1.5] Policijos etika ir tazeriai...
Ben'Ocetter ir kitas sureagavo į Edas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Edas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mačiau temą kur siūlė pakeisti animaciją pašauto su tazeriu žmogaus, tai pagalvojau nerašyti komentaro, tiesiog sukurti atskirą temą.. Visų pirma, pirmas valandas serveryje mane tikrąja to žodžio prasme užpuolė policininkas, uždėjo star, kad be diržo ir nušovė... Panašu į freeroam ar dm serverį. Policija neturėtų žudyti žaidėjų, todėl pirmas mano pasiūlymas yra sukurti normalias policijos taisykles taikantis į realybę. Policijos vaidmuo serveryje turėtų būti ne bausti žaidėjus ar užmušti gaujos narius, nusikaltėlius.2 taškai -
"Autumnal Graphic Store" Rudens grafikos parduotuvė.
Artur_Strelkov ir kitas sureagavo į Deffi_White už temą
[iNFORMACIJA] Sveiki atvykę į mano Grafikos parduotuvė, čia jūs galėsite užsisakyti įvairius grafikos darbus t.y avatarus, parašus, logo. Kodėl įkūriau parduotuvė? Todėl nes noriu padaryti kažką geresnio kaip man nėra ką veikti, tai būtų atlikti įvairius darbus žmonėms, ir praleisti taip laiką. [Tolimesnia INFORMACIJA] Kokie darbai būs atliekami, tik šitoje grafikos parduotuvėja? Avatarai/Parašai/Logo. Black(list). - Šiame sąraše būs įtraukti žmones kurie neatsiskaite už darbą. [DARBUOTOJAI] Kitaip sakant būs šioje parduotuvėja darbuotojai kurie taip pat galės atlikti darbūs kitiems žai2 taškai -
[ J'Juske ] Picerija
Artur_Strelkov ir kitas sureagavo į Deffi_White už temą
Tikrai labai puikus darbas, o ypač pats vidaus dizainas, manyčiau reikėtu pakeisti jeigu tiktu visu objektu kaimeliuose kokioje vietoje pastatyti.2 taškai -
[ J'Juske ] Picerija
John_Juske ir kitas sureagavo į Cornego`Roller už temą
Nesvaik, sako prastas... Sukur geresnį, gražus ir tvarkingas darbas, nėra beveik prie ko prikibti.2 taškai -
[ J'Juske ] Picerija
Adidas_Never ir kitas sureagavo į John_Juske už temą
Skiltis skirta mapp'ams tai reiškia, kad nevaržomai lankytojai gali rodyti savo mapp'us ir gauti nuomonė. O ne vieta ne ta ir t.t Toliau Ledai ? Nuvažiuok į anglija pilna tokiu dalyku pamatysi2 taškai -
Peikiu Egidijus_Keza GSPD drk
Guga_Buga ir kitas sureagavo į Marko_Escobar už temą
Papeikimo pagrindinis konfliktas - surakintas And_Miami (kontrabandinės fūros vairuotojas). Jog buvo surakinti Nortenos, tai nematau čia jokios problemos, dar kaip tik - už tai jog dvi gaujos išvien veikė, bendradarbiavo, abiejoms po įspėjimą uždėčiau (juk tokios jūsų taisyklės..). Taigi, Egidijus galvojo, jog važiuojančią tuščią fūrą rakinti galima. Kad nebūtų kitą kart jog "kontrabandinę fūrą rakinom todėl kad niekur neparašyta jog negalima taip daryti šviečiant mėnulio pilnačiai", paaiškinsiu - kontrabandos metas tai yra aplamai serverio mechanikos nustatytas laikas kada techniškai įma2 taškai -
Projekto aprašymas,
Mantas_Sultan sureagavo į Aivaras už temą
Kas yra „Greenside“? „Greenside“ yra „San Andresas MultiPlayer“ (toliau „SA-MP“) žaidimo modifikacija, kuri modifikuoja esamo „Grand Theft Auto San Andreas“ (toliau „GTA SA“) žaidimo užduotis, išvaizdą ir kitas žaidimo detales. Žaidimo modifikacijos kūrėjai yra Aivaras Stasiulis (projekto savininkas atsakingas už projekto plėtrą ir vystymą iš techninės pusės) ir Rokas Giedraitis (projekto savininkas atsakingas už projekto administravimą, plėtrą ir vystymą iš teorinės pusės). Kaip žaisti „Greenside“? „Greenside“ yra visiškai nemokamas žaidimas, kurį Jums norint žaisti reikės „GTA SA“ ž1 taškas -
Kokybiškos modifikacijos tau!
Paulius_Prime sureagavo į Ben'Ocetter už temą
Kokybiškų modifikacijų parduotuvė! Sveiki, serveryje su draugu esame naujokai ir norėtume kažkuo prisidėti prie serverio veiklos, todėl nusprendėme padaryti modifikacijų parduotuvę, čia kelsime viską kas yra kokybiška! 3 Like ant paskutinio modifikacijų posto ir įkelsime naujas modifikacijas, arba tada kai rasime kažką gero. Pasirašo Benas Ocean ir Wild Raccoon Reikia modifikacijos? Rašyk anketą! (Prieš rašant anketą reikia uždėti bent 1 Like!) Jūsų Vardas_Pavardė: Kokios modifikacijos reikia?: Nuotrauka/Pavadinimas: Automatiškas/Savarankiškas instaliavimas: Kainoraščio kaina: Kainoraštis1 taškas -
[OFICIALUS] Modifikacijų ieškojimo centras. „MIC''
Dynomite_Dizzle sureagavo į Gvidas už temą
[OFICIALUS] Modifikacijų ieškojimo centras. „MIC'' - Tai yra GTA:SA modifikacijų parduotuvėlė, kurioje bus ieškomos už tam tikrą skaičių +REP taškų (+REP nustato MIC parduotuvėles savininkas) Taisyklės. ▼ • Netrugdyti parduotuvės darbui ( skubinant darbuotojus, grąsinant, rašant bereikšmius pranešimus ). • Už darbą atsisaityti per - 24 valandas t.y parą laiko kitaip pateksite į juodajį sąrašą. • Po atlikti darbo necituoti mūsų pranešimų ir nerašyti visų kitų litanijų ( rašyti asmenine žinute forume ). • Norėdami sužinoti daugiau informacijos, pagalbos ar kitko rašyti y asmeninę foru1 taškas -
Padėk sugalvoti SA-MP nicka.
Andrej_Valodė sureagavo į Marko_Escobar už temą
Mario_Betapatinas Martynas_Alfavyras Don_Dominantas1 taškas -
Kokybiškos modifikacijos tau!
Lauris Driftas sureagavo į Ben'Ocetter už temą
Dar labiau nekokybiškesnės modifikacijos dar neteko ieškoti Kelios modifikacijos, kurias pavyko surasti (Nes būtent tokių kaip tu nori modifikacijų nėra, nebent reikėtų truputi pakoreguoti esamas): VW Golf MK3 V6 VW Golf MK3 (Ši turbūt kokybiškiausia viskuo tik ne numeriais) Čia dar šeip toks su AutoInstall VW Golf Mk41 taškas -
Black_Weed (Edvinas_Psy) muted Finler_White
Black_Weed sureagavo į Edvinas_Psy už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? :Black_Weed • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? :Finler_White • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? :Flood/Spam • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
"Global" Modifikacijų Parduotuvė
Dwayne Bond sureagavo į Rytis'Bit už temą
Tema rakinama , nes patstemos autorius paprašė1 taškas -
[ J'Juske ] Picerija
Adidas_Never sureagavo į John_Juske už temą
Kokia mes šmaikštus *cenzūra*. Galbūt daugiau tokiu prikolu pašaudyk ir daugiau atrasi žmoniu kuria tau užpakli palaižys O tau viena paprasta mintis 12 klasė1 taškas -
[ J'Juske ] Picerija
John_Juske sureagavo į Rafael_Nadal už temą
Man asmeniškai superinis darbas. Tokių ir norėtusi vien matyti visuose serveriuose. Krupščius ir padarytus iki galo. O jei jums reikia logiškumo, tai ieškokite ne žaidimuose, o realybėje1 taškas -
Finler` Grafikos Parduotuvė.
Fernando Black sureagavo į Finler_White už temą
5.000€ serverio valiutos. susisiek su manim žaidime. /sms Finler_White, arba į ofisą atvyk.1 taškas -
[ J'Juske ] Picerija
Jonas_Burkys sureagavo į Edgaras_Mix. už temą
Man viskas patiko tik kad per didele stiprokai net mazesne galetu buti1 taškas -
Artur_Strelkov sureagavo į Snoop_Dogg už temą
Sveikas atvykes i serveri. Is rasysenos matosi, kad atitinki savo charakterio bruozus, butu smagu susipazinti ! Jeigu reiks kokios pagalbos kreipkis i PM arba zaidime. Sekmes1 taškas -
[ J'Juske ] Picerija
Ernis Pokemon sureagavo į Mantas_Verone už temą
Darbas išties gražiai žiūrisi, net labai, tik tiesą kažkas pasakė, kad nu picerijoje, ledai, taip gali būti ledai, bet ne ledų mašinos (kioskeliai.) gal ir yra anglijoje taip, bet tai tikrai nėra logiška, panašiai kas mašinų salonuose pardavinėtų ginklus.. P.S Dainos pavadinimą, jei gali.1 taškas -
Mister_Crime užtildė Mindaugas_Didziulis ir Dave_Destiny
Black_Weed sureagavo į Rytis'Bit už temą
Vaikas nėra yžeidimas , bet kitoje nuotraukoje Dave_Destiny tikrai įžeidė tai yra vienas priimtas kitas ne1 taškas -
DPD Kurjerių nauja galva: "verslų pelnas ir vėl saugus"
#Vidas sureagavo į Marko_Escobar už temą
Įdomi ši DPD Kurjerių analizė nusimato. Kaip ir žadėjau, kad jeigu nebus stulbinančių anketų, kad neduosiu pareigų kandidatams - taip greičiausiai teks ir padaryti. Nežinau kuom šis darbas toks nusikaltęs, bet į jį dažniausiai pildo mažiausiai žmonių, jei ne mažiausiai - tuomet silpniausios anketos, nors toks darbas, čia galima kiek prigalvot visko. Taigi, su tokia intriguojančia įžanga pradedu analizuoti kandidatų anketas ir stengsiuos parodyti kodėl ir šie rinkimai tokie 'failed'. Pirmoji atrankos anketa, galima sakyti, jog ir vienintelė geriausia šių rinkimų anketa iš paties Osen_Mario. Ke1 taškas -
Po ilgų paieškų - atradom naują TAXI direktorių!
Black_Ride sureagavo į Marko_Escobar už temą
"Nukraujavusio taksi direktoriaus paieškos" - tokia mintimi prasidėjo tiek patys rinkimai, tiek ši analizė. Interpretuoti galima įvairiai... Kas nukraujavo, kodėl nukraujavo, kas yra nukraujavimas ir to įvairios filosofinės pasirinktys.. Pvz.: taksistų darbas labai sunkus, reik vežiot įvairių socialinių sluoksnių žmones... Viename važiavime paimi 'išsifufyrinusią' poniutę, šinšilų kailiiniai, baltos odos pirštinė, elegantiški rankų mostai, aukštakulniai 'raudonu padu', louis vuitton rankinukas, o štai kitas 'paėmimas' girtuoklis, narkomanas... Kuris vietoj to, kad sumokėdamas taksui už kelionę1 taškas -
Hero_Man, Max_Turbo, Ryan_Collins, Orbit_Speed, Max_Speed1 taškas
-
Padėk sukurti man nicka.
Eden sureagavo į Nico Corleone už temą
Michael Clinton James Burklez Looney Cortez Derek White Tony Bonelli Urganislaw Bartosevic Tom Mendez Dave Clindiff Jamal White Molly Rawson Clark Rodriguez Tommy Marquez Martin Parkinson Abraham Nortez Matthew Morello Samuel Anderson Anthony Moretti Emanuel Waggins Leo Domarquez Fred Carter Albert Winston Eyan Potter Mark Trammer Michail Konstantinov Igor Molikov Andrey Bystrov Sonny Bastone Aleksandr Giovanni Ryan Atkinson1 taškas -
Padėk sukurti man nicka.
Eden sureagavo į Major_Payne už temą
John_Fernando, Micro_Killer, Mrs_Anonymous, Richy_Eden, Pro_Killer, Warm_Bullet, Tony_Black, (tavo vardas)_Mamba, Toxic_Venom, Taste_Venom, Fantastic_Eden, Eden_Vodka, Don_Perfect, Your_Shame, Sheino_Kimono, Vertical_Jump, Asault_Rifle, Gang_Man, World_Hero, Strong_Beer, John_Keyne, Ever_Strong, Strong_Apple, Ganja_People,1 taškas -
DPD Kurjeriai ir vėl kursuos!
#Vidas sureagavo į Marko_Escobar už temą
Vasara prasidėjo, mokslai baigėsi, o serveryje vis sparčiai daugėja naujokų. Gerbkim, mylėkim, šerkim ir nepalikim jų likimo valioje. O kad jau ties tuom pradėjau kalbą, sakau, rinksiu Kurjeriams direktorių iš serverio naujokų, mažiau patyrusį. Patyrusius vilkus, ištikimus serverio žaidėjus rezervuosiu sudėtingesnėm, daugiau įgudžių reikalaujančiom firmom valdyti. O toliau dalyvavusių atrankoje analizė. Pukis_Balbou - malonu matyti naujokus, bandančius tapti direktoriais, tačiau kandidatūra pakankamai silpnoka. Ne dėl to, kad iš pažiūros CV nedidelės apimties, bet ir turinys silpnas. Per v1 taškas -
Netikėtumai: išrinktas GSPD direktorius
Nike_Silver sureagavo į Marko_Escobar už temą
Netikėtumai? Visai ne. Tiesiog ironijos žiupsnelis. Kaip ekonomika turi juodąją rinką, taip DP turi glob. moderatorius bei t.prižiūrėtojus, kurie visuomenei paskleidžia žinias kas pildė, kas negerai užpildė, sudaro statistikas kuris būtų geriausias ir t.t. Nesmerkiu visų, bet ne paslaptis, kad tai vyksta. Tad dėkoju šioms juodadarbėms bitutėms už visuomenės informavimą, dar betrūksta kad jūs atstovautumėt ir patį lažybos punktą <šypt>. Na o antras reikalas kuom šie rinkimai neįtikėtini ir rezultatai netikėti - rinkimuose dalyvavo keturi žmonės. Tris iš jų sunku vadinti žmonėmis nes n1 taškas -
Direktorių rinkimai. Rezultatai.
Dioba_Launch sureagavo į Marko_Escobar už temą
Visų pirma noriu padėkoti visiems už kantrybę šių rinkimų analizės belaukiant. Kaip ir minėjau visad iki šiol - analizės nebus, nes virš savaitės laiko buvau be galimybės prisijungti su laptopu dėl tam tikrų gedimu. Tad teko analizuoti ir tyrinėti kandidatus su mobiliu telefonu (baisiai nepatogu. skaitant anketas norisi rašyti, o pirmyn atgal nepatogu.. o aš rašau daug teksto.. vien žo užburtas ratas). Tad per mobilų šiaip ne taip buvau išrinkęs kandidatus.. Tačiau prisėdęs prie kompo turėjau galimybę išrinktus kandidatus patyrinėti taip kaip negalėjau mobiliu. Tad daug kas pasikeitė.. Tad tar1 taškas