Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.11.06 in Pranešimai
-
MD grafikos parduotuvė
Alfredo_Rossi ir 3 kiti sureagavo į Mantas_Jameson už temą
Sveiki atvykę į profesionalią GreenSide.LT forumo grafikos parduotuvę - MD grafikos parduotuvė. Mes (Mantas ir Deivydas) stengsimės jums atlikti kuo kokybiškesnį darbą už tikrai prieinamą kainą. Žinoma mes nesame kažkokie tai velniškai geri grafikos dizaineriai, tačiau savo atliekamais darbais stengsimės Jūsų nenuvilti! Atsiskaitymas už atliktą darbą bus tik forumo reputacija. Taip pat įvedama nauja taisyklė pildantiems: * Privaloma prieš pildant anketą paspausti patinka ant pagrindinio temos pranešimo. Kitu atveju darbas bus ignoruojamas. Primenu: atsiskaitymas forumo re4 taškai -
Mano atsiradimo istorija
Марихуана ir 2 kiti sureagavo į Osen_Mario už temą
Pirmasis blogas. Istorija iškur aš kilęs (sampe), vardo istorija. Sveiki atvykę bendraminčiai, stumikai, elgetos, turtingieji. Kaip jau supratote iš pavadinimo - aprašysiu patį serverį, žaidėjus ir daugiau ką aš manau. Nieko nelaukęs pradedu. Gero skaitymo. SAMPO PRADŽIA ----------------------- Taigi, sampą pradėjau žaisti, pagal manę pačio kvailiausio amžiaus - 12 metų. Kodėl kvailiausio? Nes tokio amžiaus žmonės yra labai patiklūs, neišprusę ir nepakankamai protingi, kad suprastų klastą ar apgaulę. Taigi nenukrypdamas nuo minties, pradėjau žaisti būdamas 12-os. Primasis serv3 taškai -
Pirmasis blogas. Bendžis.
Bencius_Khalib ir kitas sureagavo į Bendziaks Orbit už temą
Sveikučiai, kas skaitote šį viešą virtualų blogą. Iš karto norėčiau paprašyti, jog jei pradėsite skaityti, pabaikite iki galo. Šis blogas sudarys keletą skilčių, kurių pagrindinė tema ir būsiu - aš, mano atsiradimas šioje virtualioje erdvėje ir kt. Daugiau ? Skaitykit. Gero skaitymo ! --- --------------- ČHAPTER 1. --------------- Heh, taigi, pradėkime nuo to, jog man yra 15 metų, gyvenu Alytaus mieste, turbūt daugelis turėtumėt žinoti. Asmeniškai pats, užsiėminėju tikrai daug kuo, mėgstu ir paskaityti k*cenzūra*ą, kiekvieną dieną pasportuoti ( nesvarbu ką, svarbiausia, jog kažkuo užsiimti2 taškai -
Melyni nitro ginklai.
Renn_Bond ir kitas sureagavo į Paulius Sweet už temą
Modifikacijos pasidalinimo anketa *Jūsų Vardas_Pavardė : Paulius Sweet *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Ginklai *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda :Скачать2 taškai -
Mano atsiradimo istorija
Lukas Front ir kitas sureagavo į Teddy_Wudson už temą
"Mano atsiradimo istorija". O aš tikėjaus, kad pasakosi kaip tave pagimdė. Šiaip daug ką žinojau, tik kažkaip jau įsivažiavus į tekstą jis baigiasi. Papasakok daugiau, padaryk tęsinį, apie karus su mumis, kai buvai pd, kaip siekei direktoriaus, kaip jį gavai, su kuo pradėjai čia žaist ir pan.2 taškai -
Prisistatau Panelė_Vokietė
Ignas_Image ir kitas sureagavo į Daumis_Jeremy už temą
Sveikutė, malonu susipažinti, sekmės mažhl serveryje ;32 taškai -
Prisistatau Mantas_Adomaitis
Putinas ir kitas sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
sw pažįstamas švarkas ;]2 taškai -
Grafikos darbelis - Jimmy_Cold #2
White_Nike ir kitas sureagavo į Daumis_Jeremy už temą
ANKETOS ŠABLONAS : Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jimmy_Cold Trumpas sukurto darbo aprašymas : Bandžiau žaist su spalvom, tekstu ir panašiai, taigi pasidalinsiuu Vertinkit..2 taškai -
Projekto aprašymas,
Mantas_Sultan sureagavo į Aivaras už temą
Kas yra „Greenside“? „Greenside“ yra „San Andresas MultiPlayer“ (toliau „SA-MP“) žaidimo modifikacija, kuri modifikuoja esamo „Grand Theft Auto San Andreas“ (toliau „GTA SA“) žaidimo užduotis, išvaizdą ir kitas žaidimo detales. Žaidimo modifikacijos kūrėjai yra Aivaras Stasiulis (projekto savininkas atsakingas už projekto plėtrą ir vystymą iš techninės pusės) ir Rokas Giedraitis (projekto savininkas atsakingas už projekto administravimą, plėtrą ir vystymą iš teorinės pusės). Kaip žaisti „Greenside“? „Greenside“ yra visiškai nemokamas žaidimas, kurį Jums norint žaisti reikės „GTA SA“ ž1 taškas -
"BAR" Grafikos studija
FernandoBlack sureagavo į Gordon_Specter už temą
Parduotuvės turinys buvo ištrintas žmogaus, kuris buvo pavogęs mano forumo vartotoją. Na ką, prastos žinios parduotuvės lankytojams... Ši parduotuvė, atidaryta ir dirba jau daugiau nei mėnesį! Per tą laiką gauta ir atlikta ~ 100 darbų, sulaukta, daug gerų atsiliepimų ir aplamai manau parduotuvė, sulaukė labai didelės sėkmės. Tačiau, gaudamas užsakymus šioje parduotuvėje, privačiomis žinutėmis ir t.t. Galima sakyti gavau užsakymus iš trijų skirtingų šakų. Nenorėdamas apsikrauti darbais, nusprendžiau uždaryti parduotuvę ir pasirinktinai atlikti darbus privačiai. Kad it kokia sėkmin1 taškas -
Slalomui ruošta Mazda Miata
Kataitis_Hero sureagavo į Eko'Mad už temą
Modifikacijos pasidalinimo anketa *Jūsų Vardas_Pavardė : Eko_Mad *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Mazda Miata *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda : http://www81.zippyshare.com/v/yGLgU6y4/file.html Miata ruošta slalomui, važiavo 1 kartą, atvažiavo berods per 17 sekundžių! Saugos lankai, greičio skylės, sportinė sėdynė [1 ].. Žodžiu atitinka visus reikalavimus.. Patiko? +rep1 taškas -
Emigruoju Misteris_Pro
Green_Arrow sureagavo į Toby_Bennett už temą
Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Misteris_Pro Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Kadaise žaidžiau gal vieną dieną serverį, bet atsitiko taip, jog nebuvo laiko skirti virtualiai erdvei, kai atsirado - dabar vėl esu čia, tik su kitu slapyvardžiu. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : ~ Penkerius metus + Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Tiesiog, kai ieškojau kadaise serverių, aptikau šio projekto gražią reklamą, įspūdingą galiu pasakyt, įvairių vaizdų iš serverio, užsukau, kai turėjau palikti SA:MP aplamai, dabar kai vėl grįžau, atsiminiau būtent šį1 taškas -
Emigruoju Crazy_Zeuxy
Domas_Focus sureagavo į Crazy_Zeuxy už temą
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2015.05.04 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 2-3 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš mano gero draugo kuris pasiūlė čia man apsilankyti. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Dėl unikalios sistemos, labai sudomino šio serverio atnaujinimai bei, kad šio projekto savininkai yra aktyvūs. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, esu įvykdes visas apmokymų misijas man tai nebuvo sunku buvo labai lengvai suprantami apmokymai. Kokius dar1 taškas -
Edgaras_Mix užtildė Colin_Sarkys
Invision_Bumerr sureagavo į Edgaras_Mix. už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Edgaras_Mix 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Colin_Sarkys 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: /v ne pagal paskirti. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą:1 taškas -
Bendziaks Orbit sureagavo į Robertas_Bond už temą
Parašiai tai tikrai ne mažai.. Anyway, man visai patiko, sekmės kuriant kitus blogus.1 taškas -
1 taškas
-
LKL / Jūsų Mėgstamiausia komanda?
Green_Arrow sureagavo į Toby_Bennett už temą
Aš šiaip pats iš Alytaus esu, bet vistiek, Lietuvoj mano favoritė yra Kauno Žalgirio ekipa, vienaip ar antraip, jie vėl paims žiedus1 taškas -
Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Misteris`Pro Kokia komandą palaikote šeis metais ir tikitės kad ji laimės NBA playoffs ? : Cleveland Cavaliers Kodėl taip manote ?: Because King James and Uncle Drew invincible <33 Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Misteris`Provinskis Kokia komandą palaikote šeis metais ir tikitės kad ji laimės NBA playoffs ? : Los Angeles Lakers Kodėl taip manote ?: Nes jeigu Kobei paskutiniai metai, tai padarys varkę, jei nepaskutiniai - nepaims XD Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Misteris`Pro Kokia komandą palaikote šeis metais ir tikitės kad ji laimės NBA pla1 taškas
-
Geoffrey_Entwistle sureagavo į Bendziaks Orbit už temą
Ačiū, dėde, Misteri. Stengiausi, kiaurą dieną tikrai nesėdėjau, bet laiko įdėti teko. Dar kartą ačiū.1 taškas -
Bendziaks Orbit sureagavo į Toby_Bennett už temą
Priviet Meirai. Maladiec, kad nepatingėjai ir tieeeeeek prirašei, čj kiaurą dieną sėdėjai berašydamas, nu krč viskas afigenai išdėstyta, bet šitieeek, neieškai žodžio kišenėj1 taškas -
Prašau užbluokoti Arturas_Glovskas
D'Žydas sureagavo į Edgaras_Mix. už temą
Infernus visų pirmų išsigreitina greičiau bei važiuoja greičiau be to gaisrininku mašina netraukia 150+ greičiu.1 taškas -
Prašau užbluokoti Arturas_Glovskas
D'Žydas sureagavo į Edgaras_Mix. už temą
Pažiūrėk video INFERNUSAS važiuodamas 150km greičiu neprisivyja gaisrininko mašinos? NEmačiau dar tokiu bairiu + video matytusi, kad tu lagini arba jis lagintu.1 taškas -
Modifikacijų Ieškojimo Ritmas | MIR
Vendelis_Savas sureagavo į Frankie'C'M' už temą
Esmė kad žmogus sako tiesą, o tu b-listais mėtaisi ir dar grasini forumo įspėjimais... juokas ima iš tokių krautuvėlių :DD1 taškas -
1 taškas
-
Ar šį svetainė patikima ?
Don_Lollderman sureagavo į Justinas už temą
Taip, patikima. Manau jei susidomėjai gali pirkti sau patinkančia preke.1 taškas -
Ieskau ENB
Gordon_Specter sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveikas pats naudojau kažkas šita puikia veiki ir tinka low pc modifikacija pateikta , tema rakinama.1 taškas -
Tučio modifikacijos visiems
Gordon_Specter sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Modifikacijos yra iš gamemoding tokiu nesiūlau naudoti kadangi būna daug klaidų ,tema rakinama dėl neaktyvumo.1 taškas -
[Pamoka] Kaip pasidaryti spoiler'į (show)
Eko'Mad sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Tokiu pamoku jau buvo, tavo pamoka labai glaustai aprašyta ir mana jau nebe aktuali , todėl yra rakinama.1 taškas -
GreenSide HaxBall 2x2 Turnyras!
Putinas sureagavo į Marko_Escobar už temą
Ilgą laiką trūkęs HaxBall turnyras pasiekė finišo tiesiąją. Grupių etapus bei turnyrinę lentelę galite rasti paspaudę čia pat kur dabar žiūrit. O dabar žemiau matote kaip komandos išsidėstė ant nugalėtojų pakylos: Laimingosios komandoms, kurių žaidėjams nereikės prašyti mamos pinigų ant pietų, Pirmos vietos nugalėtojams: Rolling_Paul ir Vidas_Asas prizai po 5.000 kreditų, pasirinktos aprangos (skin'ai). Antros vietos nugalėtojams: Dwayne_Bond ir Edgaras_Mix prizai po 3.750 kreditų, pasirinktos aprangos (skin'ai). Trečios vietos nugalėtojams: Tomas_Bielka ir Paulius_Prime prizai1 taškas -
Ignas_Magic Avatarai.
Kevin'Owens sureagavo į Ignas_Magic už temą
ANKETOS ŠABLONAS : 150x300 150x250 150x300 150x300 170x300 150x300 150x150 Patiko? Nepagailėk +rep.1 taškas -
Naujas miestelių Šerifas!
Putinas sureagavo į Marko_Escobar už temą
_____________________________________________ Tarsi Popiežius, išėjęs į balkoną, kurį stebi pasaulis, šiam skelbiu šios dienos aktualijas ir informaciją apie direktorių rotaciją. Pradedu nuo karščiausių žinių - GSPD firmos. Egidijus_Keza suspenduotas nuo direktoriavimo šiai firmai, dingo iš mano akiračio ilgiau negu ketino būti, kuomet tokioje situacijoje nesugebėjo palikti 'statytinio' pavaduotojo, bent laikino. Plyštant širdžiai kiek serveryje daug gaudomų, girdint minios triukšmą iš kurios ryškiau išgirstu kaip "7 valandos kalėjimo" ir panašiai - to nesitikėdamas privalau veikti greitai.1 taškas -
[BLOG] - Kileriukai -
Dainius_Callidi sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
Matrica 13 metų buvo išmestas iš vaiknamio, tad teko pradėt gyvenimą gatvėje. Tuomet jį atrado Nico, kuris buvo didis kauno sensėjus, apmokęs tokius žudikus kaip Pro_Deivis, Matas_Bmw ir kiti. M'Bennett buvo žinomas kaip buldozeris, kadangi rankų dėka sunaikindavo viską, kas pasitaikydavo jo kely, tačiau gyvenimas iš bedarbio pašalpos jo netenkino. Paskutinysis buvo Žukas, rajone jį vadindavo Greičio akiniais, dėl jo itin miklaus darbo, tad šie keturi žmonės sujungė savo įgudžius ir taip gimė kileriukų frakcija, varanti siaubą kiekvienam žaidėjui. Cristiano Capelli - Matrica, Nico Moretti1 taškas -
Parašai rimtiems žmonėms
Setth_Collins sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
bet wtf sukuri parašus ir jau iškarto apie žmogų sprendi ?:DD savo metų jau turėtum būti šiek tiek protingesnis1 taškas -
Parašai rimtiems žmonėms
Setth_Collins sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
aš jaučiuos liūdnai dėl tavęs, nes tu kiauras esi, sprendi apie žmogų kaip jis įmeta parašus ant prikolo na arba tu būsi vienas iš tų kuris dažnai patenka į marozus, xujne ir panašius puslapius.1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Drąsius_Kedžius sureagavo į Gycka_Miz už temą
Avatarų galerija Avatarai v1 Imgur albumas - http://imgur.com/a/5r0ka Daug kam patiko tas efektas tai galvoju dar su juo reikia padaryti avatarų. Merginos v2 imgur linkas - http://imgur.com/a/3u8H8 Avatarai v3 Imgur linkas - http://imgur.com/a/B7nIy1 taškas