Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.01.02 in Pranešimai

1. Hai, Rycle. Tikėjausi rašyti čia. :DDD Manai atėjęs į medikus čia kelsi bangas, mane ,,Statysi į vietą"? Dėja, bet ne. Keiksmai racijoje, ,,Sėdėk savo vietoje" Man yra nepagarba. http://www.part.lt/perziura/6d5f09a0e761bf6a84054b1ca29b03b4894.png Dar vienas ,,Būk savo vietoje", taip, kad ir buvau savo vietoje, atlikau savo pareigas (Valau firmą nuo išsišokelių (TAVĘS)) http://www.part.lt/perziura/c6517e215dcb0901a4f0d4b2004392f850.png Toliau: Čia dar vienas iš momentų, kai reikia rašyti ,, Tinginys xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD", kad suprantu, jog nerimta
    7 taškai
  2. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack Ferdinando • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi,mano pasiūlymas būtų toks,kad būtų galima pagaminti daugiau picų. Taigi,taip manau visas mano bendradarbių kolektyvas pritartų šiai idėjai ,nes dabar tiesiog neapsimoka dėl 40 eurų važinėti tiek,ir parduoti vieną picą.Manau reiktų padaryti,kad vienu metu būtų galima pasigaminti daugiausiai 5 arba 3 picas. Arba dar įvairiau būtų galima padaryti,kad atsirastų koks busiukas kuriame tilptų tikrai nemažai picų,ir tada darbuotojas galėtų pardavinėti. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Picerinink
    6 taškai
  3. Lil_Uzi

gražus ENB

3 variantas. Man atrodo jau buvo įkeltas šitas. O enb tai labai gražuus
    5 taškai
  4. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Mister_Crime *Jūsų Vardas realybėje : Vadinkit Svaika, labiau prie širdies. *Jūsų amžius : 17 *Miestas iš kurio esate : Peterborough, Anglijoje gyvenu *Jūsų kontaktiniai duomenys : Skype Mister.Svaika, Fb kam reik tas turi *Jūsų charakterio bruožai : Esu draugiškas, linksmas, visada mėgstu linksmai pasijuokti. Žinoma būna dienų kai galiu atrodyti pasikėlęs, piktas, bet čia retas atvejis . *Jūsų pomėgiai : Mėgstu žaist kašę/fulę, judėt į parką su draugeliais. Lankau koledžą, darau biznio kursą (a.k.a verslas). Žinoma mėgstu pažaisti sampą 25h
    4 taškai
  5. Grafikos darbų anketa: Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume:James'Chistagon Keli komentarai apie darbus:Keletas darbelių Grafikos darbai (min. 2):
    4 taškai
  6. Sveiki atvykę į profesionalią GreenSide.LT forumo grafikos parduotuvę - MD grafikos parduotuvė. Mes (Mantas ir Deivydas) stengsimės jums atlikti kuo kokybiškesnį darbą už tikrai prieinamą kainą. Žinoma mes nesame kažkokie tai velniškai geri grafikos dizaineriai, tačiau savo atliekamais darbais stengsimės Jūsų nenuvilti! Atsiskaitymas už atliktą darbą bus tik forumo reputacija. Taip pat įvedama nauja taisyklė pildantiems: * Privaloma prieš pildant anketą paspausti patinka ant pagrindinio temos pranešimo. Kitu atveju darbas bus ignoruojamas. Primenu: atsiskaitymas forumo re
    4 taškai
  7. Lil_Uzi

Pagalbos su samp !

Jeigu neina visko ištrinti tai tau reikia padaryt maždaug taip. Viską ištrini kas susieja su gta,viską viską (ne modus) ir tada darai rr pc. Viskas turėtų veikti po rr.
    4 taškai
  8. Kawaii_Gerardas

[car] Vaz 2107

vsem privėt. nu tai va žiguliuką gaunat dovanų... aš ne kūriau tik editinau. Nuotraukos: Modifikacija yra ant 4 durų mašinos. Todėl galit drąsiai dėtis necrashins nors ir ant sultano uždėsit. Modifikacijos link:http://www94.zippyshare.com/v/5OmjzMPS/file.html
    4 taškai
  9. Rokas

Peikiu Justas_Jucius

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mafijos_Tevas • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Justas_Jucius • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: /v ne tam • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : ​ ​
    3 taškai
  10. Modifikacijos dalinimosi anketa: - Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ripe_Boo - Kokia modifikacija dalinatės [ENB, SKIN, CAR, CLEO ir t.t.]?: CAR - Modifikacijos parsiuntimo nuoroda: http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/7310-renault-master-ambulance.html - Nuotraukos/Vaizdo įrašas, kuriame atsispindėtų modifikacija: Žaidėjas gauną vieną įspėjimą, už: Skilties moderatoriaus taisyklių nesilaikymas!
    3 taškai
  11. Lil_Uzi

MAPP DARBAS

Gražios grafikos,tik nesupratau kas čia per mapp darbas buvo,bet primena dabartinę afk zoną
    3 taškai
  12. Lil_Uzi

Prisistatau Darkest_Sun.

Sv,Šarūnai,sekmės tau žaidime. Jeigu reikės pagalbos /sms
    3 taškai
  13. Lil_Uzi

Ferdinando modpack V1

Sv,Conorai. Aš dabar per tlf Kelių modą nusiūsiu rytoj į až,o efektus reikia kelti Gta san andreas > models ir ten sukelk tuos 2 failiukus.
    3 taškai
  14. Nu enb kaip enb,aišku yra ir geresnių,bet kas turit gerą kompą siūskities. Arba rinkit modus. *copy nuo Gruzino\ Fps dropas miesteliuose
    3 taškai
  15. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pussy_Master • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Įdėti tokį dalyką gaujoms,kaip zonų grobimai.Tiesiog,paprastai paaiškinus gaujos turės kovoti dėl zonų ir pasiekti 100%.Gauja,kuri laimėjo zonos grobimą,gautų tam tikrą sumą į fondą,pvž: 5k. Zonos turėtų būti išsidėščiusios po kokį miestą,arčiausiai turbūt LV arba LS,kur tikrai nėra vietų į kurias žaidėjai lankosi. Ir padaryti ginklų pickupą,kuris skirtas būtų tik zonų grobimams.Ginklų pickupą sudaryti galėtų šie ginklai, pvž: Deagle,AK,Shotgun,Uzi. Zonų grobimų sistema yra serveriuose,kaip rl* ar snarglyne,bet
    2 taškai
  16. Jūsų Vardas_Pavardė :Jery_Black Jūsų kontaktiniai duomenys :adomas710 Kiek laiko buvo skirta šiam darbui :o labai daug 3 dienas su pertraukom Jūsų komentaras :Man labai patiko darbas nežinau kaip jums Vaizdinė medžiaga (Būtina) : Patiko darbas+Patinka
    2 taškai
  17. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Panele_Vokiete • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na,aš norėčiau,kad padarytų panelių skinų daugiau,nes kai būni 2 ar 3 ar 4 rango negaliu pasiimt skino,o kiti vaikinai tarkim gali.. Labai nuobodu,norėčiau,kad būtų daugiau skinų panelių.. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų,geriau ir įdomiau,o dabar neįdomu vis su tuo pačiu skinu būti. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    2 taškai
  18. Bruno_Linn

AVA7ARAI.

https://www.youtube.com/watch?v=w4vSBvxCDns --------------- UPDATED #1 - AGNIJAGRIGULE // --------------- 2KFIFTYYN
    2 taškai
  19. Gražūs parašai,sekmės tobulėjant tau.
    2 taškai
  20. Taigi,laba diena visi. Ačiū visiems tiems kurie dalyvavote, iš tiesų jūsų buvo ne daug. Didelis kiekis dalyvavusiu nesilaikė taisyklių. Taigi konkurso nugalėtojas ir Remington automobilio savininku tampa - ........ Žaidėjas kuris galvojo,kad tai bus skaičiukas - 4. Sveikiname Teddy_Wudson,prašau susisiekti per 24 valandas.
    2 taškai
  21. Nuolatinė atranka į projekto komandą, Tai tokia atranka, kuri nėra terminuota ir skirta ieškoti žaidėjų su idėjomis norinčių prisijungti prie mūsų komandos. Paskirtis, - Motyvuoti dabartinius komandos narius; - Ieškoti viešai neatsiskleidusių žaidėjų serveryje, kurie mūsų projektui būtų naudingi; - Vengimas ekspromtinių atrankų. Motyvacinio laiško reikalavimai, Kandidatūrą pildyti šioje temoje parašius atsakymą (jūsų motyvacinį laišką matys tik serverio savininkai). Pranešimas turi būti deramai sutvarkytas, jog jį būtų malonu ir nesudėtinga skaityti, bei suprasti.
    1 taškas
  22. Roncė

Pristatau Ronce_Run

*Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Ronce Run *Jūsų Vardas realybėje : Kęstas *Jūsų amžius : 18 metų. *Miestas iš kurio esate : Lentvaris *Jūsų kontaktiniai duomenys : skype; staklis333 *Jūsų charakterio bruožai : Pasižymiu netradiciniu mąstymu, mano galva pilna keisčiausių įdėjų. Esu protingas ir energingas, stengiuosi sužinoti kaip galima daugiau. Kartais nepastovus, mėgstu kai mane giria ar manimi žavisi. Patinka pramogauti. Noriu, kad su manimi būtų bendraujama kaip lygus su lygiu. Esu pilna aktyvumo ir optimizmo asmenybė. Pasižymiu diplomatiškumu, gebėjimu neįkyrė
    1 taškas
  23. Sveiki tauta, jau nuo labai senų laikų norėjau pradėti rašyti savo blogus, tačiau vis nesurasdavau apie ką rašyti. Taigi šiame bloge parašysiu apie viską, t.y apie save, mano pomėgius ir žinoma apie patį samp gyvenimą, direktoriavimus ir panašius nuveiktus darbelius. Blogą rašysiu dalimis, tad jeigu bus įdomu skaitovams kas porą dienų primesiu po naują bumą. Pirmas epizodas - “Apie mane” Dauguma mane šitame serveryje žino kaip Mister_Crime arba paprasčiausiai, Svaika. Man 17 metų, gyvenu Anglijoj, studijuoju biznį, ateityje galvoju savo gyvenimą prie popierizmo. Šiuo metu mano la
    1 taškas
  24. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Smith_Carter. *Jūsų Vardas realybėje :Darius. *Jūsų amžius : Man yra 16 metų. *Miestas iš kurio esate :Esu iš Klaipėdos. *Jūsų kontaktiniai duomenys :Į asmeninę žinutę parašykite. *Jūsų charakterio bruožai :Esu linksmas,mėgstantis atsikalbinėti. *Jūsų pomėgiai :Sportas (Sunkioji Atletika.) *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka :S/A [ Sunkioji atletika.] *Ar turite merginą/vaikiną? :Neturiu merginos. *Ar turite brolių arba seserų? :Turiu brolį. *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] :Neturiu. *Iš kur sužinojote ap
    1 taškas
  25. Roba

MAPP DARBAS

ANKETA NORINT PATEIKTI SAVO MAPP DARBĄ : Jūsų Vardas_Pavardė : Roba_Ggg Jūsų kontaktiniai duomenys : noexistlt Kiek laiko buvo skirta šiam darbui : Jūsų komentaras : Vaizdinė medžiaga (Būtina) : http://imgur.com/a/CrLIW
    1 taškas
  26. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Jarek'Quattro 2. Parduodamos tr. priemonės pavadinimas: Sultan 3. Parduodamos tr. priemonės kaina: 210-220k 4. Informacija apie tr. priemonę - rida, išvaizda: Apačioje viskas. 5. Tr. priemonės nuotraukos: http://imgur.com/a/0E9rG
    1 taškas
  27. __________________________________________________________________________________________ V2 iš karto 20 avatarų! V3 dar +20 avatarų! 5 like - atnaujinimas, juk nėra taip sunku paspaust "Patinka" mygtuką. P.S. Nepatinka - eik lauk.
    1 taškas
  28. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Cristian_Toreno • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Saulius_Gamp • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: čytinimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  29. Modifikacijos dalinimosi anketa: - Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gabokas_Namokas - Kokia modifikacija dalinatės [ENB, SKIN, CAR, CLEO ir t.t.]?: CAR - Modifikacijos parsiuntimo nuoroda: Ranger:http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/6165-volkswagen-touareg-policija.html Enforcer:http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/6319-ford-transit-policija.html LSPD:http://download1081.mediafire.com/hl1jgricjmeg/tscsyrvpbb1eqtb/LSPD+lietuvi%C5%A1kas.rar - Nuotraukos/Vaizdo įrašas, kuriame atsispindėtų modifikacija:http://imgur.com/ONlIdA9 Privalumai dirbant GSPD
    1 taškas
  30. Gal ir už, bet pas taksi tuos limuzinus tada pridėtų. Vairuotų nuo 5 rango, tarifas trigubai didesnis
    1 taškas
  31. Aš esu didelis už,nes per paprasta GTA yra idėta šia sistema,būtų įdomiau gaujoms
    1 taškas
  32. toks biski maroziukas, bet *cenzūra* sekmes srv tau
    1 taškas
  33. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mafijos_Tevas • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Julius_Laukinis • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: /v ne tam • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : ​
    1 taškas
  34. ​Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d.
    1 taškas
  35. Pablyto

Emigruoju Pablo_Escabor

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Pablo_Escabor Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2015-12-31 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Mėnesį. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugo, kuris taip pat lošia samp ir pasiūlė geresnį variantą(t.y. jūsų serverį) negu, kuriame buvau. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Malonūs tiek administratoriai, tiek vip'ai, tiek paprasti žaidėjai. Žinoma ir dėl aukštos kokybės GM. Seniai tokio unikalumo nemačiau. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?
    1 taškas
  36. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Deividas_Garning • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Dioba_Launch • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Apgavo su kauliuku. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://imgur.com/a/iuMN2
    1 taškas
  37. 50k ir dar is manes parukom + gumos duosiu Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    1 taškas
  38. nemanau jog tai imanoma, tam ir yra modai.
    1 taškas
  39. Anketos Šablonas (užtildei žaidėją) 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Hot_Anonymous 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Ryan_Colton 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas : /padmins ne tam. Perspėjau prieš tai. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://i.imgur.com/ypubMDt.png
    1 taškas
  40. Na sveikas mldc esi respecta turi. sėkmes tau Žaidime bei gyvenime:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    1 taškas
  41. Sunkiai manau įgyvendinama, jeigu kalbėtume apie visus darbus. Didžiausia problema, kad nėra tiek daug moteriškų skinų, pagrinde tik prostitutės, ką galima matyti čia http://gtastuff.com/samp/skins/female/ O dėl tų, kas sako lygybė, t.t., tai pirma apsvarstykit šio žaidimo galimybes, o ne nesamones kalbėkit. Aš už, jeigu kalbam apie mintį, bet prieš jeigu kalbam apie galimybes.
    1 taškas
  42. Aš taip pat už ,bet aplamai galėtu į daugelio kitų darbų įdėti daugiau panelėm skinu ,nes man atrodo kekvienam darbe tik po vieną moterišką skin bėja ir taip mažai paneliu serverije tai bent jau tas kurias tūrim palepinkim tokių būdų
    1 taškas
  43. Roncė

Pristatau Ronce_Run

Sveikas, man taip pat malonu, sėkmės ir tau. Sveikas man taip pat malonu, nu pamatei Obaa, Lentvarietis, o tu kas busi?
    1 taškas
  44. Roncė

Emigruoju Ronce_Run

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Ronce_Run Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2015.12.28 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ 4-5 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Zaidziau kitam serve, irgi ten miesteliai (suprantat apie ka as), ir tiesiog ten nusibodo noriu cia isbandyt. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Zymiai idomesnis, daugiau atnaujinimu. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Ivygdziau, nesunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, peln
    1 taškas
  45. Taigi video nedariau, nes bandicam programa užlūžo ir reikėjo kompiuteri rr daryt tai tiesiog padariau nuotrauka, nes kitaip niekaip negalėjau, tad sveikinu nugalėtoja numeriu 9 kurio vardas ir pavardė yra Crazy_Zeuxy kažkokia magija vyksta su mumis..
    1 taškas
  46. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Cristian_Toreno • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi pastebėjau, kad dažnai pasitaiko situacijų kai pareigūnai pagauna nusikaltėlį pamiršta žaidėjui nuimti sekimą (/nsekti), tad siūlau kai sekamam žaidėjui duodi bauda arba uždedi įtarimo lygį jam automatiškai nusiimtu sekimo režimas. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Bus mažiau žioplų atvejų kai policininkai pamiršta nuimti sekimą.
    1 taškas
  47. Tikrai neblogai padirbėta reiks būtinai išbandyti šį editą.
    1 taškas
  48. Žukas

#PRAYFORPARIS

Allahu Akbar
    1 taškas
  49. Naujieji moderatoriai, Visi žemiau išvardinti žaidėjai privalo susisiekti su manimi asmeniškai ir duoti savo skype kontaktus. To nepadarę per 24 valandas praranda šansą tapti mūsų komandos nariu. Tema atrakina, visi norintys tapti komandos nariai toliau gali bandyti savo laimę ir pildyti aukščiau pateiktą šabloną. Kitos analizės datos dar neplanuojame, nes komanda jau dabar yra perkrauta komandos nariais. _______________________________________________________________________________________________________________________________ Gruzinas_Sampo, Jaučiuosi skolingas, todėl suteikiu šan
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.