Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.04.05 in Pranešimai
-
Grafinė greenside.lt atributika
Falanji ir 9 kiti sureagavo į gandriukai už temą
Labas, paleidžiu į šviesą savo tamsiuosius darbelius. Asmeninių redagavimų neatlieku. Be abejo, laukiu konstruktyvios kritikos.10 taškai -
Matthew_Bennettt užblokavo Twix_Nike
Frankis_Buggatiz ir 3 kiti sureagavo į Mantas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Twix_Nike • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:name Tag • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :4 taškai -
Sveiki, dalis serverio, kurie jau su manimi buvo dm zonoj vadina "aim'u", "auto cbugu" ar pnš. tad nors ir su lagu filmavau, parodau, jog jokių čytų nenaudoju. P.S Chato sulieti nepavyko, nes per didelę kokybę dariau, video jokių efektų nemečiau, nes tingėjau, bet esmė šaudyme3 taškai
-
Greenside Profesijų parašai
Ponas'Krabas ir 2 kiti sureagavo į Impressible_Lauriz už temą
Sveiki sukūriau parašus visiem žaidėjams,su įvairiais darbais Gero naudojimo!! Darbai reikalaujantys pakvietimo: Darbai nereikalaujantys pakvietimo: Gaujos:3 taškai -
Nojka_Cool ir kitas sureagavo į Paulius_Micro už temą
Nu visai nieko, viena pasivogsiu:D Kita tematika gal su paciu sampu padaryk? Taprasme ten koks zmogeliukas stovi ar pns, zdz nematyti dar tokie2 taškai -
*Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Spalvotas_Cinamonas *Jūsų Vardas realybėje : Erikas *Jūsų amžius : 17 Metų *Miestas iš kurio esate : Mažeikiai ^^ *Jūsų kontaktiniai duomenys : PM papaišykit numesiu *Jūsų charakterio bruožai : Na tai esu žaidėjams malonus, esu geros sielos žmogus, niekada nepalieku draugų bėdoje. Neišsikeliu savęs prieš kitus, Taip pat esu linksmas, bei draugiškas, moku su kitais susidraugauti.Nesu toks labai nervuotas žmogus, nemoku pykt ant kitų. Kartais pradedu šnekėti nesąmonės.Nepatinka pasik1 taškas
-
Greenside kaip ir kasdienybės video :D
Freaknezz sureagavo į Nojka_Cool už temą
Taigi sugalvojau pafilmuot kas dedasi greenside gatvėse ir parodyt visiems linksmiau. Soundtrackas biški šūds, bet editinau sunkiom sąlygom (lagynas pc) bet sakau noro buvo tai neblogas išėjo. Kokybė iš pradžių gali būt šūds, bet pagerės nes YT vid gi dar generuoja ar ką ten daro1 taškas -
1 taškas
-
Prisitatau Tiger_Pienas
Meška_Zekas sureagavo į Tiger_Pienas už temą
Pirmasis variantas - anketos šablonas, 0.1 Informacija apie mane 1. Mano tikrasis vardas bei amžius: Ugnius, 14 2. Miestas, kuriame gyvenu: Rokiškis 3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai): Jei reikės į PM ^^ 4. Mano pomėgiai, hobiai: Ledo ritulys ir Futbolas 5. Mano broliai, seserys: Turiu labai įkirią seserį 6. Mano ateities planai: Nuobodžiai ir ydomiai praleisti laiką 0.2 Informacija apie serverio gyvenimą 1.1 Mano užsiregistravimo į serverį data: 2015/04/18 1.2 Mano Vardas_Pavardė serveryje: Tiger_Pienas 1.3 Mano serverio suradimo istorija (Kur, kaip suradote): Ne1 taškas -
Denis_Xander sureagavo į Mrs Nobody už temą
Gaujos ir tiek Nieko stebuklingo EASY-E t.t1 taškas -
Perrinktas Sultan Laimėtojas!!!!
Toxic_Danger sureagavo į Rokas_tevs už temą
Jūsu V_P: Its_Zilvinas Skaičius nuo 1-300: 8 Skype (nebūtina, bet būtu gerai.): zilvinas8638 Jokių iškirpimu viskas švaru nuo pat pradžių.1 taškas -
Minde_Johnson užblokavo Lucas_George
J'Excite sureagavo į Lucas_George už temą
Jaigu čia tau čytai tai aš patyliu geriau nieko nerašau..1 taškas -
Prisitatau Tiger_Pienas
Tiger_Pienas sureagavo į Erixsas_Hipster už temą
Sveikas sekmės tau gyvenime bei žaidime.1 taškas -
Prisitatau Tiger_Pienas
Tiger_Pienas sureagavo į Meška_Zekas už temą
Sveikas, malonu, sėkmės žaidime bei gyvenime1 taškas -
Prisitatau Tiger_Pienas
surve sureagavo į Jimmy'Cold už temą
Sveikas labai malonu sekmės projekte linkiu pasiekti kažko gero.1 taškas -
Navaros blogas
jason frost sureagavo į Tom_Kruz už temą
Sveiki visi, na ką grįžau po pertraukos atgal į serverį ir nusprendžiau vėl kažką parašyti... Kadangi mano pirmąjį blogą užrakino dėl neaktyvumo teks rašyti per naują.. Na manau tik šį kartą šiek tiek paredaguotai. Šiek tiek apie mane Na praeitame bloge jau rašiau apie save. Kas skaitė galite praleisti šitą dalį, o kas ne galite paskaityti. Na mano tikrasis vardas yra Mantas, žaidime esu pasivadinęs Jhony_Navara man 15 metų. Na tikriausiai jog jau daugelį savo charakerio savybių esu jum parodęs, bet čia pasistenksiu padaryti tokį detalesnį jų aprašymą. Na tikriausiai savo gyvenime mėgstu tva1 taškas -
Emigruoju Radum_Ochna
Nedas_Nesvarbu sureagavo į Radum_Ochna už temą
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo šiandienos Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 9 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Tiesiog reklamino ir pamačiau, kad čia visai įdomu. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Na labai patiko serveris, administracija. Sistemos labai įdomios. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau, Nebuvo sunku, supratau aiškiai. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Kolkas dirbau tik darbo bir1 taškas -
Emigruoju David_Jones
Ice_Puma sureagavo į Dawid_Jones už temą
Prašymas suteikti paramą serverio naujokui David_Jones Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :Nuo 2016.04.04 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :2-3metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :Pasake mano geras draugas apie šį projektą. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? :Nes norėjau išbandyti nauja serverį, o ne nuobodžiauti kitose kuriuose nelabai sekėsi žaisti. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :Ne neįvigdžiau visų misjų bet apmokymus visus. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo1 taškas -
1 taškas
-
Grafinė greenside.lt atributika
Hot_Anonymous sureagavo į Teddy_Wudson už temą
Darbai išties gražūs, tačiau norint priderinti prie forumo, spalvų paletė šiek tiek per tamsi, reiktų pašviesinti, taip pat tame šrifte skaičiukai nekaip atrodo, nevienodame lygyje.1 taškas -
Kenny`Capello DM zonoj
Euras_Pitas sureagavo į Colinas už temą
Žukas jam pasidavė, o jus visi patikėjot .. Už žuka geresnių nėra, nu nebent aš. xD1 taškas -
Denis_Xander sureagavo į Mrs Nobody už temą
Gražus Laif 150 x 150 15avatarų V2 v3 2016/04/04 arba 2016/04/05 tema dar nežinoma galite rašyti komentaruose1 taškas -
Sultan GiveAway Laimėtojas
surve sureagavo į Jimmy'Cold už temą
Konkusas vykes senai bet vistiek sveikinu labai!.1 taškas -
HOW LONG CAN YOU RUN?
Lauris Drift sureagavo į JamesStephen už temą
1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : James_Stephen 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] : CLEO 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : 4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : http://www.file-upload.net/download-9222950/sprintBar.cs.html1 taškas -
Emigruoju Jessy_Torreno
Jessy_Torreno sureagavo į Mantas už temą
Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d.1 taškas -
Perku ypač gražius sultanus
Putinas sureagavo į Tadas'Chill už temą
◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tadas'Chill ◘ Suteikite daugiau informacijos apie norimą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t): Noriu nusipirkti SULTAN. Spalva turėtų gan padori (idealios neturiu, patinka įvairovė), tada full x-flow tune (ne x-flow gali būti tik side-skirt'ai ir roof'as. Moku gan nemažai, tik nelabai patinka sultan'ai su PaintJob'ais ◘ Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: nuo 300'000 už ypač gražius sultanus, galima bus tartis ◘ Papildoma informacija: Už rida primoku, bet ne tiek kiek ji būna1 taškas -
Litas_Pitas vs Mantvis_Daedo
Abraham_Lincoln sureagavo į Logan_Wilson už temą
ne kiekvieną dieną pamatysi Litą taip bazarinant1 taškas -
Prisistatau Wiggle_Dream
Wiggle_Dream sureagavo į Erika_Damn už temą
Sveikas. Matau rimtas esi. malonu, sėkmės1 taškas -
1 taškas
-
GreenSide prikolai.
Nojka_Cool sureagavo į Josh_Hunter už temą
Labai geras, labiausiai tai su Žuku kozeris1 taškas -
Burrito modifikacija (DPD)
Logan_Wilson sureagavo į Tadas'Chill už temą
sw, neturėdamas ką veikti ir bevaikštinėdamas po forumus radau šį grožį, daugelis turbūt jau matę, todėl prašau nerašinėti, kad matyta ir bla bla bla. Modas ant burrito Parsisiuntimas: http://www53.zippyshare.com/v/99417434/file.html Žaidėjas baudžiamas įspėjimu už šios taisyklės nesilaikymą: • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.);1 taškas -
Jūsų Vardas_Pavardė; Javier_Madrazo Apie ką Jūsų pamoka; Greitesnį prisijungimą į serverį. Kuom Jūsų pamoka bus naudinga žmonėms?; Jie galės greičiau prisijungti į serverį. Jūsų pamoka (Vaizdo įrašas, nuotraukos, informatyvus tekstas);1 taškas
-
Adobe Illustrator. Gidas pradedantiesiems.
gandriukai sureagavo į Baruchas už temą
Adobe Illustrator yra programa naudojama kurti vektorinius atvaizdus. Tai gali būti kompanijų logotipai, iliustracijos, web dizainas, ikonos, diagramos, cartoons ir kt. Esminis skirtumas tarp photoshopo ir iliustratoriaus yra vektorinė ir rasterinė grafika. Kas yra vektoriai? Vektoriai leidžia kurti švarius, lygius darbus ir leidžia keisti jų dydį kaip tik nori, nesugadinant jų kokybės. Pvz, ar kada nors sukūrėte darbą photoshopu, vėliau sugalvojote jį padidinti ir jo kokybė suprastėjo? Tai yra dėl to, nes photoshopas naudoja rasterinę grafiką ir pikselius. Tuo tarpu Iliustratorius pas1 taškas -
GreenSide 3x3 DeathMatch turnyras
Antoine_Braxton sureagavo į Žukas už temą
1.Jūsų komandos narių V_P žaidime? Žukas_Ots, Cristiano_Capelli, Nico_Moretti 2.Jūsų komandos pavadinimas? Princai 3.Ko tikitės iš šio turnyro? Uždominuoti 4.Palinkėjimas varžovams? Ant bazaro paslysi - į žemę sulysi1 taškas -
Prisistatau Ponas_Gyvatė.
Amandas sureagavo į Logan_Wilson už temą
Sveikas, sėkmės serveryje bei gyvenime.1 taškas -
[Konkursas] PRIZAS DIDYSIS CS:GO
jekas sureagavo į Logan_Wilson už temą
Anketa 1.Jūsų Vardas_Pavardė?: Cristian_Toreno 2. Paspaudėte LIKE ant šio posto[Privaloma]?: taip1 taškas -
Manuelio Avatarai
jekas sureagavo į Logan_Wilson už temą
Avatarai gal ir neblogi, bet siūlyčiau jų taip neištempti ir pakeisti dydį.1 taškas -
2015.05.24 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.3.2)
Erixsas_Hipster sureagavo į Aivaras už temą
GREENSIDE # 0.1.3.2 Sutvarkytos rašybos klaidos Sutvarkyta klaida dėl kurios prisijungiant galėdavote gauti kick'ą nors nusižengę nebuvote. Sutvarkyta viena klaida, dėl kurios galėdavo namuose pradingti baldai. Nuo šiol namuose žmonės galės pasistatyti iki 400 baldų.(Baldų limitai tikriasiai daugiau nebebus didinami, todėl stenkitės tilpti į 400 baldų, o tai yra pakankamai didelis kiekis). DPD Firma nuo šiol turės daugiau įvairiausių atvežimų, kuo tolimesnis atgabenimo taškas, tuo didesnis atlygis. /mapp komandoje įdėtas naujas pasirinkimas, per kurį galite surasti ver1 taškas -
2015.02.16 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.0) • Gaujos turės savo seifus kuriuose galės būti pinigai įvairiems gaujos reikmenims. • Gaujoms nauja veikla pastatų grobimai jie galės grobti šiuos pastatus. # Banką. # Vyriausybę. # Piceriją. # Darbo agentūra. # Ginklų parduotuvę. # Baldų parduotuvę. Atvykę gaujos savininkas turės galimybę laikydamas Y mygtuką padėti C4 prie vietos. Užsikrovus 100% bomba bus padėta, ir sprogs po 10minučių. Padėjus bombą visa tai iškarto bus pranešta policijai, ji turės per visą tą laiką sugebėti atvažiuoti į sprogdinimą ir numinuoti1 taškas