Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.04.06 visose vietose
-
18 taškai
-
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Mantvis_Daedo • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : 6:00 Žiūrime kiek nusiima iš dgl , nusiima apie 20 , o visi žinome puikiai , kad iš deagle nusiima 47. Peace.7 taškai
-
SA:MP Driftingo galerija bei pokyčiai[2011-2016]
Tony_Machalk ir 3 kiti sureagavo į Paulius'Rays už temą
Šitą temą esu rašęs kitame forume 2014 liepos 27, todėl galit tiek laiko dar dadėt Visi mano pokyčiai, iš kanalo kurį turiu 4 metus, dar senesnių klipų nekelsiu. Ties šitu klipu aš pradėjau driftint panašiau į drifterį (Klipas įkeltas beveik prieš 4 metus ) Taip ir toliau driftinau kol įsigijau JoyPad. Tai pirmasis mano video su Joypadu. Tada galvojau pradėt editint, todėl padariau lengvą klipuką su DrunkJDM spotais: Tada sukūriau šeip tokį klipuką kiek per 2dienas su JoyPad patobulėjau: Įgijas naujų įgūdžiu su JoyPad , ir gavęs 2 savaitėm4 taškai -
Grafinė greenside.lt atributika
Falanji ir 3 kiti sureagavo į gandriukai už temą
Labas, paleidžiu į šviesą savo tamsiuosius darbelius. Asmeninių redagavimų neatlieku. Be abejo, laukiu konstruktyvios kritikos.4 taškai -
Peikiu Gedis_Gaska pavaduotoją (Fūristų)
The_David ir 3 kiti sureagavo į Gvidas_Bumeris už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Gvidas_Bumeris • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Gedis_Gaska • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:Fūristų • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:Priėmė žaidėja kuris nesilaikė atrankos taisyklių (Žaidėjo nick kuris nesilaikė taisyklių pabrauktas nuotraukoje). • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:Priėmė žaidėja kuris nesilaikė atrankos taisyklių • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : http://imgur.com/a/wHv254 taškai -
Peikiu Gedis_Gaska pavaduotoją (Fūristų)
Great_Weed ir 3 kiti sureagavo į Hot_Anonymous už temą
Kokią tu teisę turi mums aiškinti kaip mums vesti atranką?4 taškai -
Greenside Profesijų parašai
Ponas'Krabas ir 2 kiti sureagavo į Impressible_Lauriz už temą
Sveiki sukūriau parašus visiem žaidėjams,su įvairiais darbais Gero naudojimo!! Darbai reikalaujantys pakvietimo: Darbai nereikalaujantys pakvietimo: Gaujos:3 taškai -
Pofka_Pildyk history.
Mrs Nobody ir 2 kiti sureagavo į Pofka_Pildyk už temą
Taigi pasakojimą pradėsiu linksma daina. Būtų smagu ,jeigu skaitydami mano istoriją įsijungtumėt šią dainą. Taigi čia sudėsiu visą savo širdį ir labai norėčiau ,kad skaitytumėt viską iki galo. Gal serveryje ir esu naujokas ,bet samp'e tai tikrai ne. Todėl išsipasakosiu ,išsiliesiu ir manau ,kad jums patiks. Peace [1.1] Slapyvardžio istorija Taigi apie slapyvardžio istoriją šiame serveryje neturiu ko labai daug papasakoti. Tiesiog mano vardas realybėjė yra Povilas (malonu susipažinti) ir negalvokit ,kad mano mobiliojo ryšio operatorius yra "Pildyk" ,tiesiog ant stalo po ranka buvo "Pi3 taškai -
Grafikos darbų kova Summer vs Denis.
Shut_Down ir 2 kiti sureagavo į Deivydas_Summer už temą
Sveika GREENSIDE liaudie, taigi gal ir nesame męs profesionalai ant photoshop, bet kažkiek tai įkabinam, tai nelaukiu tokių komentarų nei vienas negražus ar panašių.. Prabalsuokit. Darom dėl įdomumo. Denis Summer3 taškai -
[KONKURSAS]Laimėk COMET'Ą.
Nojka_Cool ir 2 kiti sureagavo į Darius_Morrelo už temą
Sveiki draugai. Šiandieną padarysiu vieną mažą kunkursą. Jai nepatiks spalva ar panašiai duosiu ant naujos. [!]INFORMACIJĄ[!] Įrašykite savo Vardą_Pavardę. Atsakykite į vieną iš šių klausimų [ atsakius į visus didesnis šansas laimėti ] . 1.Kada įvyko žalgirio mūšis: 2.Kas sukūrė poema "Metai": 3.Ką reiškią "WeightLifting": ANALIZĘ BUS 04.06 REP SPAUSTI NEBŪTINĄ,BET JUMS SPRĘSTI ;]]3 taškai -
Mrs Nobody ir kitas sureagavo į Bruno_Linn už temą
Visiškai sutinku + tas greenside logo su užmestu outer glow išvis negražiai atrodo.. Už denį.2 taškai -
[KONKURSAS]Laimėk COMET'Ą.
Lauris Drift ir kitas sureagavo į JamesStephen už temą
1.Kada įvyko žalgirio mūšis: 1918m 2.Kas sukūrė poema "Metai": Adolfas Hitleris 3.Ką reiškią "WeightLifting": auto cbugas2 taškai -
Drifting in Las Venturas airport
Nexus_Frost sureagavo į Paulius'Rays už temą
Video kūriau prieš 2 metus, naujų jau nekuriu nes vistiek tikrasis driftas ne per GRP servus miręs, tai šitą sugalvojau parodyt1 taškas -
Išsirink, bei pasiūlyk filmą!
Karolis_Sudoku sureagavo į Mantas_Verone už temą
Sveiki. Pradėjau kurti visai naudinga temą, manau būna ir jums, kad norit pažiūrėti filmą vakare, o nežinot kokį? Šioje temoje darysiu sąrašą įvairiausių nenuobodžių/įdomių filmų, suskirstytų į žanrus, kur visa informacija ir patys filmai bus šiek tiek žemiau. Galėsite ir išsirinkti filmą, ir parekomenduoti kokį nors savo matytą, kuris Jums paliko įspūdį, nesvarbu kokio žanro, svarbu parašyti koks tai tiksliai žanras, nes jums parekomendavus filmą, aš jį įrašysiu į savo sąrašą. Kai kurie filmai gali būti ir senesni, bet jeigu jie jums paliko įspūdį, nebuvo nuobodu žiūrėti - parekomenduok! Sąr1 taškas -
2016.03.28 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.2)
Daz_Daison sureagavo į Aivaras už temą
• Šiame atnaujinime taip pat įdėta Šv. Velykų užduotis! Atsiprašome, jog truputi pavelavome, nes norėjome paruošti kažką įdomiau nei kiaušinių rinkimas. Šv. Velykų užduotis! Suvedus komandą /velykos žemėlapyje bus pažymėta vieta, kurioje galėsite pradėti Šv. Velykų užduotį. Nuvykus į tą vietą (serverio SPAWN vieta) ir užlipus ant pickup'o galėsite pradėti užduotį. Užduotis nėra labai sudėtinga. Tiesiog reikės pabėgti iš salos, kurioje įvyko lėktuvo katastrofa. Saloje bus nemažai lobių. Nuo surastų lobių skaičiaus priklausys jūsų Šv. Velykų prizas. Kuo daugiau lobių rasite, tuo didesnis p1 taškas -
Prisistatau Strong_Weed
Mykolas_Kurmis sureagavo į Strong_Weed už temą
0.1 Informacija apie mane 1. Mano tikrasis vardas bei amžius: Audrius 16 metų 2. Miestas, kuriame gyvenu: Širvintos 3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai): audrius80000 4. Mano pomėgiai, hobiai: Krepšinis, važynėjimas su didele kompanija Mopedais, šiek tiek pažaidžiu futbola. 5. Mano broliai, seserys: Sesė - Aurelija 18metų, greitu metu sulauksiu sesutės arba broliuko 6. Mano ateities planai: Galvoju baigti 12 klasių, įstoti į Karo Akademija ir ten kurtis ateitį 1.1 Mano užsiregistravimo į serverį data: 2015-04-06 1.2 Mano Vardas_Pavardė serveryje: Strong_Weed 1.3 Mano serverio suradim1 taškas -
[#0.1.6.2]Pasiūlimas serveriui: Daugiau namų
Katum Asas sureagavo į Gvidas_Skate už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gvidas_Skate • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Ilgai važinėdamas po serverį ir galvodamas ko čia trūksta, pamačiau kelias vieteles, kurios yra laisvos ir niekam neužimtos. Turiu omenyje, kad serveryje norėčiau daugiau namų, bet nepaprastų, o tokių kokių yra mano atsiustose nuotraukuose. Manau, kad šie namukai būtų visai puikūs nameliai naujokams įsirengti, nes kaip matote nuotraukose jie yra nedideli kaip kokiuose kempinguose. Šiuose nameliuose galėtu būti kokie 1-2-3 kambarėliai kur žaidėjai galėtu jaukiai įsirengti savo pirmą ar ne1 taškas -
Unban Julius_Laukinis
Hot_Anonymous sureagavo į Марихуана už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Julius_Laukinis • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Kevin_Powel • Už ką buvote užblokuotas ?: buginimą • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://imgur.com/xfAPkgM1 taškas -
UNBAN Explosive_Speed
Kenny_Madden sureagavo į Explosive_Speed už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Explosive_Speed • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Mantvis_Daedo • Už ką buvote užblokuotas ?: Event Atrankos Trugdymas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :1 taškas -
[Ieškau] Modifikacijų
Great_Weed sureagavo į Hot_Anonymous už temą
Tavo norima modifikacija (apačioje). Atsiskaityk kaip tinkamas1 taškas -
Prisistatau Domka_Lexco
Sano_Martini sureagavo į Domka_Lexco už temą
Sv, daug kas sako, kad gera striukė, teko ir skolint , malonu ,kad duotum daugiau metų Sveikas, tau linkiu to paties Labas Jasonai, sėkmės tau taip pat1 taškas -
Steve Stanley sureagavo į tikrai ne galaxi už temą
As uz Summer darba1 taškas -
not usable sureagavo į Teddy_Wudson už temą
Jei vertintas iš dviejų, tai pirmas geresnis, o taip realiai tai nei vienas nepatinka man. Pirmam lempinis background, kuris ir tai užblurintas, nieko įspūdingo nėra, pagrindas (logo) yra darytas ne tavo, o ir pats vidurinis kvadratas nėra per visą paveiksliuką, apačioje matosi tuščias tarpas, tai arba didesnį daryk arba per vidurį. O antras išvis nepatiko, pvz. sub-tekstai (ip ir kt.), jų atskyrimai nekažką, per ilgi, per dideli, arba logotipo priderinimas irgi tragiškas.1 taškas -
Deivydas_Summer sureagavo į Jocker_Weed už temą
Manau kad Summerio gražesnis1 taškas -
not usable sureagavo į Deivydas_Summer už temą
Ačiū už kiekvieno žmogaus nuomonę, greitu metu su Deniu kursime grafikos krautuvėlę, Denis nugalėjo šaunuolis !1 taškas -
Rainbow Six Siege [Pristatymas]
Nexus_Frost sureagavo į David_Frost už temą
Sveiki taigi noriu pristatyti viena nebloga žaidimą kuris manau tikrai yra įdomus šaudykliu mėgėjams. - Žaidimo Istorija - Žaidimą vienyje 1 komanda suburta iš 5 šalių. Vokietiją | GSG-9 būrys Amerika | SWAT-FBI būrys Prancūzija | GIGN būrys Anglija | SAS būrys Rusija | SPETSNAZ būrys Žaidimas vyksta tiek singpeplayer, tiek multiplayer rėžimu. Pati žaidimo istorija vyksta apie pavojingus teroristus pasivadinusius: "White Mask/Baltoji Kauke". Taigi žaidimas turi keletą neblogu lygiu, su įvairiais gamemode rėžimais. - SWAT-FBI Būrio traileris -1 taškas -
Emigruoju Electric_Never
Jack_Morello sureagavo į Electric_Never už temą
Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Electric_Never Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2016/03/23 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 4 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugo. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes šiame serverije yra nemažai linksmybiu,geros komandos,draugiški žmonės. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Ne nevygdžiau. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Nedirbau dar nieko keliuosi xp ant1 taškas -
Emigruoju Strong_Weed
Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Vardas_Pavarde. Strong_Weed Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : šiandienos Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3metus truputi mažiau Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : esu žaidęs. Draugai keli žaidžia. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : geros grafikos. Universalus Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : lengva Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : visus be pakvietimo. Unikalus ir labai įdomus Ar buv1 taškas -
Deivydas_Summer sureagavo į Lukonic_These už temą
Na o man gražiau ten kur daugiau kaško Aš balsuoju už Summer darbą1 taškas -
Deivydas_Summer sureagavo į Korne_Samp už temą
čiki piki abu gražūs <31 taškas -
Denis_Xander sureagavo į Mrs Nobody už temą
Nu Summer darbe yra labai daug prkaišiota nereikalingų dalykų, kas man tikrai nekrito į akį, todėl kažkaip norėtusi balsuotį už 1 darbą, bet ten yra mažai darbo, bet kadangi Summer uždėjo netinkama pgr stock , todėl balsuoju už Denio paprastumas kartais yra tikrai gerai.. Svarbiausia yra tobulėti1 taškas -
Deivydas_Summer sureagavo į Dovydas_Metrikis už temą
Tu išviso negražus.\ .P.S Summerio gražesnis.1 taškas -
Mantvis_Daedo banned Explosive_Speed
Gal tau ir matosi visu pirma turi but video o visu antra tai mane atgetino kiek minejau ir as paspaudziau shift ir taip pasirode kad rankoi peilis. Narys gauna įspėjimą už dvigubą pranešimą.1 taškas -
Nu gal tau ir matosi bet as nieko irodymuose neisvelgiu kad kazka pjauciau1 taškas -
Gvidas_Skate sureagavo į Nor_Noras už temą
Aš už! Forumo narys įspėtas žodiniu įspėjimu už • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;1 taškas -
Explosive_Speed sureagavo į Eco_Martiz už temą
Už bet kokį blokavimą yra privalomas video, taip kad anketa nemanau jog bus patvirtinta, o administratorius turėtų gauti įspėjimą už taisyklių nesilaikymą. Narys gauna įspėjimą už šios taisyklės nesilaikymą [Nauja] #Temoje gali komentuoti tik užblokuotasis ir administratorius užblokavęs žaidėją, kiti vartotojai už bereikšmius komentarus baudžiami forumo įspėjimais.1 taškas -
Funky_Town sureagavo į Explosive_Speed už temą
Visu pirma pr ko cia vps as ? matau nuotraukoi tik pora lavonu gulinciu o mane atgetino draugelis o veliau as atsijugniau nei ka as trugdziau nei ka.1 taškas -
Kafka sureagavo į Jimmy-Cold už temą
Tikrai gera ideja tikrai butu gerai kad ja igivendintu uz Forumo narys baudžiamas vienu įspėjimu už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;1 taškas -
James'Gold sureagavo į Erixsas_Hipster už temą
Pilnai pritariu šitai idėjai aš už. Forumo narys baudžiamas vienu įspėjimu už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;1 taškas -
Kevin_Powell banned Julius_Laukinis
Rokas_tevs sureagavo į Марихуана už temą
Tai,kad jokie čia bugai.Pasiemiau paketą ir nešiau į jūsų fūrą jį,jokių /veiksmai ir nutraukti veiksmo nebuvo. ADD : Roko paklausiau per skypą ar už buginimą būtinas video,jis atsakė,kad būtinas. http://imgur.com/BdNUO5v1 taškas -
Emigruoju Strong_Weed
Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Vardas_Pavarde. Strong_Weed Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : dar nesu. Šiandien apie 18h susikursiu paskyra Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3metus truputi mažiau Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : esu žaidęs. Draugai keli žaidžia. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : geros grafikos. Universalus Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : lengva Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : visus be p1 taškas -
Greenside Profesijų parašai
Impressible_Lauriz sureagavo į Teddy_Wudson už temą
Nežinau, nežinau, yra kai kur klaidų, tarkim rašybos, arba viename darbe mažesnis šriftas, kitame didesnis. Kai kur spalvos galėtų būti pakeistos, kaip pvz. „DPD“ per ryški. Icon'os, visa kita galbūt ir yra gražu, bet kažkaip ne savo stilium darei, čia labiau Adomaitis tokius darbus daro, yra nemažai tuščios vietos, kaip tarkim yra ta viena linija su sub-tekstu, galėtų būt daugiau tokių linijų su kokia papildoma informacija (veikla, uždarbis, blogiausiu atveju - direktoriaus nick'as ar kažkas tokio).1 taškas -
Litas_Pitas vs Mantvis_Daedo
Hennessy_Vsop sureagavo į The_Apollo už temą
Nu jo čia tai pabazarinos geras geras.1 taškas -
[KONKURSAS] |Taškai arba pinigai| [TURI GALIMYBE LAIMĖTI]
Šablonas: 1. Jūsų V_P serveryje -The_Apollo 2. Renkates serverio taškus, ar eurus - Eurus 3. Paspaudėt +rep [ NEBŪTINA bet jaigu negaila tai žinot ] 4. Kodas -gstikrinimas 5. Jūsų kontaktai (FB,SKYPE) -lukas.neonas 6. Skaičius nuo 1-200 - 1811 taškas -
Emigruoju The_Apollo
Prašymas suteikti paramą serverio naujokui The_Apollo Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :Na serveryje esu nuo šiandien 2016-03-25 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :SA-MP žaidžiu gal kokius 2 metus nedaug. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :Na pasiūlė draugas. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? :Yra tikrai geros sistemos. Visi darbai atlieka savo skirtus reikalavimus. Ir šiaip geras serveris. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :Taip įvygdžiau. Nebuvo labai sunku nes mane vežiojo taxi.1 taškas -
Pacan'Marozas. Ką aš radau čia, ko neradau kitur.
Justaz_Kill sureagavo į Pacan Marozas už temą
Sveiki. Susiruošiau jums parašyti savo atsiradimą sa:mp pasaulyje. Nuo ko pradėjau, kur pradėjau ir su kuo pradėjau žaisti. Kur pradėjau žaisti. Taigi pirmas serveris kuriame rimtai pradėjau žaisti buvo Lm*.**. Ten pražaidžiau metus. Dar buvau jaunas, sa:mp'e daug nepatyręs, daug nemokantis tai šokinėdavau iš vieno darbo į kitą. Buvau užstrigęs apsaugoje. Pas Egidijus_Keza. Su juo gerai sutariau, viskas buvo okey. Tačiau jis paliko apsaugos direktoriaus pareigas ir išėjo kitur. Taip pat ir aš. Kadangi buvau jau patyręs teisėsaugoje tai lengvai patekau į SWAT komandą. Ten taip pa1 taškas -
Išsirink, bei pasiūlyk filmą!
Katum Asas sureagavo į Lukas Front už temą
1. Filmo pavadinimas [ir lietuviškas ir angl.) Lucy 2. Žanras: Fantastinis/veiksmo 3. Kas jus filme sudomino, kad siūlote šį filmą? Pamatysit 4. Nuoroda į filmo treilerį (youtube.com): 1. Filmo pavadinimas [ir lietuviškas ir angl. ) : Fury/Įneršis 2. Žanras: Veiksmo 3. Kas jus filme sudomino, kad siūlote šį filmą? Veiksmo filmas, bet yra vietų kur galima pasijuokt. 4. Nuoroda į filmo treilerį (youtube.com): 1. Filmo pavadinimas [ir lietuviškas ir angl.) Jinn 2. Žanras: Veiksmo 3. Kas jus filme sudomino, kad siūlote šį filmą? Jinn - devil 4. Nuoroda į1 taškas