Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.05.31 in Pranešimai
-
gfx, parašas, nebuvo ką veikt.
ΣSΤΣΒΛΝ Δ ir 14 kiti sureagavo į Teddy_Wudson už temą
Sveiki, kadangi Tadas atsiuntė gražią nuotrauką, negalėjau nepaversti to parašu. Istorija tokia, kad jie buvo tikri bratyškos, visur vaikščiodavo dviese, tada Explosive BAM apscamino Karolį ant sultan'o, nuo to laiko jie pykstasi, mačiau šiandien kaip šaudėsi, bet va, kaip matote vistiek sustojo bendrai nuotraukai.15 taškai -
11 taškai
-
Zygis_Pahmel ir 5 kiti sureagavo į Colinas už temą
Šis parašas sukurtas tam kad tave pažemintu bote tu6 taškai -
3 taškai
-
Zygis_Pahmel ir 2 kiti sureagavo į Mike_Cis už temą
has been gaided from tedis3 taškai -
Random Snap #2
Jocker_Weed ir kitas sureagavo į Kawaii_Gerardas už temą
Anksčiau buvo Greenside forume Random Snap'o tema kurį tikrai sulaukė nemažai dėmesio (NojausArt'o numesiu apačioje linką), beabėjo dėl neaktyvumo ją užrakino taigi vistiek norisi daug kam parodyt kokias modifikacijas naudoji. Akimirkas iš GS serverio taip pat galite kelti Taisyklės: 1.Nefreepostinti (nekelti daugiau nei 3 nuotraukų, arba kelti į SPOILER) 2.Jei grafikos nėra geros geriau nekelkit (tik teršiama tema) NojausArt'o - http://greenside.lt/index.php?/topic/1717-random-snap/ Būtų fainai jog Moderatoriai išskirtu tema. Ir šiaip netrinkit jos.2 taškai -
[0.1.6.4] Pasiūlimas dėl dirzo segėjimo.
Jack_Westernn ir kitas sureagavo į Erixsas_Hipster už temą
Jo tikrai gerą idėja kartais norėdamas pasitikrinti ar užsidėjas nusisegu ir tuo metu mentai pagauną tai nk gero AŠ UŽ,2 taškai -
Gerą dieną, darau prisitatymą, kurio čia dar neteko daryti ( jei neklystu ), kils klausimas kam tai darau ? 1. Prisidėti prie mados, kuri dažniausiai būna naujai kuriamuose projektuose. 2. Atsiranda varliuku, kurie labai turi daug noro ir prašo "parodyt mordą", tai va, temos pabaigoje ji pasirodys. Vardas mano neįprastas - Žymantas ( ne Žygimantas ), draugai vadina Žygiu, Žymiu, man 18 metų, ūgis 1.96, krepšinio nežaidžiu, gyvenu futbolu Gargžduose. Daugelis sa:mp žaidėjų gyvenime daug siekia ir tai pasiekimai labai giriasi forumuose, aš ne toks, mokausi dėl savęs, tam, kad turėti išsilavi1 taškas
-
Projekto aprašymas,
Mantas_Sultan sureagavo į Aivaras už temą
Kas yra „Greenside“? „Greenside“ yra „San Andresas MultiPlayer“ (toliau „SA-MP“) žaidimo modifikacija, kuri modifikuoja esamo „Grand Theft Auto San Andreas“ (toliau „GTA SA“) žaidimo užduotis, išvaizdą ir kitas žaidimo detales. Žaidimo modifikacijos kūrėjai yra Aivaras Stasiulis (projekto savininkas atsakingas už projekto plėtrą ir vystymą iš techninės pusės) ir Rokas Giedraitis (projekto savininkas atsakingas už projekto administravimą, plėtrą ir vystymą iš teorinės pusės). Kaip žaisti „Greenside“? „Greenside“ yra visiškai nemokamas žaidimas, kurį Jums norint žaisti reikės „GTA SA“ ž1 taškas -
1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Serveryje nežaidžiu. Dalyvavau tik testavimuose prieš serverio startą. Jei kažkam maišo, jog keliu darbus čia - praneškit. 2. Kiek laiko maždaug skiriate šiam darbui : Apie savaitę, įskaitant ir tekstūras. 3. Jūsų kontaktiniai duomenys : To tikrai jums neprireiks. 4. Šioks toks komentaras apie darbą : Pavadinimas pasiskolintas iš ankstesnių GTA žaidimo dalių. Jei kam įdomu : http://gta.wikia.com/wiki/Tarbrush_Caf%C3%A9 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) http://imgur.com/a/kq0jv Už tekstūrų pakeitimą, patarimus didelis did1 taškas
-
Greenside.lt Parašai
Dainius Callidi sureagavo į Impressible_Lauriz už temą
Labas Sukūriau parašus jums,jeigu jums patiks atnaujinsiu1 taškas -
1 taškas
-
Foreverio avatarai #2
Migelis_Zhebtuvelis sureagavo į Andriux_Foreveris už temą
Dar keletas mano kurtų avataru! Kam patinka naudokit į sveikata!1 taškas -
Egidijus_Bumeris užblokavo Trevor_Night
Euras_Pitas sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Trevor_NIght • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (Įtariama jog keičia mašinų tunes be tdežių. Važinėjo po gatves ir priekinis buferis buvo xflow , buvo paprašyta daryti relog bet išsigando ir įvarė į garažą , po kelių sekundžių garaže jis virto be buferio , prašant išvaryti jį parodyti vėl net nesileidžia į kalbas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : PRIDEDAMI ĮRODYMAI: Unban anketoje radau įdomia nuotrauką , http://1 taškas -
[0.1.6.4] Pasiūlimas dėl dirzo segėjimo.
Jack_Westernn sureagavo į Dovydas_Gurksnys už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dovydas_Gurksnys • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kai atsiėdi į masiną roditų ar užsisegęs dirža.Pvz po masinos elektra. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Matytum ar segi ar ne ir nereikėtų kas kart tikrinti • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):1 taškas -
Parduodamas Epico žalias sultanas #kmr
Jeremy Santos sureagavo į Mantvydas Epic už temą
◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantvydas_Epic ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): http://imgur.com/ZA6DM3v ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Nežinau ◘ Papildoma informacija: -1 taškas -
Lemon_Madeit užblokavo Raima_Bandit
Chris_Sandiego sureagavo į Lemon_Madeit už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lemon_Madeit • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Raima_Bandit • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
mega_green Asmenini kanalai
Rusijos_Tevas sureagavo į hugo armani už temą
Kanalas pašalintas dėl taisyklių nesilaikymo.1 taškas -
[0.1.6.4] Pasiūlymas dėl taksi budėjimo vietos.
Logan_Wilson sureagavo į Teddy_Wudson už temą
Taxi darbas nuo šiol kiekviename miestelyje turi po 2 budėjimo vietas (iš viso 8), taksistas stovintis budėjimo vietoje gauna papildomai 10€ /min, kas 3 minutes serverio žaidėjams praneš, kur koks taksistas budi. Kam rašyt pasiūlymą, jei toks dalykas jau yra? Pirma įsitikinkit..1 taškas -
Mapp darbų Retextūrinimas
Ben'Ocetter sureagavo į Karolis_Sudoku už temą
Kiek pamenu iš seniau buvo „Texture studio“. Pažiūrėk per google, youtube informaciją, turėtum rasti. Tai lyg serveris į kurį įsikelti mapp reikia ir tik tuomet textūrinti. Numečiau vaizdo įrašą į asmeninę žinutę.1 taškas -
Tomas_Quatros Banned Jeremy_Mall
Марихуана sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
Anketa netvarkinga. • Per mažai įrodymų (Trūksta pagrindinės nuotraukos kai tave surakino Jeremy_Mall.) • Chatlog galima ir pakeisti.1 taškas -
Parduodamas 100m2 versliukas!
Matt_Escobar sureagavo į Tomas_Quatros už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė:Tomas_Quatros 2. Parduodamų patalpų dydis:100 m2 3. Verslo lygis: antras. 4. Verslo šaka:Tecnologijos. 5. Norima kaina už verslą:nuo 3.5 milijonių. 6. Nuotraukos su verslo informacija:http://imgur.com/a/Zz2TO 7. Papildomi komentarai( jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti ):Kaina uždėjau didelę, nes per vasarą šis verslas man gamins produkciją, nes aš nežadu nolaifinti per vasarą.1 taškas -
Peikiu Pavaduotoja : Donatas_Tusinukas
Kenny_Madden sureagavo į Explosive_Speed už temą
Tu alio paziesim ka priz pasakys o ne ismilus kuria kaip MINEJAU TAISYKLE YRA PAVADUOTOJAMS IR DIREKTORIAMS : Negalima Apgaudineti Ar Kitaip Niekinti Serverio Zaideju. [BUNANT PAVADUOTOJU ARBA DIREKTORIUM]1 taškas -
Peikiu Pavaduotoja : Donatas_Tusinukas
Balan_Possui sureagavo į Mantas_Verone už temą
Tai ne freepost. Papeikime pamačiau savo V_P, esu už tai atsakingas nes visame šitame š dalyvavau. Lygini mano uždirbtus pinigus ir tavo doneitintus ar velniai žino iš kur tu juos gavai, aj jo gi "draugelis davė" Bet matai koks tu? Kai pats visus iš eilės pasitaikiusius apgaudinėji tai dzin, o kai jau tau kažkas atsitiko tai fsio šakės? Žinosi dabar, gal bent taip būsi pasimokęs, nes pgr. administracija tavęs sudrausmint ir nukentėjusių žmonių apdraust negali, galbūt taip nustosi elgtis. Ir išvis draugiškai patariu, išnyk iš šito projekto, nes ne tokiems purvakraujams kaip tu žaisti šiame p1 taškas -
Unban Lauris_Drift
Logan_Wilson sureagavo į Lauris Driftas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Lauris_Drift • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Egidijus_Keza • Už ką buvote užblokuotas ?:Relog • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :1 taškas -
[GIVEAWAY] Sala :O
John Carlo sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Konkurso nugalėtojas yra John_Carlo kuri numeris buvo 39, laimėtojo prašau susisiekti žaidime arba i pm.1 taškas -
[GIVEAWAY] Sala :O
Bp_Firma sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveiki ,taigi paskutiniu metu neturiu laisvo laiko žaisti serveryje tikriausiai visi žinot jog turiu salą taigi norėčiau ja atiduoti vienam iš jūsų. Ką reikia padaryti jog laimėti sala? Norint dalyvauti reikia!!!! •Visų pirma užpildyti anketa •Prenumeruoti youtube kanalą (BŪTINA NUOTRAUKA) •Uždėti like ant kiekvieno iš youtube esančio video •Pasidalinti su draugais (nebūtina, bet būtų neblogai) •Laimėtojas bus renkamas random būtų tai yra reikės išsirinkti skaičių nuo 1-300(prieš rašant numerį pažiūrėkite ar toks numeris nėra parašytas) Rinksiu per www.random.o1 taškas -
Sukūrk eilėraštį apie Ignaliną (Miestą) Ir gauk 30k+sabre su tdežė
Tom_Micro sureagavo į Paulius_Micro už temą
Ignalina - girdėjau čia visus b*biais maitina Šio kaimo gatvėj tu bijotum išsitraukt vazeliną, Kadangi ten hu*ovą alų gamina, Ir šiaip ten elektrinėj benamius kankina. Micro. Baigiau.1 taškas -
{Internetui}Kaip apsisaugoti nuo reklamų
Falanji sureagavo į Need_Speed už temą
Anketos šablonas 1) Jūsų vardas pavardė:Justas_Uogienius 2) Kuo Jūsų sukurta pamoka bus naudinga žmonėms:Padės apsisaugoti nuo reklamų 3) Jūsų Pamoka(Vaizdo įrašai, nuotraukos, informatyvus tekstas): Atsisiuntimas: https://adblockplus.org Tikiuosi padėjau.1 taškas -
Peikiu Menian_Fierro
Artur_Afganistan sureagavo į Linch_Vercat už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume :Linch_Vercat • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume:Menian_Fierro • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?:Peikiu už tai,kad parašė dėl nieko,kad anketa netvarkinga,O kai paprasiau pakomentuoti,net nesiteikė.O kai žmogus parašė 5 žodžius anketoje jo jau tvarkinga http://imgur.com/nQvJghb.Aš ta dariu gal ir ne iškart baninau, bet jis vistiek jis nusižengė taisyklėm, įrodymų yra.O,kad buvo veikla tikrai galima patikrint logus.Tai kam tada kuriamos taisyklės jai jų nesilaiko net prižiūrėtojai aš pagal visas taisykles išbaninau jį ir lieku kalta1 taškas -
Linch_Vercat prašo užblokuoti Aurimas_Aerox
Hot_Anonymous sureagavo į Linch_Vercat už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Linch_Vercat • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Aurimas_Aerox • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Reklamavimą • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://imgur.com/40OsFoL1 taškas -
[Fist icon] Daug Fist icon modifikaciju
Jarek_Fushion sureagavo į And_Miami už temą
1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime :And_Miami 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] :Fist icon 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : nuotraukoje nevisi icon išviso packe yra ~250 4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : http://www4.zippyshare.com/v/DfBDtXyU/file.html1 taškas -
Prisistatau Linch_Vercat
0.1 Informacija apie mane 1. Mano tikrasis vardas bei amžius:Esu Gedas, man 15m.. 2. Miestas, kuriame gyvenu:Miestas kuriam augau ir gyvenu Vilnius 3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai):Skype-pikachukas 4. Mano pomėgiai, hobiai:Mano didžiausias hobis yra BMX dviračiai.Aš jais domiuosi,važinėju. 5. Mano broliai, seserys:Turiu sese jai 23m. 6. Mano ateities planai:Planu jokiu, tik svajones tapti Pro Bmxeriu. 0.2 Informacija apie serverio gyvenimą 1.1 Mano užsiregistravimo į serverį data: 2016/03/25 1.2 Mano Vardas_Pavardė serveryje:Linch_Vercat 1.3 Mano serverio suradimo istorija (Ku1 taškas -
[Fist icon] Daug Fist icon modifikaciju
Jarek_Fushion sureagavo į And_Miami už temą
Tavo komentaras nesamonė,nepatinka prašau neteršk temos savo nesamonėm,tiesiog pasidalinau gal kažkam patiks ir ras sau patinkanti ir pasinaudos1 taškas -
Linch_Vercat užblokavo Darius_Morrelo
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Linch_Vercat. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Darius_Morrelo. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Už trugdymą darbo veiklai. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://imgur.com/a/bd95J.1 taškas -
Neoficiali GREENSIDE.LT A'Afganistano ♥ Grafikos Parduotuvė.
Linch_Vercat sureagavo į Artur_Afganistan už temą
Informacija Tai yra neoficiali GREENSIDE.lt Grafikos parduotuvė, kurioje atliekame grafikos darbus. [Avataras/Parašas/Logo/Rangai] Pažymėti raudona spalva žodžiai už ( Forumo patinką ) nedaromi. Darbuotojai/Prižiūrėtojas ••• Artur_Afganistano - Įkūrėjas ••• Dėl norėjimo į darbuotojus, prašau kreptis į mane AŽ - ( asmenine žinute ). Papildoma informacija, kuria reikia žinoti. [Darbas] Nuoroda [Atsiskaitymas] Per 24h atsiskaityti forume, arbe žaidime. [informacija] Jai kas blogai ar likai nepatenkintas pildyk "Anketos Šabloną" iš-naujo. [Komentaras] - Kainoraštis. Avatarai1 taškas -
Darbas atlyktas, prašau atsiskaityti per 24(valandas). Serverio valiuta 2,000€ V1. V2.1 taškas -
Darbas atlyktas, prašau atsiskaityti per 24(valandas). Serverio valiuta 2,000€ V1 V2.1 taškas -
Darbas atlyktas, prašau atsiskaityti per 24(valandas). Serverio valiuta 4,000€1 taškas