Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.03.18 visose vietose
-
"GreenTaxi" pristatymas
Jeremy Santos ir 2 kiti sureagavo į Owen_Rutherford už temą
Sveiki, tą progą, kad draugelis pateko į TAXI firmos direktorius nesprendėme nufilmuoti trumpą pristatymą. Resoliucija atrodo keistai, nes lošiu ant 16:10 ekrano tai teko truputi pažaist kad black barų atsikratyt. Šiaip, noriu išklausyt kritikos, ką dariau blogai Filmuodamas ar Montuodamas, Ką kitą kart turėčiau pakeisti. Linksmo žiūrėjimo.3 taškai -
Dabar tu matei viską
Abraham_Lincoln ir 2 kiti sureagavo į Kafka už būsenos atnaujinimą
Dabar tu matei viską3 taškai -
Pekiu Tada_Chill
Rage Assassin ir 2 kiti sureagavo į Tadas'Chill už temą
Kam man laikyti tokius kaip tu jeigu nori dirbti kitur?3 taškai -
Apgavo Mhm_Gabis
Trombing_Bombing ir kitas sureagavo į Dzeikas už temą
Apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Yamaha_Yamah 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Mhm_Gabis 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti): Pasitikėjau Gabiu ir daviau 1.000.000Eur ant pasiekimo ir kai padaviau jis atsijungė :/2 taškai -
[0.1.7.1]Žaidėjų teismas???
Venc_Loo sureagavo į Mantas_Whi už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantas_Whi • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi šiandien šovė tokia idėja, mintis susijusi su pagrindinių administratorių teikiamomis bausmėmis. Taigi šią idėją paskatino Gabis(Apgavikas). Žaidėjų teismas- tema forume(rašau čia, nes ten nelabai tiko mano manymu). Šios idėjos esmė yra ta, kad jeigu žaidėjam ar nubaustam žaidėjui nepatiko pagr administratoriaus bausmė jis galėtų kreiptis į žaidėjų teismą. Tame teisme galėtų dalyvauti daugelis žaidėjų(direktoriai,pavaduotojai,prižiūrėtojai, o galbūt ir visi kiti žaidėjai). Ta1 taškas -
Pristatau Ronce_Run
Vycka_Flex sureagavo į Roncė už temą
*Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Ronce Run *Jūsų Vardas realybėje : Kęstas *Jūsų amžius : 18 metų. *Miestas iš kurio esate : Lentvaris *Jūsų kontaktiniai duomenys : skype; staklis333 *Jūsų charakterio bruožai : Pasižymiu netradiciniu mąstymu, mano galva pilna keisčiausių įdėjų. Esu protingas ir energingas, stengiuosi sužinoti kaip galima daugiau. Kartais nepastovus, mėgstu kai mane giria ar manimi žavisi. Patinka pramogauti. Noriu, kad su manimi būtų bendraujama kaip lygus su lygiu. Esu pilna aktyvumo ir optimizmo asmenybė. Pasižymiu diplomatiškumu, gebėjimu neįkyrė1 taškas -
Pekiu Tada_Chill
Teddy_Wudson sureagavo į San Fulll už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : San_Fulll • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Tadas_Chill • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: furistai • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: free ismetima • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: šsmete be priažasities • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas :1 taškas -
Parduodu 100m 2lvl verslą
Ngsinis'Juda sureagavo į Skrajojantis_Olandas už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Skrajojantis_Olandas 2. Parduodamų patalpų dydis: 100 3. Verslo lygis:2 4. Verslo šaka:energija 5. Norima kaina už verslą: 1.6 mln 6. Nuotraukos su verslo informacija: Verslas yra Policininkų miestelyje. Šiuo metu jo savininkas Unreal_Killer. 7. Papildomi komentarai (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Yra nemažai produkcijos, kadangi tai žymiai labiau palengvina verslo klestėjimą, ir prašau tokios kainos. SOLD1 taškas -
Ema_And užtildė Wolking_Dead
Nenaudojamas. sureagavo į Ema_And už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją :Ema_And 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą :Wolking_Dead 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :1 taškas -
Parduodamas 200m2 3 lygio verslas
Paulus_Omega sureagavo į Vycka_Flex už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Vycka_Flex 2. Parduodamų patalpų dydis: 200m2 3. Verslo lygis: 3 lygis 4. Verslo šaka: Maistas. 5. Norima kaina už verslą: 4.200.000 Eurų. 6. Nuotraukos su verslo informacija:1 taškas -
[0.1.7.1] Kazino
Mantas_Whi sureagavo į Venc_Loo už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Venc_Loo • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti kazino. Kadangi žaidime pilna kazino objektų, galima būtų pastatyti kazino bet kuriame miestelyje. Taip pat kauliuką būtų galima žaisti tik ten, prie kazino stalo, sutikus abiems žaidėjams ar panašiai. Aišku ateityje galėtų atsirasti ir daugiau kazino žaidimų, pvz: black jack, slots,ruletė ir t.t. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Viskas vyktų realistiškiau. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo kla1 taškas -
normalus tu keza esi ;DD net netrauke tau tu nicku,turiu kelis video kur ir toli mato
Kgb_Agentas sureagavo į Nico_Hustlin už būsenos atnaujinimą
normalus tu keza esi ;DD net netrauke tau tu nicku,turiu kelis video kur ir toli matosi nickai bet wh jis nenaudoja? pjauni gryba tu konkreciai1 taškas -
Unban Johnny_Mangano
Johnny Mangano sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Atblokavau, bet jeigu kita karta nebus pateikta vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo, nebūsite atblokuotas.1 taškas -
[0.1.7.1] Kazino
Venc_Loo sureagavo į Cleme Tean už temą
Kiti kazino žaidimai nereikalingi. Patiko tavo pasiūlymas jog kauliukus galės mesti tik prie atitinkamo stalo.1 taškas -
Esu 100 procentų įsitikinęs, kad čia jokių papildomu azartinių žaidimų - nebus, kadangi tokių žaidimų dėka sugadinti ekonomika bus labai lengva.1 taškas
-
Parduodu sultana
Michael_Cortez sureagavo į Kazys Grinius už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kazys_Grinius 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Transportas: Sultan. Rida: 5115 km. Spalva: Pink Diamond. Alien spoiler, X-flow roof vent, right x-flow sideskirt, 10 x nitrous, x-flow exhaust, Mega wheels, Hydraulics, x-flow front bumper, x-flow rear bumper. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): 4. Kaina, kiek norite1 taškas -
Kenshino meno rūmai.
Kenshin_Yona sureagavo į Roncė už temą
Jonai, man atrodo jau geriau prašyk, kad ištrintų šitą temą... Tavo talentas "siųst kredus", o ne su ps kimarint.1 taškas -
Pristatau Hugo_Gilera
Mega_Mozg sureagavo į Bambalbi Mka už temą
Privet bratuha. Na linkiu daug pataikiti į vartus bei sekmes gyvenime.1 taškas -
(Audi 100 C4)
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: M'A 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Automobiliai 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: rasta internete 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda?: https://www.gtavicecity.ru/gta-san-andreas/cars/53116-audi-100-c4-1994.html Gero naudojimo:)1 taškas -
1 taškas
-
Mėgstamiausia sporto šaka
Man visi patinka Futbolas, tinklinis ir t.t na o pats lankau Dziudo ""Lokys"" Labai patinka šitas sportas jau 4metus lankau ir labai man patinka. Bet dar labai patinka MMA tai kaip dziudo tik dar reikia musti su rankomis. Patis tokios megstamiausis sporto šakas tai Dziudo ir MMA1 taškas