Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.05.12 in Pranešimai

1. Сristiano_Capelli

mask off

lengvai atsiputes SPAUSKIT LIKE ANT VIDEO O NE ANT KOMENTARO
    10 taškai
  2. Сristiano_Capelli

mask off

budamas lyderiu, ka kapodavai, tai nebent pagedusi jogurta is kiosko
    9 taškai
  3. 6 taškai
  4. Valeras iscorija igarscintai, galbut sica siarija bus pratesca EDIT: JIAIGU PACIKA NIGAILEKIT LAIK P.S. IESKAU MERGICES SKINA TURINCI ZAIDZEJA, KATRAS NARIECU NUSIFILMOTI MANA VIDOSE KUR BUS PARODICA VALERAS MEILES ISTORIJA SU SVETA
    5 taškai
  5. opa banas. medziai be lapu - pranasumas pries kitus.
    4 taškai
  6. 2 taškai
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Cleme_Tean• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Mano vardas Danilas, mano klikūha Danilas.• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 2005.04.35• Jūsų gyvenamasis miestas: Rusija• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): 861137846• Apibūdinkite savo charakterį: Geras charakteris• Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Žaisti kompiuterinius žaidimus.• Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Aš daug praleidžiu laiko prie kompiuterinių žaidimų.• Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?:
    2 taškai
  8. Dabar žinosiu, jog nusmurgėlį pavadinus nusmurgėliu yra įžeidžiamas nusmurgėlis. Labai atsiprašau, daugiau nepasikartos.
    2 taškai
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Mindaugas_Parkour 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Matt_Outside 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Ižeidinėjimus 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    1 taškas
  10. Štai mano perspektyva. Viso video neįkėliau, nes labai ilgai kelia.
    1 taškas
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Benas_Zaidejas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau įdėti tokį dalyką kaip blokuoti žmones kurie tau rašo į SMS nesąmones. Čia būtų kaip ignoravimo sistema. Komanda galėtų būti (/blokuoti Vardenis_Pavardenis) ir dar kad vėl leisti rašyti ir skambinti reikėtų rašyti (/atblokuoti Vardenis_Pavardenis) • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Labai naudingas žmonėms norintiems ramybės, direktoriams (galbūt kuriems rašo irgi nesąmones) • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papild
    1 taškas
  12. cia tcipo toks wowowow netgi numeri duodzi? nibijai kad suseks tcave valera ir pakracys aukstcyn kojam?
    1 taškas
  13. Xrist

Apšilimas

Aš apšalęs..
    1 taškas
  14. Labas draugai, keičiam truputi dydi ir norėčiau jūsų nuomonės. Ar liekam prie 150x250 ar šokam ant 200x200 ar darom abieju tipu avatarus? Pakomentuokite, ačiū. @Egidijus_Frost @Martynas_Zzm @Ignaz'Lucchese (200x200 Ignai nes 250x250 lievai) @Jeremy_Redwood@Deivis_Fuksas Jeigu jums patinka šis atnaujinimas paspauskit #patinka (tai parodo jog jus vertinate mano darbą ir įgaunu motyvacijos daryti toliau) #LUXURYLIFE #AUKŠTA KLASĖ. 05.11
    1 taškas
  15. Nemanau, kad patyrėt daug žalos dėl komendanto, kuris vyko 5 minutes, ne visi iškart pradėję darbą naujose pareigose atlieka jį idealiai, tam reikia laiko, tad šįkart direktorius baudžiamas nebus, bet tokios pačios klaidos pamatyt nenoriu. P.S. visokius "delete", "srr no įsp" ir panašaus tipo komentarus taip pat kada pradėsiu rašyt į stulpą, čiešinkit iš čia, kenkėjai.
    1 taškas
  16. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : James_Surreno • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : The_Justing • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: cytu • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  17. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Steve_Energy • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Best_Puffy • Už ką buvote užblokuotas ?: relog kai esi sugautas teisesaugos. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    1 taškas
  18. omg sorry kad komentuoju aš čia bet matau žmonės nesupranta prikolų, nu ką žinau tada numesk video kad aš cheatinau,tada ok čia nei video nieko sėkmes tau nesuprantantys žmogau prikolu
    1 taškas
  19. Iš vienos pusės gaila kad išeini geras bendradarbis buvai, paprikolinti galėjo su tavim o dabar išeini. Nu ką žinau gal dar susitiksim gal griši dar, Sėkmes tau Kitur.
    1 taškas
  20. Turiu vape pen 22 bet nenaudoju ir turiu Ijust S dabar garinu irgi Ijust S,tik dabar negaliu imesti foto ,nes telefonas isikrovęs
    1 taškas
  21. Laba diena,sukūriau jums darbų parašus, gero naudojimo GreenSide žaidėjai!
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.