Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.08.04 visose vietose

1. Dainius Callidi

@Snowito Yolo Taikliai čia

@Snowito Yolo Taikliai čia
    6 taškai
  2. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Cristiano_Capelli • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : nuotraukos iš mano perspektyvos nuotraukos iš kezos perspektyvos. Serverio klaidą jis išnaudojo šitaip: patikrino mane ir iškarto pasiūlė baudą, tad tikriausiai man neišmetė baudos GUI lango, o antrą kartą baudos nebesiūlė ir vežė į jailą. Visad maniau, kad Egidijus bandė man paken
    6 taškai
  3. cia sitam tvarte nesamonej sit.a gaauja buvo geriusia
    4 taškai
  4. Tu man kaip tyro oro gurkšnis,Tirpstu iš lėto nuo tavų delnųVaiski gelmė akių svaigina-Eime kartu gyvenimo keliu.
    3 taškai
  5. UŽSIREGISTRAVIMAS KOMENTARUOSE Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Billy'Jack Ar susipažinote su informacija?: Joa Ar laikas jum tinka? Neveluosite?: Joa Ar dalyvausite gražiausios nuotraukos rinkimuose?: Joa
    2 taškai
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Domis_Raz • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Castro_Pro • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Relog • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  7. Cleme Tean

@Ema_And labas

@Ema_And labas
    1 taškas
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: Nico_Rosberg 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms: Wolking_Dead 3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: UŽ Blogas /v, /s ir skelbimų kontora ne pagal paskirtį žaidėjas yra užtildomas 30 min. 4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto:
    1 taškas
  9. Manau pats esi kaltas Rokas yra rašęs nepadėti niekam su pasiekimais. Viso gero
    1 taškas
  10. Žaidėjas sėkmingai užtildytas.
    1 taškas
  11. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Gordon_Hells 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Flash_Bang 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai {Ps. buvo ne už tą užtildytas netą paspaudžiau gavo trumpesnį laiką} 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: Spausti 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): Spausti
    1 taškas
  12. Štai šį naudoju ir neturiu jokių problemu. Atsisiuntimas: http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cleo-scripts/65447-fast-map-only-samp.html
    1 taškas
  13. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Carlos_Mendetti 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Enjoy_Kenas 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Skelbimų Kontora ne pagal paskirtį 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    1 taškas
  14. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Enjoy_Kenas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Flash_Bang 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://prnt.sc/g46une
    1 taškas
  15. Ema_And

1 taškas
  16. @Steve Stanley Kaip suprast ? Sveikinimai Falanjiui, linkiu sėkmės pareigose!
    1 taškas
  17. 1 taškas
  18. 3:10 paskutiniam video gavau unmute :))
    1 taškas
  19. Sveiki, reikia ir man prisiminti tus laikus kai gaminau daug ką tai va avatarai šiandienos vakaro gamybos. Nuotraukos gal matytos, bet tai yra mano avatarai Atnaujinimas bus kas dieną. 2017 07 07
    1 taškas
  20. Pasiieškok ten tarp tų Dizz Nicca video aprašymuose turėtų būt, bet ne butent šitame video, o gali kitame būt.
    1 taškas
  21. Na dėkui iš šį komplimentą Okey supratau, bus padarytaa.
    1 taškas
  22. Ką tik iš pitelnės
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.