Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.08.05 in Pranešimai

1. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Steve Stanley • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mechanikų darbo tobulinimas: 1) Mechanikai galėtų gamintis /mirankiai. Tai yra, kad būtų atskira patalpa, kurioje būtų gaminami įrankiai. Įrankių gaminimo eiga: 1) Pasiemame varžtus bei nunešame ant stalo. 2) Pasiemame reples bei jas nunešame vėl ant to pačio stalo. 3) Pasiemame tarkim kokį metalo gabalą ( tipo iš jo įranki kokį darys xD ) bei vėl nunešame ant to pačio stalo. 5) Tada mechanikas nueitų prie to stalo ir
    5 taškai
  2. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Steve Stanley • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: DM arenoje parašius /cbug žaidėjas būtų nukeliamas į kokią patalpą (kurioje nėra objektų, kurie numuša fps) bei tada duotų 7 dgl kulkas ir jas išaudžius būtų rodomas laikas. Bei būtų rodomas top cbugo laikas (būtų gerai, kad 20vt kokių) • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Įdomu sužinoti per kiek laiko išaudai apkaba, kadangi filmuojant kai kurių žaidėjų skardinės pradeda laginti. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką pap
    2 taškai
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Gerutis_Life • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje :Tremell_Santos • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Draudžiama naudoti /v ir /vc naudojant necenzūrinę leksiką arba įžeidimus.[1 įsp.] • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :
    2 taškai
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Gerutis_Life • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje :Tremell_Santos • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Draudžiama naudoti /v ir /vc naudojant necenzūrinę leksiką arba įžeidimus.[1 įsp.] • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :
    2 taškai
  5. Krovinių pervežėjų firmos pasikeitimai • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Speed_Cola • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Darbo šioje firmoje yra nei daug, nei mažai, deja turime tik kelis išsikrovimus, bei tik vieną pasikrovimą (kalbu apie mažuosius krovinius), senai ši idėja sukasi aplink mano galvą, jog būtų sukurta daugiau pasikrovimo vietų, bei išsikrovimo, taip būtų įdomiau, neatsibostų vežioti vien tuos pačius kelis krovinius. Antrasis pasiūlymas yra padaryti įdomesnę sistemą: Būtų keli su'map'inti sandėliai, iš kurių tarkime 3 ir aukštesnių rangų darbuotojai
    1 taškas
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rob_Winston • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Ta prasme kad tarkim kas valandą keistusi oras pagal tikra laiką,o ne tik jog tarkim 20:59 diena 21:00 naktis jau.. Galėtu padaryti jog kas valanda po lėto kistu oras. Dar prie to paties pridėtu tarkim kokiom 10min lytu lietus,žaibuotu,būtų rūkas ir t.t tikrai būtų įdomiau žaisti,nes dabar tas pats visad oras :/ • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pagyvintu patį žaidimą. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klau
    1 taškas
  7. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Carlos_Mendetti • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Domis_Raz • Už ką buvote užblokuotas ?:Event trukdymas. Tiesiog šnekėdamas per ts su bendradarbiu sumanėm šeip pasimušt kol Egidijus buvo afk o tas Domis užblokavo nors mes draugiškai mušemės.. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    1 taškas
  8. Apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Paulius_Micro 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Black_Biceps 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti): Žodžiu, kai esi treilerio viduj ir tau ji siūlo parduot, išmeta labai durna guy lentele, kuri atsiranda absoliučiai kiaurai viska. Nesvarbu tu rasai į chata, esi įsijungęs kokį /dpultas ar pns, išmeta ją kiaurai. Ir viskas ko reikia norint nusipirkt treilerį tai enter mygtuką paspausti. Tai va, pakliuvau pas biciuka į treilerį, sake atiduos, iškart kilo itarimas. Ir va nonsto
    1 taškas
  9. Apgavikas neteko vartotojo ir buvo užblokuotas. Tema rakinama.
    1 taškas
  10. Rokas

Apgavo Kukse_Kukse

Namas grąžintas. Apgavikas neteko vartotojo. Tema rakinama.
    1 taškas
  11. Anketa: Kokios modifikacijos ieškote?: aim.cs ( taikinuko) Modifikacijos aprašymas: Geras taikinukas, ta prsm lygiai toks pat kaip ir vidijo yra, kai nusitaikai i zmogu rodo tokius sudukus is sonu. Pavyzdinė modifikacijos nuotrauka: Kensis krenta kai lapas pries mane xd
    1 taškas
  12. Ir dar yra bug'as gaisrininkuose - purškiant vandenį su ALT ar MOUSE1 prašo pripildyti cisterną, tačiau laikant CTRL ar 0 (nulį) nebereikia - galima purkšti nelimituotą kiekį vandens.
    1 taškas
  13. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: V'MAr susipažinote su informacija?: +Ar laikas jum tinka? Neveluosite?: +Ar dalyvausite gražiausios nuotraukos rinkimuose?: +
    1 taškas
  14. Ačiū už nuomonę, bandysiu kažkaip pergalvoti ir pateikti naują pasiūlymą, kaip pagerinti darbo kiekybės trūkumą.
    1 taškas
  15. Sakiau, jog tai nėra orginali idėja, bet tiesiog trūksta darbų serveryje, ir nieko daugiau negaliu sugalvoti(turiu idėjų, bet nežinau ar jas galima įgyvendinti). Taip, suprantu, jog tai darbas iš vieno serverio, bet manau, jei jis būtų padarytas kažkaip įdomiau ir išskirtiniau, tai būtų geriau.
    1 taškas
  16. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Cristiano_Capelli • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : nuotraukos iš mano perspektyvos nuotraukos iš kezos perspektyvos. Serverio klaidą jis išnaudojo šitaip: patikrino mane ir iškarto pasiūlė baudą, tad tikriausiai man neišmetė baudos GUI lango, o antrą kartą baudos nebesiūlė ir vežė į jailą. Visad maniau, kad Egidijus bandė man paken
    1 taškas
  17. va čia ir suklydai, iš kur man žinot reikėja kad veiklą, nes aš atsijunginėjau/prisijunginėjau kas minute, ir atsigetina man random čia, vnž įvyko nesusipratimas ir apgailėstaujų už nužudymą, galim draugiškai baigt.
    1 taškas
  18. Čytų naudojimo problema, Siekdami sumažinti neleistinų failų naudojimą projekte nuo šiol (2017.05.01 13:40) už čytinimą žaidėjai praras ir savo visus serveryje registruotus vartotojus (kartu ir turtą). Ši bausmė bus taikoma tik tada, kai žaidėjas už čytų naudojimą bus užblokuotas du arba daugiau kartų, nebent praeityje žaidėjas jau buvo blokuotas su kitu vartotoju už čytų naudojimą, tokiu atveju žaidėjas iš karto praras savo vartotoją. Greenside administracija, 2017, gegužės 1d.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.