Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.08.23 in Pranešimai
-
Unban Ken_Matrix
Goffredo_Luciano ir 2 kiti sureagavo į Kenas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ken_Matrix • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Egidijus_Keza • Už ką buvote užblokuotas ?: čytinimą? • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Nežinau kurioj vietoj matot čia čytinimą, net rodo kokius mygtukus spaudau bet nvm, pakelsim bšk įrodymų kaip šaudau. Sorry, tos vietos nenufilmavau :/ , bet manau šitų užtekt turėtų. Jeigu reikės turiu dar daug video iš zonų, įkelsiu.3 taškai -
Angliz Galerija,
Dre_Streets ir kitas sureagavo į Angliz už temą
Angliz Galerija, Temos paskirtis: Avatarai. Profilio priderinimai. Užsakymai. Temos informacija: Šioje galerijoje galite rasti anksčiau išvardintus grafikos darbus, kurie yra visiškai nemokami. Norėdami užsisakyti privačius užsakymus, tai galite padaryti parašę man asmeniškai. Nuo darbo kokybės priklauso kaina. Visus mano atliktus darbus galite rasti paspaudus čia. Paskutinis atnaujinimas:2 taškai -
Unban Ken_Matrix
Goffredo_Luciano ir kitas sureagavo į TRICK už temą
Galit baust čia tais ispėjimais chebra , bet man keista kaip žmonės gali būti tokie be*cenzūra*ai ir vpš nemastyt su galvą. Žmogus , zonose šaudosi prieš gaujinius ir puse jų turbut vienas zonose nušauna : Tai logiškai pamastykit žmonės , ar šiam gaujos lyderiui reikia naudoti cbugą prieš mentus ? Kur vienas žmogus galit nušauti 8 mentus - http://imgur.com/a/oTLio Tai galbut ir tas cytino ? Kodėl jis dar nesėdi bane ? Ir jeigu jus toliau , manot ,kad šis žaidėjas naudoja auto cbuga prieš mentus , turbut jum ištikrųjų reiktu nulipti nuo kompiuterio , nueit i p2 taškai -
Egidijus_Keza Užblokavo Ken_Matrix
Royal_Smoke ir kitas sureagavo į Egidijus_Keza už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ken_Matrix • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :2 taškai -
Misteris_Erikas peikia Falanji_Friux ("EGP" vadovas)
Henry_Setaga sureagavo į Misteris_Erikas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Misteris_Erikas • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Falanji_Friux • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ? "EGP" • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Šis direktorius mane surakino ant hp pickup'o. Kiek žinau ant pickup'ų ir hp žmonių rakinti negalima (pats Falanji_Friux tą sakydavo, kai aš dirbau pd), bet pats tą daro. Aišku jis pradės išsisukinėti sakydamas, jog aš šaudžiau ir pns. Koks skirtumas aš šaudžiau ar ne? Faktas tas, kad ten kur aš buvau rakinti žmonių negalima! • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Rakinimas ant pickup'o/hp • Vaizdinė medž1 taškas -
Unban Ken_Matrix
Jack_Johnson sureagavo į KOBAYASHI už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ken_Matrix • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Egidijus_Keza • Už ką buvote užblokuotas ?: Dabar kiek supratau užbanintas buvau už kažkokį noreloadą, net juokinga Noriu Kezai paaiškinti, kad pasikeitus ginklą į kitą ir vėl grįžus prie to pačio persikrauna apkaba ir toliau šaudai. Nuo 0:05 matos kaip šaudau ir pasibaigus apkabai pasikeičiu ginklą ir lentelėje nerodo, kad laikau ginklą, tačiau ginklas buvo mano rankoje. Visi žino, kad GTA:SA yra senas žaidimas yra daug bugų, desync, animacijų bugai pvž. kai kartais1 taškas -
Pamoka naujokam 3
Tankistas Benas sureagavo į Absoliute_Death už temą
Mikrafas palužęs srr už mano balsą..... Hateriai pradėtik hate'inti. Laukiu1 taškas -
Laurynas_Tevas užtildė Petras_Durant
Laurynas_Tevas sureagavo į Vycka_Flex už temą
Užtildymo apeliacija tvarkinga.1 taškas -
Enrique_Quintero užtildė Lukas_Tulpe
Tiesiog Vakaris sureagavo į Enrique_Quintero už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Enrique_Quintero 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Lukas_Tulpe 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Blogas /a naudojimas, tam yra sk. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: http://imgur.com/a/vp5Le 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): http://imgur.com/a/JvGQS1 taškas -
Labas gerbiamasis Erikai, Tikrai taip, aš tave surakinau ant ligoninės įejimo kai tu buvai ne išėjęs iš ligoninės interjero, o buvai ligoninės teritorijoje. Tu buvai kartu su Jaska_Pivaska, nežinau ko jūs ten laukėte, pradėjote šaudyti į mane. Surakinau Jaska_Pivaska, tavo veiksmai buvo išgelbėti savo draugo likimą - kalėjimas, nes jūs esate gaujos "Varios Los Aztecas" nariai. Tu skubėjai nuo manęs į ligoninės interjerą - prie įejimo, nes žinojai kad sekantis būsi tu surakinamas. Tačiau aš saugojausi savo gyvybę prisidengdamas už Jaska_Pivaska, kadangi jūs šaudėte į mane prie įejimo i1 taškas
-
1 taškas
-
Floyd Mayweather Jr. ar Conor McGregor?
John_Morrini sureagavo į Denzel'Ultimate už temą
Žinoma Floydas turi žymiai didesnę boksininko patirtį ir jo 49-0 rekordas atrodo tikrai bauginančiai, tačiau tikiuosi, kad McGregoras sugebės tą nulį paversti vienetu. Aišku šį kartą McGregoras įžengia ne į savo sritį, vis dėl to šis Airis yra nenuspėjamas padaras ir net neįsivaizduojam ką gali padaryti įžengęs į bokso ringą. McGregor all the way!1 taškas -
Jack_Strike užblokavo Hyperdunk_Nike
Jack_Strike sureagavo į Vycka_Flex už temą
Užblokavimo apeliacija tvarkinga.1 taškas -
Enrique_Quintero užtildė Kai_Edvinas
Enjoy_Kenas sureagavo į Enrique_Quintero už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Enrique_Quintero 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Kai_Edvinas 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Keiksmažodžiai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): http://imgur.com/a/kX7ue1 taškas -
Prašau užtildyti Kai_Edvinas
Enjoy_Kenas sureagavo į Vycka_Flex už temą
Žaidėjas buvo užtildytas. Tema rakinama.1 taškas -
Prašau užtildyti Kai_Edvinas
Enjoy_Kenas sureagavo į Enrique_Quintero už temą
Žaidėjas sėkmingai užtildytas.1 taškas -
Pamoka naujokam 3
Absoliute_Death sureagavo į Kent'Master už temą
Labas. Mano manymu tavo pamokoje yra viskas aiškiai parodyta, bei pasakyta. Heitint nemanau, dėl ko. Šaunu jog padeda naujokams apsiprasti GreenSide.lt serveryje. Nenustok kurt, tau tikrai puikiai sekas. Laukiam sekančių pamokų1 taškas -
1.8.3 Pasiiūlymas - Darbo patobulinimas (Mechanikai)
Danielius Dark_King sureagavo į Justas_Jucius už temą
Aš esu Už kaip būdamas mechanikų darbuotoju, nes tikrai trūksta veiklos kaip nėra gautų iškvietimų ir panašiai, na o ši idėja manau tai padarytų darbą įvairesnį, kuriame atsirastų daugiau veiklos daugiau noro1 taškas -
Unban Jake_Xarim
Tony_Legreec sureagavo į Jake_Xarim už temą
ATSIBLOKAVIMO ŠABLONAS, ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jake_Xarim • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Domantas_Naujas • Už ką buvote užblokuotas ?: Trugdymas naujam žaidėjui. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/perziura/d5b944cb1804e0b2e5a351e1c6dad5ed139.png • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://www.part.lt/perziura/b7bd83c804dbd5671d7d9a061f52e460189.png1 taškas -
Pagalbos dėl jungimosi į serverį.
Man nei į ts, nei į serverį neina jungtis ;/ Čia taspats, daugelį kam turbūt čia, tai tvarkykit1 taškas -
Medikai/Mechanikai/Furistai 2017/08/13 veikla.
O manęs nebuvo :((( Bet very nice iš nuotraukų atrodo, turbūt smagu buvo!! Per pakartojimą būtinai dalyvausiu1 taškas -
GSPD direktoriaus rinkimai: ar žmogus geba mokytis iš klaidų?
Jake_Xarim sureagavo į Tony_Legreec už temą
Na ką sveikinu gryžęs normaliai žaist ateisiu padirbėt. Sėkmės surenkat gerą kolektyvą.1 taškas -
1 taškas
-
Leidinys "Varpas" Nr. 2
Danielius Dark_King sureagavo į Justas_Jucius už temą
Šaunus leidinys, visi laukiame sekančio1 taškas -
Pasiūlymas serveriui [ žvejyba ]
Jake_Xarim sureagavo į Tony_Legreec už temą
Prieš. Nemanau jog labai ką nors ir skatintų žvejoti. Bereikalingas darbas čia kažką orginalaus gal pasiūlyk. Ir šiaip kuo man čia patinka jog kiekvienam serveryje yra žvejybos top/varžybos o čia nėra. Esmė, kad ir taip žvejot gali ir pasikelti pinigų, ir prizai per dideli turėtų būt kur kas mažiau negu tu siūlai.1 taškas -
Foreverio avataru galerija 06.23
Karolis_Sudoku sureagavo į Forever_Young už temą
06.16 luxury life @Altiriks_Men1 taškas -
1 taškas
-
Misteris_Erikas peikia Falanji_Friux ("EGP" vadovas)
Paulius_Micro sureagavo į Misteris_Erikas už temą
Žodžiu, taisyklės yra taisyklės. Joms nusiženginėti negalima, kad ir kas benutiktų Galėjai pasislėpti už sienos ar kažką ir lauk kol išeisiu ir galėsi surakinti Bet šitą dalyką spręs Nico_Moretti0 taškai -
Unban Ken_Matrix
Goffredo_Luciano sureagavo į Heather_Barrett už temą
Beviltiška paklausiama ir išmetama0 taškai -
0 taškai