Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.09.03 in Pranešimai
-
Lažybų Punktas EscoBet
Freez_Armani ir 7 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
Lažybų punktas "EscoBet" EscoBet sugrįžta! Kaip ilgam - priklausys nuo dalyvių susidomėjimo, nuolatinio dalyvavimo šiame lažybų punkte, + jeigu surasiu atitinkamą pagalbą auginti EscoBet. Jeigu viskas pasiteisins - šis lažybų punktas gyvuos ir siūlys Jums statymus tiek krepšinio, tiek futbolo varžybose (futbolas - čempionų lyga, pasaulio taurė, lygos rungtynės ir t.t., krepšinis - NBA, LKL, Eurobasket ir t.t.) Šis lažybų punktas kitoks. Nebus vien žymių komandų mačų lažybos, bet ir visiškai neaiškių komandų dvikovos, tam, kad lažybos būtų azartiškesnės. Esu nusiteikęs padalinti pinigų8 taškai -
Žurnalistai "EJ" Pirmasis laikraštis
Rytis_Real ir 5 kiti sureagavo į Electric_New už temą
Kadangi neturėjome ką veikti, mes nusprendėme su savo kolegą - Jim_Miller padaryti ir pristatyti jums pirmąjį savo laikraštį. Tikiuosi jis jums patiks, taip pat jeigu jums šis laikraštis patiko galite paspausti "PATINKA" mygtuką bei parašyti komentaruose ar norite dar daugiau panašaus tipo laikraščių. Ilgos kančios... Gimiau neturtingoje šeimoje, kurioje visada buvo pinigų trūkumas, o aš visada norėjau naujų daiktų, norėjau būti lygus su kitais, bet mano šeima man to suteikti negalėjo, todėl turėjau kažkaip suktis, kažką sugalvoti. Eidamas gatvė iš m6 taškai -
[0.1.8.2]Siūlau||Sugražinti
Cesar_Salvatore ir 2 kiti sureagavo į Roof_Gangs už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Roof_Gangs • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Siūlau,grąžinti seną gaujų sistemą kur buvo gaujos Surenos ir nortenos,vagonai ir t.t • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Būtų,daugiau veiksmo serveryje nes dabar žiūriu serveryje gaujos apmirusios,ir policijai daugiau veiklos. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):tie kas žaidė prie senos gaujų sistemos,tie supras3 taškai -
Cleme Tean ir 2 kiti sureagavo į Omis_Zekas už temą
Už, manau ir atsirastu daugiau zaidzianciu serveryje , nes dabar tas pats per ta pati, nueini i PD padirbi 3 diena jau vemti vercia , kaip nera ka veikti , tikrai butu neblogai jeigu grazintu atgal sena gauju sistema.3 taškai -
Angliz Galerija,
Dre_Streets ir kitas sureagavo į Angliz už temą
Angliz Galerija, Temos paskirtis: Avatarai. Profilio priderinimai. Užsakymai. Temos informacija: Šioje galerijoje galite rasti anksčiau išvardintus grafikos darbus, kurie yra visiškai nemokami. Norėdami užsisakyti privačius užsakymus, tai galite padaryti parašę man asmeniškai. Nuo darbo kokybės priklauso kaina. Visus mano atliktus darbus galite rasti paspaudus čia. Paskutinis atnaujinimas:2 taškai -
Eilėraštis
Ema_And ir kitas sureagavo į James_Duval už temą
Bandžiau kažka experimentuoti su savo kūrybingumu, kurio visiškai neturiu, bet noriu ir pasidalinti savo pirmu šedevru.2 taškai -
GreenSide.LT "Dainelė"
And Morello ir kitas sureagavo į Denas_Rokas už temą
Taigi, nepavadinčiau "VFX", bet nežinojau kur kelti tad, atsiprašau. Taigi, pradedam nuo to, jog man nebuvo, ka veikti ir nusprendžiau sukurti šiokią, tokią dainelę. Na, pirma daina, bet pagalvokite, ar pirmas blynas, buvo skanus? Gal kaikurie yra gabesni, ant vieno dalyko negu ant kito. Tad labai prašau rašykite, savo nuomonę.2 taškai -
2 taškai
-
Dovis_Nesakysiu ir kitas sureagavo į Dzeris_Nezinau už temą
Tai cia pas tave gaujoj buvo taip kai buvau bet ne pas save xddd. Furoj buvo tavo pakai o ne mano xdddd2 taškai -
Foreverio avataru galerija 06.23
Benetis_Vane sureagavo į Forever_Young už temą
Labas kiekvienam beskaitančiam šia temą, šioje temoje galėsite rasti daug mano įvairaus darbo kontento. Šioje temoje neleidžiu komentuoti ir manau tai draudžia taisyklės, todėl ačiū už supratingumą. Kiekvienam iš jūsų būčiau dėkingas, jeigu jums patinką duotumėt man žinoti ir - paspaustumėt žalia mygtuką ,, patinka " šiandien buvo pasirinkta random tema ir daug įvairaus žanro, tikiuosi patiks. AVATARAI 2017/01/031 taškas -
Asmeninių kanalų informacija
Aurimas_Makvynas sureagavo į Rokas už temą
Asmeninių kanalų informacija, Asmeniniai kanalai: * Prašymus gauti nuosavus kanalus galite pateikti ČIA; * Asmeninio kanalo kaina yra 10.000€ ir jis galioja 30 dienų; * Pateikiant mokesčio už kanalą nuotrauką, pageidautina pasirūpinti, kad joje matytųsi ir jūsų Vardas_Pavardė teksto laukelyje. Pavyzdys; * Kas naują mėnesį kanalo pratęsimas brangs po 10.000€; * Asmeninių kanalų prašymai privalo būti pateikti pagal žemiau duotą anketos šabloną, atsakant į visus klausimus; * Privaloma būti susipažinus su kanalų taisyklėmis; * Apie tai jog kanalas sukurtas būsit informuotas s1 taškas -
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Alfred_Pennyworth ( ALFRED. ) • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Egidijus_Keza ( Egidijus_Keza ) • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Papeikimas rašomas netradiciškai, ne vieną kartą buvo prašoma pateikti tikslią žaidėjo Ken_Matrix užblokavimo priežastį, tačiau savininkas vietoj pasakant priežastį kad būtų galima stipriai paargumentuoti kodėl žaidėjas Ken_Matrix nenaudojo nelegalių programų, buvome nukreipti rašyti papeikimą prižiūrėtojui. Buvo kreiptasi į patį Egidijų, tačiau atsakymo nesulaukė žaidėjas Ken. Papeikimu nesi1 taškas
-
Omis_Zekas Užblokavo Deilas_Side
Walker_King sureagavo į Omis_Zekas už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2017.09.03) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Omis_Zekas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Deilas_Side • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Peikiu Egidijus_Keza
ALFRED. sureagavo į Montrezl'Harrel už temą
Eilinį kartą parodoma valdžios neabėjingumas, kad nėra įrodymų ir deda baną, nors pat keža pasigavęs buvai,kai su piciuku atvarei ir sulesei mus tris.1 taškas -
Omis_Zekas užtildė Joker_Maxas
UŽTILDYMO ANKETŲ ŠABLONAI: Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Omis_Zekas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Joker_Maxas 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Flood/Spam 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):1 taškas -
Omis_Zekas užtildė Rebeka_Sander
Ema_And sureagavo į Omis_Zekas už temą
UŽTILDYMO ANKETŲ ŠABLONAI: Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Omis_Zekas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Rebeka_Sander 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Keiksmažodžiai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):1 taškas -
1 taškas
-
Peikiu Dany_Winston
Tava_Mama sureagavo į Dany Winston už temą
Kam rašyti papeikima jei aš jau buvau užtildytas ir to pakanka o ne būtina ir reikia taip daryt kad gautum ta komandos narį nes vistiek kaip keža sakė taip darydamas nieko negausi ir čia nerašyk kad atlieki savo darba ir t.t o ištikrūju tai nardai į komanda1 taškas -
1 taškas
-
GreenSide.LT "Dainelė"
Tankistas Benas sureagavo į Jeremy Santos už temą
Reikia balsavima sukurt gal padarys šita daina oficialiu servo himnu1 taškas -
1 taškas
-
Žurnalistai "EJ" Pirmasis laikraštis
Tankistas Benas sureagavo į Lauris_Driftas už temą
tenta paskutinis reikėjo pakeisti. Delfinas gyvena po vandeniu, o ne japonija1 taškas -
Omis_Zekas užtildė Sigis_Kukulskis
UŽTILDYMO ANKETŲ ŠABLONAI: Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Omis_Zekas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Sigis_Kukulskis 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Keiksmažodžiai. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):1 taškas -
Omis_Zekas Užblokavo Jakas_Jaxekas
Cleme Tean sureagavo į Omis_Zekas už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2017.08.30) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Omis_Zekas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jakas_Jaxekas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
2006 Yamaha Aerox apžvalga
Andre_Nice sureagavo į David_Samp už temą
Geeeras vidosikas maladec kurk toliau1 taškas -
2006 Yamaha Aerox apžvalga
Andre_Nice sureagavo į Mister_Bubins už temą
Neblogas vidosas sekmės kuriant toliau.1 taškas -
Pabėgimas iš kalėjimo
Minkstas_Vyras sureagavo į Angliz už temą
Prieš. Nelabai logiška idėja, galvoji, jog policijos pareigūnai nebūtų tam pasiruošę? Viena tr.priemonė, du pareigūnai ir 100% sučiupimas.1 taškas -
Perku 100m2 versla [1lygio]
Dzeris_Nezinau sureagavo į Dovis_Nesakysiu už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Dovis_Nesakysiu 2. Perkamų patalpų dydis: 100m2 1lygio 3. Kitos pageidaujamos savybės - verslo šaka, lygis: Nesvarbu 4. Siūloma kaina: 1m+ 5. Papildomi komentarai (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti):1 taškas -
Perku 100m2 versla [1lygio]
Dzeris_Nezinau sureagavo į Dovis_Nesakysiu už temą
Verslą nusipirkau, galite rakinti tema1 taškas -
Floyd Mayweather Jr. ar Conor McGregor?
Ratas_Tratas sureagavo į Angliz už temą
Sveiki, kaip žinote, rugpjūčio 26-tąją dieną kovos Floyd Mayweather su Conor McGregor. Įdomu sužinoti, kurį kovotoją palaikysite jūs? Nors statymuose pergalė prognozuojama Floyd Mayweather Jr., aš manau, jog kova bus intriguojanti ir pastoviai keisis dominuojantysis. Jeigu reikėtų pasirinkti, savo balsą skirčiau McGregor'ui. Jeigu komentaruose norėsit išreikšti savo nuomonę, nepamirškite argumentuoti savo pasirinkimo1 taškas -
Egidijus_Keza Užblokavo Ken_Matrix
Royal_Smoke sureagavo į Egidijus_Keza už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ken_Matrix • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Eurobasket 2017 lažybos
Henry_Setaga sureagavo į Angliz už temą
Eurobasket 2017 lažybos Sveiki, sugalvojau sukurti dar kažką naudingo ir įdomaus, tiesiog paprastas būdas ir galimybė laimėti forumo reputacijos taškus. Dalyvavimas: Tereikia atspėti tikslų arba artimiausią varžybų rezultatą ir tapsite laimėtoju, o po varžybų - jums bus suteiktas prizas (mano forumo reputacijos limitas). Norėdami dalyvauti, turėsit užpildyti anketą, kurią rasite apačioje. Anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: 2. Rungtynės, kurių rezultatą spėjate (pvz: Lietuva prieš Latviją): 3. Kuri rinktinė laimės rungtynes: 4. Kokiu taškų1 taškas -
Tommy_Gallardo sureagavo į Forever_Young už temą
AVATARAI 2017/01/05 Genre - Random. 150x250 Parašai 2017.01.051 taškas -
Benetis_Vane sureagavo į Forever_Young už temą
AVATARAI 2017/01/04 (150X250) (Jeigu neleidžia forumas užšidėti, parašykite į pm sumažinsiu) FORUMAS BLOKUOJA AVATARUS, NEĮSIVAIZDUOJU DĖL KOKIOS PRIEŽASTIES TODĖL ĮKĖLIAU ČIA - http://imgur.com/BnErdoD / http://i.imgur.com/UUQ1hhr.png / http://i.imgur.com/BuUzNFM.png1 taškas -
Atrankos rezultatų reziumė, Kandidatų skaičius, kaip jau ir įprasta Policijos Departamento direktoriaus atrankoje, paprasčiausiai nuvilia, nors man asmeniškai, šios pareigos yra vienos įdomiausių projekte. Tikiuosi, jog ši situacija keisis po artimiausių serverio atnaujinimų, kai Policijos Departamentas atsilaisvins nuo kai kurių darbų susijusiu su gaujomis. Bendrai vertinant šios atrankos kandidatus, tai turbūt būtų galima įvertinti tik vieno žmogaus kandidatūrą, kadangi likę kandidatai savo pateiktose kandidatūrose pritrūko žinių apie pačią firmą, todėl šiai dienai jų kandidatūra nėra toki1 taškas
-
Peikiu PD darbuotoja Menian_Fierro
Lemon_Madeit sureagavo į Juods_Pitaks už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Juods_Pitaks • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Menian_Fierro • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Policininkas • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Kad keliu važiavau ir davė non-rp. Nors pats veždavas į mentyna vare laukais. • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Neteisingai apkaltino. • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : https://imgur.com/a/V8b7z0 taškai -
0 taškai