Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.10.09 in Pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Marija_Lyn Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : nuo vakar oficialiai Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 6~ metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : išgirdau kažką kalbant kitame ts kanale. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes neberandu motyvacijos ten kažko siekti, nebėra žaidėjų su kuriais žaisdavau ir norisi papraščiausiai išbandyti kažką naujo, su viltimi, kad gali būti ir geriau Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykd
    5 taškai
  2. Na sveiki, Kristijonai, labai malonu susipažinti, tačiau jūsų prisistatyme labai daug gramatikos klaidų. Iki.
    4 taškai
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Electric_New • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Kristjan (Cristian). • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 2000/12/05 • Jūsų gyvenamasis miestas: Vilnius. • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Skype: eris.new • Apibūdinkite savo charakterį: Esu nekaltas berniukas. Mėgstantis sportuoti, patinka aktyvios veiklos, nepatinka sėdėti vietoje ir nieko neveikti. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Plaukimas. • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Esu nekaltas sportininkas <šypsau
    1 taškas
  4. Labas, man taip pat malonu, gaila, kad tik vardas.
    1 taškas
  5. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jackie_Sweet. • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau pridėti naują užtildymo bausmę - Prašymas get / to į VIP / ADMIN chatus. Jog jie būtų baudžiami užtildymo, kadangi dabar serveryje atsirado nauja mada, kaip paklausia ar yra kažkas prie SK, ligoninės, taksi kaimelio ir tiesiog nėra darbo taksistams. Jeigu būtų pinjata, suprasčiau, bet dėl get / to į kokias vietas, manau ima nervas taksi darbuotojams. Dėl užtildymo laiko, spręskite matys. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Daugiau atsirastų taksi darbui, turėtų omenį, jog tam server
    1 taškas
  6. Visai neblogi, tik geriau žiūrėtųsi, jeigu daugiau įkeltum.
    1 taškas
  7. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Black_Royal • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  8. Rokas

Pagalbos dėl PUBG

Parašyk į skype (greensidelt.pagalba) apie 18:00, turiu idėjų kaip galbūt galėtum išspręsti šią problemą. Mano kompiuteris panašus (GPU tik GTX 1060). Pats taip pat kartais žaidžiu šį žaidimą, su panašiomis problemomis susidurti neteko, bet tikiuosi, jog pavyks išspręsti tavąją.
    1 taškas
  9. d3d9.dll faila pervadink į d3d9_32.dll
    1 taškas
  10. Gražūs avatarai, lauksiu kitų tavo darbų. Siūlyčiau padaryti su Nature arba Low Poly.
    1 taškas
  11. Vycka_Flex

Peikiu Red_Bully

VIP narys gauna žodinį įspėjimą, už: nekultūringą elgesį su serverio žaidėjais. Taisyklė, kuria buvo remtasi priimant sprendimą: Aplamai kiekvienas serverio VIP narys turi kultūringai bendrauti su serverio žaidėjais ir nesijausti viršesniais turint papildomas pareigas. Nuolatos pažeidžiant šią taisyklę VIP narys yra baudžiamas įspėjimu serveryje.
    1 taškas
  12. 1 taškas
  13. Sveikas, malonu susipažinti, dėja žaidime padėti negaliu
    1 taškas
  14. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Luka_Lukute • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Luka. • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 14 Metukų. • Jūsų gyvenamasis miestas: Šiauliai ♥ • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Privatu. • Apibūdinkite savo charakterį: Durna ir tiek.. Įsivaizduokite, jei žaidžiu tokius žaidimus, tai .... Jei rimčiau įdomus žmogus, draugiška... • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Bėgimas. • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Niekuom, esu paprasta. • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką v
    1 taškas
  15. Galiojantys "Luxus" autosalono sertifikatai Karolis_Sudoku - CrimsonCherry Vycka_Flex - IndigoCandy Dany_Winston - LuxuryBrown Bmw_Bumeris - ZaffreBlue Karolis_Sudoku - BrightSky Karolis_Sudoku - OrchidPurple Dany_Winston - BlackSmoke Rebeka_Sander - PersianBlue Gruzinas_Tortilla - ToffeeCaramel V_P V_P © Marko_Escobar [Marius]
    1 taškas
  16. Na sveiki, Karoli, labai malonu susipažinti, ačiū tau už lietuvių pamokas mano sensėjau, iki.
    0 taškai
  17. Man irgi malonu, tikiuosi tave greitai nuvers Rebeka, greit gausi.
    0 taškai
  18. Sveikas, Elektrikai, malonu susipažinti tikiuosi greit tave nuvers Gustis! p.s kur 3k?
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.