Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.10.22 in Pranešimai

1. Labas kiekvienam beskaitančiam šia temą, šioje temoje galėsite rasti daug mano įvairaus darbo kontento. Šioje temoje neleidžiu komentuoti ir manau tai draudžia taisyklės, todėl ačiū už supratingumą. Kiekvienam iš jūsų būčiau dėkingas, jeigu jums patinką duotumėt man žinoti ir - paspaustumėt žalia mygtuką ,, patinka " šiandien buvo pasirinkta random tema ir daug įvairaus žanro, tikiuosi patiks. AVATARAI 2017/01/03
    1 taškas
  2. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Kristupas_Kolumbas Kam bus naudojamas kanalas?: Pokalbems su naujais draugais. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : https://imgur.com/HXYlFlI Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Tvirtinu kad susipažinau su taisyklemis.
    1 taškas
  3. Ir jokiu FPSunlocker.cs nereik 90FPS
    1 taškas
  4. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Spalvotas_Cinamonas *Jūsų Vardas realybėje : Erikas *Jūsų amžius : 17 Metų *Miestas iš kurio esate : Mažeikiai ^^ *Jūsų kontaktiniai duomenys : PM papaišykit numesiu *Jūsų charakterio bruožai : Na tai esu žaidėjams malonus, esu geros sielos žmogus, niekada nepalieku draugų bėdoje. Neišsikeliu savęs prieš kitus, Taip pat esu linksmas, bei draugiškas, moku su kitais susidraugauti.Nesu toks labai nervuotas žmogus, nemoku pykt ant kitų. Kartais pradedu šnekėti nesąmonės.Nepatinka pasik
    1 taškas
  5. Sveiki, nu va padarėme bendrą treniruotę su taksi firmą, šį kartą veikla truko daugiau laiko maždaug apie 2h. Veikla vyko gan sklandžiai, kartais buvo nesklandumu, bet greitai jų atsikratėme. Man veikla visai patiko, surinkome tikrai daugiau žmonių nei praeitą kartą. Galėjome padaryti ir dar daugiau visko, bet visi buvo pavargę, todėl nusprendėme, kad ir tiek užtenka. Tai buvo apšilimas prieš rimtą veiklą, o t.y visu firmu bendra treniruote, tokia veikla užims dar daugiau laiko, reikės dar daugiau atiduoti jėgų, bet manau bus verta, žiūrėsim kaip viskas gausis. --------------------
    1 taškas
  6. Sveikas @Spalvotas_Cinamonas, man malonu susipažinti, sėkmės reliame gyvenime ir serveryje p.s per mano gimtadienį prisistatymas įkeltas
    1 taškas
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Just_Remix • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Pijus_Jenkins • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  8. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kristupas_Kolumbas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo šiandien pradėjau žaisti. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 2 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Tesiog ieškojau lietuvišku serveriu ir radau šita. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nepalikau tesiog norėjau kita išmegint serveri. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Vygdžiau viska nebuvo sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai b
    1 taškas
  9. Serverio turto pirkimas ir pardavimas už realius pinigus, keitimas į kitus daiktus, Padaugėjus minėtiems pažeidimams esame priversti sugriežtinti taisykles šiuo klausimu ir apie tai pranešti viešai. Jau kurį laiką baudžiame abi, aptariamos problemos, kaltininkų puses. Tai reiškia, jog abi pusės yra užblokuojamos serveryje ir konfiskuojami visi jų registruoti vartotojai mūsų serveryje. Nuo šiol, už minėtą pažeidimą žaidėjai bus baudžiami taip pat, bet pakartojus pažeidimą antrą kartą, žaidėjas kaip ir už sukčiavimą (angl. čytinimą), sulauks analogiškos bausmės - RCON užblokavimu mūsų pr
    1 taškas
  10. Čia IP:BAN AR LBAN ?? REBEKA
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.