Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.10.23 visose vietose

1. Pasmotrijam vidosą naują. Dėkui @Franklinas_Elo Camorra Criminals pervaja epizod
    3 taškai
  2. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Earth_Ceejey • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Josh_Excite • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: [Serverio klaidų išnaudojimas] • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  3. Mhmmmmm , Jau sita klaida buvau pareportines ir dar vis i ja niekas nepasiziurejo, per skubejima veiksme nepastebejau kad buvau su gaujos skinu ir nuvaziavau.
    2 taškai
  4. Per šią savaitę konfiskavome serverio žaidėjų vartotojus, kurių bendra turto vertė siekė daugiau kaip 100 milijonų eurų serverio valiutos. Konfiskavimo priežastis - serverio turto pardavinėjimas už realius pinigus. Nuo šiol šios problemos sprendimui skirsime vis daugiau dėmesio, o jūsų norėčiau paprašysi sąžiningesnio žaidimo, nes gaudami pinigus lengviausiu keliu, praleidžiate turbūt įdomiausia žaidimo dalį! Daugiau informacijos apie turto pardavinėjimą ar keitimą galite rasti paspaudus čia.
    2 taškai
  5. Angliz

Angliz Galerija,

Angliz Galerija, Temos paskirtis: Avatarai. Profilio priderinimai. Užsakymai. Temos informacija: Šioje galerijoje galite rasti anksčiau išvardintus grafikos darbus, kurie yra visiškai nemokami. Norėdami užsisakyti privačius užsakymus, tai galite padaryti parašę man asmeniškai. Nuo darbo kokybės priklauso kaina. Visus mano atliktus darbus galite rasti paspaudus čia. Paskutinis atnaujinimas:
    1 taškas
  6. Ir jokiu FPSunlocker.cs nereik 90FPS
    1 taškas
  7. @Matthew_Bennett Geras ėjimas :DDDDDDDDDDDDDD, aplenkei kapelį trim žingsniais dabar, nėr jau kaip atsilošt jam.
    1 taškas
  8. Angliz

Angliz Galerija,

Merginos Random
    1 taškas
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ernestas_Paklausk • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Dzenkuje_Barzdo • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimą (Aim'as) 0,25 pasidarykit pamatysit kaip kulkos kreivai skrenda. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Šitam epizode kažkaip greit apsisuka ir pataiko...
    0 taškai
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Earth_Ceejey 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Snowito_Yolo 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Ižeidinejimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/aOo6g 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/aOo6g
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.