Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.11.14 in Pranešimai

1. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Euras_Pitas • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Bmx_Park • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Anti-Drunk, pasigavo savo įrodymuose. Matosi, kad yra dingęs hūdas, o vaizdas nesisuka. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://www.youtube.com/watch?v=b0oqmiaHNVw&feature=youtu.be P.S https://www.youtube.com/watch?v=tjtLEXGAvB4 Pačio veikėjo video
    7 taškai
  2. Labai gražūs avatarai! yra visko ko reikia, dėkui.
    2 taškai
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jamal_Cartel • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Serveryje norint pasiekti didesnį kiekį darbo XP turime važinėti su automobiliu ar kita transporto priemone kas tai tikrai darosi nuobodu. Atlikdami savo darbo pareigas mes negauname už tai daugiau darbo XP pvz:. taksi darbuotojas nuvežęs klijentą kur jam reikia prie darbo patirties automatiškai plius 1 arba 2 darbo XP. Kitas pvz:. mechanikas išlipęs suremontuoti ar pakrauti automobilį už tai negauna papildomo XP prie darbo, o galėtu. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žaidėjams būtų įdom
    1 taškas
  4. S'Y

Snowito modloader

Yo, dalinuosi savo modloader folderiu, pridedu enb ir huda. Jei jūsų kompai tai enb galit nebandyt, nes lakstysit su 20fps. Įeina medžiai, kelių modas, ls tekstūros, skin packas, ginklai, lq policijos mašinos ir kiti pribambasai Nuotraukos iš žaidimo: Na, jeigu jūsų kompas yra ganetinai geras tai prie viso šito modpacko pridedu pagal mane tikrai nebloga enb. Jei kas naudojat 8, 10 windowsus tai va jum fixas : http://www.mediafire.com/file/80i3bvhar5bjtz2/startup_RUN_AS_ADMIN.bat ENB: http://www42.zippyshare.
    1 taškas
  5. Tr. priemonės BLOODRING BANGER aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą didesnę už pradinę tr. priemonės kainą sumą. Po 7d. (lapkričio 19d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu tr. priemonę. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Tr. priemonės informacija: Tr. priemonės nuotraukos: Tr. priemonės pradinė kaina: 1.000.000€ Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantu
    1 taškas
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Earth_Ceejey• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Dave_Destiny• Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Pervežėjų• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Be ispejimu buvau išmestas iš darbo, kad užtildžiau savo kolega nors jis mane įžeidinėjo per vip chata taisyklės visiems vienodi, nurečiau sužinoti iš puikaus pavaduotojo už ka gi buvau pašalintas• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 1.0.0 Kiekvienas serverio direktorius privalo atsakyti už savo veiksmus; 1.0.2 Kiekvienas serverio direktorius privalo priimti teisingiausią sprendimą;• Vaizdinė medžiaga, ku
    1 taškas
  7. "a dar ilgai atmazinsi? " Bmx_Park 2k17
    1 taškas
  8. VIP narys įspėtas 1 įspėjimu/-ais už blogą /v komandos naudojimą; VIP narys dabar turi 1 įspėjimą/-us
    1 taškas
  9. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Earth_Ceejey • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Karalius_Birdas • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Blogas /v naudojimas • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : https://imgur.com/a/NXehz
    1 taškas
  10. Gražūs avatarai, jei gali padaryk kokių su Alfa Kensinu ir manimi ganksteriu @KenshinYona
    1 taškas
  11. Sveikas, dėkui, gražus ir vertas dėmėsio.
    1 taškas
  12. Neblogas, pasiimu dėkoju už pasidalinimą!
    1 taškas
  13. Šaunūs skinai, tikrai panaudosiu, ačiū tau.
    1 taškas
  14. Aš tau ne kartą sakau..Tos nuotraukos kur yra, tai ten už ką buvai GAVĘS seniau įspėjimą.. Kenki firmai, esam gavę nemažai nusiskundimų. Ir manau nereik tokių darbuotojų firmoj, kurie bando nuversti pavaduotoją. Jei nesuvoki ką pats rašai, geriau nerašyk. Ir nekišk čia kitų darbuotojų.
    1 taškas
  15. Nekokia gynyba iš pavaduotojo pusės, darbuotojas, visgi, tai taisyklei nenusižengė, nes šaudė ne su darbine apranga, tačiau pati esmė yra ne aprangos, o pats šaudymas į kolegas, kas yra nesantaikos kurstymas kolektyvo viduje ir nemanau, kad tai toleruoja bet kuris firmos vadovas, tad įspėjimas yra pelnytas, su priežastimi tik neužtaikyta. Už firmos vadovo šantažavimą bei kenkėjišką elgesį, papeikimo autorius keliauja į medinį stulpą.
    1 taškas
  16. Avatarai 2017.01.25 EHEHEHEH
    1 taškas
  17. tikrinkit pc nk neturiu
    0 taškai
  18. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Misteris_Erikas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Paulexas_White • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Relog kai esi sugautas teisėsaugos. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.