Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.11.28 in Pranešimai

1. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Matas_Saldzius 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Arma_Bmw 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Šiandien ryte paprašiau Arma_Bmw pagalbos paprašiau kad jis paiimtu mano mašina iš seno accounto Drift_Spooky ir perkeltų į šį Matas_Saldžius Daviau viskas persijungiau į kitą acauntą ir jis sako 20K ir mašina tavo aš jam atsakau duok mašiną tiktais nemokėsiu poto kaip ir įrodymų video aš išeinu pavalgyti ir gryžtu o jis neatrašo nuors nėra afk. Viskas parodyta kaip vyko video (Išsijunkit garsą netyčia buvau filmavęs su mic įjungtu :S) Mašina elegy
    2 taškai
  2. Nueinate į skelbimų kontorą prieš savo norimą tekstą parašome {9c00f9} jūsų tekstas, taip atrodytu jūsų skelbimas jūsų tekstas spalvų kodus galite susirasti internete.
    1 taškas
  3. Jūsų Vardas_Pavardė - Eligijus_DesignKokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin'ai, HUD, kita.] - AutomobilisKomentaras apie modifikaciją [nebūtina] - Sveiki, sugalvojau padaryti AUDI A6 Policijos naujo dizaino. Nepavyko atkartoti visko 100%, su priekiu ir galu problemos, tai padariau viena paprasta spalvą. Gero naudojimo.Vaizdo medžiaga [Foto/Video] - Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda - http://www6.zippyshare.com/v/FOjLVAjC/file.html
    1 taškas
  4. Jūsų Vardas_Pavardė - FrankisKokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin'ai, HUD, kita.] - Skin.Komentaras apie modifikaciją [nebūtina] -Vaizdo medžiaga [Foto/Video] - viskas apačioje.Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda - apačioje. Sveiki! Po ilgo laiko atradau pamestus šio skino failus ir pagaliau užbaigiau juos. Daug kas prašė, jog pasidalinčiau, tai prašom Atsisiuntimas video aprašyme.
    1 taškas
  5. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kimba_Marcius • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : John_Dep • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Cytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms
    1 taškas
  6. Kazys_Griinius

MTA PUGB

BENT PUBG IŠĖJO - KAPELIS
    1 taškas
  7. Neatgausi neibent su juo tarsiesi.. Administracija nepadės. Pats pasimovei jie nieko neįrodo gal jis draugas atidavei..
    1 taškas
  8. Naudoju jau kurį laiką šį mod packą, nesiskundžiu, geras, vertas atsisiuntimo winter mod'as, ačiū, jog pasidalinai
    1 taškas
  9. Geras, tik reiktų patobulinti, ačiū, kad daliniesi ir bandai kurti.
    1 taškas
  10. Time_Glock

MTA PUGB

Fraguose per daug ispudingo nieko nėra, editas neblogas gali drąsei kurt toliau.
    1 taškas
  11. Už, neblogas bandymas prikelti rinką serverio namų atžvilgiu, nes dabar šie apskritai mirę ir niekam nebeįdomūs, gera idėja, tik ją reiktų patobulinti ar pagalvoti dar daugiau detalių, dėl kurių būtų verta keisti namų sistemas ir panašiai.
    1 taškas
  12. Pl tuoj įmesiu fotke kur rašiai,net su magijom tavęs nepajimu
    1 taškas
  13. ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : David_Shadow Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo šiandien Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 5metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš supergames Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : neįdomus buvo,viskas pasene Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : taip,įvygdžiau nebus sunku Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : kolkas jokių
    1 taškas
  14. kažkas rimtesnio, užteks žaisliuku einam prie rimtesniu aparatu. (UPDATE 01.22)
    1 taškas
  15. Dėkui už argumentuota nuomonę, viskas labai paprasta. Dažniausiai daug kam aktualu tai yra, tačiau yra pas mane ir nature darbu. Na padirbėsiu aš ir prie nature, ir life tematikos. Dar karta ačiū.
    1 taškas
  16. JEIGU DYDIS EPR DIDELIS EINAM ČIA 2017.01.18 avatarai. #legendos #gangstashit #mafia #money
    1 taškas
  17. Pasinaudosiu jeigu pc išves sėkmės toliau
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.