Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.12.13 in Pranešimai

1. Drauguzi kai turesi tiek pat fps ir pingo gal kazkada tu irgi taip saudysi.
    2 taškai
  2. gal davai apie profesionalumą patylim gerai? ant tiek stiprus žaidimo ryšys pas jus, kad net leidžiat savo prižiūrėtojams daryti tai kas nedera, apskritai neleistina LR įstatymuose?! cia toks vienas pamąstymui, "komandos profesionalumas"
    2 taškai
  3. Aidas_Krosas

BOBCAT mafija.

BOBCAT klubas/mafija Į šį klubą patekdavo nedaugelis, nes tie, kurie bandydavo, bet jiems nepavykdavo įstoti, būdavo nužudomi lėtai ir skausmingai. Tačiau laikai pasikeitė, mūsų gretos sumažėjo. Mes ieškome šaltakraujų žudikų, kurie nebijotų pakelti rankos prieš neplautą kojinę. Mafijos klestėjimo laikai Buvo laikai kai BOBCAT klubui negaliojo jokie įstatymai. Mūsų buvo dvidešimt. Vagys, žudikai, prievartautojai, baisiausi visuomenės priešai susivienijo, kad keltų siaubą ir valdytų. Visos gatvės priklausė mums, teisėsauga klausė ir vykdė mūsų įsakymus. Moter
    2 taškai
  4. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Aidas Krosas Jūsų tikrasis vardas: Aidas Jūsų amžius, gimimo diena: 12 metų, rugpjūčio 6. Jūsų gyvenamasis miestas:Vilnius Jūsų hobiai, pomėgiai: Daužyti paraližiuotas močiutes, gerti iki komos. Man patinka prisi*cenzūra*ti į kelnes ir rėkauti kol nesupakuoja mentai, o kai supakuoja jie mane paleidžia, nes smirdžiu šūdais. Be to esu nemirtingas ir mane rajone vadina Jezumi arba alkašu. Trumpas jūsų charakterio apibūdinimas: Esu agresyvus kol negaunu vodkos, o kai gaunu tampu romantikas, kol nesibaigia vodka. Kuo galite pasigirti, kuom išs
    1 taškas
  5. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ken_Shizuki. • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti, jog taksistams kilometražas kiltų, nors jie ir neimtų pinigų iš naujokų, nes dabar nesąmonė, maždaug pusė iškvietimų yra gaunami iš naujokų, o iš jų taksistai negauna net kilometražo, tad mano manymu, geriausias variantas būtų, jog naujokams automatiškai neimtų pinigų važiuojant taksi, o kilometražas vis tiek kiltų. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Taksistai bus labiau motyvuoti dirbti ir vežioti naujokus, be to bus išvengiama to, jog kai kurie taksistai ima pinigus iš
    1 taškas
  6. Jūsų Vardas_Pavardė - FrankisKokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin'ai, HUD, kita.] - Skin.Komentaras apie modifikaciją [nebūtina] -Vaizdo medžiaga [Foto/Video] - viskas apačioje.Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda - apačioje. Sveiki! Po ilgo laiko atradau pamestus šio skino failus ir pagaliau užbaigiau juos. Daug kas prašė, jog pasidalinčiau, tai prašom Atsisiuntimas video aprašyme.
    1 taškas
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Devil_Cobra • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Kevin_Connor • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinima. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  8. Nu sv sv, malonu jėzau
    1 taškas
  9. Aidas_Krosas

BOBCAT mafija.

Jeigu kas norit į gaują rašykit komentarą. Reikia: ginklų licenzijos savo ginklų pinigų bobcatui mikrofono ir ts Norinčius apžiūrėsim ir pasakysim ar patvirtinti.
    1 taškas
  10. Lauktos lauktos, bet svarbiausia jog išlauktos gaujos čia! Nu ką chebra pajudėsim su gaujom. Gl gangsteriai.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.