Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.06.26 in Pranešimai

1. DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Mantas_Soap • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Justas_Jucius • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Pervežėjai • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Du free įspėjimai dėl nepraidrbto laiko. • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 1.2.0. Kiekvienas firmos vadovas privalo užtikrinti kuo
    5 taškai
  2. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Laurynas_Leigon• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Killa_Kokain • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Tyčinis non rp• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    4 taškai
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Jeremy_Redwood 2. Konkursinis video : 3. Slaptas žodis : Saulius
    3 taškai
  4. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rebeka_Sander • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Alex_Mason • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=2HYWtpRgOYc&feature=youtu.be
    2 taškai
  5. Sveiki, Firma yra laikina, taisyklėse apie jokį neaktyvumą nėra užsiminta, jeigu negali dirbt - palik firmą. nes yra ~50 kitų, kurie laukia progos patekti į laikinąją firmą. Pavaduotojas nebus baudžiamas. Tema rakinama
    2 taškai
  6. Nu labas, smagu iš tavo pusės už tokį papeikimą. Visų pirmą pradėkime nuo to Monikos nėra, temos nėra, aš tikrai neatsiminsiu visų žmonių kurie tada buvo pasiiėmę neaktyvumą, tad dėl šio įspėjimo tikrai nepripažystu savo klaidos, vargu ar pats būtum kitaip pasiielgęs šioje situacijoje. Dėl antro įsp, buvau visiem pranešęs rašyt į A.ž dėl neaktyvumo. Kad ir parašei į žaidimą dar + aš tavo įrodymuose 30min AFK, tai kažin ar parašiau ,,ok'' tau. Sekmės
    2 taškai
  7. sveiki, čia kelsiu savo editintus avatarus forumui, bus tikrai matytų stockų, tai nepulkit rašyti, kad mačiau stockus. mane labai skatina tą mėlyna širdutė pablo escobar
    1 taškas
  8. Verslo 50m2 aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Marko_Escobar) į banko sąskaitą didesnę už pradinę verslo kainą sumą. Po 7d. daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu verslą. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Pramonės šaka: Technologijų Lygis: 1 Pradinė verslo kaina: 250.000 €. Verslo ID: 13 Tema užrakinama: 2018.07.01 20:00 Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą. Leidžiama
    1 taškas
  9. SA:MP - DUEL 2vs2 SKINHIT turnyras (A/D) Sveiki visi! Taigi rengiamas SA:MP Lietuvos A/D SKINHIT 2vs2 turnyras. Sugalvojau jį surengt, nes pastebėjau, kad šiuo metu yra pilna žaidėjų iš Lietuvos, kurie mėgsta ,,pašaudyti''. Šis turnyras nėra organizuojamas kažkokio konkretaus serverio, tai jei esi lietuvis ir mėgsti šaudyti SKINHIT'o tipo serveriuose, tai be abejonės turėtum sudalyvaut šiame turnyre. Turnyras - be prizo. Tad jeigu tikiesi, kad gausi kažkokį apdovanojimą, tai gali net nesiregistruot. Turnyrą organizuoju tam, kad komandos pasivaržytų tarp savęs, suž
    1 taškas
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Rajono_Kacyce 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Rimtas_Domisssss 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Paskolinau 50k, sakė gražins per 24h, bet vėliau vistiek delsė laiką, nes pasiskolintos sumos neturėjo, bet turėjo 40k, tai sakiau, kad gražintu bent tiek kiek turi ir būsim atsiskaite ir tuos paskutinius pinigus praloše su kitais per kauliuko žaidima, o pinigų man negražino. Scammer !!!!!! 4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2018.06.26 5. Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/PiAUnzM
    1 taškas
  11. Sveiki visi, vasara kaitina, kompiuteris kaista, visi į lauką kviečia, pinigų reikia, dirbti reikia, nebėra noro sėdėti ir kt. Tai nusprendžiau, kad reikia mano turtą padovanoti ir kitiems suteikti didelę laimę. *DĖMĖSIO* Žaidėjas pirmas pasirinkęs šį skaičių, jis ir turi jį, kitas tokį patį pasirinkęs, skaitosi, kaip nedalyvavimas konkurse. KONKURSAS VYKS IKI ŠIANDIENOS 20:00 VALANDOS (NĖRA LAIKO ČIA UŽTĘSTI ILGAI) Kaip rinksiu nugalėtoją - Labai paprastai random.org pagalba iškritęs pirmasis skaičius ir kuris žaidėjas jį bus pasirinkęs, tam duosiu 810.
    1 taškas
  12. Duff`Silva

Parduodamas Infernus

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Duff_Silva2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Viskas foto.3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): https://imgur.com/a/A5Xt2vo4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Kainą siūlot.
    1 taškas
  13. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rimtas_Domisssss• Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Gordon_Hells• Už ką buvote užblokuotas ?: Event, atrankos, treniruotes trukdymas.• Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : https://imgur.com/a/VaUB4H7• Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį https://imgur.com/a/HcEVRaw
    1 taškas
  14. Šablonas 1. V_P žaidime: Vygantas_Sivickas 2. Mūsų pasirinktas skaičius: 8 3. Ką planuojate daryti su pinigais: jei laimesiu 500k pervesiu I mechaniku darbo fonda, o likusius pasiliksiu. Bazaras.
    1 taškas
  15. Evaldas

Pagalba su Ts

Anketos šablonas, prašantiems pagalbos: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Hard_Play 2. Problemos tipas (SA:MP, TeamSpeak ir pnš..): Teamspeak3, turiu problema. kai spaudžiu 3. Problema (apibūdinkite problemą): Kai spaudi kad kalbeti X raide, tada neko ne darosi negaliu kalbet, bet kaip padaryt be raides tada leidžia... HELP! 4. Vaizdinė medžiaga (jeigu reikia):
    1 taškas
  16. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Green_Hunter– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi siūlau kad per direktorių pultą bei gaujų pultą eitų padaryti kad kaip skelbi eitų padaryti kaip ir per skelbimų kontora tai yra pasirinkti laika kiek kartų nori kad ta žinute išsiustų.– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tiesiog sutaupytų laika ir nereiktu dažnai skelbti ir tai palengvintu darba direktoriams bei gaujom
    1 taškas
  17. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Green_Hunter• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Lukas_Mohito• Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas (Teleport)• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  18. Cezka

Project Gear [1]

Gražus bambalis, kaip ir editas.
    1 taškas
  19. 1 taškas
  20. Užblokavimo apeliacija netvarkinga. Administratorius baudžiamas už: nesugebėjimą tinkamai įvertinti situacijos ir parinkti tinkamos bausmės, pvz - "užtildymas".
    1 taškas
  21. Nusipirkau automobilį "Landstalker"! Esu patenkintas savo naujuoju pirkiniu, tačiau kaina buvo per didelė, o pardavėjai nemandagūs.
    1 taškas
  22. Sveikas, jaunime, pastaruoju metu labiau pradėjau dirbti su mobiliųjų aplikacijų dizainais. Čia mano naujausias darbas, jis dar ypatingas tuo, kad pirmą kartą kūriau animuotas sąsajas, kitaip, interakcijas. Šio darbo užduotis buvo perkurti vieną egzistuojančios programėlės puslapio išvaizdą. O ar tai, ką aš sukūriau yra gražu, spręsti jums. Bet kokia argumentuota kritika yra labai laukiama. Kadangi nevisada sukuriu temą su nauju dizainu, kviečiu sekti mane, be abejo, jei įdomu, dribbble soc. tinkle arba instagram paskyroje.
    1 taškas
  23. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantvis_Daedo • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 500.000 Eur ~ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 2 dienas. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: VIDEO P.S Ačiū Frankiui už montažą, kitiems kurie prisidėjo prie mano interjėro paramos tay : Capelis, Inkas, Orangas, Čilas, Cleme, Jacas, Parkurui, Džioniuj Sveet. Pakeičiau interjėra šiek tiek. Prašau peržiūrėkite visi !
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.