Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.06.26 in Pranešimai
-
9 taškai
-
Peikiu laikiną pervežėjų pavaduotoją Justas_Jucius.
Lenciuginis_Pro ir 4 kiti sureagavo į Mantas_Soap už temą
DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Mantas_Soap • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Justas_Jucius • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Pervežėjai • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Du free įspėjimai dėl nepraidrbto laiko. • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 1.2.0. Kiekvienas firmos vadovas privalo užtikrinti kuo5 taškai -
Laurynas_Leigon užblokavo Killa_Kokain
Jack_Connor ir 3 kiti sureagavo į Laurynas_Leigon už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Laurynas_Leigon• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Killa_Kokain • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Tyčinis non rp• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :4 taškai -
[ Konkursas ]Tapk serverio milijonieriumi !!!
Get_Paid ir 2 kiti sureagavo į Jeremy_Redwood už temą
1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Jeremy_Redwood 2. Konkursinis video : 3. Slaptas žodis : Saulius3 taškai -
Rebeka_Sander užblokavo Alex_Mason
Green_Hunter ir kitas sureagavo į Rebeka už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rebeka_Sander • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Alex_Mason • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=2HYWtpRgOYc&feature=youtu.be2 taškai -
trevoris ir kitas sureagavo į Rokas_Lays už temą
Sveiki, Firma yra laikina, taisyklėse apie jokį neaktyvumą nėra užsiminta, jeigu negali dirbt - palik firmą. nes yra ~50 kitų, kurie laukia progos patekti į laikinąją firmą. Pavaduotojas nebus baudžiamas. Tema rakinama2 taškai -
Edvis Gaming ir kitas sureagavo į Justas_Jucius už temą
Nu labas, smagu iš tavo pusės už tokį papeikimą. Visų pirmą pradėkime nuo to Monikos nėra, temos nėra, aš tikrai neatsiminsiu visų žmonių kurie tada buvo pasiiėmę neaktyvumą, tad dėl šio įspėjimo tikrai nepripažystu savo klaidos, vargu ar pats būtum kitaip pasiielgęs šioje situacijoje. Dėl antro įsp, buvau visiem pranešęs rašyt į A.ž dėl neaktyvumo. Kad ir parašei į žaidimą dar + aš tavo įrodymuose 30min AFK, tai kažin ar parašiau ,,ok'' tau. Sekmės2 taškai -
xanderio avatarų galerija. [02.12]
Voltas_Focus sureagavo į Denis_Xander už temą
sveiki, čia kelsiu savo editintus avatarus forumui, bus tikrai matytų stockų, tai nepulkit rašyti, kad mačiau stockus. mane labai skatina tą mėlyna širdutė pablo escobar1 taškas -
[ XXXII ] Verslo 50m2 aukcionas!
Lucas_Patriot sureagavo į Marko_Escobar už temą
Verslo 50m2 aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Marko_Escobar) į banko sąskaitą didesnę už pradinę verslo kainą sumą. Po 7d. daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu verslą. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Pramonės šaka: Technologijų Lygis: 1 Pradinė verslo kaina: 250.000 €. Verslo ID: 13 Tema užrakinama: 2018.07.01 20:00 Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą. Leidžiama1 taškas -
SA:MP - DUEL 2vs2 SKINHIT turnyras (A/D)
Arnas_Hazer sureagavo į California_Sun už temą
SA:MP - DUEL 2vs2 SKINHIT turnyras (A/D) Sveiki visi! Taigi rengiamas SA:MP Lietuvos A/D SKINHIT 2vs2 turnyras. Sugalvojau jį surengt, nes pastebėjau, kad šiuo metu yra pilna žaidėjų iš Lietuvos, kurie mėgsta ,,pašaudyti''. Šis turnyras nėra organizuojamas kažkokio konkretaus serverio, tai jei esi lietuvis ir mėgsti šaudyti SKINHIT'o tipo serveriuose, tai be abejonės turėtum sudalyvaut šiame turnyre. Turnyras - be prizo. Tad jeigu tikiesi, kad gausi kažkokį apdovanojimą, tai gali net nesiregistruot. Turnyrą organizuoju tam, kad komandos pasivaržytų tarp savęs, suž1 taškas -
Apgavo Rimtas_Domisssss
Paulius_Rabarbaras sureagavo į Rajono_Kacyce už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Rajono_Kacyce 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Rimtas_Domisssss 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Paskolinau 50k, sakė gražins per 24h, bet vėliau vistiek delsė laiką, nes pasiskolintos sumos neturėjo, bet turėjo 40k, tai sakiau, kad gražintu bent tiek kiek turi ir būsim atsiskaite ir tuos paskutinius pinigus praloše su kitais per kauliuko žaidima, o pinigų man negražino. Scammer !!!!!! 4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2018.06.26 5. Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/PiAUnzM1 taškas -
(KONKURSAS) Laimėk 810k ir būk palaimintas.
Ryan_Dinamo sureagavo į Xarem Hatch už temą
Sveiki visi, vasara kaitina, kompiuteris kaista, visi į lauką kviečia, pinigų reikia, dirbti reikia, nebėra noro sėdėti ir kt. Tai nusprendžiau, kad reikia mano turtą padovanoti ir kitiems suteikti didelę laimę. *DĖMĖSIO* Žaidėjas pirmas pasirinkęs šį skaičių, jis ir turi jį, kitas tokį patį pasirinkęs, skaitosi, kaip nedalyvavimas konkurse. KONKURSAS VYKS IKI ŠIANDIENOS 20:00 VALANDOS (NĖRA LAIKO ČIA UŽTĘSTI ILGAI) Kaip rinksiu nugalėtoją - Labai paprastai random.org pagalba iškritęs pirmasis skaičius ir kuris žaidėjas jį bus pasirinkęs, tam duosiu 810.1 taškas -
Parduodamas Infernus
Evaldas sureagavo į Duff`Silva už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Duff_Silva2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Viskas foto.3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): https://imgur.com/a/A5Xt2vo4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Kainą siūlot.1 taškas -
UNBAN Rimtas_Domisssss
Michael_Cortez sureagavo į Rimtas_Domisssss už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rimtas_Domisssss• Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Gordon_Hells• Už ką buvote užblokuotas ?: Event, atrankos, treniruotes trukdymas.• Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : https://imgur.com/a/VaUB4H7• Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį https://imgur.com/a/HcEVRaw1 taškas -
(KONKURSAS) Laimėk 810k ir būk palaimintas.
Hitautas sureagavo į Vygantas_Sivickas už temą
Šablonas 1. V_P žaidime: Vygantas_Sivickas 2. Mūsų pasirinktas skaičius: 8 3. Ką planuojate daryti su pinigais: jei laimesiu 500k pervesiu I mechaniku darbo fonda, o likusius pasiliksiu. Bazaras.1 taškas -
Pagalba su Ts
Jack_Connor sureagavo į Evaldas už temą
Anketos šablonas, prašantiems pagalbos: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Hard_Play 2. Problemos tipas (SA:MP, TeamSpeak ir pnš..): Teamspeak3, turiu problema. kai spaudžiu 3. Problema (apibūdinkite problemą): Kai spaudi kad kalbeti X raide, tada neko ne darosi negaliu kalbet, bet kaip padaryt be raides tada leidžia... HELP! 4. Vaizdinė medžiaga (jeigu reikia):1 taškas -
[0.1.8.7] Gaujų/Direktorių pulto skelbimas
Edvis Gaming sureagavo į Green_Hunter už temą
– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Green_Hunter– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi siūlau kad per direktorių pultą bei gaujų pultą eitų padaryti kad kaip skelbi eitų padaryti kaip ir per skelbimų kontora tai yra pasirinkti laika kiek kartų nori kad ta žinute išsiustų.– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tiesiog sutaupytų laika ir nereiktu dažnai skelbti ir tai palengvintu darba direktoriams bei gaujom1 taškas -
Green_Hunter užblokavo Lukas_Mohito
Rebeka sureagavo į Green_Hunter už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Green_Hunter• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Lukas_Mohito• Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas (Teleport)• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Tarzanas_Kaka užblokavo Maks_Fender
Maks_Fender sureagavo į Vycka_Flex už temą
Užblokavimo apeliacija netvarkinga. Administratorius baudžiamas už: nesugebėjimą tinkamai įvertinti situacijos ir parinkti tinkamos bausmės, pvz - "užtildymas".1 taškas -
Autosalonas „Rare Greenside Cars“
Lukis_Zip sureagavo į Billy_Jack už temą
Nusipirkau automobilį "Landstalker"! Esu patenkintas savo naujuoju pirkiniu, tačiau kaina buvo per didelė, o pardavėjai nemandagūs.1 taškas -
1 taškas
-
⚑ Mobiliosios aplikacijos dizainas
Freez_Armani sureagavo į gandriukai už temą
Sveikas, jaunime, pastaruoju metu labiau pradėjau dirbti su mobiliųjų aplikacijų dizainais. Čia mano naujausias darbas, jis dar ypatingas tuo, kad pirmą kartą kūriau animuotas sąsajas, kitaip, interakcijas. Šio darbo užduotis buvo perkurti vieną egzistuojančios programėlės puslapio išvaizdą. O ar tai, ką aš sukūriau yra gražu, spręsti jums. Bet kokia argumentuota kritika yra labai laukiama. Kadangi nevisada sukuriu temą su nauju dizainu, kviečiu sekti mane, be abejo, jei įdomu, dribbble soc. tinkle arba instagram paskyroje.1 taškas -
Sukurk savo svajonių namą!
Baltasis_Sniuras sureagavo į Mantvis Daedo už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantvis_Daedo • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 500.000 Eur ~ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 2 dienas. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: VIDEO P.S Ačiū Frankiui už montažą, kitiems kurie prisidėjo prie mano interjėro paramos tay : Capelis, Inkas, Orangas, Čilas, Cleme, Jacas, Parkurui, Džioniuj Sveet. Pakeičiau interjėra šiek tiek. Prašau peržiūrėkite visi !1 taškas