Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.06.30 in Pranešimai
-
KROVINIŲ PERVEŽĖJŲ DIREKTORIAUS RINKIMŲ ANALIZĖ Penktieji direktoriaus ir pirmieji pervežėjų rinkimai mano DP eroje, taip pat galiu teigti, kad patys sunkiausi. Šį kartą iš šešių žaidėjų susirėmė trys geriausius laiškus pateikę kandidatai, kurie buvo panašiai stiprūs. Du serverio senbuviai (vienas iš jų slepiasi po nauja samp tapatybe) ir naujokas. Derek_Escobar ne taip gerai žinomas serverio veidas, tačiau jau ne pirmą kartą bandantis save direktoriaus rinkimuose. Neblogai delioji mintis, tačiau iš idėjų pusės tai galiu pasakyti taip: nepamačiau nieko naujo, neįprasto. Šaunu, kad n3 taškai
-
[0.1.8.7] Pasiūlymas serveriui: „Banko sąskaita. Pavedimų istorija“
Giedrius_Hells ir kitas sureagavo į Mafijos Senelis už temą
Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Mafijos_Senelis. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sėdėjome „TeamSpeak“ kanale su gerbiamuoju forumo moderatoriumi Jeremy_Redwood. Jis atsidaręs savo vartotojo pagrindinės informacijos lentelę (/info) pastebėjo, kad pas jį, banko sąskaitoje, atsirado nematyti pinigai (90.000€). Jeremy nesuprato nei kaip jie atsidūrė pas jį, nei kada, nei nuo ko. Šios problemos sprendimui surasti labai pagelbėtų lentelė, kurioje būtų rašoma paskutinių banko pavedimų informacija. Pavyzdys: (2018.06.08 15:31:25) Jūs pervedėte pinigus iš savo banko sąskaitos (100.000€) žaidėjui Jer2 taškai -
Prisistatau Skrajojantis_Olandas
Laurynas_Leigon ir kitas sureagavo į Skrajojantis_Olandas už temą
0.1 Informacija apie mane 1. Mano tikrasis vardas bei amžius: Mano tikrasis vardas yra Elonas, draugai vadina elka, šiuo metu man yra 15 metų. 2. Miestas, kuriame gyvenu: Gyvenu vilniuje, užmiesti. 3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai): 4. Mano pomėgiai, hobiai: Lankau kačius, mėgstu vakarais pažaisti tinklini, pamėtau kašiuką. 5. Mano broliai, seserys: Turiu sesę. 6. Mano ateities planai: Įstoti į aukštąją, pabaigti gerai mokslus, turėti gerą darbą, ir pasiekti kažko serveryje. 0.2 Informacija apie serverio gyvenimą 1.1 Mano užsiregistravimo į serverį data: Data rašo kitokią šiek2 taškai -
[1.8.7] Pasiūlymas serveriui - Namų saulės energija!
Gustaz sureagavo į Jack_Carver už temą
– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Ben_Wayne– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi galvojau apie šią idėją jau 2 dieną ur galiausiai viska apmasčiau. Reikėtu, jog ant namų saulės kolektoriai rinktu energija, o ta energija būtu parduodama kitiems verslams. Pvz: Verslo savininkas galėtu paskelbti, jog perka energija ir namo savininkui išmestu visus skelbimus kuriuos siūlo verslų savininkai. Pvz; vienas verslo savininkas už 1proc. Galėtu mokėti nuo 1-100€. O namo savininkas galėtu pasirinkti kur jam apsimoka. Dar galėtu padaryti, jog namo savininkas ir verslo savininkas surašytu kontrakta 7d, jo1 taškas -
Nekilnojamojo turto brokeriai [Turto konsultacijos]
Alfa_Killer sureagavo į Cause už temą
Labas vakaras, jūsų transportas elegy vertė yra 446-475k. Ačiū, kad naudojatės mūsų nekilnojamo turto konsultacijomis !1 taškas -
Laurynas_Leigon užtildė White_Bear
Pronis_Kadilaks sureagavo į Laurynas_Leigon už temą
Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Laurynas_Leigon 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:White_Bear 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/a/lG08XSz 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/a/lG08XSz1 taškas -
Prašau užblokuoti Pro_Nitro
Jack_Connor sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Žaidėjas nebus užblokuotas.1 taškas -
Pagalba dėl sampo
Domantas_Sultanas sureagavo į Andrius_Goo už temą
pabandyk į kokį pastatą užeit ir išeit1 taškas -
Sony_Quattro užtildė Weird_Senpai
Dan_Akama sureagavo į Sony_Quattro už temą
Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Sony_Quattro 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Weird_Senpai 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Keiksmažodžiai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/a/QqGs*cenzūra* 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/a/09NH4IQ1 taškas -
Parduodamas Neeilinės išvaizdos Xflow Elegy
Emke''Bmw sureagavo į Alfa_Killer už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Alfa_Killer "Alpha"2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Viskas yra matoma nuotraukose.3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): https://imgur.com/a/tsLkAki4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Atviras pasiųlymams, kol ji bus ivertinta, Neturintiems bent 350k patariu net nerašyt.5. Papildoma informacija (jei nereikia - gal1 taškas -
[0.1.8.7] įvairus narkotikai.
Žemaitis_Žmogus sureagavo į Misteris_Erikas už temą
Esu visiškai prieš. Reikia sugalvoti savo unikalias sistemas, o ne kopijuoti iš kitų serverių .1 taškas -
Edga_New Laikinai užblokavo Jeffry_Lilwer
Selmis_Lukas sureagavo į Vycka_Flex už temą
Užblokavimo apeliacija tvarkinga.1 taškas -
Edga_New Laikinai užblokavo Jeffry_Lilwer
Selmis_Lukas sureagavo į Edga_Cold už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Edga_New Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jeffry_Lilwer Už ką žaidėjas buvo užblokuotas: Trukdymas evento.Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Sww! Šitie mano geriausi.
Arnas_Hazer sureagavo į EurasPitas už temą
Tai už kredus gali išsipirkt iš to jailo ir nereiks sedet1 taškas -
[0.1.8.7] įvairus narkotikai.
Ferico_Tornado sureagavo į Raheem Adkins už temą
Viskas būtų gerai, bet mano manymų, kad nebūtų "žolytė" gauna iš pievų, nes jų visi turėtų, medikai būtų nebereikalingi gyvybių atstatymo atžvilgiu. "Žolytė" visi jas pardavinėtų ir iš dalies, niekas nepirktų, nes jos galima pasiimti iš pievų, kaip tu ir minėjai. Prie šio pasiūlymo dar norėčiau pridėti, kad: "Žolytė" būtų gaunama: Patys gaujos nariai tūrėtų ją auginti, rūpintis, prižiūrėti (pirkti sėklas iš ginklų parduotuvės), Plačiau: Gaujos bazėje būtų mažas pastatas, į kurį galėtų įeiti tik gaujos vadai. Klausimas, kodėl negalėtų įeiti ir paprastas gaujos narys, dėl va1 taškas -
[1.8.7] Pasiūlymas serveriui - Namų saulės energija!
Gustaz sureagavo į Raheem Adkins už temą
Labai gera įdėja, kodėl? Važinėjausi po miestelius ir pastebėjau, kad visiškai niekas neperka namų ir jie yra visiškai nereikalingi serverio žaidėjams. Ši įdėjo paskatintų serverio žaidėjus pirkti namus, nes iš jų būtų nauda, o dabar jokios naudos, tik įsirengimui, dėl įdomumo. Reikėtų dar patobulinti, bet sistemos pagrindas geras. Būtų tikrai nuostabu, kad atkreiptų dėmesį į pasiūlymą.1 taškas -
Medikų direktoriaus rinkimų analizė
trevoris sureagavo į Rokas_Lays už temą
MEDIKŲ DIREKTORIAUS RINKIMŲ ANALIZĖ "Būti ar nebūti - štai kur klausimas", būtent tokios citatos yra tinkamos apibūdinti Vilko bandymus rašyti laiškus, o vėliau juos ištrinti. Kaip ir per visus rinkimus mechanikai ir medikai susilaukia daugiausiai dalyvių, šiuo metu 12. Šią savaitę lankiausi visuose kanaluose, tikrinau daugelio patirtį, aktyvumą serveryje. Šiuose rinkimuose noriu šį darbą gerai išmanančio asmens, kad viskas vyktų be didelio mano įsikišimo, todėl rinkausi žmogų, kuris myli šį darbą ir turi unikalių vizijų, galinčių pagyvinti darbą. Pamačiau, kad pildo 2 fūristai be j1 taškas -
Elektroninės cigaretes
Domas_Rim1 sureagavo į Deivis_Sound už temą
Elektroninės cigaretes yra puiki alternatyva cigaretems. Manau, jog cigaretes turi savo pliusu, bei minusu kaip ir elektroninės cigaretes turi savo pliusu ir minusu. Vieni renkasi cigaretes, kiti elektronines cigaretes. Kiti ten kalba, jog gali susprogti. Jei turi mechanine el.cigarete tai žinoma, jog yra tikimybė susprogti, jei batarkes nesaugosi ir pažeistas naudosi, o taip jei viską atsakingai naudoti niekas negresia, nebent esi nepilnametis ir yra tikimybė, jog mentai pariš už kampo.1 taškas -
Elektroninės cigaretes
Domas_Rim1 sureagavo į Rebeka už temą
Derėtų žinoti viena - elektroninėse cigaretėse nikotinas įeina į skystį, kurį naudojate bei yra sintetinės, o ne augalinės prigimties. Ir skystis garų pavidalu pasiekia plaučius. Kas taip pat yra svarbu, kad nikotino koncentracija tirpale yra gana didelė, nebent naudojate benikotinį tirpalą... Bet kokiu atveju, kad ir kokių atsiliepimų girdime apie e-cigaretes - tai yra sveikesnis, mano nuomone, produktas, nei cigaretės, kurios degimo pabaigoje įgyja aukštą temperatūra ir išskiria aibę kenksmingų medžiagų.1 taškas -
Karo su neaktyviais žaidėjais rezultatai
Titas_Sthanman sureagavo į Marko_Escobar už temą
Karo prieš neaktyvius NT savininkus rezultatai! Praeitame pranešime minėjome, jog siekiame suteikti pilnavertišką žaidimą aktyviems žaidėjams. Todėl kovo 29-tą dieną patikrinome visų verslų ar namų savininkų aktyvumą per mėnesį, ir perėmėme 600 minučių per mėnesį nepražaidusių žaidėjų nekilnojamąjį turtą, kuris pasirodys aukcionuose. Rezultatai rodo, kad praktiškai visi neaktyvūs projekto žaidėjai iš kurių atimtas namas ar verslas per mėnesį pražaidė nuo 1 min iki 250 min intervale kuomet visi kiti aktyvūs pražaidė kur kas daugiau nei mūsų limitas, o ir vaizdas versluose tai įr1 taškas -
Pagalba su pc
Vaidotas_Hide sureagavo į Lietuviskas_Zmogus už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė: lietuviskas_zmogus 2. Problemos tipas (SA:MP, TeamSpeak ir pnš..): pc 3. Problema (apibūdinkite problemą): Nebeveikia search box, ankščiau veikdavo, nežinau kas atsitiko. žinau kad galima ir manual susirasti, bet noriu ir tai susitvarkyti. windows 10 4. Vaizdinė medžiaga (jeigu reikia): https://imgur.com/a/UM5eAFv0 taškai -
MIsteris_Erikas užblokavo Spardau_Debesis
Rebeka sureagavo į Misteris_Erikas už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Misteris_Erikas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Spardau_Debesis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Blogas Vardas_Pavarde 3x • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :0 taškai