Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2022.11.28 in Pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Domatas_Epic Jūsų atstovaujama firma: Policijos departamentas Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Dovis_Santos Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Žaidėją pažįstu labai ilgą laiko tarpą, juo pasitikiu 110proc. Kadangi esu gan užimtas realybėje, reikia žmogaus kuris prižiūrėtų firmą iki man grįžtant namo. Žinau, jog paskirdamas Dovi savo pavaduotoju jis manęs nenuvils ir įrodys, jog susitvarkyti su firmą sugeba. Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.
    11 taškai
  2. Kas yra barai? Daugiau informacijos apie barus čia. Anketas pateikia tik žaidėjai, kandidatuojantys į pareigas. Visų žaidėjų anketos bus analizuojamos. Primenu, norint kandidatuoti į lyderio postą, žaidėjas negali būti gėdos stulpuose. Jūsų pateiktas kandidatūras mato projekto administracija, bei prižiūrėtojai. Sėkmės pildantiesiems. INFORMACIJA Kandidatūras galima pateikti iki 2022.12.02 00:00. REIKALAVIMAI Kandidatūra privalo būti pateikta „CV“ (motyvacinio laiško) formatu, pageidautina jog į laišką prašomi punktai nebūtų įtraukti. „CV“ laiškas turi būti t
    8 taškai
  3. Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė: Martin_Gossard Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policininkų firmos direktorius. Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 58 dienos Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Visų pirma labai noriu padėkoti @Emilisvn_Samp už suteiktą šansą po ilgos pertraukos vėl apsiimti pareigas. Dėkoju pirmąjam savo pavaduotojui @Ignas_Eox, bet ypatingą padėką skiriu savo antrąjam pavaduotojui @Domantas_Epic. Nesitikėjau iš tavęs tiek daug, bet sutvarkei firmą, kai to padaryti aš negalėjau, leidau
    7 taškai
  4. Spauskit cia, vel neiseina ikelt video
    2 taškai
  5. • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: talentas arba cytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
    2 taškai
  6. motyvuoji mane, ryt varysiu pasportuot 💔
    1 taškas
  7. Rokas

Kas yra barai?

Kas yra barai? Mūsų žaidimų serveryje visas nusikaltėlių gyvenimas vyksta baruose. Viso yra du barai, tai „Montgomery“ baras ir „Blueberry“ baras. Abu barai užsiima nelegalia veikla, kurios pagalba uždirba nešvaraus pinigėlio. Tuo pačiu metu abu barai konkuruoja tarpusavyje. Be visa to visą barų nelegalią veiklą kontroliuoja teisėsaugos pareigūnai. Kad barai sugebėtų tinkamai funkcionuoti ir atlaikyti spaudimą iš visų pusių Jiems reikalinga apsauga. Reikiamą apsaugą gali suteikti baikerių šutvė, kurią gali suburti abu baro savininkai. Kad suburta šutvė neišsilakstytų ir padėtų barui do
    1 taškas
  8. Žinodamas lolo populiarumą ir kurdamas šį turnyrą tikėjausi bent drąsiai 32 dalyvių, tačiau taip gavosi, kad nesurinkome net pusės mano norimų dalyvių skaičiaus. Šiuo metu turime 16 užregistruotų dalyvių, iš kurių pats žinau, kad nebus 4-ių, tai klausimas kiek dar žaidėjų nepasirodys. Renginys turėjo būti kelių valandų trukmės, su gyva transliacija, kad visi galėtumėme pasižiūrėti ir gerai praleisti laiką, bet yra kaip yra. Nežadame tęsti renginio, kadangi jame bus vos 10-imt žmonių. Visiems užsiregistravusiems buvo pervesti 200'000€ į sąskaitą už jūsų išleistą laiką ir nekantrumą laukian
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.