Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2023.12.18 visose vietose

1. Baninat naujokus visiškai be perspėjimo, o poto ir sakot kodėl tiek mažai žaidėjų. Tai gal patys nedarykit nesąmonių ir viskas bus okey.
    8 taškai
  2. Pavaduotojo paskyrimo šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė: Gaby_Blu Jūsų atstovaujama firma: Policijos Departamentas Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Aurimas_Makvynas Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Kaip žinote, esu užimtas asmuo realiame gyvenime ir nevisuomet spėju prisijungti į veiksmus. Dabar kurį laiko neturėjome pavaduotojo, kadangi man buvo pernelyg sunku apsispręsti, jog kuris iš 2 darbuotojų yra labiau vertas šių pareigų. Tad leidau nuspręsti savo darbuotojams. Visi išrinko Aurimą. Dauguma žino, jog jis turi patirties su vadovavimu ir yra bu
    4 taškai
  3. 💣💥💯 💣💥💯 💣💥💯 💣💥💯 💣💥💯
    2 taškai
  4. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: čia • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: čia
    2 taškai
  5. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: čia • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: čia
    1 taškas
  6. JACK//PRAIN

1 taškas
  7. Tr. priemonės SANDKING aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę į Tnt_Edwax banko sąskaitą didesnę už pradinę tr. priemonės kainą sumą. Po 1d. (gruodžio 20 d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu tr. priemonę. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Tr. priemonės nuotraukos: Tr. priemonės informacija: Tr. priemonės pradinė kaina: 20.000.000€. Pervedus pinigus man (Tnt_Edwax) į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.