Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2023.12.28 visose vietose

1. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: [Video] • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: [Čia]
    5 taškai
  2. Laurynas_Leigon

3 taškai
  3. Aurimas_Dancingas

3 taškai
  4. Ne tik lempiniai banai, bet ir free mutes. 80% procentų adminu ką moka tik mute duoti daugiau nieko. Nieko ir nereikia tikėtis, kai administracijos gretose panos vos ne visos. O 1 admine ypač apsikrauna dėl visko, kas ne taip opa mute, parašai netyčia ne ten kur reikia, opa mute. Grąžinkite geriau jau, kad eitu pirktis adminą, arba išrinkit normalius adminus.
    2 taškai
  5. ka ce padaret su forumu https://imgur.com/a/0JC3MGI
    2 taškai
  6. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: čia • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: čia
    1 taškas
  7. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
    1 taškas
  8. Titas_Titurnikas

1 taškas
  9. 1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://i.imgur.com/nBfamwT.png 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://i.imgur.com/yFFIMR2.png
    1 taškas
  10. Iš pavadinimo "Luxus", tikriausiai, mintyse kilo asociacijos su marke Lexus, arba prabanga (angl. luxury, luxe). Tai reiškia jog prekinis ženklas "Luxus" garantuoja tik kokybišką pasiūlą reikliausiems klientams. Salono transporto kainos derinamos pagal transporto tune retumą, unikalumą. Kuo transporto tune retesnė, pilnesnė, gražiau suderinta, akiai patrauklesnė - tai tokia savaime bus ryškiai brangesnė, tačiau kaina atitiktų tai kiek dėžių tektų įsigyti jog gautumte kažką panašaus. O pagrindinis kainų rodiklis yra grindžiamas šioje temoje pateikta informacija. Kaip jau suprantate
    1 taškas
  11. @Alex_Killer visas greenside serveris bei pats Rokas, nori tave pasveikinti su gimimo diena! Tu priimtas į medikų firmą. sekmės darbuose!
    1 taškas
  12. Šiandiena dar vienas projekto legenda sulaukė pripažinimo. @Tony_Express ačiū tau už tavo indėlį į projektą. Palikai dalelę savęs, kurios niekada nepamiršime 💚.
    1 taškas
  13. @Marco_Guerra, gerai varai. @Tomas_Honor nepyk ant jo, jam labai reikėjo antro rango.
    1 taškas
  14. Anketos šablonas, apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Laurynas_Leigon 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Earth_Ceejay 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Taigi užsimaniau nusipirkti 500 deagle kulkų.Nuėjas į skelbimų kontora paskelbiau jog kuris man pigiausiai pasiūlys iš to ir nupirksiu.Pigiausiai man pasiūlė žaidėjas vardu Earth_Ceejay.Aš su juo susisiekiau ir jis man pasiūlė pirkti kūlkas, o aš jas ir nupirkau.Po to kai nusipirkau kūlkas ir jau norėjau važiuoti savo keliais jis mane nušove. 4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2018.01.05
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.