Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2024.01.27 visose vietose

1. Policijos vadovo rinkimų apžvalga Vykusioje atrankoje sulaukėme 4 kandidatūrų. Kiekviena kandidatūra buvo vertinama pagal 5 kriterijus. Prisipažinsiu, jog kiekvienas kandidatas turėjo tiek savų privalumų, tiek savų trūkumų, kurie pateikiami apačioje lentelės pavidalu. Slapyvardžiai kaip visada koduojami datos ir laiko žyma, tam kad atpažintumėte save, žinokite savo skelbto pranešimo rinkimų temoje tikslų laiką. KANDIDATAI SPRENDIMAS Išrinkti direktorių nebuvo lengva, visi kandidatai turėjo savų stiprybių ir silpnybių, Ačiū kiekvienam dalyvavusiam, tikiuosi ga
    4 taškai
  2. Bug'as čia o ne cheatinimas, ir iš mano perspektyvos aš sedėjau keleivio vietoj ir nejudėjau kai iš kito asmens rodo kad aš važiuoju už vairo. Galiu plačiau papasakot apie bug'a, galbūt atsakinkiems žmonėm pavyks tai sutvarkyti ir nepasikartos tokie atvėjai.
    3 taškai
  3. Verslo 400 m² aukcionas (ID:64), Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Tnt_Edwax) į banko sąskaitą didesnę už pradinę verslo kainą sumą. Po 2d. (sausio 29d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu verslą. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Pramonės šaka: Energija. Lygis: 4. Pradinė verslo kaina: 15.000.000€. Verslo ID: 64. Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Tą patį statymą galima naudoti tik vieno, pasirinkto aukciono metu. Atliekant keletą statymų ant to pačio aukciono, re
    2 taškai
  4. Maxim_Kinderis

Ateik ir tu - bus smagu.

Ateik ir tu - bus smagu.
    2 taškai
  5. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: [Čia] • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: [Čia]
    1 taškas
  6. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: [Čia] • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: [Čia]
    1 taškas
  7. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: [Čia] • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: [Čia]
    1 taškas
  8. Saras_Tema

Apleistos GS vietos 🌳 🕸️ 🕷️

Apleistos GS vietos🌳🕸️🕷️
    1 taškas
  9. Rokas

Mums jau 9-eri!

Mums jau 9-eri! 2015 metų, sausio 24 dieną, 18:34:50 (GMT+2), žaidimų serveryje užsiregistravo pirmas žaidėjas Beat_Legrant. Po 9-erių metų, vis dar esame čia ir mūsų jau kiek daugiau nei 100 tūkst. Šio projekto istoriją pradėjome rašyti nuo tuščio popieriaus lapo dar 2014 metais. Tuo metu mūsų komandą sudarė tik du žmonės, kurie iki šiol yra pagrindiniai šios istorijos autoriai – @Aivaras ir @Rokas . Nuo pat pirmos dienos stengėmės kurti kokybišką produktą, kurį tobuliname iki šių dienų. Džiugu, jog visos mūsų pastangos nenuėjo veltui, nes tai mums leidžia likti unikaliais 2024 metais
    1 taškas
  10. Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė: Gaby_Blu Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policijos Departamento direktorė. Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 33 dienos. Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Na, LCPB firmai atėjo galas... Ogi atėjo todėl, nes direktorė nebeturi laiko ir ta pati rutina veda ją iš proto... Norėjau žinoma pabandyti naujų dalykų, beeet viskam yra ribos. Beet aš tikraai esu nustebusi, jog man suteikė šansą būti šioos pačios geriausios ir nuostabios firmos direktore! Tiek patyrėm visi
    1 taškas
  11. Tautvidas_Krisci

Sw kodel gs mirsta ka? Gaila:(

Sw kodel gs mirsta ka? Gaila:(
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.