Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2024.02.17 visose vietose
-
Laurynas_Leigon užblokavo Kapitonas_Obolukas
Rajonski_Prakuror ir 7 kiti sureagavo į Laurynas_Leigon už temą
• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/oz9ywb • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:8 taškai -
3 taškai
-
Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,
San_Xenon ir 2 kiti sureagavo į Mantas_Exotic už temą
Jūsų Vardas_Pavardė: Mantas_Exotic Jūsų atstovaujama firma: Policija Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Ema_And Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Darbuotoja nuo laikinosios firmos, gavęs direktorių gavau iš jos pagalbos, patarimų. Dalyvaujanti veiksmuose, kalbanti Discord platformoje, kas tikrai reikalinga teisėsaugos darbui, per visą laikotarpį nepažeidė darbo nuostatų, drausminga. Daug išsiplėtoti nenoriu, viską parašiau asmeniškai Tau. Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.3 taškai -
Peikiu Mantas_Exotic
Krumas_Kelkrastis ir kitas sureagavo į Misteris_Erikas už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Misteris_Erikas Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: Mantas_Exotic, Policija Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Ginklų naudojimas ne pagal paskirtį, blogas /ita naudojimas. Važinėjau su draugu prie everesto, prieš tai buvau nužudęs žmogų, turėjau 5is ieškomumo lygius, o mano draugas taip pat buvo paieškomas iš seniau. Netikėtai prisistatė Mantas_Exotic su „Premier“, nutrenkė mus, stabdymo (H) neuždėjo. Mano draugas - Paulius_Real nukrito nuo stogo ir nubėgo, o aš nuvažiavau į kitą pusę. Pareigūnas pradėjo šaudyti į mano mašiną ir ją susprogdino, nors2 taškai -
APGAVO JAMES_MORELLO
James_Morello ir kitas sureagavo į Rokas už temą
Patikrinus situaciją, neradau nieko, kas rodytų, jog tai yra apgaulė, todėl jokių papildomų veiksmų imtasi nebus. Temos autorius kitą kartą bus baudžiamas už melavimą. Tema rakinama.2 taškai -
Bunta_Fujiwara užblokavo Alex_Killer
James_Morello sureagavo į Bunta_Fujiwara už temą
Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/dqSbOSM1 taškas -
PRASAU UZDTILDYTI Van_Damas
Tadasss sureagavo į Dioba_Launch už temą
• Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/Ia6zcLs1 taškas -
Bunta_Fujiwara užtildė Tautvydas_Krisci
Tautvidas_Krisci sureagavo į Bunta_Fujiwara už temą
• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/f9WENuQ • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/f9WENuQ1 taškas -
EILINIS PASIULYMAS SERVERIUI DEL /SMS....
Zalia_Arbata sureagavo į Dioba_Launch už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:DIOBA_L • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: placiai neiseis nes tai greiciau klaidos istaisymas nei pasiulymas, taigi prasau sutaisyti serverio klaida, jei zaidejas prideda mane i uzblokuotu zaideju sarasa as jam negaliu rasyti /sms bet jis man gali, manau esat palike klaida vaikinai, zinau kad nesutvarkysit sito bet still rasau.... • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Naudingas? niekuo galit net netaisyt sitos klaidos1 taškas -
Perku /adeze
Rokas_Eid sureagavo į Tautvidas_Krisci už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tautvidas_Krisci • Ieškoma aksesuarų dėžių kiekis: Supirkinėju begalybė. • Siūloma kaina: 10-15tūkst /vnt. • Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Kontaktai dc: kukse1 ka turim ta siulom1 taškas -
Aciu uz lagamina @Rokas sekanti karta prasyciau jog 23h 59min reiktu prazaist norint
Dovydas_Gameris sureagavo į Tautvidas_Krisci už būsenos atnaujinimą
Aciu uz lagamina @Rokas sekanti karta prasyciau jog 23h 59min reiktu prazaist norint atsiimt1 taškas -
sik sik sik sik
Tautvidas_Krisci sureagavo į Titas_Titurnikas už būsenos atnaujinimą
sik sik sik sik1 taškas -
APGAVO JAMES_MORELLO
Nerijus_Vierchas sureagavo į Dioba_Launch už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė: Dioba_Lauch • Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: James_Morello • Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Viskas paprasta, paprašė paskolint zvejybos aksesuarus, kad pasikeltu zvejybos lygi iki event starto (3x deguonies balionas) kadangi, dirbam tam pačiam darbe ir esam iš to pačio baro, pasitikejau. šiandien 2024-02-10 prisijungė ir padavė man tik 1 deguonies baliona ir 200k sako kad likusių dvieju jau nebera - pardavė ir gražina man nuostolį, kuris manęs netenkina, reikia kad gražintu tai ką gavo iš manęs. • Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 20241 taškas -
1 taškas
-
APGAVO JAMES_MORELLO
Tautvidas_Krisci sureagavo į James_Morello už temą
Aksesuarai bus atiduoti Rokas_Eid, kai tik prisijungs, kad daugiau nepasikartotų panašūs atvejai. Tau pinigai už tuos aksesuarus taipogi atiduoti, tavo skolintas aksesuaras irgi atiduotas... Per tavo spaudimą žiūrėti ar turiu įvairiausių aksesuarų su žxp susimoviau pats...1 taškas -
APGAVO JAMES_MORELLO
Nerijus_Vierchas sureagavo į James_Morello už temą
Per nepavykusį eventą prašei paieškot aksesuarų su žvejybos xp, paieškojau, radau ir pardaviau 2vnt. 100k/vnt.. Nors šitie aksesuarai buvo visai ne mano, o tą 1 savo paskolinai, gražinau ir už anuos pinigus gražinau.1 taškas -
Parduodamas hotknife!
Dioba_Launch sureagavo į Pijo_Bayon už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Pijo_Bayon • Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): • Norima kaina už transportą: 2.900.000€ • Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): TOP SPEED 210~1 taškas -
Parduodu sidabrą!
Dioba_Launch sureagavo į Pijo_Bayon už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Pijo_Bayon • Parduodamų tune dėžių rūšis ir kiekis: Sidabrinė tiuningavimo dežė, 120vnt+. • Norima kaina už tune dėžę: 12.000€ už vienetą. Kainą nėra derinamą. • Nuotrauka su įrodymu, kad turite tune dėžių (/tdeze): • Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Kreiptis dėl pirkimo serveryje, forume asmeninę žinutė, arba discord platformoje. (bayonv)1 taškas -
Išparduodamas „Vilniaus Brigados“ transportas.
Rose_Evans sureagavo į Demarcus_Norwood už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Demarcus_Norwood. • Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Automobilį vairavo pats gaujos smogikas Tadeušas Vasilevskis (pravarde „Gibon“). Automobilis buvo prižiūrėtas, kadangi T. Vasilevskis buvo automobilių entuziastas. Tr. priemonė perdažyta į violetinę (211ID) spalvą, kuri gamykliškai nėjo ant šio modelio. Automobilį puošia R18 skermens ratlankiai „Mega“ kurie tais laikais buvo labai populiarūs ir geidžiami. Šis bolidas yra greitas, lengvai besimanevruojantis bei puikiai tinkantis klampiais keliais v1 taškas -
Bunta_Fujiwara užblokavo Alex_Killer
Kent_Mendez sureagavo į Alex_Killer už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo: @Bunta_Fujiwara • Už ką buvote užblokuotas?: Esu @Alex_Killer buvau užblokuotas iš oro nes gavau chreša ir poto gavau bana už čitynima kur nenaudojau jokiu čitu buvau užblokuotas per klaida reikia daryti kaška nes sistema labai bugina irodimai yra • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo: https://imgur.com/a/4ClJsP9 • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį ikeliau i viena0 taškai