Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2024.02.17 visose vietose

1. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/oz9ywb • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
    8 taškai
  2. Laurynas_Leigon

3 taškai
  3. Jūsų Vardas_Pavardė: Mantas_Exotic Jūsų atstovaujama firma: Policija Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Ema_And Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Darbuotoja nuo laikinosios firmos, gavęs direktorių gavau iš jos pagalbos, patarimų. Dalyvaujanti veiksmuose, kalbanti Discord platformoje, kas tikrai reikalinga teisėsaugos darbui, per visą laikotarpį nepažeidė darbo nuostatų, drausminga. Daug išsiplėtoti nenoriu, viską parašiau asmeniškai Tau. Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.
    3 taškai
  4. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Misteris_Erikas Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: Mantas_Exotic, Policija Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Ginklų naudojimas ne pagal paskirtį, blogas /ita naudojimas. Važinėjau su draugu prie everesto, prieš tai buvau nužudęs žmogų, turėjau 5is ieškomumo lygius, o mano draugas taip pat buvo paieškomas iš seniau. Netikėtai prisistatė Mantas_Exotic su „Premier“, nutrenkė mus, stabdymo (H) neuždėjo. Mano draugas - Paulius_Real nukrito nuo stogo ir nubėgo, o aš nuvažiavau į kitą pusę. Pareigūnas pradėjo šaudyti į mano mašiną ir ją susprogdino, nors
    2 taškai
  5. Rokas

APGAVO JAMES_MORELLO

Patikrinus situaciją, neradau nieko, kas rodytų, jog tai yra apgaulė, todėl jokių papildomų veiksmų imtasi nebus. Temos autorius kitą kartą bus baudžiamas už melavimą. Tema rakinama.
    2 taškai
  6. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/dqSbOSM
    1 taškas
  7. • Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/Ia6zcLs
    1 taškas
  8. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/f9WENuQ • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/f9WENuQ
    1 taškas
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:DIOBA_L • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: placiai neiseis nes tai greiciau klaidos istaisymas nei pasiulymas, taigi prasau sutaisyti serverio klaida, jei zaidejas prideda mane i uzblokuotu zaideju sarasa as jam negaliu rasyti /sms bet jis man gali, manau esat palike klaida vaikinai, zinau kad nesutvarkysit sito bet still rasau.... • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Naudingas? niekuo galit net netaisyt sitos klaidos
    1 taškas
  10. Tautvidas_Krisci

Perku /adeze

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tautvidas_Krisci • Ieškoma aksesuarų dėžių kiekis: Supirkinėju begalybė. • Siūloma kaina: 10-15tūkst /vnt. • Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Kontaktai dc: kukse1 ka turim ta siulom
    1 taškas
  11. Aciu uz lagamina @Rokas sekanti karta prasyciau jog 23h 59min reiktu prazaist norint atsiimt
    1 taškas
  12. Titas_Titurnikas

sik sik sik sik

sik sik sik sik
    1 taškas
  13. • Jūsų Vardas_Pavardė: Dioba_Lauch • Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: James_Morello • Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Viskas paprasta, paprašė paskolint zvejybos aksesuarus, kad pasikeltu zvejybos lygi iki event starto (3x deguonies balionas) kadangi, dirbam tam pačiam darbe ir esam iš to pačio baro, pasitikejau. šiandien 2024-02-10 prisijungė ir padavė man tik 1 deguonies baliona ir 200k sako kad likusių dvieju jau nebera - pardavė ir gražina man nuostolį, kuris manęs netenkina, reikia kad gražintu tai ką gavo iš manęs. • Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2024
    1 taškas
  14. Don_Borito

1 taškas
  15. Aksesuarai bus atiduoti Rokas_Eid, kai tik prisijungs, kad daugiau nepasikartotų panašūs atvejai. Tau pinigai už tuos aksesuarus taipogi atiduoti, tavo skolintas aksesuaras irgi atiduotas... Per tavo spaudimą žiūrėti ar turiu įvairiausių aksesuarų su žxp susimoviau pats...
    1 taškas
  16. Per nepavykusį eventą prašei paieškot aksesuarų su žvejybos xp, paieškojau, radau ir pardaviau 2vnt. 100k/vnt.. Nors šitie aksesuarai buvo visai ne mano, o tą 1 savo paskolinai, gražinau ir už anuos pinigus gražinau.
    1 taškas
  17. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Pijo_Bayon • Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): • Norima kaina už transportą: 2.900.000€ • Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): TOP SPEED 210~
    1 taškas
  18. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Pijo_Bayon • Parduodamų tune dėžių rūšis ir kiekis: Sidabrinė tiuningavimo dežė, 120vnt+. • Norima kaina už tune dėžę: 12.000€ už vienetą. Kainą nėra derinamą. • Nuotrauka su įrodymu, kad turite tune dėžių (/tdeze): • Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Kreiptis dėl pirkimo serveryje, forume asmeninę žinutė, arba discord platformoje. (bayonv)
    1 taškas
  19. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Demarcus_Norwood. • Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Automobilį vairavo pats gaujos smogikas Tadeušas Vasilevskis (pravarde „Gibon“). Automobilis buvo prižiūrėtas, kadangi T. Vasilevskis buvo automobilių entuziastas. Tr. priemonė perdažyta į violetinę (211ID) spalvą, kuri gamykliškai nėjo ant šio modelio. Automobilį puošia R18 skermens ratlankiai „Mega“ kurie tais laikais buvo labai populiarūs ir geidžiami. Šis bolidas yra greitas, lengvai besimanevruojantis bei puikiai tinkantis klampiais keliais v
    1 taškas
  20. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo: @Bunta_Fujiwara • Už ką buvote užblokuotas?: Esu @Alex_Killer buvau užblokuotas iš oro nes gavau chreša ir poto gavau bana už čitynima kur nenaudojau jokiu čitu buvau užblokuotas per klaida reikia daryti kaška nes sistema labai bugina irodimai yra • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo: https://imgur.com/a/4ClJsP9 • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį ikeliau i viena
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.