Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2024.03.13 in Pranešimai

1. Situacija su NON-RP pasirodė teisinga, kadangi akivaizdžiai į aikštelę įvažiuojama ne per įvažiavimą ir tiek civilio, tiek pareigūno įrodymuose matoma, jog yra sutraiškomas suoliukas, kas tikrai nėra tinkamas bei tvarkingas vairavimas miesteliuose. Policijos pavaduotojo kaltinimuose įžvelgiu svarius argumentus, pradedant bereikalingu patikrinimu, baigiant pagrindinio miestelio pasprogdinimu su darbiniu sraigtasparniu. Atsižvelgiant, kad tai daro firmos pavaduotojas ir tokiais savo veiksmais gadina firmos reputaciją, valdžios atstovas privalo prisiimti atsakomybę. Policijos pavaduotoj
    3 taškai
  2. Nesvarbu, kad pasisakymai /p pokalbyje neturėjo jokių įžeidžiančių žodžių ar keiksmažodžių, toks elgesys nėra toleruotinas. Nesuprantu, kodėl pamirštama, jog užimant svarbias pareigas, tokias kaip direktorius ar pavaduotojas reikia rodyti pavyzdį serverio žaidėjams, o bet kokie pasisakymai lengvai suformuoja žaidėjų nuomonę. Šiuo atveju dviese viešame pokalbyje apkalbinėjate žaidėjus, nusileidžiate iki žemo lygio bei pasiduodate provokacijoms. Kalbant apie asmenines žinutes su įžeidimais ir keiksmažodžiais, puikiai žinant, jog adresatas yra serverio žaidėjas, o jokie kiti papildomi reikal
    3 taškai
  3. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Justas_Paklausk Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: @Krumas_Kelkrastis, @Mantas_Exotic MILICIJA Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Pašaipiai bendrauja, būdami serverio policijos valdžios atstovai neturėtų taip bendraut. Galit mus apkalbinėti per /r, bet premium chate, kur mato visi, nenorėčiau, kad būtų sudaroma klaidinga nuomonė apie mus. Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: https://imgur.com/zjk4lZk Kaip tu ten Mantai sakei man? Pagarba turi būti. https://imgur.com/P7axKCk
    3 taškai
  4. Įrodymai kuriuose matosi tavo pažeidimas(pačio pateiktuose įrodymuose- akivaizdus pažeidimas. Nudaužei suoliuką, kirtai kampą, jog greičiau įvažiuoti į ECO aikštelę. Kai yra du įvažiavimai/išvažiavimai. Kam tada jie skirti?): https://streamable.com/unoc6u Tazerį naudojau galvodamas, jog bėgi nuo manęs(spartus bėgimas su space mygtuku bei šokinėjimas). /patikra naudojau, dėl to, jog įtarinėjau už NON RP. Todėl norėjau tikslintis ar turi teisės automobilio bei žiūrėjau ar visi kiti dalykai atitinka reikalavimus. Dėl /ita naudojimo parašyta aukščiau. Paklau
    2 taškai
  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Misteris_Erikas Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: Mantas_Exotic ir Krumas_Kelkrastis, PD. Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Mantas_Exotic - tazerio naudojimas ne pagal paskirtį, /patikra naudojimas neturint preteksto, blogas /ita. Norėjau priparkuoti savo Infernus į ECO aikštelę, esančią šalia PD. Į ją įvažiavau per kelkraštį, o ne įvažiavimą, kas ir užkliuvo Mantas_Exotic, tačiau aš ECO aikštelės nekirtau, nesiekiau sutrumpinti savo kelionės atstumo, tiesiog norėjau prisiparkuoti tr. priemonę. Pribėgus prie krovimo pick up, buvau nukrėstas tazerio
    1 taškas
  6. Sveiki, asmuo yra gerai žinomas už kenkėjiška elgesy pastaruoju metu , eilinė provokacija policijos pareigūnams, tyčinis trukdymas efektyviai atlikti policijos darba. Apie situacija su mavericku, tuo metu patruliavau kaimeliuose su sraigtasparniu ir tai nėra draudžiama manau jaigu yra tai reikia ir naudoti, jeigu ir matei mane kodėl tu pastoviai aplink mane važinejais ir nevažiavai savais keliais? Aš tuo metu bendravau su kitais žaidėjais /sms ir nepastebėjau kad krentu žemyn ir sprogau ,kita karta tokiu klaidu nebus .Siūliau jam sumokėti už taisymą ,bet jis atsisakė.Įžvelgiu savo klaida,
    1 taškas
  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : S'T 2. „Premium“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje :Demarcus_Norwood 3. Už ką yra peikiamas šis „Premium“ žaidėjas ?: Premium komandų [/p] naudojimas pažeidžiant taisykles. 4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :[čia]
    1 taškas
  8. domina sultan, bet neveikia nuotrauku linkai @Saras_Tema
    1 taškas
  9. Sveikas, dėkoju už papeikimą, Nežinau kas tau čia pastaruoju laiku darosi - dėmesio trūkumas, ar tiesiog apsimeti kad tave PD/adminai skriaudžia ir negebi prisiimti atsakomybės dėl savo veiksmų. Mano pozicija: Krumas man į /sms rašo kad pastebėtų tave, turbūt dėl to kad nevaldai savo liežuvio. Po kurio laiko pradėjai spamint apie čiulpimą, todėl užtildžiau už flood/spam. Apie /pzu komandos naudojimą nėra parašyta kad negalima mutinti esant stebėjimo režime, išskyrus tam tikrus atvejus. Iš esmės nematau pažeidimo, kadangi buvo 2 variantai užmutinti tave: greituoju būdu par
    1 taškas
  10. Jūsų Vardas_Pavardė: Saras_Tema Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos:"Diamond Taxi" Pavaduotojas. Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 41 dieną pareigose, bendrai firmoje 51 dieną. Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Atsiradus svarbesniems prioritetams, tenka nutraukti darbą tvarkantis su firma, nesinori kenkti darbuotojų darbo kokybei laikant pareigas be pakankamo indėlio į jas. Ačiū @Maxim_Kinderis, @Migelis_Zhebtuvelis už suteiktą galimybę dirbti kartu su šauniausiu kolektyvu, bei unikaliausiomis firmos sistemomis. Bei atskiras ačiū @Tomas_Ho
    1 taškas
  11. • Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?:Provokacija • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:[čia]
    1 taškas
  12. „Premium“ žaidėjų taisyklės, Pažeidus vieną iš apačioje išvardintų taisyklių „Premium“ žaidėjas yra baudžiamas įspėjimais. Surinkus 3 įspėjimus „Premium“ žaidėjo paslauga yra anuliuojama. Nuolat ir tyčia pažeidžiant taisykles galite gauti draudimą ateityje įsigyti „Premium“ žaidėjo paslaugą. Draudžiama naudoti /pgydytis per susišaudymus arba teisėsaugos sulaikymo operacijų metu. Bausmė pažeidus šią taisyklę: 1 įspėjimas. Draudžiama naudoti /ptaisyti per teisėsaugos sulaikymo operacijas. Bausmė pažeidus šią taisyklę: 1 įspėjimas. Draudžiama naudoti /ptp siekiant išsisukti n
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.