Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2024.11.20 visose vietose

1. Sveikas, ačiū tau už šį trumpą tekstuką, pasistengsiu kaip nors tau į jį atsakyti. Kadangi dėstymas vos ne kalbėjimo pastraipomis, tai šiame atsakyme pasistengsiu vadovautis bei argumentuoti savo veiksmus pagal sudėliotas pastraipas, važiuojam Visų pirma ačiū tau, jog grąžinai papeikimu mane atgal į mokyklos suolo laikus, taip rimtai dėl kompiuterinio žaidimo dabar teks paplušėti. Smagu kai turi tiek daug laisvo laiko rašinėliams Pirmoji dėstymo pastraipa. Serverio vilkai. Pradedant skaityti šį, hmm na drįsiu teigti lietuvių kalbėjimo tekstą, visgi mano akis užkabino nuoskauda, nev
    8 taškai
  2. Puse "Hawaii Police" firmos gavo papeikimus nuo vieno vienintelio žaidėjo - Smoke_Nord! Kurie kiti gaus papeikimus, sužinosime jau netrukus!
    7 taškai
  3. Bet tai kai veiperis skuta papeikimus pareigūninei. Reik užpirkt mišias, kad pervežėjai turėtų šventą ramybę
    5 taškai
  4. Tekstas labai išplėstas, būtų gerai atskirti aktualią informaciją nuo neaktualios. Tačiau, pagrindiniai kaltinimai, kuriuos įžvelgiu direktoriui - nevienodas vertinimas darbuotojų atžvilgiu, argumentuojant tai savo situacijos prilyginimu buvusiems kolegoms. Peržvelgiau Policijos papeikimų temą ir nors Rokas_Eid situacijoje nebūčiau skyręs tik žodinio įspėjimo, kadangi buvo aiškiai gadinama firmos reputacija, neatsižvelgiant į tai, kas tą papeikimą parašo. Todėl, peržvelgus situaciją, kai dar pats peikiantysis buvo darbuotojas, jis taip pat patį pirmą kartą buvo baustas žodiniu įspėjimu, todėl
    4 taškai
  5. Anketos šablonas peikiant darbuotoją: Jūsų Vardas_Pavardė žaidime? Smoke_Nord Darbuotojo Vardas_Pavardė žaidime? Kajus_Kajazas Plačiai papasakokite situaciją dėl ko rašote nusiskundimą darbuotojui: Video aiškai matosi,jog padeda kitiem daužyti mano mašina,kol galiausiai ji sprogsta,visiškai neprofesionalus darbas,bei aišku,man sukritus,kad ir buvau afk,šis medikas nepadėjo atgaivinti manęs. Įrodymai įrodantys darbuotojo nusižengimą: https://streamable.com/wiajj0 Valdžios komentaras: Darbuotojas užšoko ant tavo darbinio transporto, kai jis buvo sudaužytas ki
    3 taškai
  6. ŠABLONAI VADOVO PEIKIMAS Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Smoke_Nord Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: Vacekas_Kozlovskis ,,HAWAII POLICE'' Už ką šis vadovas yra peikiamas?:Paryškinau mano nuomone,svarbius raktažodžius. Pradėsiu nuo pradžių.Į darbą patekau Lapkričio 15d ir buvau priimtas dirbti Lapkričio 16d.Kaip ir pats Vacekas priimdamas būrį naujų darbuotojų,mane pamini kaip visišką randomą,jam nebuvau žinomas,o kiti nauji įdarbinti darbuotojai yra,kaip jis pats sako,serverio vilkai,greičiausiai pažįstami,gal ir draugai. Mane išmetė iš darbo arba tą pačia dieną arba lapk
    3 taškai
  7. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
    2 taškai
  8. atsakykit kazkas normaliai, ar vyksta padoriai kontros db, ar nuvaro kazkas atbut laika, kad pasiimt?
    1 taškas
  9. Tomas_Benz

Peikiu Smoke_Nord

Šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Tomas_Benz 2. „Premium“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje :Smoke_Nord 3. Už ką yra peikiamas šis „Premium“ žaidėjas ?:/ptaisyti naudojimas susisaudymo metu. 4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : https://streamable.com/np0fr8
    1 taškas
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Marco_Guerra 2. „Premium“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje : Smoke_Nord 3. Už ką yra peikiamas šis „Premium“ žaidėjas ?: /ptp naudojimas apsaudymo metu 4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : prasom megaukites
    1 taškas
  11. Šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Tomas_Benz 2. „Premium“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje :Alex_Killer 3. Už ką yra peikiamas šis „Premium“ žaidėjas ?:Izeidinejimai/keiksmazodziai per /p chata 4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : https://imgur.com/a/UL0MPYe
    1 taškas
  12. @Smoke_Nord tau krč pas beždžionių laikas keliauti, o ne išsiskyrimo laiškus rašyti.
    1 taškas
  13. Sveikas, tuo metu buvau užsiėmes papildoma veikla todėl pagelbėti negalėjau sugryžus nepastebėjau apie nusiskudimus bei pagalbos prašymą.
    1 taškas
  14. helovinas baiges gan rašyt eilerascius
    1 taškas
  15. @Smoke_Nord uz eilerasti, anketa i direktoriu 10/10. bet yra kur tobuleti, laukiam su publika ilgesnio.
    1 taškas
  16. Atsakymo į papeikimą šablonas Jūsų Vardas_Pavardė: Arnas_Hazer Žaidėjo kuris jums parašė papeikimą Vardas_Pavarde: Smoke_Nord Jūsų pasiaiškinimas: Labas, dėkoju už tavo dėmesį ir man. Nuoširdžiai, tai mes tikrai neturim tiek laiko ir noro visą savo laiką žaidime skirti tik tau. Siūlyčiau atitinkamai atsižvelgti ir į savo priimtus sprendimus bei elgesį serveryje. Kaip tu su kitais - taip ir su tavimi. Niekas tavęs nešaudytų ir tau netrukdytų jei tu pats savotiškai kitiems nekenktum. O dabar, tik prisijungiau į serverį ir iš tavęs iškarto krūva sms'u ir žinučių discorde, ko pasekoje tave
    1 taškas
  17. Atrankos apibendrinimas, Analizuodami kandidatus rinkomės tuos, kurie praeityje darė mažesnias klaidas nei kad kiti žaidėjai dalyvavę atrankose. Aplamai praktiškai visi kandidatai dalyvavę atrankoje buvo kažkada „susitepę“, todėl rinkomes tuos žaidėjus, kuriais norime tikėti ir dėl šios priežasties suteiksime jiems šansą įrodyti, jog galime jais tikėti. Taip pat atrankoje buvo ir rimtesnių kandidatų, kuriuos ateityje norėtumėme matyti projekto komandoje. Dėl šios priežasties pasilikome tokius žaidėjus tam, jog juos patikrintų laikas ir parodytų ko iš tiesų jie nori mūsų projekte. Atrink
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.