Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2024.12.30 visose vietose

1. Sveiki. Vycka_Flex laikinuoju direktoriumi buvo paskirtas teisėtais būdais. Nematau nieko blogo, jog laikina valdžia nusprendžia palaikyti griežtą tvarką ir išlaiko tinkamą reputaciją, o vien papeikime vartojama leksika, kaip “klounas”, “kilpa ant kaklo” parodo, kad negebate bendrauti kaip adekvatus žmogus. O dėl tr. priemonių, tai yra startinis paketas ir juo laikinoje firmoje reikia pasidalinti, daugiau transporto nupirks naujai išrinktas direktorius.
    4 taškai
  2. ŠABLONAI VADOVO PEIKIMAS Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: VYCKA_FLEXA o migueli uz sitam klounui davima pareigu Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: PERVEZEJU Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Cenzūruojamas turinys* Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas:
    3 taškai
  3. Rodai nepagarbą firmos vadovams, [būtent dėl to ir gavai įspėjimą] tuo pačiu darbuotojams ir apskritai visai firmai. Dėl darbinių tr. priemonių pradėjai, drabstytis purvais, aiškini ką daryti, net nežinai, kad pervežėjų vadovas buvo nušalintas nuo pareigų ir šiuo metu šiai firmai yra paskirtas naujas laikinas firmos vadovas, kuris atsakingas už firmos funkcionavimą, darbuotojus ir t.t. Gavai įspėjimą, bet toliau kėliai "bangas", net grąsinti man pradėjai, tai pagalvok ar firmos vadovas laikys tokį darbuotoją, kuris jo ne tik neklauso, negerbia, bet dar ir grąsina? Tikrai ne, tokio darbuotojų e
    2 taškai
  4. 2024 metų seklys nominacija keliauja - @Vincas_Zzz
    2 taškai
  5. Ačiū @Rokas už šį nuostabų tavo pasirinkimą, nepykstu, kaip tik džiaugiuosi, daugiau mano turtas niekam nebus parduotas. @Migelis_Zhebtuvelis pagaliau galėsi išbandyti tą pervežėjų direktoriaus rinkimą 😂 Gerbiu visus myliu, nesirinkite mano kelio, Rokas savo darbą atlieka puikiai ❤️
    2 taškai
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Arnas_Hazer • Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Be tunes, Custom ready. • Norima kaina už transportą: Atviras pasiūlymams • Parduodamo transporto nuotraukas: • Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): dc: arnelio20
    1 taškas
  7. Atstovaujama firma ir einamos pareigos: Taksistų direktorius. Laikotarpis, kurį būsite neaktyvus: Nuo rytojaus iki sausio 2-3 dienos. (gero naujako!) Žaidėjas, kuris prižiūrės firmą: @Kent_Mendez
    1 taškas
  8. James_Vercceti

1 taškas
  9. ar kazkas noretu privaciu grafiku susisiekite asmeniskai
    1 taškas
  10. Pavaduotojo paskyrimo šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė: Ruki_Bazuki Jūsų atstovaujama firma: Mechanikai Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Taduse_Jrg Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Prieš gerus pora metu kai vos pradėjau domėtis šiuo projektu, Tadas laike Mediku firma, man teko pas ji dirbti kaip savo pirma darbą greenside, man labai patiko kaip jis mane apmokė, padėjo priprasti prie serverio. O dabar gavus direktoriaus postą sulaukiau iš jo ir čia pagalbos. Manau turėdamas Taduse pavaduotoju, galėsim padaryti didelius darbus,dėl to ir norėčiau ji paskirti
    1 taškas
  11. Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė: Jack_Stallon Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: RedRoadLogistics (RRL) pavaduotojas Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 2024-07-10 - 2024-12-28 (5 mėn. 18 dienos) Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Kaip ir daugelis, taip ir aš, atsisveikinimo žodį pradėsiu ta pačia gaidele: Viskam būna pradžia, bet ateina ir pabaiga. Paskutiniu metu mano kaip pavaduotojo įtaka firmai vis mažėjo, mažai skyriau laiko pačiai firmai, kadangi daug laiko skiriu darbui, todėl priėjome prie tokio
    1 taškas
  12. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Nerijus_Vierchas 2. „Premium“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje : Rokas_Eid 3. Už ką yra peikiamas šis „Premium“ žaidėjas ?: Blogas /ats naudojimas 4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : https://imgur.com/a/T3vSdtS
    1 taškas
  13. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jeremy_Nuevo 2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Operacija | Viskas vyktu taip: Pirma darbuotojas turi saugiai atvežti nukentėjusį žmogų į ligoninė, atvežimas bus nurodytas "Iškvietimai į namus" pasiūlyme po šio. Atvežus pacientą, racijoje operatorė praneš kad pacientas yra paguldytas į kokią nors numeriu nurodyta palatą. Parašius tam tikrą sukurtą komandą išmestu lentelė kokia reikalinga operacija ir kiek laiko turi kad priimtum operaciją. Tai pogi būtų prioritetas kas atvežė nukentėjusi "10 sec" kaip papra
    1 taškas
  14. Judi! Sveikinu su pareigomis, jūreivi. Linkiu kad būtų tau smagus žaidimas, ir nesibaigtų niekad dyzelinas
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.