Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2025.04.06 visose vietose

1. Arnas_Hazer

Sv atiduokit acc

Sv atiduokit acc
    1 taškas
  2. Pavaduotojo paskyrimo šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė: Tony_Express Jūsų atstovaujama firma: Policijos Departamentas Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Matas_Halaks Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Šį žmogų žinau apie 20 metų, kaip sakant nuo tos pačios smėlio dėžės nulipę. Vienas patikimiausių žmonių man. Ne kartą turėjęs pareigas, apie PD žino tiek pat daug kiek aš. Atsistatydinus praeitai pavaduotojai buvo laiko klausimas kada pasiskirsiu kitą. Štai ir turim. Žinau, kad Matas puikiai susitvarkys su šiomis pareigomis. Pasižadate prisiimti visą atsakomy
    1 taškas
  3. @Karalius_Vasilijus - Priimtas! užpildyk darbo sutartį ir susisiek su manimi discord programėleje - poralitu.
    1 taškas
  4. Jūsų Vardas_Pavardė: Mise_Ruke Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: PD, Pavaduotojas. Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 23dienu Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Nėra veiklos, nuobodu. Žinau kad expressas pats puikiai susitvarkys su firma nes 3 darbuotojai. Ačiū už suteikta šansa @Tony_Express myliu.
    1 taškas
  5. Nepasakyčiau kad serverio klaidų išnaudojimas norėjau ,,G" atsisėst ir būna jog serverio klaida ištinka ir parodo jog išmeta iš mašinos man pačiam asmeniškai nekarta taip buvė tai nepasakyčiau jog čia kažkoks serverio klaidų išnaudojimas labiau serverio klaidą kuomet sėdant į keleivio puse parodo animacija kad išmeti iš mašinos ir žmogus miršta nustok dėl visko tas ban apeliacijas pildyt
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.