Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Gruzinas_Tortilla

Neaktyvus

  • 1.367

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 94

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Gruzinas_Tortilla paskutinį kartą laimėjo Balandis 20 2023

Gruzinas_Tortilla turėjo mėgstamiausio turinio!

Apie Gruzinas_Tortilla

  • Rank
    ~ amethyst
  • Gimtadienis 2002.10.07

Paskutiniai profilio lankytojai

60.197 profilio peržiūros

Būsenos atnaujinimas

Žiūrėti visus Gruzinas_Tortilla būsenos atnaujinimus

  1. galit blynu recepta parasyt

    1. Rodyti senesnius komentarus  3 komentarai
    2. James_Vercceti

      James_Vercceti

      INGREDIENTAI:

       

      PORCIJŲ SKAIČIUS: 2

      100 gramųkvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų aukščiausios rūšies 550 C)

      100 mililitrųpieno (arba kefyro)

      2 vienetaikiaušinių (M arba L dydžio)

      2 šaukštaicukraus (arba pagal skonį)

      1 žiupsnelisdruskos

      KEPIMUI:

      šiek tiekaliejaus (arba sviesto)

      1.

      Kiaušinius įmušti į indą, berti cukrų, žiupsnelį druskos ir gerai. išplakti.

      2.

      Suberti miltus ir šaukštu gerai išmaišyti. Per kelis kartus supilti pieną, kaskart gerai išmaišant. Turėtų gautis poskystė tešla. Ją palikti 10-15 min pastovėti, kad miltai išbrinktų.

      3.

      Keptuvėje įkaitinti truputį aliejaus arba sviesto. Vienam blyneliui dėti po daugmaž šaukštą tešlos. Kepti ant vidutinės kaitros. Kai blynelių viršus pakeisk spalvą ir atsiras burbuliukų, apversti ir dar šiek tiek pakepti.

      4.

      Tiekti iš karto iškeptus, pašildytose lėkštėse arba laikyti šiltoje orkaitėje, kad neatvėstų.

      5.

      Šiuos blynelius tinka valgyti su uogiene, grietine, jogurtu ar kaip tik mėgstate.

      Patarimai:

      Blynelių forma. Kepant apvertus blyneliai šiek tiek išsiries, tarsi dubenėliai - viskas tvarkoje, taip ir turi būti. Sudėjus į lėkštę jie suplokštės.

      Storumas. Šie blyneliai yra ploni, minkštučiai ir tiesiog sutirpsta burnoje. Jeigu mėgstate puresnius, storesnius blynelius, galite vietoje pieno pilti kefyrą, įdėti šiek tiek kepimo miltelių bei daryti truputį tirštesnę tešlą dėdami daugiau miltų.

      Saldumas. Cukraus kiekį galite koreguoti savo nuožiūra. Jei valgysite su saldesne uogiene, cukraus pakaks ir 1 šaukšto.

       

    3. Kevin_Yang
    4. Bevardisz_Raidas

      Bevardisz_Raidas

      tik perspeju, bet krc jeigu cia bus tavo pirmi kepti blynai tai kaip sako liaudis, gali prisvilt tai negailek aliejaus

       

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.