Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Anonymous_Weed

Neaktyvus

  • 58

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

1 sekėjas

Apie Anonymous_Weed

  • Gimtadienis 2001.10.21

Paskutiniai profilio lankytojai

1.577 profilio peržiūros
    1. Michael_Pacano

      Michael_Pacano

      Senelis paprasčiausiai rodo profesionalumą, kuris bandomas įdiegti visiems mechanikų firmoje :D 

    2. Arnas_Haiva

      Arnas_Haiva

      Senis ir taip po 200k minimum pasiimą. Paskui nesąžininga bus

  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Anonymous_Weed2. Suteikite daugiau informacijos apie perkamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius, rida: Norėčiau sultano su spoileriu, ratais, ryškia gražia spalva gali būti ir stogas, sultanai su galu ir priekiu nedomina.3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: iki 400k.
  2. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Anonymous_Weed• Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Edward_Mckinnon• Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Fast relog cleo• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://prnt.sc/kdww5i
  3. "NMC" Medikai

    35d92ceec1acbc19264f3acf8c42a1fa926.png

    1. Get_Paid

      Get_Paid

      @Dave_Destiny žiūrėk tavo prijomas

    2. Dave_Destiny

      Dave_Destiny

      Silpni vyrukai šitas apšilimui būdavo man

  4. Esu už cbug'o grąžinima. Kodėl? Cbugas suteikia didesnį "skill gap'ą" kas žmonėm patinka ir verčia juos tobulėti. Pavyzdys žaidimas h1z1, žaidimas turėjo didelį skill gap'ą, kadangi kitiem jis tuom buvo įdomus, nes reikėjo tobulėti, bet kai skill gap'a padarė labai mažą ir žaidima labiau pavertė luck based žaidimas krito žemėn. Nesakau kad samp ir h1z1 yra tokie patys žaidimai, bet kaip žinau seniau serveryje žaisdavo daugiau žmonių dėka cbugo.
  5. nketos šablonas, norint sužinoti transporto kainą 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Anonymous_Weed 2. Tai automobilis/motociklas/laivas ?: Bullet 3. Transporto priemonės nuotraukos/informacija: https://imgur.com/a/fZxk5MD Elektrinė spalva.
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Anonymous_Weed2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Sultanas, su 1.5k ridos, gan išvaizdi, visa kita fotkėse.3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): https://imgur.com/a/femNHOG4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siūlykit kainas proto ribose, daugiausiai pasiūliusiam atiteks.
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Anonymous_Weed • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje :Maksim_Komoflenka • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?:Už /vc ne tam. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :http://www.part.lt/img/d8bcd4c079dbbc95fd87c1060741f126455.png
  8. Tai gi pats pagalvok visiška pieva yra, žaidi susergi nei iš šio nei iš to ir pinigus leist, o dėl lyties nereik žioplam būti.
  9. Tos ligos ir lyties keitimos visiška nesamonė, išvis jų nereikia.
  10. ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Anonymous_Weed Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2017/02/26 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie puse metu Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Is kitu projektu, kalbejo jog sis serveris yra labai idomus ir saunus. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atsibodo, nera atnaujinimu Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Neivykdziau, nes man ju nereikejo. Koki

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.