Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Rob_Winston

Neaktyvus

  • 98

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Rob_Winston sureagavo į Paul_Outside tarp Furistu burrito GMC   
    Mano editintas


     
    LINKAS http://www50.zippyshare.com/v/jYBGEert/file.html
     
  2. Patinka
    Rob_Winston sureagavo į Paul_Outside tarp Outside zmodeler kampelis   
    Zmodeler paslaugos !
     
    Mašinos dropinimas  20'000€
    Langų tamsinimas  20'000€
    Ratų keitimas  20'000€
    Lempų tvarkymas, piktinimas, tamsinimas -nuo 30'000€
    Interjero tvarkymas ( pakeisti sėdynes, vairą...)  Nuo 50'000€
    Sticker bombing ,  kitokie lipdukai  Nuo 20'000€
    Detalių įdejimas/pakeitimas Nuo 20'000€
    Lietuviskų numerių uždejimas (su remeliais)  25'000€
    Anketa
    Mašinos Modas :
    Ką reiktu pakeisti:
    Atlygis:
    Dėl kitokiu paslaugu kreiptis pm



     
     


  3. Patinka
    Rob_Winston gavo reakcijąMartis_Deaglaz tarp GIVEAWAY NRG-500 !!   
    Anketa
    Vardas_Pavardė serveryje : Rob_Winston
    Ką veiksite su šią NRG-500, ar norite laimėti? : Važinėsiu,ir šeip nesu jokio giveway laimėjęs tai norisi.
    Nuomonė apie Jake Paul [* Xarim]  (Nebūtina atsakyti) : Mldc čiūvss neblogs draugelis bei geras pažįstamas.
  4. Patinka
    Rob_Winston gavo reakcijąMartis_Deaglaz tarp PAGALBOS SU CHROMU   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Rob_Winston
    2. Kokios pagalbos jums reikia: Padėti pajungti google chrome,nes bandant pajungti paspaudi ir nieko neatidaro..
    3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Aukščiau.
  5. Patinka
    Rob_Winston gavo reakcijąMartis_Deaglaz tarp ,,Kekšyn" Modifikacijų turgelis.   
    Kokios modifikacijos ieškote?: HUD/FONT
    Modifikacijos aprašymas: Hudą surask
    Pavyzdinė modifikacijos nuotrauka:
     
     
    toks arba:
     bet jei galima abu ir beje ne reklama
  6. Patinka
    Rob_Winston sureagavo į Jake Xarim Is Number One tarp GIVEAWAY NRG-500 !!   
    Heya,heyo tai va nebuvo kas veikti, nėra noro žaisti serve <hah> tai turiu daug shit mašinų ir kito stuff, tai atiduosiu vieną NRG-500 jums ''free'' !
     
    • First dalykas, tai nugalėjotas bus renkamas random.org svetainės būdų, so nerašykit ''draugui duosi'' ir kt. Galbūt ir filmuosiu :>
    • Norint dalyvauti šiame ''giveaway'' reikės parašyti tik savo vardą pavardę pagal anketą kurią rasite apačioje.
    • Neklausinėti kada bus išrinkta ar duok man ir kt. shit, rinksiu kada bus pakankamai žaidėjų iš ko rinkti, bet ilgiausiai savaitę..
    • NRG-500 išvaizda ir informacija bus apačioje, todėl kaip įteiksiu ir filmuosiu ar pasidarysiu įrodymus, kad nesakytų nedaviau ar kt.
     
    Anketa
    Vardas_Pavardė serveryje :
    Ką veiksite su šią NRG-500, ar norite laimėti? :
    Nuomonė apie Jake Paul [* Xarim]  (Nebūtina atsakyti) :
     
    Informacija apie NRG-500 ir kita..

     
    [ Jei negaila paspauskite ''patinka'' tuomet galimybė bus sukūrti daugiau giveaway ! ]
     
     
     
     
  7. Patinka
    Rob_Winston sureagavo į Electric_New tarp Žurnalistai "EJ" Pirmasis laikraštis   
    Kadangi neturėjome ką veikti, mes nusprendėme su savo kolegą - Jim_Miller padaryti ir pristatyti jums pirmąjį savo laikraštį. Tikiuosi jis jums patiks, taip pat jeigu jums šis laikraštis patiko galite paspausti "PATINKA" mygtuką bei parašyti komentaruose ar norite dar daugiau panašaus tipo laikraščių.
     

     

     

    Ilgos kančios... Gimiau neturtingoje šeimoje, kurioje visada buvo pinigų trūkumas, o aš visada norėjau naujų daiktų, norėjau būti lygus su kitais, bet mano šeima man to suteikti negalėjo, todėl turėjau kažkaip suktis, kažką sugalvoti. Eidamas gatvė iš manęs visi juokėsi, kad aš atrodau kaip ubagas, neturiu normalaus telefono, mane tai labai skaudino ir aš net nežinojau, kad ateityje padarysiu kažką tokio blogo.. Tuo metu aš labai norėjau materialinių daiktų, bet net negalėčiau pagalvoti, kad jie yra nieko verti, kad gyvenime yra kažkas geresnio, vertingesnio už jos: "Net jei banke turime devynias galybes pinigų, mus lengvai gali pribaigti kančios. Tad kur kas saugiau pasijusime, jei savąsias "Lėšas" imsime investuoti į bičiulius, jei pasistengsime, kad šiaip bičiuliai virstų tikrais draugais, kad mus tarsi siena apsaugotų draugų būrys. Tada sunkiomis gyvenimo akimirkomis bus pas ką ateiti ir į ką atsišlieti." Ėjo dienos, o aš vis kentėjau patyčias. Vieną dieną išgirdau mano mamos pokalbį su tėvu, kad jie pasiėmę paskolą ir žadą pirkti televizorių ir aš pagalvojau, kad tai yra mano proga. Mano planas buvo toks: Kai tėvas nusipirktų televizorių ir atvežtų jį namo, aš pavogčiau televizorių, jį parduočiau, gaučiau pinigus ir už jos galėčiau nusipirkti naujų daiktų, telefoną ir iš manęs daugiau niekas nesityčiotų. Mano planas beveik pavyko, bet kai aš jau bėgau su televizoriumi tai pamatė mama, o kadangi jį buvo karatė mokytoją, mane labai lengvai sudorojo ir atėmę televizorių... Man buvo labai gėda, nes dėl kažkokių materialinių dalykų aš taip pasielgiau... Žinoma, kad kitą dieną aš nusipirkau gėles ir atsiprašiau mamą, pasakiau jai kaip viskas buvo, kodėl aš taip pasielgiau ir jį mane suprato. Labai svarbu yra dalintis su savo artimaisiais, kas yra blogai, nes tik jie galės tave suprasti ir patarti kaip elgtis.
     

     

     

    Taip pat norėjome suteikti truputi pagalbos serverio naujokams, todėl davėme užsiregistravusiam naujokui 10k, kad jam būtų šiek tiek lengviau apsiprasti serveryje. Taip pat jeigu kažkas norės paremti mūsų laikraščius, kad mes vėliau galėtumėme paremti daugiau naujokų tai galite man rašyti ir kitame laikraštyje paremsime ne vieną, bet daugiau naujokų, kadangi patys neturime pinigų tai davėme tokią simbolinę sumą.
     

     

    2017-09-02 18:00 valandą, buvo padarytas kriminalas, žaidėjas slapyvardžių - Jim_Miller norėjo išbandyti savo naują nupirktą ZIPPO žiebtuvėlį ir padegę @Karolis_Silorak biznį pavadinimų - "Pas Ahmedą". Jis galvojo, kad niekas to nepastebėjo ir jis ramiai galės pasislėpti ir nieko už tai nebus, bet ne viskas taip paprasta...
     

    Aš buvau toje vietoje ir visą tai mačiau, todėl iškarto iškviečiau policiją ir nesunkiai jį radome, jis slepiesi prie medžio, bet mes greitai jį sugavome ir padarėme nuotrauką, dabar gan ilgą laiką jį nepamatysime laisvėje.
     

     

    2017-09-02 20:00 Rajono kalytė aka Marozas slapyvardžių - Electric_New bandė pas - Jim_Miller atimti telefoną ir jį sutramdyti, bet niekas negalvojo, kad Jim'as lankė MMA 10 metų ir labai lengvai susidorojo su rajono "Marozų". Kaip ir sakiau Jim'as lankė MMA 10 metų, todėl iš vieno smūgio sulaužę žandikaulį ir žaidėjas slapyvardžių - Electric_New kritinėje būklėje... Medikai nežino ar dar ilgai jam liko gyventi, bet iš visų jėgų stengiasi, kad išgelbėtų jam gyvybe, tikimės, kad Medikų firmos valdžios atstovai surinko kvalifikuotus darbuotojus ir viskas bus gerai... Apie tai papasakosime kitame laikraštyje.
     

     

    2017-09-02 21:00 Ėjome su savo kolega į striptizo klubą atsipalaiduoti, bet kaip visada pakeliui pamatėme neregėta vaizdą. Nežinau kaip čia taip atsitiko, bet pamatėme kaip Medikų firmos darbuotojas - @Daniel_Seavey daro bulių kautynės ant stogo su Pizza Boy darbuotojų, į tai žiūrėti buvo linksma, bet dar linksmiau buvo jos nufotografuoti ir stebėti jų reakcijas. Mes su kolega juokėmės kaip kiaulės tvarte. Kaip ir minėjau nežinau kaip čia atsitiko, galbūt mūsų mielas Medikų firmos pavaduotojas - Forever_Young darė darbuotojų stunt event? Arba žiūrėjo savo darbuotojų talentą? Bet galiu pasakyti, kad su tokiu talentų šis Medikų darbuotojas nueis toli, kadangi ne kiekvienas gali stuntint ant stogo su ambulance. Kas vyko toliau, niekas nežino, labai keista kaip adminai nepastebėjo šio incidento.
     

     

    Los Santos mieste atsidarė naujas atrakcionu parkas. Jis sulaukė didelio susidomėjimo todėl per pati pirma vakarą verslininkui kuris perpirko šį verslą iš bankrutavusios kompanijos jis atsipirko net dvigubai. Tikriausiai įdomu kodėl jis uždirbo tiek daug, tačiau atsakymas kaip visada - paprastas. Šios atrakcionus turėjusi kompanija jos uždarė nes bankrutavo, o bankrutavo todėl nes jų planas buvo paruoštas netinkamas atsidarius atrakcionams senoji kompanija patyrė dideli minusą ir galiausiai bankrutavo. Kol rekonstravo atrakcionus, Los Santos miesto gyventojai neturėjo kaip pasismaginti, štai atsidarius visas miestas suplūdo į šį vakarą. Džiaugiames tokiu rezultatu.
     

     

    [Žurnalistas] Laba diena, pasiruošęs atsakyti į klausimus?
    [Forever_Young] Laba, žinoma.
    [Žurnalistas] Kaip manote, kodėl direktorius paskyrė būtent jūs pavaduotojumi?
    [Forever_Young] Paskyrė todėl nes dauguma mūsų idėjų sutapo. Kaip ir sutapo požiūris į pačius medikus ir vadovavimą. Pasidalinus idėjomis, pabendravus su pačiu žmogumi asmeniškai kaip Žygimantu (madd doggų) buvo pasiūlyta padėti jam vadovauti.
    [Žurnalistas] Kaip sutariate su darbuotojais?
    [Forever_Young] Su darbuotojais ir lieka tokie darbuotojų santykiai. Sutariu puikiai, nors ir būna nesusipratimu dedant įspėjimus už neaktyvumą. Bet tai minimali problema.
    [Žurnalistas] Ar daug negatyvumo sulaukiate į savo pusę?
    [Forever_Young] Žiūrint iš ko. Kaip prieš pačius žaidėjus - esu geras vadovas, lepina mane dauguma įvairiais gražiais žodžiais. Bet yra grupelė kaip sakė Danilas. "nuo civilizacijos atskirtu žmonių" kurie nesuvokia ką daro ir dėl ko tai daro. Sulaukiu užtektinai negatyvo, tačiau mane tai motyvuoja dar ilgiau būti vadovu.
    [Žurnalistas] Nuo kada žaidžiate "Greenside" serveryje?
    [Forever_Young] Pradėjau žaisti 2015 metais, turėjau ilga pertrauka, tačiau grįžus į projektą iškart pasiėmiau direktorių. Jį palaikiau mėnesį ir palikau dėl savo klaidų. Grįžus dabar kaip matot esu pavaduotojas ir jau kitą savaitę ne šia bet dar kita. Bus du mėnesiai kaip vadovauju medikams.
    [Žurnalistas] Kokius pasiekimus turėjote "Greenside" serveryje?
    [Forever_Young] Direktorius/Pavaduotojas, niekad nesiekiau aukštesniu pareigų nes tam neturėjau tinkamo momento. Na pasiekimai dar būtų tokie jog vadovaujant taksistams į mano darbą užpildė 156 žmonės, kurios visus išanalizavau. Darant žaidime atranka į taksistus pas mane buvo susirinkę +90 žmonių.
    [Žurnalistas] Ką labiausiai norėtumėte pasiekti "GreenSide" serveryje?
    [Forever_Young] Nežinau. Savo idėjomis nustebinti visus esančius šiame projekte, o dėl pareigų neįsivaizduoju - gal kokį moderatorių ateiti priglausiu tikrai.
    [Žurnalistas] Jūsų manymų kokie yra trūkumai "GreenSide" serveryje?
    [Forever_Young] Trukumu nėra daug. Labiausiai reikėtu atnaujinimu darbams nes jų trūksta, o žaidėjus tapati rutina labai greit nužudo. Ir reikėtu griežtesnės tvarkos, nes čia dar daug yra publikos, kurį nemačius normalaus bendravimo.
    [Žurnalistas] Kuo jūs sužavėjo šis serveris?
    [Forever_Young] Apie jį sužinojau visai atsitiktinai per pačia starto diena. Atėjus žaidžiau ir beprotiškai užkabino tuo ir sužavėjo šis serveris - paprastumu ir modernumu.
    [Žurnalistas] Rytoj bus atranką į jūsų firmą, kiek darbuotojų žadate priimti?
    [Forever_Young] Tiek kiek leidžia kodeksas - 10 žaidėjų na nebent nebus potencialu. Tačiau naujokai būna dažniausiai labai motyvuoti, todėl manau dėl to nebus problemų.
    [Žurnalistas] Kuo tikitės iš savo darbuotojų?
    [Forever_Young] Motyvacijos, darbštumo ir noro kažko siekti daugiau. Matot, medikai yra naujokų darbas, į jį plusta naujokai, nes nėra dirbę darbų su pakvietimais tokie žmonės. Dažniausiai nežino ko nori, nežino ar jie tikrai išdirbs ir ar juos sudomins darbas tas kuri jie dirbą. Todėl dažniausiai medikai ir turi problemų su darbuotojais, nes jie labai greit ateina ir išeina. Bet ta problema sumažinta. Seniau buvo sunkiau kontroliuoti tą skaičių, o dabar viskas labai paprastai sutvarkoma.
    [Žurnalistas] Ačiū, kad sutikote padaryti interviu, viso gero!
    [Forever_Young] Prašom, nėra už ką.
     
    ANEKDOTAI

     

     

     

     
    Ačiū už pagalbą: @Jim_Miller @Forever_Young
     
     
     
     
     
     
     
  8. Patinka
    Rob_Winston sureagavo į Dave_Destiny tarp Dave_Destiny užbloakvo Ponas_Irmis   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : D'Destiny
     
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ponas_Irmis
     
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas
     
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :  
     
  9. Patinka
    Rob_Winston sureagavo į Angliz tarp Angliz Galerija,   
    Angliz Galerija,
      Temos paskirtis:
    Avatarai. Profilio priderinimai. Užsakymai.   Temos informacija:
    Šioje galerijoje galite rasti anksčiau išvardintus grafikos darbus, kurie yra visiškai nemokami. Norėdami užsisakyti privačius užsakymus, tai galite padaryti parašę man asmeniškai. Nuo darbo kokybės priklauso kaina. Visus mano atliktus darbus galite rasti paspaudus čia.   Paskutinis atnaujinimas:
     
     
  10. Patinka
    Rob_Winston sureagavo į Drebin_Deeb tarp Parduodu gražią transporto priemonę: Infernus.   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Drebin_Deeb
    2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Viskas bus aprodoma pateiktoje vaizdinėje medžiagoje.
    3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): 
    http://imgur.com/a/cPBbi
    4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 300k.
    5. Papildoma informacija: Šį infernusą galite parduoti ir brangiau. Skubiai reikia pinigų.
  11. Pasimetęs
    Rob_Winston sureagavo į just_just tarp "Greenside meilės"   
    Manau kad serveryje nėra to buve
     
     
  12. Haha
    Rob_Winston sureagavo į Egidijus_Keza tarp Egidijus_Keza Užblokavo Ken_Matrix   
    UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS,
     
    (2015.01.24)
     
     
     
    •••
     
     
     
     
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :
    Egidijus_Keza
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :
    Ken_Matrix
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:
    Čytų naudojimas.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
     
     
  13. Patinka
    Rob_Winston sureagavo į Kenshin_Yona tarp ,,Kekšyn" Modifikacijų turgelis.   
    https://yadi.sk/d/3BxheUPChwRMa
  14. Patinka
    Rob_Winston sureagavo į Kenshin_Yona tarp ,,Kekšyn" Modifikacijų turgelis.   
    https://www.upload.ee/files/7021030/lsgyvenimas_bmw_infernus.zip.html

    http://www3.zippyshare.com/v/tcRhKn7f/file.html  https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/cars/92886-bmw-m3-e30.html
    https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/cars/91368-bmw-e30-320i.html
    https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/cars/90245-bmw-m6-g-power-hurricane-rr.html
     
  15. Patinka
    Rob_Winston sureagavo į Kenshin_Yona tarp ,,Kekšyn" Modifikacijų turgelis.   
    Sv, kadangi šiuo metu daugelis prašynėja modifikacijų ir tos temos lieka be atsakymų nusprendžiau atidaryti savo modifikacijų shopa.
    Informacija:
    Prieš pildant anketa įsitikinkite, kad modifikacija ne privati.
    Cleo failų, čytų bei panašių dalykų neieškau.
    Viskas modifikacijas ieškau nemokamai.
     
    Anketa:
    Kokios modifikacijos ieškote?:
    Modifikacijos aprašymas:
    Pavyzdinė modifikacijos nuotrauka:
     
     
  16. Patinka
    Rob_Winston gavo reakcijąAidas_Fusion tarp [1.8.1] Oro kitimas.   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rob_Winston
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Ta prasme kad tarkim kas valandą keistusi oras pagal tikra laiką,o ne tik jog tarkim 20:59 diena 21:00 naktis jau.. Galėtu padaryti jog kas valanda po lėto kistu oras. Dar prie to paties pridėtu tarkim kokiom 10min lytu lietus,žaibuotu,būtų rūkas ir t.t tikrai būtų įdomiau žaisti,nes dabar tas pats visad oras :/
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:  Pagyvintu patį žaidimą.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): p.s bšk dropintu fps bet nelabai.
  17. Patinka
    Rob_Winston sureagavo į Mike_Moonman tarp [1.8.1] Oro kitimas.   

  18. Patinka
    Rob_Winston sureagavo į Drebin_Deeb tarp [1.8.1] Oro kitimas.   
    Būtinai reikia!! Kad serveris ekologiškas nereiškia, kad nelyja!!! Lietus susidaro ne del benzino ar dyzelio.... Ideja padėtų žaidimą padaryti realesnį!
  19. Patinka
    Rob_Winston gavo reakcijąDrebin_Deeb tarp [1.8.1] Oro kitimas.   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rob_Winston
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Ta prasme kad tarkim kas valandą keistusi oras pagal tikra laiką,o ne tik jog tarkim 20:59 diena 21:00 naktis jau.. Galėtu padaryti jog kas valanda po lėto kistu oras. Dar prie to paties pridėtu tarkim kokiom 10min lytu lietus,žaibuotu,būtų rūkas ir t.t tikrai būtų įdomiau žaisti,nes dabar tas pats visad oras :/
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:  Pagyvintu patį žaidimą.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): p.s bšk dropintu fps bet nelabai.
  20. Patinka
    Rob_Winston sureagavo į Drebin_Deeb tarp [1.8.1] Sklypas.   
    Už! Tikriems profesionalams neužtenka vien interjero!! Mes jaučiames suvaržyti!!! ŽIAURIAI GERA IDEJA.
  21. Patinka
    Rob_Winston sureagavo į Minde_Johnson tarp ApprovedPlay antroji sa-mp pamoka naujokams, GreenSide.lt SA-MP serveryje!   
    Na aš tai pat nepavadinčiau to karjera  Realiai kuriu tik savo malonumui, tam kad tobulėčiau, o ne tam, kad iš to uždirbčiau ar velniškai baisiai išpopuliarėčiau. Taip, tai smagu išties kai tave įvertina, tačiau laikui bėgant tai turi ateiti savaime, o savinauda niekada neatneš nieko gero. Jeigu norime kažką gauti, turime kažką ir atiduoti, aš atiduodu save, tam kad įgyčiau daugiau patirties, toks mano tikslas. Ačiū už nuomonę  
  22. Patinka
    Rob_Winston gavo reakcijąMinde_Johnson tarp ApprovedPlay antroji sa-mp pamoka naujokams, GreenSide.lt SA-MP serveryje!   
    Tikrai vertas dėmesio vaizdo įrašas,matosi gera kokybė,geras įgarsinimas,puikus intro bei visą kitą ko reikia sukurti geram vaizdo įrašui  Sėkmės tau YouTube karjeroje jei ją taip galima pavadinti  
  23. Patinka
  24. Patinka
    Rob_Winston sureagavo į Passatas_Turbo tarp [1.8.1] Oro kitimas.   
    Aš sutinku su tavo pasiulymu jau senai galvojau parašyt toki pasiulima bet tingėdavau.
  25. Patinka
    Rob_Winston sureagavo į Jace`Carti tarp [1.8.1] Oro kitimas.   
    Aš sutinku, kadangi pats žaidimas visai realybiškai atrodo, tai manau pagerintų serverį dar labiau... UŽ!

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.