Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Jack_Raymond

Neaktyvus

  • 29

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Jack_Raymond pranešimai

  1. Va čia tai zajabys, pagaliau atnaujinimas gaujoms
  2. oh nooo Dėl žaidimo kokybės nieko, bet tiesiai šviesiai sakau, ne tau kūrti video. p.s Mikrafonas, tavo pati kalbą, tu pats nežinai ko nori, tai tas jausmas kaip paimtum kamera, ir filmuotum betka...
  3. • Drisčiau pasiginčioti, kadangi žmogus važiuojantis už manęs, stabde, ir jeigu tu paimtum bulleta, ir dar kartą ant tieisu įsibegėtum, tu tokiu pačiu greičiu važiuotum, plius Oresto išvažiavimas iš posukio buvo kitoks nei mano, kadangi mano traektorija buvo tiesi, o jo išvažiavimas buvo lygiuotas, + kita kartą priimdamas iš kito administratoriaus filmuota medžiaga, atidžiai peržiūrėk ja, o ne daryk skubotu sprendimu, todėl laukiam administracijos komentaro, bei sprendimo.
  4. Ačiū tau, stengiausi, reikės kažką panašaus sukurti dar.
  5. Gali kompa mano patikrinti per recover my files neturiu aš jokio smcm.
  6. Sveiki, Pirma, tai kad čia ne čytai jokie! Antra mane surakino pasibuginusi prie vyriausibes, kaip mes su Kevinu šaudėmes su tavim. Bėja o ne protingiau būtu buve padaryti, kad galima būvo nuimti man antrankius ir uždėti, ir aš tikrai įsitikęs esu, jok tada spaudinėdamas ENTER mygtuką man neišeitu išokti iš HPV... Aš pats nesuprasdamas kodėl man eina išokti iš HPV, dar kelis kartus išokau, gali vertinti kaip nori, nors atmazu čia skaityk, bet tu numesk man ta čyta, su kurio taip galima padaryti, kad surakintam išokti iš automobilio, neįmanoma, nėra net pritaikitu tokiu čytu.
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Raymond • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Pofka_Srd • Už ką buvote užblokuotas ?: Pats nežinau, bet paaiškinimas būvo dėl vakar, kad surakintas spadinėjau ENTER ir išokau iš HPV. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
  8. Dydelis ačiū Tokie komentai motyvuoja vis labiau stengtis, ir kažką kūrti.
  9. Sveikas atvykęs, sekmės projekte p.s Kur tavo treningai?
  10. Nuostabus darbai Gražu žiūrėti, sėkmės toliau kūrti kažką įdomaus, ir sudominančio.
  11. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Raymond Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2017.06.17 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apskritai paėmus, kokie 4-5 metai. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Supergames.lt <- Ne reklama. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Seniai nežaidžiau SA:MP*o, todėl jau nepamenu kodėl aš palikau senąjį projekta, kuriame žaidžiau apie du metus, bet žinau tiek kad ten būvo dydelė masofke, ir jau nebūvo noro žaisti apskritai SA:MP*o, bet čia sužinojus iš draugu kad yra GreenSi
  12. Šiandien neturėdamas ką veikti, nuspredžiau pasinaudoti savo photoshopu, ir sukūrti kažką su greenside.lt darbais, tai štai kaip gavosi. POLICIJOS DEPARTAMENTAS. MEDIKAI. TAKSI. MECHANIKAI. FURISTAI. Jeigu patiko, negailėk paspausk LIKE.
  13. Nū neblogai, neblogai, tik kita karta dydesnius padaryk, kad ant forumo gražiau žiūrėtusi

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.