Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Tony_Gillera

Narys

  • 71

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Tony_Gillera gavo reakcijąKent_Mendez tarp Eurovizija 2024!   
    Jūsų V_P žaidime: Tony_Gillera
    Jūsų, 26 šalių vietų spėjimas:

    Bonus klausimai apie žiuri:
    Kurios šalies žiuri, mums skirs 12 taškų? Estija.
    Kam mūsų žiuri skirs 12 taškų? Ukraina.
    Kuri šalis gaus daugiausiai žiuri taškų? Serbija.
    Kuri šalis gaus mažiausiai žiūri taškų? Suomija.
    Bonus klausimai apie žiūrovus:
    Kurios šalies žiūrovai, mums skirs 12 taškų? Lenkija.
    Kam mūsų žiūrovai skirs 12 taškų? Kroatija.
    Kuri šalis gaus daugiausiai žiūrovų taškų? Kroatija.
    Kuri šalis gaus mažiausiai žiūrovų taškų? Izraelis.
  2. Patinka
    Tony_Gillera sureagavo į Kent_Mendez tarp Eurovizija 2024!   
    Jūsų V_P žaidime: Kent_Mendez
    Jūsų, 26 šalių vietų spėjimas:
    Bonus klausimai apie žiuri:
    Bonus klausimai apie žiūrovus:
     
  3. Patinka
    Tony_Gillera sureagavo į Jake_Willson tarp GS Policija | Darbuotojų Nusiskundimai   
    Nusiskundimo šablonas:

    Jūsų Vardas_Pavardė: Jake_Willson
    Darbuotojo, kuris nusižengė taisyklėms V_P: Saras_Tema
    Nusiskundimo aprašymas: Vienu zodziu, buvo iskvietimas, kad guli zmogus, deja neturiu medziagos, ir pradejus vaziuot is mediku aiksteles zaidejas buvo prikeltas ir atleke saras, ir susidurem, net nesupratau is kur jis islindo, pasake kad trugdau ir nubaude uz non rp, noreciau pamatyti tikslius irodymus kur kaip kas vyko, ir kad butu padaryta specialiai, Tokie pasisakymai kaip pats sakei "Zinau as tave" Man netinka! Aciu uzdemesi.
    Įrodymai: https://imgur.com/a/zeIdzzQ
    Peržiūrėjus video medžiaga pagal nuostatas būtu galima traktuoti,kaip non-rp, bet ne šioje situacijoje . Policijos pareigūnas turėtu suprasti, kad gal būt nebuvo tai daroma tyčia, turėtu manau šioje situacijoj suveikti ir žmogiškasis faktorius ir žiūrint toliau video medžiaga mašina išsilaikė ganėtinai stabili ir toliau persekioja nusikaltėli. 
    Dėl panašiu situacijų buvo susisiekę ne vienas žaidėjas ir skundėsi dėl panašių situacijų, kaip teigia žaidėjai, baudžia už nieką. Kiekvienas žaidėjas turi teise apskusti Policijos pareigūną forume arba susiekite su manim, bet tam turi būti tinkami įrodymai.
    Darbuotojas gauna įspėjimą. 
  4. Haha
    Tony_Gillera sureagavo į Bitee_Maja tarp Bitee_Maja (Laurynas_Leigon) užtildė Bandziu_Ganas   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: <čia>
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: <čia>
  5. Haha
    Tony_Gillera sureagavo į Bitee_Maja tarp Bitee_Maja užtildė Tony_Gillera   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: <čia>
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: <čia>
  6. Liūdnas
    Tony_Gillera sureagavo į Jake_Willson tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Jake_Willson
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Mechanikų Direktorius
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: Kažkas tarp 53-54Dienų
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:  Na pirmiausia kas turi pradžia tas turi ir pabaiga, pirmiausia tai asmeninės problemos, dėl kuriu apkrauta galva, jas kuo puikiausiai Migeli žinai, sekantis dalykas, pasikeitė šiek tiek darbo valandos, tad grįžus norisi ramiai tiesiog pabūti pachillinti, o ne sedėti forume, ar galvoti ka čia padarius su firmą, tiesiog neturiu nei noro nei galimybės galvoti ka pakeisti firmoje, kad įtraukti darbuotojus į firmos veikla, o antra, tai niekada niekur nenorėjau užimti vietos, jei matau, kad kažkas tikrai gali pasirodyti geriau, ar atlikti geriau darbą, aš visada užleidžiu vietą, kaip ir dabar, manau Migelis ras jauną, veržlų, turinčių pilną bagažą idėju firmai. Noriu pirmiausia Padėkoti @Migelis_Zhebtuvelisuž suteiktą progą pasedėti tam senai lauktam krėsle, jis man patiko, tikiuosi nenuvyliau, mažu pagerėjus situacijai, apsilankysiu vėl kokioj atrankoj jums leidus 😊. Toliau @Emilisvn_Samp Ačiū už palaikymą ir patarimus sūnau @Charlie_Gambino Tau irgi didelis ačiū, kad pakentei mane tiek laiko, ir nemaža laiką pavadavai mane kilus problemoms, nors dėl pavaduotojo susitarėm per 3-4 žinutes, žinojau kad nepavesi, kad galima pasitikėt, visiems linkiu tokio puikaus pavaduotojo. 

    Ačiū jums, už indeli, už palaikyma.
    Sandelininkas: @Black_Hand   Serverio kenkejai: @Jack_Stallon ir @Izy_Izy   @Tony_Gillera Pasipilstom!    @Safari_MeshPradėk keltis rangus.
    @Dainida_Prn Taves tai noriu atsiprašyti už tą labai ilga sandeliavima
    Ir ištikro visiems ačiū, nesupykite jei ko nepaminėsiu:
    @Adam_Frank @Bitee_Maja @Matas_Green @Salvatore_Bufalino (Ačiū tikrai, nepamiršiu šios kadencijos ) 
    Ačiū visiems kas dirbote pas mane!
    Ačiū ir gfx'eriui už greitus ir kokybiškus darbus @David_Edyionii

    Paskutinis tag'as @Tautvydas_Udravich nu ka meile, lauk ateiniu pavergaut ❤️
  7. Patinka
    Tony_Gillera sureagavo į Charlie_Gambino tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Charlie_Gambino
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Mechanikų pavaduotojas.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 39 dienas.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Nusprendžiau palikti dėl to kad gan senai jau dirbu mechanikų ir pabodo vis ta pati rutina, norėtųsi padirbti ir kituose darbuose. Ačiū @Jake_Willson, @Migelis_Zhebtuvelis, @Black_Hand, @Aurimas_Dancingas, @Bridu_Zvejys, @Clem Klem, @Deivis_Lithuanian, @Izidorius_Kentas, @King_Legend, @Lucky_Dealer, @Marco_Guerra, @Safari_Mesh, @Salvatore_Bufalino, @Dainida_Prn, @Tommy_Scalleta, @Tony_Gillera.
     
  8. Patinka
    Tony_Gillera sureagavo į Rokas tarp Apie pastaruosius porą mėnesių,   
    Apie pastaruosius porą mėnesių,
    Visų pirma norėčiau pradėti nuo labai neįdomios statistikos, tačiau tai yra pagrindinė šios temos mintis.
    Pinigai,
    Spalio 7d. žaidimų serveryje iš viso buvo 6.9 mlrd. eurų. Tuo tarpu dabar (gruodžio 4d.) žaidimų serveryje yra 8.2 mlrd. eurų. Per beveik porą mėnesių serverio ekonomika išsiputė +1.3 mlrd. eurų ir tai žinoma nėra normalu. Tuojau pabandysiu paaiškinti kodėl.
    Nuo spalio 7d. iki gruodžio 4d., vidutiniškai per dieną į žaidimų serverį įkrisdavo +22 mln. eurų. Žaidimų serveriui šiuo metu yra jau beveik 9 metai. Nuo projekto starto iki spalio 7d. serveryje buvo 6.9 mlrd. eurų. Tai reiškia, jog vidutiniškai per dieną serverio ekonomika plėsdavosi +2.1 mln. eurų. Matematika yra paprasta, anomalija siekia x10 kartų.
    Tune dėžės,
    Tune dėžių skaičius serveryje spalio 7d. bronze 14.949 vnt., silver 7.864 vnt., gold 10.483 vnt., o gruodžio 4d. bronze 16.442 vnt., silver 13.316 vnt., gold 17.234 vnt. Dėžių prieaugis: bronze +1.493 vnt., silver +5,452 vnt., gold +6,751 vnt.
    Nuo statistikos ir skaičiavimu pereikim prie priežasčių.
    „Admin Control Panel“ arba tiesiog „pultas“. Tai yra vidinis įrankis, skirtas tik projekto savininkams keisti žaidėjų duomenis, tokius kaip pinigai, kreditai, dėžės, raktai ir panašiai. Toks įrankis patekęs į paprasto žaidėjo rankas yra kaip „AK-47“ beždžionės rankose.

    Kaip „AK-47“ pateko į beždžionės rankas?
    Drąsiai galiu įvardinti mano paties padarytą klaidą – paliktą saugumo spargą, dėl kurios „pultas“ tapo prieinamas paprastiems serverio žaidėjams. Ir viršuje paminėtos datos nėra tiesiog datos. Pultu paprasti serverio žaidėjai naudojosi nuo spalio 8d. iki gruodžio 2d. Tai yra pagrindinė ekonomikos sprogimo priežastis. Per beveik 9-erius projekto egzistavo metus buvo visko. Tačiau tokia situacija, kuomet negalime tiesiog atstatyti visko – yra pirmoji. Taip, išeitis visada yra. Ji vadinama „rollback“. Šis žodis kiekvienam žaidėjui turėtų skambėti it keiksmažodis. Bet galime visus nudžiuginti – šį kartą šio keiksmažodžio vartoti neteks.
    Kokie veiksmai?
    Kaip atstatysime ekonomiką?
    Čia prašysime ir Jūsų pagalbos! Žaidimų serveryje, „Escobar St.“ gatvėje, užlipus ant „pickup“ yra galimybė aukoti pinigus. Kiekvienas surinktas milijonas yra paverčiamas realiu vienu euru. Kiekvieno mėnesio pabaigoje, surinkta suma bus paaukota daugiausiai balsų surinkusiai organizacijai. Daugiau informacijos šioje temoje.
    Kuo greičiau atstatysime padarytą žalą – tuo greičiau sugrįš dažni lagaminai, didelės dalybos ir kiti malonūs dalykai. Be Jūsų pagalbos atliksime ir savo darbus. Padažnės tr. priemonių komplektacijos, pasiūlysime daugiau įvairių aukcionų ir panašiai. Todėl prašome kiekvieno iš Jūsų, prisidėti savais būdais, kad išvengtumėme „rollback“ ir sutvarkytumėme šią paliktą beždžionių netvarką.
    Kas laukia beždžionių?
    Beveik 50 beždžionių pateko į nelaisvę. Visos šios beždžionės artimiausiu metu bus visiškai izoliuotos nuo projekto. Nelaisvėje jų laukia užblokavimai visose platformose be galimybės sugrįžti į dabartinį, bei ateities projektus. Tik pačios sąžiningiausios beždžionės ateityje sulauks malonės ir galbūt bus paleistos į laisvę. Esi beždžionė ir nori į laisvę? Susisiek su manimi ir padėk atstatyti žalą!

    Ar buvo nutekinti žaidėjų duomenys?
    Kaip jau minėjau viršuje, „Admin Control Panel“ arba kitaip „pultas“ yra skirtas serverio žaidėjų informacijai keisti, o ne skaityti ją. Todėl galime Jus patikinti, jog jokia Jūsų jautri informacija nepateko į blogas rankas, todėl galite jaustis saugiai. Jautrius duomenys koduojame, todėl net ir blogiausiu atveju informacija nebus pasiekiama. Kaip mums yra svarbus Jūsų saugumas, galite įvertinti pagal atliktus darbus praeityje.
    Apibendrinimas,
    Kaip jau minėjau viršuje. Dabar yra svarbiausia Jūsų pagalba. Kartu galime efektyviai išspręsti šias problemas ir judėti tik į priekį! Ir nepamirškit. Blogoms beždžionėms čia ne vieta!
    Tema atvira diskusijoms.
  9. Patinka
    Tony_Gillera sureagavo į Lil_Pranas tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Lil_Pranas
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policija, Direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: Lygiai 2 mėnesiai arba ( 61 diena)
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:Labas vakaras. Būna, kad ateina diena kai kažkas prasideda, bet būna ta diena, kai visa tai baigiasi. Keista ir begalo liūdna palikti tai, ko ilgą laiką norėjau, siekiau ir stengiausi dėl to.Tai va, galbūt kažkam tai pasirodys netikėta, gal kas jau to ir laukė ir tikėjo, kad taip atsitiks. Palieku dėl nemažai priežasčių, viena iš jų, jog šiai firmai labai reikia aktyvių žaidėjų bei, kad serveryje jų būtų nemažai, nes šiuo metu gyvuoja barai, kuriuose taipogi reikia žmonių, kaip ir kitose firmose. Taipogi viena iš priežasčių kodėl palieku yra laiko stoka, nenoriu visko versti ant savo pavaduotojo, kuris puikiai tvarkėsi labai sunkiais momentais, buvo ir gerų, gražių akimirkų, buvo ir blogų, labai blogų momentų mūsų firmai. Iš pradžių norėčiau padėkoti @Emilisvn_Samp, jog patikėjo man šias pareigas ir @Migelis_Zhebtuvelis, jog taipogi perėmęs DP postą padėjo visais įmanomais būdais. Ačiū Jums. Ačiū visiems buvusiems darbuotojams už laiką, norą ir parodytą dėmesį atstovauti mano vadovaujamai firmai. Buvo smagu kartu dirbti iš vien. Ačiū barams už sukurtą veiksmą, lyderiams už kantrybę bei bendravimą tarpusavyje norint pagyvinti serverio gyvenimą. Viso!

    Ačiū už buvimą šaliabei didelę pagalbą tiek vos atėjus vadovauti, tiek ir vadovavimui einant į pabaigą : 

    @Bitee_Maja @Benito_Cartel @Jake_Willson @Salvatore_Bufalino @Gaby_Blu @Claudas_Baryga @Ruki_Bazuki @Charlie_Gambino @Izy_Izy @Tony_Gillera
     
  10. Haha
    Tony_Gillera sureagavo į Thai_Gregor tarp Apgavo Tony_Gillera   
    • Jūsų Vardas_Pavardė: Thai_Gregor
    • Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Tony_Gillera
    • Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Pirkau iš mechaniko Tony_Gillera noss sistemą ir beduodant pinigus nepastebėjau, kad duodant pinigus dar viena kupiūra tūkstantinė buvo ir tik padavius pinigus pastebėjau, kad permokėjau už paslaugą ir prašant Tony_Gillera atiduoti pinigus asmuo ignoruoja ir galimai padarė vagyste dirbamas Mechaniku darbe
    • Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2023-10-31 21:29
    • Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/8bWj8Ji
  11. Patinka
    Tony_Gillera sureagavo į Viktorija_Nolife tarp Prašau užtildyti Tikras_Vyras   
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: Keiksmažodžiai/Įžeidinėjimai
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/oEzg2eo
  12. Patinka
    Tony_Gillera sureagavo į Modestas_Wolf tarp Prasau uztildyti Pavaris_Bambalinai   
    Žaidėjas užtildytas.
    Tema rakinama.
  13. Patinka
    Tony_Gillera sureagavo į Edvinas tarp Prasau uztildyti Deividas_Rolex   
    Žaidėjas užtildytas.
    Tema rakinama.
  14. Patinka
    Tony_Gillera sureagavo į Marcus_Kogan tarp Pasiūlymas dėl motociklų remontavimo   
    Serverio pasiūlymų skilties anketa:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Marcus_Kogan
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Dirbant mechanikų pastebiu, jog nemažai motociklinių transporto priemonių sprogsta, ar kitaip susinaikina, tad manau, jog visai neblogai būtų pridėti mechanikams ir motociklų atstatymo vietą. Šiuo metu savo bazėje turime 6 vietas tvarkyti automobiliams, tad iš tų šešių - du galėtu taisyti motociklus. 
    Laužo paėmimo būdai: 
    1) Laužo paėmimas nesikeistų ir būtų toks pats kaip ir automobiliams.
    2) Pridėti mechanikams papildomą darbinį transportą, kuris ims tik motociklų laužus, mano manymų tai tiktu Rumpo, Mule, Yankee, Boxville ( Bet dėl antro punkto abėjoju, nes užims beproto daug darbo tą padaryti, tad sakyčiau pirmas variantas patrauklesnis)
    Motociklų tvarkymo būdai:
    1) Tvarkymas nesikeistų niekuom nuo automobilių tvarkymo, tačiau būtų padarytos dvi atskiros vietos iš šešių dabar turimų, kur būtų tvarkomi tik motociklai.
    2) Pridėti tris naujus "PickUp", kur pasiimti įrankius tvarkyti motociklą, mano manymų tai galėtu būti (Eilės tvarka) - 1. Veržliaraktis (Susukti naujas detales) 2. Dažų flakonėlis (Jau yra) 3. Kompiuteris (Suprogramuoti iš naujo elektroniką) 
    P.S. Iš šių punktų galite tiesiog išsiringti svarbiausius dalykus, kas atrodo logiškiausia ir sudėlioti savaip, ar kažką papildyti. (Skaitytojai taip galite išreikšti savo nuomonę ar papildymus, nes jūsų papildymai gali būti naudingi.)

    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Mano manymų žengs didelį žingsnį mechanikų darbe iš motociklų pusės.
     
    Su pagarba - Koganas
  15. Patinka
    Tony_Gillera sureagavo į Rokas_Eid tarp Peikiu Kle_Bonas   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Rokas_Eid
    Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: Kle_Bonas  GSPD.
    Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Ginklų išnaudojimas ne pagal paskirti, kenkėjiškas elgesys, bereikšmis šaudymas į civili.
    Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: Čia.
  16. Haha
    Tony_Gillera gavo reakcijąDre_Streets tarp Prasau uztildyti Dre_Streets   
    1. Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: Keiksmai izeidimai
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/UuFdmFw
  17. Patinka
    Tony_Gillera sureagavo į Mafijos Senelis tarp Laurynas_Leigon laikinai užblokavo Bandziu_Ganas   
    UŽBLOKAVIMO APELIACIJA TVARKINGA!
    Tema rakinama.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.