Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Red Bully

Neaktyvus

  • 43

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

2 sekėjų

Paskutiniai profilio lankytojai

1.295 profilio peržiūros
  1. Paklausčiau iš kieno lauki atsakymo, bet sutinku, nes dauguma retų car tai turi, kodėl gi ne.
  2. Man tai asmeniškai nieko juokingo... Vis dėlto jeigu kažkas ir vyksta reiškias prisidirba...
  3. Šitą galės jaunoji GS karta žiūrėt jeigu nebus Cbug'o. Matys tų laikų legendas hėhė.
  4. Nušaukite mane ir būkite pagerbti, tiesa sakant nekaip jaučiuos matydamas tai, bet prisidedam prie klasikos: Sėkmės.
  5. Matau nežinai ką reiškia ''M4'' ? Jeigu juos sekantys asmenys būtų PD, patikėk, aš galiu būt veteranas ar ten bet koks kietuolis, tačiau kai pradeda šaudyt M4, kažkaip viskas virsta keista. Pridedu, kai komanda /sekti padaro vairuotojuj, jis NEBEGALI padaryti nei /vgydytis /gydytis /vtvarkyti ir pnš. PEIKIU TAVO VARIANTĄ.
  6. Laba, kaip policijos pareigūnas sakau, kad pinjatos metu, prie jos NON-RP daryti galima, nes pvz. MG miestelis, tu ten niekaip nepateksi darydamas NON-RP, todėl patikėk, jeigu ten prie pinjatos ir daro tą NON-RP, visai normalu, o jeigu toj vietoj šiaip sau, tada jo, darbas PD sugaut tą asmenį kuris daro NON-RP.
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Red_Bully • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Krabatas_Oft • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:RELOG/Kai bėga nuo PD, ta prasme PD jį seka, o jis atsijungia. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://www.part.lt/perziura/2dcae0a2185f43d0f54b95966ebb4fa7280.png
  8. Labas visiems. Kažką noriu padaryti tokio įdomaus bei paprasto. Štai ir sugalvojau. V_P kilmė. Ką tai gali reikšti? Pvz. man/gal ir kitiems tiesiog įdomu kodėl jūsų vardas yra toks, o gal jis tiesiog jums yra jau labai senas ir jūs su juo visur registuojatės. Daug nekalbėsiu ir iškart eikime prie paaiškinimo, ČIA: Anketa: Jūsų vardas_pavardė (Serveryje): Ką jis reiškia/ar seniai jį naudojate/ar jis kažką primena ir t.t. ir t.t.: Linksmų naujųjų metų visiems !
  9. Hello. Pirma ką noriu pasakyti, NEsutinku su visomis tavo iškeltomis 6 taisyklėmis. Aš asmeniškai pats norėčiau, kad netgi jos pagerėtų, nes pagalvojus adminas, jis TIKRAI turi galėti mute'int, bent jau nuo 2 lvl, nes keiksmas - GS'o meilė (perkeltine prasme). Antra, tu beveik viską čia pasakei kam admin'o komandas piktnaudžiauja TIK gaujoms. Trečia, nusižengę taisyklėms jie yra baudžiami. Gero vakarėlio. PRIEŠ.
  10. Šiaip jo, aš pats dirbau VISUS darbus ir tikrai galiu sakyt, kad UŽ. Nes tiek pastebėjau ūkininkuose kai vežiuoji iškraut duoną, tiek gaisrininkuose, nes kai išlipi ji išsijungia. UŽ.
  11. Sutinku. Su Cbug'u tu siekei greičio, pranašumo, su Cbug'u tu galėjai visad eiti į DM ir vis jį gerinti. Neliko Cbug'o - neliko GS'o gaujų pusės. UŽ.
  12. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Red_Bully2. Suteikite daugiau informacijos apie perkamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius, rida:Perku Bullet'ą. Nelabai svarbu rida. Bagažo, gali ir nebūti, o svarbiausiai, kad būtų uždėta, Tdėžė. 3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę:Jei ten bus su retom spalvom ar pnš. tai sumokėsiu kiek reiks, kad ir milijoną.4. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti):PASTABA:Nepirksiu jeigu bus be Tdėžės arba bus su ratais (dollers arba ofr
  13. Pirmos vietos laimėtojas - Antanas_Vairuotojas (jo skaičius: 36) 1Tdėžė. Antros vietos laimėtojas - Pro_Mode (jo skaičius: 15) 2Tdėžės. Trečios vietos laimėtojas - Lauris_Varskyte (jo skaičius: 47) 5Tdėžės. Laimėtojams prizus įteiksiu rytoj, kadangi šiandien išvažiuoju švęsti Kalėdų, atsiprašau.
  14. Viskas. Daugiau nebepriimu, laukite atsakymų.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.