Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Marcel_Wallace

Narys

  • 58

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Marcel_Wallace

  1. Tai žaiskit visi visi ir meskit pinigus į VIPUS / ADMINUS vėliau po kažkiek laiko nesiskųskit. :) Nes daugumą žmonių investuoja į projektą, kad projekto valdžia pateiktu mums dar įdomesni žaidimą iškepta šviežiai. :) Pažiūrėsime kokie tie atnaujinimai bus. ;)

  2. 1 minute prieš, Mantas rašė:

    Tada kada jie bus paruošti pilnai, tikrai visi būsite informuoti. Naujienas keliame į Greenside Facebook puslapį, ten galit pamatyti užuominu apie ateinantį atnaujinima. Tikslios datos nei vienas iš mūsų pasakyti negalime, tad prašome tiesiog kantriai palaukti ir sulaukti atsako iš mūsų. Pradeda skleistis kalbos apie parduota projektą, šis dalykas dar labiau kelią juoką. Jeigu kadanors toks atvejis būtų įvykęs tai visi puikiai žinotų ir visiems būtų oficialiai paskelbta. Žaisti sugedusi telefoną gali visi. Nepasakiau nieko naujo, tai kartoju kas kart, bet viliuosi kad kažkada patikėsite mūsų žodžiais. 

    Bet labai jau ilgai ruošiami atnaujinimai, paskutinis normalus atnaujinimas buvo Balandžio 30, 2018m. Jeigu gerai pasakiau.  :) Tai pats laikas parodyti jau ką gero esate padarę, nes atsimenu senais gerais laikais būdavo kas kelis mėnesius atnaujinimas serveris, tad manau ir daugiau pastangų dėjote į šį projektą. Ar stengsitės iki vasaros pradžios, išleisti atnaujinimą sukauptą beveik per metus?  Ar bus nauja modifikaciją? :D Beje kas toliau dirba prie modifikacijos Aivaras ar jūs nauji projekto ,,galvos"?

  3. Sveiki, Gerb. projekto žaidėjai, 

     

    Norėčiau pasidalinti su Jumis vaizdo įrašą ( Pasiruošimas prieš 1 vloga ). Ir galima sakyti čia kaip konkursas ar panašiai, tai paspaudžiame mygtuką ,,Patinka" ant vaizdo įrašo ir pasekam kanalą PRENUMERUOTI dar. Atlikus šiuos veiksmus pranešk asmenine žinute arba kažką parašyk šioje temoje ir suprasim, kad atlikai. Prizas - žaidimo kreditai kiek jų dovanosiu tikrai nežinau, bet bus išsiųsta bankinių pavedimų. 

     

     

  4. Esu drąsiai šiam pasiūlymui tikrai ,,už", nes tikrai reikalingas šis dalykas serveryje. Taipogi paįvairinti išeitu šią sistemą, kad transporto priemonės savininkas duotu raktą, o jeigu savininkas atsijungtu, tai transportas nedingtu vistiek ir jisai galėtu toliau važinėtis. 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.