Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Alex_Zander

Neaktyvus

  • 53

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 1

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Būsenų atnaujinimų komentarai parašė Alex_Zander

  1. Kažkokie jūs adminai nejasni. Paprikolinau iškart mutint, ankščiau GS'ide buvo geresnis. Tik nepykit, kad jūsų ego nužeminu, tiesiog kažkokie nejasni esat.

  2. tu man mc legalą skolingas, negalvok, kad pamiršau :)

  3. Rytoj žaidime 18:00 numatoma atranka į „GPK“ kolektyvą.

     

     

  4. Nori pakilti pareigose? Bet manai, kad reikia daug laiko, kad gautum tai, ko nori? Tik ne su musu nauja programa! Pokalbis su @Pofka_Srd ir manimi si procesa pagreitina simtus kartu! Pirmieji sia programa isbande - @Rebeka_Sander @Matthew_Bennett

  5. Nori pakilti pareigose? Bet manai, kad reikia daug laiko, kad gautum tai, ko nori? Tik ne su musu nauja programa! Pokalbis su @Pofka_Srd ir manimi si procesa pagreitina simtus kartu! Pirmieji sia programa isbande - @Rebeka_Sander @Matthew_Bennett

  6. Serverio vartotojus jau galite patvirtinti ir iš kitų šalių, t.y. Norvegijos, Vokietijos, Jungtinės Karalystės ir Airijos. Taip pat atnaujinome TeamSpeak versiją, todėl galite jungtis į TeamSpeak su naujausia kliento versija.

  7. Serverio vartotojus jau galite patvirtinti ir iš kitų šalių, t.y. Norvegijos, Vokietijos, Jungtinės Karalystės ir Airijos. Taip pat atnaujinome TeamSpeak versiją, todėl galite jungtis į TeamSpeak su naujausia kliento versija.

  8. Serverio vartotojus jau galite patvirtinti ir iš kitų šalių, t.y. Norvegijos, Vokietijos, Jungtinės Karalystės ir Airijos. Taip pat atnaujinome TeamSpeak versiją, todėl galite jungtis į TeamSpeak su naujausia kliento versija.

  9. Noriu tik priminti, jog kiekvienas serverio žaidėjas turi pasirinkimo laisvę kur jam žaisti. Ar jis žais libertycity, ar real-life, ar lmg, ar sarg mums nesvarbu. Mes visada už pasirinkimų laisvę ir bet kuriuo atveju mes būsime laimingi jeigu Jūs būsite laimingi. Tik norėčiau pabrėžti, jog greenside'as niekada nestovėjo vietoje ir nuo starto tapo vienas iš didžiausių pavyzdžių visiems tiems naujiems projektams į kuriuos subėgate jiems dar net nestartavus. Lojalumą vertiname ir matome kas lieka su mumis, o kas mus palieka. Ruduo!

    1. Alex_Zander

      Alex_Zander

      CBUGO nėra žmonių irgi nėra, CBUGAS yra ir va žmoniu jau pilna visa banda

    2. (Peržiūrėti 30 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.