Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Tina

Neaktyvus

  • 44

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Tina sureagavo į Tony_Express tarp Express News ' #4   
    Turinys:
    1. Intervių su Matthew_Bennett
    2. Medikų nauja veikla
    3. Atnaujinimas
     
     
    Intervių su Matthew_Bennett
    Neseniai palikęs Pagr. Adminisitratoriaus postą Mantas:
    Aš: Kokia buvo Jūsų pradžia šnekant apie turėtas pareigas?
    Atsako: Pirmosios pareigos buvo skilties moderatorius, dar 2015 metais jeigu gerai pamenu.
     Pareigybės buvo menkos, nes to darbo ir atsakomybės buvo tikrai mažai, aišku pradėti nuo kažko tai reikia ir tas moderatorius uždavė gera toną lipti laipteliais aukščiau. Moderatoriaus pareigose ilgiau neužsibuvau ir gan greitai su gan senai pažįstamu Rytis_Bit buvom perkelti į tvarkos prižiūrėtojus, o ten jau ir prasidėjo tas vingiuotas kelias iki čia. Tvarkos prižiūrėtoju išbuvau +/- metus, ta patirtis buvo kitokia, nes ten dėjau pirmus savo žingsnius suvokime, kas yra neleistinos programos. Nemeluosiu turbūt buvo priimtų ir blogų sprendimų, žiūrint dabartinėmis akimis turbūt, nemaža dalis sprendimų būtų priimtų kitaip, atsižvelgiant į dabartinę mūsų projekto idealogija. Kadangi dariau klaidų, buvau degtukas, mėgdavau konfliktus su kitais žaidėjais, tas prižiūrėtojo pareigas taip ir palikau, po pokalbio su Roku, bet Rokas nebūtų Rokas, jeigu nebūtų priežastyje parašęs "nušalintas". Nors ir tuomet kažkiek kovojau, kad priežastyje būtų parašyta "paliko" bet dabar turbūt bučiau priėmęs lygiai tokį pat sprendimą. Po tvarkos prižiūrėtojo ėjo, gaujų prižiūrėtojo pareigos. Būdamas GP suvokiau, ko man visada trūko, kad visgi perlipčiau tą laiptelį kurio perlipti nesugebėjau, būdamas tvarkos prižiūrėtoju. Gaujų prižiūrėtojo pareigos iš esmės buvo mirusios. Sistema iš esmės buvo su begalę klaidų ir spragų, dėl kurių tiesiog nebuvo įmanoma įvesti savų taisyklių, o įvedus ir tinkamai jų realizuoti. Nemeluosiu tuomet jau galvojau, kad mano paskutinės pareigos bus gaujų prižiūrėtojas. Išsirinkęs Rebeka į pagalbininkus, net neabėjojau, kad čia nėra jos vieta, o tik tarpinė stotelė link aukštesnių pareigų, iki dabar džiaugiuosi, kad teko dirbti su ja, nes tai yra žmogus, kuris tiesiog buvo per geras šitam žaidmui. Kadangi laikas bėgo, o aiškumo iš savininkų nebuvo jokio, jau buvau beveik priėmęs sprendimą palikti komanda, dar būdamas gaujų prižiūrėtoju. Nemačiau savo ateities gaujose, todėl ir buvau priėmęs tokį sprendimą. Parašius Rokui, po keletos dienų Rokas man ir Rebekai pasiūlė alternatyvą, pagalbininko pareigas. Nemeluosiu turbūt jau tada Rokas žiūrėjo į priekį ir norėjo turėti atsarginį planą sau, dėl to ir nepaleido mūsų abiejų. Pačios pareigos nebuvo labai išsikiriančios tiesiog papildomo darbo, kurio visgi vistiek buvo maža. Laikui bėgant Rokas vis dažniau ir dažniau užsimindavo, kad visgi jis norės gyvenime pereiti į kita etapą ir taip kažkuriam laikui jam reikės pakaitinių žmonių. Tad taip ir gavosi, kad mes su Rebeka tapome administratoriais čia.
    Aš: Serveryje turite sukauptą labai didelį aukštų pareigų patirtį. Ką patartumėte žaidėjui,
     neragavusiam dar jokių pareigų? Kokių savybių reikia, norint užimti svarbias pareigas serveryje?
    Atsako: Visų pirma norint pareigų reikėtų rodyti iniciatyvą. Visada, kad ir kur konkuruosi, bus tas kitas žmogus su kuriuo rungsies, dėl vietos po saulę. Noras turi būti, tas kuris turi vesti kiaurai visas kliūtis, o jeigu bus noro, visada bus sprendimų, kaip ant tos pakilos užlipti. Visada vertinamos savybės yra lyderiškumas, iniciatyvumas, be šių dviejų savybių, vargu ar pavyktų pasiekti būtent, to ko norite. Dar vienas labai svarbus aspektas, tai tinkamų žmonių pasirinkimas serveryje, buvo labai daug atvejų, kada pasirinkus netinkamą žmonių ratą, pats toks ir tampi ir tuomet automatiškai gadiniesi savo šansus patekti ten. Nežinau galima daug išsiplėsti, bet kaip ir sakiau, be noro, tiesiog to padaryti nebus įmanoma
    Aš: Kas labiausiai pasikeitė kai rotavote iš Gaujų prižiūrėtojo į Pagr. Administratoriu?
    Atsako: Pasikeitė tai labai daug. Atsirado įvairumas pareigose, dingo ta pati monotonija kurį kirsdavo per kojas GP pareigose. O šiaip pasikeitė įpročiai, prisėdęs prie pc, nesijungi pirma skaityti kažkokių portalų, o pirma pasidarai darbus su projektu, kas tuo metu būtina. Sunku pasakyti, nes pasikeičia visiškai viskas, tiek žvilgsnis į žaidėjus tiek tavo vertinimo pozicija. Privalai savo požiūri apsukti 180 laipsnių, kad galėtum priimti teisingą sprendimą, tam tikrai reikia laiko.
     Aš: Jūs Pagr. Administratoriumi prabuvote daugiau negu 2 -ejus metus. Taigi kokie įspūdžiai susidarė per tuos visus praleistus metus? Ar buvo verta investuoti tiek laiko į tai?

    Atsako: Jeigu žiūrint tik iš patirties pusės, tai šie 2 metai buvo neįkainojami. Pagrindinis darbas su serverio žaidėjais padėjo labiau suprasti, pažinti serverio žaidėjus, perprasti daugelio psichologinius žaidimukus, bandymus pasipelnyti arba apgauti. Per visą ta laiką būni jau atidirbęs savo metodus, kurie dažniausiai veikia, bendraunant su žmonėmis,  o tokia patirtį gali pritaikyti ne vien vaizdo žaidimuose. Pirmieji metai buvo kažkiek įdomesni, Rokas buvo atsitraukęs, buvo daugiau veiklos, teko padirbėti ir prie atnaujinimo, truputį teko prisiminti ir map editorių, kurį buvau pametęs prieš kokius 6 metus. Labai daug visko įvyko, tad šių dviejų metų turbūt nekeisčiau į nieką, tik galbūt protingesnis sprendimas būtų buvęs palikti šias pareigas truputį ankščiau.
     Aš: Trumpai apie praeities klaidas. Jūs tikrai prieš prisijungiant prie projekto komandos turėjote nemažai padarytų klaidų. Smalsu, ar buvo sunku Jums pasikeisti ir ką darėte kad susigrąžinti reputaciją? 
    Atsako: Ne, pasikeisti tikrai nebuvo sunku, didžiausias pokytis turbūt buvo atsiribojimas nuo tu žmonių, su kuriais tiesiog toli niekada neisi, kaip ir minėjau aukščiau, kad norint kažka pasiekti, reikia pasirinkti tinkamus žmones. Kalbant apie klaidas, taip buvo klaidų, bet jų niekada nesureikšminau, nes žinojau, kad galiu būti reikalingas čia, tuomet dar su vienu ex administratorium Marko_Escobar pasikalbėdavome, kad būtent tokie žmonės, kaip Andrius(Nico_Moretti) ir aš tiesiog nesimėto, ir jeigu mes stengsimės, mes kažkada savo šanso vis tiek sulauksime. Tad visada ir ėjau savo keliu tokia idealogija ir nesižvalgiau į kitus, tad turbūt tas ir padėjo labiausia išlipti iš klaidų liūno. Reputacija, matai, reputacija yra toks dalykas kurį susigadinti yra labai lengva. Kadangi prieš tai pareigose priimdavau visą nešvarų darbą, priimdavau visas daugiausia atsakomybės reikalaujančias anketas, tad automatiškai ta reputacija ir nebuvo labai gera. 
    Aš: Nuo 2018 metų vidurio serveris neturėjo atnaujinimo ir beveik po 3 metų, serveris to sulaukė. Ar palaikėte tokį savininkų pasirinkimą? Ar galite argumentuoti kodėl ilgesnio laiko tarpo laukti buvo verta, negu atsinaujinti mažesniais žingsniais?
     
    Atsako: Turbūt jau daug kartų esame deklaravę, kad toks didelis atnaujinimas nebuvo geras sprendimas. Pradžioje planai buvo visiškai kitokie ir jis turėjo, daug greičiau pasirodyti, nei pasirodė. To priežastys paprastos - gyvenimas. Niekada nežinai, kas bus rytoj, kad ir ką tu suplanuoji, niekada neįvyks, taip, kaip tu tikėjais. Motyvacijos šuoliai ir visa kt, tai yra žmogiška ir suprantama.
    Aš: Kodėl nusprendėte palikti Pagr. Administratoriaus pareigas?; 
    Atsako: Kiekvienai pradžiai, ateina ir galas. Nežinau sunku pasakyti, turbūt pavargau nuo visko, reikia poilsio, kurio visiškai neturėjau, reikia kažkokios pertraukos, kuri galbūt padės kažkiek, bet šiuo metu esu visiškai išsikrovęs emociškai. Nebelabai noriu žiūrėti į ta pusę. Komandos nariai, bei nemokami administratoriai turėjo matyti, kad paskutinėmis savaitėmis buvau gan irzlus. Būti pareigose nebuvo jokio malonumo, norėjosi kažką kitką paveikti, o ir reikalai realiam gyvenime šiek tiek spaudė. Jeigu bučiau turėjas motyvacijas ir Rokas toliau mane pakęstu, turbūt ir bučiau pasilikęs ilgesniam laikotarpiui, bet skirtumas toks, kad ankščiau ar vėliau toks sprendimas būtų priimtas, nes tai buvo tik laiko klausimas. Neturiu jokių nusiskundimų ir visas tas laikas, tiek su Roku, tiek su kitais komandos nariais buvo fantastiškas, galiu tik pasakyti, dar kartą ačiū už viską.
    Aš: Jeigu tektų keisti serverio žaidėjų požiūrį į serverį, ką labiausiai jame norėtumėte pakeisti?
    Atsako: Oj.... labai platus klausimas. Realiai keisti reikėtų labai daug ką, nuo požiūrio į pasipelnimą iki bendravimo su kitais. Čia internetas, mes nejaučiame visiškai jokių ribų bendraudami. Nei vienas nesuvokia iš tikro, ką rašo ir kodėl tai rašo. Neretai kitam žaidėjui pasakome, tokius žodžius, kokių realybėj turbūt nei pro kur neišeitų pasakyti. Paprastas paaiškinimas, tai yra internetas ir nieko čia nepakeisi, tol kol nepradėsim vertinti vienas kito ir labiau vertinti savo reputacijos niekas nepasikeis. Būtų galima išsiplėsti ir atskirą intervių apie tai padaryti, bet kaip ir sakiau, pagrindinis aspektas yra savivertė, jos čia realiai niekas ir neturi, todėl begalė problemų ir iškylą.
    Aš: Sudetingiausias sprendimas kurį teko priimti užimant Pagr. Administratoriaus pareigas?
    Atsako: Nelabai ir prisimenu tokių sprendimų dėl kurių labai abėjočiau. Taip buvo tikrai blogų sprendimų, kuriuos vėliau pakeisdavau, bet kad tuo pačiu momentu abėjočiau ir nežinočiau, kaip pasielgti, nebuvo. Žinoma būdavo konsultacijų su Roku, bet tik dėl to, kad priimti vienodą/teisingą sprendimą.
     

     
    Medikai
    Po atnaujinimo medikų darbas gavo naują veiklą - /muzduotis, tai užduotis su sraigtasparniu. Darbuotojas parašęs /muzduotis gauna tam tikrą lokaciją į kuria turi nuvykti ir pagydyti pacientą, o poto dar jį įsodinti į sraigtasparnį ir nugabenti į ligoninę.
    Ši nauja veikla šiame darbe turėtų pagyvynti šį darbą ir pritraukti gal netgi daugiau žmonių.
     

     
    # 0.2.3 Atnaujinimas
    Ir toliau atsinaujinantis Greenside! Šiame atnaujinime buvo tiesiog ištaisytos klaidos bei įdėti keli pakitimai.
    Keletas pakitimų:
    Papildyti „/topai“. Nuo šiol ten galite rasti „TOP15“ žaidėjus pagal žvejo patirtį ir pagal laimėtas rungtynes krepšinio aikštelėje;
    Mechanikai galės šiek tiek iš toliau užkabinti gervės kablį ant laužo;
    Mechanikams grąžinta galimybė užkabinti tr. priemonę su „+“ mygtuku. Pakitimas tik vienas, prikabinimo metu, mechaniko darbinės tr. priemonės „Tow Truck“ greitis turės būti lygus 0 km/h;
    Sutvarkyta klaida kai nukrėstas šoko žaidėjas atsijungęs ir prisijungęs techniškai toliau buvo paveiktas tazerio, bet vizualiai galėjo judėti, tik negalėjo naudoti atitinkamų komandų;
    Užblokuotos atitinkamos originalaus „GTA SA“ žaidimo žemėlapio klaidos, kuriomis naudojosi kenkėjai, jog pasislėptų nuo policijos pareigūnų;
    Daugiau galite rasti šioje temoje.
     

     
    Nemokamos reklamos/skelbimai:
    Mafijos_Senelis perka 0ID mašinas su mega ratais bei kviečia visus žvejoti į „Blueberry“ žvejybvietę
    Kristis_Malibu perka elegy su reta spalva, spoileriu bei mega ratais
    Neturi laiko kelti ridos? Naudokis ridos kelėjų paslaugomis „GreenSideWheels“
    Zygovskis_Zygis parduoda „Cheetah“ 247ID su mega ratais - Kaina 130.000€
    Joe_Kim parduoda 126ID „Turismo“ bei 233ID (Su juoda) NRG
    Dėl visų kainų ar informacijos rašykite jiems!
  2. Patinka
    Tina sureagavo į Tony_Express tarp Express News ' #3   
    Turinys:
    1. Nauja pinjata
    2. Kokaino verslas
    3. Kita
    Nauja pinjata

    Neseniai atnaujinta pinjata, kas pasikeitė? Nuo šiol į pinjatą nebereikia šaudyti ir Jums patiems nieko turėti nebereikės. Norint daužyti pinjatą Jums reikės spaudinėti dešinijį pelytės mygtuką. Šioje pinjatoje laimėtojuj prizas nebe 5.000€, o 500€ bei 60xp, o nelaimėjusiems dar mažiau. Tačiau iš viso yra 40 pinjatų kurios atsiranda skirtingose vietose kaimelių ribose, po jų sunaikinimo ji atsiranda po 1 valandos.

     
    Kokaino verslas
    Tik atsinaujinus serveriui nemažai žaidėjų matydavome skinant augalus kokainui gaminti, vieni kaupė, o kiti pardavinėti ir pelnytis, štai ir intervių su vienu iš tų kuris bandė pasipelnyti.
    Intervių su Cornall_Worden
    Aš: Labas vakaras. Mūsų ryšiai pranešė, jog užsiimate ar užsiiminėjote kokaino verslu ar tai tiesa?
    Atsako: Sveiki, Jūsų šaltiniai nepamelavo, šia verslo "šaka" užsiėmiau nuo serverio atnaujinimo dienos, tačiau pelningų dienų vis mažėjo ir teko nuo jos atsiriboti.
    Aš: Kodėl nusprendėte kokainą pardavinėti, o ne kaupti?
    Atsako: Iš tiesų, tik pradėjęs skinti "dieviškąsias žoleles" planavau, kad jas kaupsiu ir laikysiu savo reikmėms, bet viliojančios juodosios rinkos kainos privertė mane persigalvoji ir pagalvojau: "kodėl man nepabuvus baryga?".
    Aš:. Kai užsiimdavote tokia veikla, kiek laiko atiduodavote per dieną šiam verslui?
    Atsako: Tiksliai atsakyti į šį klausimą negaliu, bet tikrai netrumpai, visgi norint užimti svarbią vietą rinkoje reikia nemenkai paplušėti 
    Aš: Kas sunkiausia/vargingiausia buvo šiama versle? Ar būdavo kokių problemų ar kokios Jūsų klaidos kuriomis norėtumėte pasidalinti?
    Atsako: Sunkiausia, kaip bebūtų keista, rasti šiuo verslu susidomėjusį asmenį, kuris nupirktų tavo "vaišes". Negaliu pasakyti, kad kokaino gamybos kelias lengvas, labiausiai varginantis darbas - "namelio šildymas" (paskutinis kokaino gamybos etapas vagonėlyje). Jame praleidžiama labai daug laiko, ta vieta tampa kaip tavo namai ir dauguma jaunųjų entuziastų šiame etape palūžta.
    Aš: Ar pasipelnete iš kokaino tiek kiek tikėjotes ar per mažai pagal skirtą laiką šiam verslui?
    Atsako: Pagalvojus, kiek dienų buvo praleista prie šių "gėrybių", atlygis už jas tikrai nėra proporcingas, bet ką padarysi, taip jau veikia ekonomika... Kainos pakelti negali, kadangi yra daugybė kitų "verslininkų", kurie jos nesiruošia keisti, o žmonės ieško pigiausio varianto  
    Aš: Ar galite atskleisti kokią sumą išviso esate pasipelnes?
    Atsako: Nei daug, nei mažai - 300 tūkstančių.
    Aš: Kiek pirkėjų/klientu turėjote ar klientai buvo pastovūs ar ieškodavote random kam parduoti?
    Atsako: Šiame versle svarbiausia turėti pastovų pirkėją, kadangi ieškodamas žmonių, kuriems galėtum parduoti savo kokainą, sugaišti begales laiko, kuris galėtų būti išnaudojama daug pelningiau. Ties šiuo klausimu man labai pasisekė, kadangi geras draugas sutiko pirkti mano gaminamą produktą.
    Aš: Ar dažnai turėdavote reikalų su Policija užsiimdamas tokia veikla?
    Atsako: Nė karto, jeigu turi pažinčių, tai Policijos nėra ko bijoti 
    Aš: Ir tuomet paskutinis klausimas ar siūlytumėte kokaino gamybą - pardavimą kitam žaidėjui? Bei gal turite kokių patarimų naujam dyleriui?
    Atsako: Kiekvienam norinčiam siūlau išbandyti šį verslininkavimo būdą ir pajusti savo kailiu, kokia yra kokaino gaminimo kaina, o svarbiausias patarimas Jums - prieš pat pradedant nešvarius darbelius, susiraskite žmogų, kuriam galėsite parduoti savo darbo "vaisius", sėkmės.
     

     
    Direktoriaus prižiūrėtojo užduotys grįžta!
    Po paskutinės DP užduoties kuri buvo gegužės mėnesį jokių naujienų apie šį dalyką nebuvo skelbtą viešai, tačiau iki šiandienos. Kai Hitautas_White savo būsenoje paskelbė apie grįžtančią DPu. Daugiau informacijos apie DPu.
    Hitautas_White būsena:
    „Labas vakaras,
    DPu grįžta, apie pradžios datą firmų vadovai buvo informuoti daugiau kaip savaitę prieš, todėl laiko paruošti savo firmas turėjo pakankamai, tikiuosi jūs, žaidėjai esat taip pat pasiruošę. Pradžios data 2021.02.14.“
     

     
    Lagaminėliai

    Po atnaujinimo atsirado nauja pramoga/užduotis žaidėjam - tai lagaminai. Jį serverio Pagr. Administratorius gali nustatyti betkokioje vietoje, žaidėjui radus lagaminą jis turi ant jo atistoti ir paspausti „Y“ raidę, tuomet išmetą lentelę ir turite įvesti kodą, o kodą galite rasti ten kur projekto administracija įkėlė informaciją apie būtent šį lagaminėli „Facebook, forume ar net discord“ platformose, suvedus kodą galėsite gauti prizą, tačiau dažniausiai norint atsiimti prizą reikia pražaisti tam tikrą kiekį minučių serveryje bei lagaminų skaičius yra limituotas. Šie lagaminai pagal buvusius lagaminus yra daromi kas antrą dieną.
     

     
    Nemokamos reklamos/skelbimai:
    Neturi laiko kelti ridos? Naudokis ridos kelėjų paslaugomis „GreenSideWheels“
    Trae_Young kelia ridą „GreenSideWheels“ ridos kelimo centre bei pažada Jums kokybiškas bei greitas paslaugas
    Rokas_Lays ieško 200m verslo
    Don_Haris parduoda transportą „Bullet“ su juoda reta spalva bei mega ratais - Kaina 350.000€
    Hot_Rembo parduoda L.Reta aksesuara „Balaclava1“ - Kainą siūlykite
    Mantis_Mantas parduoda „Bullet“ su 233/166ID bei switch ratais - Kaina 300.000€
     

    Nuotraukas redagavo - @Everett_Sanchez

     
  3. Patinka
    Tina sureagavo į Jim_Miller tarp "GreenNight" naujienų portalo Nr.5   
    Įžanga
    Sveiki, ponios ir ponai. Praėjo gan nemažai laiko po mūsų ketvirto išleisto numerio ir žinoma, per šį laikotarpį daug kas įvyko. Visų pirma, atsirado taip visų lauktas atnaujinimas su naujomis darbų su pakvietimu sistemomis, naujomis serverio sistemomis, tokiomis kaip krepšinis, kokaino gaminimas ir visiškai perdaryta žvejybos sistema. Bei žinoma visiškai pasikeitė miestelio išvaizda. Su kolega @Griffin_Lorenzas nusprendėme vėl grįžti prie kūrimo bei vėl kurti kažką unikalaus, naujo ir nematyto. Šiame numeryje matysite gan panašius dalykus kaip ir praeituose, tačiau turime idėjų, kurias norime ateityje įgyvendinti. Nepamiršome ir apie kitokius pasikalbėjimus, kuriam reikia ypač daug laiko, kadangi reikia rasti gerą ir įdomų vedėją, sugalvoti veiklos ir visą renginio planą. Taip pat, galvojame padaryti kažkokią atskirą sporto skiltį, kurioje aptartų įvairias naujienas susijusias su NBA, Eurolyga, futbolu ir panašiai. Jeigu yra savanoris, kuris norėtų rašyti apie tai – parašykite privačia žinute. Taigi, turime daug visko ateityje dar paruošę, viską su laiku pamatysit, o dabar skaitom naujai išleistą penktąjį numerį!

    Ar kaimelyje atsirado naujas prievartautojas, kuris vairuoja „betmeną“?

    2021-01-30 dieną, BlueBerry miestelyje buvo išprievartauta 24 metų mergina. Vienas buto gyventojas apie 23:40 išėjęs į balkoną parūkyti , pamatė, kaip kažkas su BMW E60 arba jaunimo tarpe mėgstamu pavadinimu "betmenu" ir tamsintais langais greitai atvažiavo prie butų, sustojo, išmetė iš mašinos jauną merginą ir greitai išvažiavo iš aikštelės. Kaimynui greitai pribėgant prie jaunos merginos, pamatė, kad ji buvo visa sudaužyta ir šnabždėjo buto gyventojui – „padėkite man“. Buto gyventojas iškvietė greitąją bei pareigūnus. Miestelio Policijos Departamentas pranešė, jog ši mergina buvo išprievartauta, kai kažkoks BMW sustojo prie jos bei įkišo į mašiną. Policijos viršininkas daugiau nieko nenorėjo komentuoti, įvykis tiriamas.

    „GreenSide“ kaimeliai tapo antrąja Kolumbija

    Policija praneša, kad pastebėjo, jog yra daugiau pagaunama žmonių su narkotikais (ypač kokainu). Žmonės masiškai vartoja kokainą ir nemaža dalis žmonių jau  mirė nuo perdozavimo. Policija mano, jog atsirado naujasis Pablo Escobaras, kuris bando visą kaimelį paversti narkomanais. Kaip Policija toliau reaguos ir koks jų planas bus – neatskleidžia. Gal šį klausimą apsiims į miestelius atvykę naujieji Federalinio Tyrimo Biuro darbuotojai?

    Blueberry turi savo žvaigždę pasauliniu mastu?

    Trečiadienio dieną su mumis susisiekę vietiniai gyventojai teigė, jog į kaimelius atvyko ne kas kitas, o pats NBA žaidėjas Kyle Kuzma. Atvažiavus į vietą, jis noriai su mumis bendravo ir dalinosi vaikystės atsiminimais. Mat šiame mieste, būtent šioje krepšinio aikštelėje jis praleido savo visą vaikystę. Nors šio fakto krepšininkas dar nebuvo užsiminęs žurnalistams ir viešai nesigyrė, tačiau kitiems paklausus šis neslėpė savo gimtojo miesto. Tad vilimės, jog po šio interviu, pasaulio žmonės žinos daugiau apie šį miestelį.

    Ar BlueBerry miestelio apartamentai prakeikti?

     Apartamentų teritorijoje ir vėl nusikaltimas... Apartamentų gyventojai yra sunerimę ir bijo net išeiti iš savo kambario. Po 4 dienų, kai buvo išprievartauta ir sumušta 24 metų mergina bei išmesta prie BlueBerry miestelio apartamentų, įvyko dar vienas kraupus nusikaltimas. 2021-02-02 dieną, apie 17 valandą, vienas pagyvenęs vyriškis (55 metų) įstūmė kitą pagyvenusį vyriškį (52 metų) į degantį laužą bei sudegė. Liudininkas teigė matęs, jog du pagyvenę vyriškiai ramiai sedėjo ant suoliukų bei šildėsi prie laužo, kol vienas nepradėjo įžeidinėti ir keikti kito žmogaus. Žmogus supyko, jog yra įžeidinėjamas, tad atsistojo ir spjovė jam į veidą. 55 metų vyriškis supykęs, jog jam buvo spjauta į veidą, atsistojo bei trenkė taip stipriai, kad kitas vyriškis tiesiog tiesiai įkrito į laužą ir pradėjo degti. Vyriškis, kuris įspyrė net nepadėjo jam ir skubiai pasišalino iš įvykio vietos. Liudininkas bandė greitai pribėgti prie degančio žmogaus ir užmesti ant jo žalią pledą, tačiau jau buvo per vėlu, žmogus mirė. Policija ieško nusikaltėlio, kuris įstūmė į laužą vyriškį. Pagal naujausius duomenis, nusikaltėlis, kurio ieško, yra psichopatas bei gali kažką dar nuskriausti. Policija praneša, jog sužinojus kažką apie jį, ragina pranešti kuo skubiau Policijai bei jokiu būdu prie jo nesiartinti.


    [Žurnalistas] - Sveikas, Greg_Solberg. Kaip tau sekasi?
    [Pašnekovas] - Na puikiai, ką tik po žvejybos grįžau.
    [Žurnalistas] - Pastebėjome, jog įsigijote Žuvininkystės įmonę, tai pradžiai norime paklausti kiek mokėjote ir kodėl nusprendėte jį įsigyti?
    [Pašnekovas] - Mokėjau 10,3 milijono serverio valiutos. Nusprendžiau įsigyti todėl, kad užsidirbti pinigų.
    [Žurnalistas] - Kaip įmonei sekasi, ar turite pakankamai žvejų savo įmonėje ir ar po truputį atsiperka jums šis verslas?
    [Pašnekovas] - Na ties žvejais yra problema, nes jų beveik nėra, kalbant apie naujokus ir panašiai. Turiu apie 7 žvejų komandą su kuria daugelį laiko praleidžiame vandenyne, o naujokus toks vargas ir už tai gaunamas atlygis netenkina.
    [Žurnalistas] - Kaip pačiam žvejyba, ar daug žvejote, kokį žvejo lygį turite?
    [Pašnekovas] - Taip, žvejoju tiek, kiek turiu laisvo laiko. Šiuo metu esu 3 lygio žvejys.
    [Žurnalistas] - Kokia jūsų yra strategija ties žmonių viliojimu į jūsų įmonę, labiau koncetruojatės ties žaidimu ar stengiatės kurti įdomias bei pritraukiančias temas?
    [Pašnekovas] - Asmeniškai, kiekvieno nekviečiu, kad „ateik pažvejot“ ir panašiai. Na turbūt susidomi mano žvejybvietę, norėdami būti įrašytais į mano geriausių darbuotojų sąrašą.
    [Žurnalistas] - Jeigu galite, trumpai papasakokite apie pačią žvejybos sistemą, kad skaitytojai, kurie nėra žvejoję, žinotų kaip viskas veikia.
    [Pašnekovas] - Viskas gan paprasta. Kaip vadovas, turiu investuoti dalį pinigų sutartims. Tas sutartis gali žaidėjai savarankiškai pasirašyti, tuomet gauna laivą ir turi surasti bei sužvejoti toje sutartyje numatytą žuvį bei atitinkamą kilogramų kiekį. Surasti tas vietas kažkiek gali padėti komanda /sonaras.
    [Žurnalistas] - Jeigu sutiktumėte nepatyrusį žvejį, ką patartumėte jam, kokią įranga labiau apsimoka įsigyti pirmiausia?
    [Pašnekovas] - Patarčiau visiems pirkti ritę, nes mano ir mano komandos nuomone, ji labiausiai adekvačiausias daiktas panaudoti.
    [Žurnalistas] - Jūsų paskutiniai žodžiai mūsų skaitytojams.
    [Pašnekovas] - Kviečiu jus pažvejoti Fort Carson žvejybvietėje.
    [Žurnalistas] - Ačiū už atsakymus ir nei žvyno, nei uodegos!
    Taigi, norime padėkoti @Greg_Solberg už interviu. Ir žinoma, norime paminėti, jog šis žmogus yra pavyzdys kitiems įmonės savininkams, ne dėlto, kad davė mums interviu, mes jį pasirinkome šiam pokalbiui, nes kai žvejavome su Griffin_Lorenzas, jis mums daug padėjo ir visad viską pasakydavo, kaip daryti. Tad, visi kurie nežino kur žvejoti, siūlau rinktis Fort Carson žvejybvietę, nepasigailėsit.

    „Naktinė pagalba“
    Taigi, šiame numeryje bei ateities numeriuose vietoj reportažų bus kuriamas naujas formatas "Naktinė pagalba". Kadangi reportažuose kartais būdavo nuobodu klausytis kažkokių naujienų, tai sugalvojome kažką juokingesnio sukurti. Gero žiūrėjimo, galite vertinti bus komentaruose.

    Taip pat, ieškome sporto komentatoriaus, koks formatas bus dar nežinome, galbūt kursime video, galbūt rašysime kaip skiltį.
    Norintys paremti mūsų naujienų portalą pinigais ar transporto priemone(aukcionui), galite kreiptis į mane arba @Griffin_Lorenzas. Taip pat, jei turite pastebėjimų ar įžvelgiate trūkumų, rašykite mums asmenine žinute arba komentaruose.
    Jeigu yra norinčių prisidėti prie mūsų naujų numerių kūrimo, galite prisijungti prie mūsų "GreenNight" klubo.
    Sekantį numerį, t.y. šeštąjį numerį stengsimės kuo greičiau išleisti su naujovėmis!
    Numerį parengė: „GreenNight“ naujienų portalo komanda
  4. Patinka
    Tina sureagavo į Lelia Dipsis tarp Nuomonės lyderiai | #1   
  5. Patinka
    Tina sureagavo į Griffin_Lorenzas tarp "GreenNight" naujienų portalo Nr.4   
    Įžanga
    Sveiki, GreenSide bendruomene. Po trumpos pertraukos, norime su kolega @Jim_Miller paskelbti ketvirtąjį velykinį naujienų portalo numerį. Įspūdžiai po trečiojo numerio yra gan geri, truputį mažiau sulaukėme jūsų sureagavimų bei komentarų, tačiau tai mus nestabdo, o motyvuoja kurti dar geresnius numerius. Nusprendėme padaryti mažą pertrauką, jog atsirastų daugiau idėjų, minčių bei galėtumėme sukurti kokybiškesnį turinį. Šis numeris būtų pasirodęs dar vėliau, tačiau susiklostė taip, jog šiandien yra Velykos, tad norėjome nustebinti savo skaitytojus. Taigi sveikiname visus su Šv. Velykomis bei linkime gero skaitymo!

    “Ūkininkai nestabdo”
    Apie ūkininkus mums dažnai tenka kalbėti, jie tarsi bando kažką įrodyti. Matėme jų protestus, matėme jų sukurtą gaują ir vėl matome jų daromus masinius žudymus. Policininkai bei ypač medikai gauna daugybę iškvietimų į ūkininkų darbovietę, daugelis ten neišgyvena. Ūkininkų darbovietė pavirto kaip į DM zoną, o kiek laiko tai truks ir kodėl visa tai vyksta – niekas nežino.

    „Gaujų įvairovė“
    Šiuo metu, gaujos lyg kokie kopūstai, pasodini juos, pradeda augti, užauga ir galiausiai nuskini, o po to vėl tenka juos sodinti. Tokia pati situacija yra ir su gaujomis. Neseniai viena gauja užsidarė pavadinimu „Peckham Boys“, kurios lyderis buvo - @James_Switch. Tiesa sakant, ši gauja mūsų akimis buvo stipri bei ryžtinga, kuri galėjo ilgą laiką išsilaikyti šiame serveryje. Kodėl šią gaują lyderis uždarė nežinome ir nelabai norime žinoti. Taip pat, neseniai buvo išdygus nauja gauja (tiesa sakant, net neatsimename kaip ji vadinosi, kažkaip neilgai užsibuvo). Realiai, manėme, jog ši senbūvių gauja suteiks stiprios konkurencijos bei įdomumo serveryje, tačiau visa konkurencija kartu su gauja dingo magiškai. Na ir žinoma, norime paminėti svarbiausią gaują, kuri yra KOLKAS pagrindinė ir dominuojanti gauja serveryje, tai „Outsiders 13th Street“, kurios lyderiai @San_Pan, @Vasilije_Vasic ir @Nerioske_Gamer. Tikrai pagarba jums, tęskit savo dominavimą ir linkime, jog gautumėte lygiaverčius priešininkus.

    „Viščiukai miesteliuose“

    21:47, gražus vakaras, staiga atsiranda iš niekur viščiukai, kurie pradeda trukdyti eismą ir vaikšto ratus. @Pronis_Kadilakas, @Roki_Reider, @Lietuviskas_Zmogus, @Modestas_Fuzkin, @Lauris_Varskyte. Truputis informacijos apie šiuos viščiukus, kurią reikia žinoti piliečiams: jeigu jie atsistoja, yra itin pavojingi, tad jeigu matai juos atsistojusius – bėk; moka susitapatinti su gulinčiais policininkais; niekada nepirkite iš jų picos, nes ji apnuodyta. Šios informacijos šaltiniai: vikipedija.

    Konkurencinga Medikų direktoriaus atranka
    Šią savaitę buvo paskelbta medikų direktoriaus analizė. Pagal direktorių prižiūrėtojo komentarus, jo kadencijoje, dar niekada nebuvo sulaukta tokia konkurencinga atranka. Šioje atrankoje buvo keli potencialūs serverio žaidėjai į šias pareigas, tačiau išsirinkti reikėjo tik vieną. O juo tapo @Demarcus_Norwood, kurį sveikiname su šiomis pareigomis bei tikimės, jog esate vertas šių pareigų bei laikysite jas ilgai.

    Interviu


    [Žurnalistas] - Sveikas, Gruzinai.
    [Pašnekovas] - Labas.
    [Žurnalistas] - Pradėkime iš karto nuo jūsų pareigų. Už ką esate atsakingas, kokios jūsų pagrindinės pareigos?
    [Pašnekovas] - Mano pagrindinė pareiga yra prižiūrėti forumą, o tiksliau užtikrinti, kad visi forumo vartotojai laikytųsi įsteigtų forumo taisyklių. Pareigos forume neapriboja manęs vien tik čia. Pačiame žaidime atlieku darbus, kuriuos turi atlikti kiekvienas administratorius t.y palaikyti bendrą tvarką serveryje, padėti naujokams su jiems iškilusiais klausimais.
    [Žurnalistas] - Kaip ir kada atsiradote šiame projekte?
    [Pašnekovas] - Pirmieji mano žingsniai šiame projekte buvo dar 2016 metų gruodžio mėnesį, kai SA-MP'ą pasiūlė pažaisti draugai. Daug įsimintinų pasakojimų neturiu iš tų metų, kadangi projekte žaidžiau vos kelis mėnesius, o jų metu apart darbo nieko nenuveikiau. Prisimenu, jog dirbau pas ex. pagalbininką DPD kurjeriuose iki atnaujinimo kuomet jis buvo sujungtas su pervežėjais.
    [Žurnalistas] - Kokie buvo jūsų pirmieji įspūdžiai atėjus į šį serverį?
    [Pašnekovas] - Atėjęs į šį projektą buvau ganėtinai naujas SA-MP platformoje. Prieš tai, buvau žaidęs kitame projekte kai man buvo vos 12, tad atėjus čia, po dviejų metų, nežinojau ko tikėtis. Bet kokiu atveju pastebėjau įdomias sistemas, kurių dėka nors ir trumpą laiką apsistojau, bet tas laikas nebuvo iššvaistytas, tai mane ir privertė sugrįžti ir tęsti savo nuotykius.
    [Žurnalistas] - Koks buvo jūsų kelias šiame projekte, tai yra kokias kitas pareigas buvote užėmęs?
    [Pašnekovas] - Pareigų siekimas atsidaro visiškai netikėtai. Man dirbant mediku buvau pasiūlytas gauti taksistų pavaduotoją. Tai buvo didelis dalykas man, kaip žaidėjui kuris vos prieš kelis mėnesius sugrįžo į projektą, tad nieko nelaukęs viską mečiau ir lėkiau į taksistus. Viskas nebuvo labai paprasta, teko daug dirbti ir įrodyti, kad esu vertas posto. Deja, bet ilgai taksistuose neužsilikau, pareigas gavau tik tuomet, kai žadėjau palikti firmą, tad daug motyvacijos turint pirmąsias pareigas nebeturėjau. Pats darbas jo rutina tapo monotoniška ir noro daugiau to tęsti nebeturėjau. Praėjus keliems mėnesiams, supratau, kad atėjo laikas mėginti kopti aukščiau. Daug laiko skyriau siekiant direktoriaus posto, kurį kaip ir visas kitas pareigas gavau iš antro karto. „Pirmasis blynas būna prisvilęs“ - taip būtent nutiko su mano kuruojamais medikais. Per daug pririšau prie sistemų, tad firmoje niekas nedirbo, atrankoje mažai dalyvių būdavo. Keistas pastebėjimas, bet medikų pavaduotoja Amanda paskelbdavo atranką - į ją ateidavo daugiau dalyvių negu į atranką, kurią skelbdavau aš. Nors firma nebuvo tobula ir truko apie penkiasdešimt dienų - jos buvo įsimintinos ir laikas praleistas smagiai. Neužilgo nuspręndžiau tęsti kelionę rimtesniu keliu mėginant savo šansus į komandą. Nepaslaptis, jog buvau pildęs moderatorius ankščiau, kuomet buvo išrinktas @Wizard Airidas. Negavus pareigų stengiausi siekti jų toliau ir ne už ilgo atsirado vieta kaip tvarkos prižiūrėtojui. Užpildžiau į tvarkos prižiūrėtojus, tačiau gavau moderatorių, kurio net neieškojo. Nesiskundžiu nei trupučio, tai bet kokiu atveju buvo pareigos, kurių norėjau labiau. Vienas geriausių skaitytų mano tekstų buvo tada kai buvau už'tag'intas nuolatinėje komandos atrankoje. Nuo čia ir tęsiasi mano karjera. Prieš kelis mėnesius nuspręndžiau savo šansus atgal į medikų vadovo postą su sieku ištaisyti praeities klaidas ir mano nuomone man tai pavyko. Dėl rotacijos į kitas pareigas ilgai medikų vadovu išbūti negalėjau, tačiau iš šono galiu pasakyti, jog praeities klaidos buvo išlygintos.
    [Žurnalistas] - Kokie yra jūsų tikslai tolimoje ateityje, būtent šiame projekte?
    [Pašnekovas] - Tolimesnių planų labai atskleisti nenoriu, nes jie ganėtinai „kosminiai“ ir jiems įvykdyti prireiks daug laiko, tačiau stengiuosi juos įvykdyti, bet kaip ir minėjau tai užtruks dar ilgą laiką. Planų dėl pareigų keitimo neturiu, dievinu šias pareigas, manau jose sukuosi taip pat neprastai.
    [Žurnalistas] - Kokios jūsų mintys apie pakilusį žaidėjų skaičių per karantiną, kaip manote, ar po karantino, žaidėjų skaičius ženkliai sumažės?
    [Pašnekovas] - Bet koks žaidėjų šuolis projektui yra tik į naudą, tačiau šį kartą jis yra milžiniškas. Ankščiau bijojau šio skaičiaus, dėl didelio maišto miesteliuose, bet labai didelio nepastebėjau net ir esant virš dviejų šimtų žaidėjų.  Serveryje bei forume atsirado pliūpsnis naujos gyvybės, kas dieną emigruoja didelis kiekis naujų žaidėjų, o tai tik plečia mūsų bendruomenę. Pasibaigus karantinui, mano nuomone, jog žaidėjų skaičius sumažęs, tačiau ne iki tiek, kiek būdavo ankščiau, kalbu apie 100 žaidėjų.
    [Žurnalistas] - Kaip sutariate su kitais komandos nariais, ar dažnai būna pykčių, o gal išvis jų nėra?
    [Pašnekovas] - Aš nesu konfliktiškas asmuo, nesileidžiu į įžeidinėjimus, barnius ar kivirčius. Būdamas komandoje nesu susipykęs su nei vienu jos nariu. Pati komanda itin draugiška, pykčių tarp nei vieno nario nėra buvę.
    [Žurnalistas] - Pastebėjome, jog turite itin daug medikų darbo patirties, ar galima teigti, jog šis darbas jus labiausiai traukia iš visų?
    [Pašnekovas] - Nesu įsitikinęs kodėl, bet medikų darbas mane traukia labiausiai iš visų. Praktiškai visą laiką vežu medikamentus, o atsiradus iškvietimams iškarto juos surenku. Atėjus į pervežėjus nejaučiu tokio didelio noro dirbti kaip medikuose vežant medikamentus, neturiu supratimo kodėl, kai iš esmės darbas yra toks pat. Manau medikuose užsiliksiu dar kurį laiką, kadangi turiu šiokių tokių planų su šio darbo patirtimi.
    [Žurnalistas] - Dėkojame už suteiktą interviu, linkime sėkmės jums!
    [Pašnekovas] - Ačiū už nuostabų pokalbį, viso!

    Reportažas
    Skelbiame ketvirtąjį reportažą bei tikimės, kad parašysite komentaruose pastebėjimus, ką reikėtų keisti ar kažką naujo įdėti.

    Aukcionas

    Apie aukcioną trumpai, pamatėme, jog beveik niekas nedalyvauja aukcionuose, tad šis aukcionas kolkas paskutinis, daugiau jų nebedarysime iki tol, kol galėsime pasiūlyti rimtesnes mašinas, t.y. sportines. Šį aukcioną laimėjo už 30‘000 eurų @Max_Toshi.

    Komiksas
    Naujausia mūsų idėja bei kolkas didžiausias mūsų iššūkis. Gvildenome šią mintį, galvojome, kaip geriau padaryti, kad komiksas būtų „afigienas“. Žinome, kad jis nėra tobulas ir jį reikės dar tikrai tobulinti, tačiau pamatus padarėme, o dabar tikimės, jog išreikšite kritiką bei pasakysite kas blogai, ką reikia pakeisti. Didelis ačiū už vaidinimą: @Martin Gossard, @Nedaz Nedaz, @Lelia Dipsis, @Florencijos_Zvejys, @Black_Hand. Taigi, mūsų komiksas:




    Taip pat, sudalyvaukite mūsų apklausoje dėl Kitokių pasikalbėjimų šiame projekte.
    Norintys paremti mūsų naujienų portalą pinigais ar transporto priemone, galite kreiptis į mane arba @Jim_Miller. Taip pat, jei turite pastebėjimų ar įžvelgiate trūkumų, rašykite mums asmenine žinute.
    Sekantis numeris, t.y. penktasis numeris nežinome kada išeis, bet tikimės, jog ilgai laukti nereikės.
    Numerį parengė: „GreenNight“ naujienų portalo komanda
    Kaip visada tariame didelį dėkui už visokeriopą pagalbą: @Max_Toshi
    Taip pat dėkojame už naujienų portalui pateiktas idėjas: @Lelia Dipsis
  6. Patinka
    Tina sureagavo į Griffin_Lorenzas tarp "GreenNight" naujienų portalo Nr.2   
    Įžanga
    Labas vakaras, GreenSide bendruomene. Prieš kelias dienas, paskelbėme kartu su mano kolega @Jim_Miller pirmąjį "GreenNight" naujienų portalo numerį. Kaip pirmas bandymas, esam patenkinti. Sulaukėme nemažai sureagavimų bei pasiūlymų pagelbėti ties naujo numerio kūrimu. Galbūt, tikėjomės sulaukti daugiau komentarų, kuriuose išreikštumėte savo kritiką, tokiu atveju žinotumėme, ko nereikia naujienų portale bei ko jame trūksta, tad tikimės, jog su vis kitu numeriu, sulauksime daugiau komentarų. Taip pat, primenu, kad galite prisijungti prie „GreenNight“ naujienų portalo savanorių klubo, kuriame bus prašoma pagalbos suvaidinti tam tikrose scenose ar pagelbėti kažkokioje kitoje srityje. Gero skaitymo!

    Atsirado ratų vagys?! 

    Miestelio policininkai gauna vis daugiau nusiskundimų, jog yra nusukami mašinos ratai. Tačiau miestelio sergėtojams niekaip neina surasti nusikaltėlių, kadangi jie dirba itin profesionaliai. Šį kartą nukentėjo @Lewis_Corrado. Nukentėjusysis buvo apklaustas:
    [Žurnalistas] Kada pastebėjote, jog nebėra jūsų ratų?
    [Nukentėjusysis] Šiandien...
    [Žurnalistas] Daug kainavo ratlankiai?
    [Nukentėjusysis] Taip, iš Gruzijos. Nuo mano prosenelio Kadilako nuimti.
    [Žurnalistas] Oho... O ar pranešėte policijai?
    [Nukentėjusysis] Nepranešiau, nes patys žinot Red County pareigūnus. Prašysi pagalbos - sėsi į kalėjimą.
    [Žurnalistas] Na taip, žinome. 
    Mačiusius piliečio ratus, prašome jam pranešti. Vagis neieškomas, įvykis netiriamas.

    Miesteliuose naujas skriaudėjas? #2

    Su mumis buvo susiekusi moteris, kuri teigė, jog matė nusikaltėlį, kuris padegė kaimyno namą ir sėdęs ant motociklo, pasišalino iš įvykio vietos. Sakome didelį ačiū mūsų gaisrininkams, kurie eilinį kartą, kaip mat greit sureaguoja į gautą iškvietimą. Padarytos nuotraukos perduotos policijai. Manoma, kad tai tas pats žmogus, kuris padega visų namus bei yra randama prie kiekvieno sudegto namo jo mėtinių ledinukų popieriukų. Nusikaltėlis ieškomas.

    „BMW vairuotojai ir vėl bombarduoja autobusų stoteles“

    Kovo 21 dieną, apie trečią valandą dienos, policijai buvo gautas iškvietimas, jog vairuotojas vairuodamas BMW, atsitrenkė į autobusų stotelę. Pareigūnų žiniomis, vairuotojas buvo neblaivus bei klausėsi OG Version dainų. Pareigūnai teigia, jog šie aspektai ir buvo pagrindinės priežastys, kodėl atsitrenkė į stotelę. Kadangi mūsų žurnalistai buvo netoliese, pavyko užfiksuoti keletą kadrų.

    Karantinas pakėlė serveryje žaidėjų skaičių?
    Prasidėjus karantinui, serveryje pakilo žaidėjų skaičius. Šiuo metu, serveryje galima sutikti nuo 120 iki 150 serverio žaidėjų. Darbų atrankose yra sulaukiama vis daugiau anketų bei taip darbų vadovams apsunkina atsirinkti darbuotojus į firmą, bet tuo pačiu ir atsiranda didesnė galimybė išsirinkti tinkamiausius darbuotojus. Taigi, ar tai lemė karantinas ir ar taip bus toliau?

    „Ūkininkų ir gaisrininkų streikas nublėso, jie liko nieko nepešę“
    Po kelių dienų, ūkininkų ir gaisrininkų protestai baigėsi bei civiliai gali vėl ramiai važiuoti į skelbimų kontorą. Kodėl protestai baigėsi, nėra žinoma. Galbūt jiems atsibodo, o gal nenori turėti rūpesčių su policija. Tačiau, ar protestų ilgą laiką vėl nebus? Smarkiai abejojame.

    Aukcionas

    Kaip ir sakėme, padarėme antrąjį aukcioną. Šį kartą, taip gerai nepasisekė, nes daug kas pasiūlydavo sumą ir išvažiuodavo. Tad, prašau tų, kurie dalyvauja, jeigu pasiūlot kainą, niekur nevažiuokit, o laukit, kol kažkas kitas pasiūlys arba jūs laimėsit. Savanna automobilį pardavėme už 2‘000 eurų žaidėjui @Jonny_Smith Tačiau, mums nėra skirtumo už kokią sumą parduodame automobilius, kadangi mes aukojame savo pinigus, mes norime sukurti gerą turinį bei suteikti galimybę kitiems žaidėjams įsigyti pigiai mašiną.

    Reportažas
    Sukūrėme antrąjį reportažą bei tikimės, jog jis geresnis. Dėkojame visiems, kurie prisidėjo prie šio reportažo kūrimo.

    Norime paminėti, jog nei trupučio nesumenkiname policijos bei neturime jokių blogų ketinimų prieš juos, tiesiog žmonės, kurie išreiškė kritiką prieš policiją, tai padarė savo noru, o ne mūsų prašomi.
    Norintys paremti mūsų naujienų portalą pinigais ar transporto priemone, galite kreiptis į mane arba @Jim_Miller. Taip pat, jei turite pastebėjimų ar įžvelgiate trūkumų, rašykite mums asmenine žinute.
    Trečiasis naujienų portalo numeris turėtų įšeiti šios savaitės gale.
     
    Numerį parengė: „GreenNight“ naujienų portalo komanda
    Didelis dėkui už paramą, kurios mums labai reikia: @Giedrius_Hells
    Ne dažnai pamatome tokį gerą policininką, kuris be jokių prašymų, pats pasisiūlo padėti ir yra labai profesionalus, didelis dėkui: @Gordon_ Hells
    Už pasiūlytas idėjas dėkojame: @Hash_Cocas


     
     
  7. Patinka
    Tina sureagavo į Jim_Miller tarp "GreenNight" naujienų portalo Nr.1   
    Įžanga
    Labas vakaras, GreenSide bendruomene. Su kolega @Griffin_Lorenzas nusprendėme pabandyti sukurti naujienų portalą, kurių nebuvo gan ilgą laiką šiame projekte. Stengsimės sukurti unikalų bei sudominantį turinį ir tikimės, kad jums patiks šis pirmasis numeris. Kurie čia atėjo tik mūsų įžeisti ar sumenkinti – praeikite šią temą, o kurie nori pagirti ar išreikšti svarią kritiką – laukiame jūsų komentarų.

    Ūkininkų bei gaisrininkų protestas

    Jau daugelis serverio žaidėjų pastebėjo ūkininkų ir gaisrininkų daromus protestus, kadangi jie vyko net tris dienas iš eilės, tai yra nuo kovo 18 dienos iki kovo 20 dienos. Manau, šis protestas sukėlė gan didelį sąmyšį kaimeliuose, o ypač šalia skelbimų kontoros, kadangi ten buvo pats veiksmo centras. Protesto tikslas yra atkreipti serverio valdžios dėmesį, kad būtų pakelti atlyginimai šių firmų darbuotojams. Kada ūkininkų bei gaisrininkų protestai baigsis – nėra aišku. Yra tik žinoma, kad serverio pareigūnams sunkiai sekasi sutramdyti šiuos protestus ir tenka įsikišti serverio prižiūrėtojams.

    „Miesteliuose padaugėjo valkatų“

    Prasidėjo kovos dėl teritorijos, kuo daugiau šiukšlinių bei konteinerių – tuo daugiau taros. Buvo pastebėta, kaip tarp dviejų girtų benamių įvyksta muštynės, spėjama – susimušė dėl teritorijos. Tačiau, pagal muštynes atrodo, jog jie nėra stipriai girti, nes smūgiuoja kaip Mike Tysonas. Tikriausiai praeityje buvo labai geri boksininkai. Vis dėlto, ilgaplaukis laimėjo šią kovą bei turės galimybę nusipirkti daug „šnapso“.

    „Prostitucija pasiekė naują lygį“

    Kadaise prostitucija dažniausiai buvo galima pastebėti autobusų stotyse, kuriuose rinkdavosi įvairios prostitutės. Šiais metais, prostitucija patobulėjo bei pradėjo naują etapą. Oro uostai – jų namai ir nauja darbo vieta. Buvo užfiksuota, kaip civilis užsisako prostitutę iš oro uosto bei keliauja į nuotykių šalį. Ar šis prostitučių etapas bus ilgalaikis? Nežinoma.

    Miesteliuose naujas skriaudėjas?

    Miesteliuose kiekvieną dieną yra vis daugiau tyčia padegami namai. Gaisrininkams buvo gautas iškvietimas, jog užsidegė gerai žinomo serverio žaidėjo @Gruzinas_Tortilla namas bei gaisrininkai nuskubėjo jo gesinti. Yra žinoma, kad namų padegėjui labai patinka mėtiniai ledinukai, kurių popieriukai yra randami šalia kiekvieno padegto namo. Gera žinia ta, kad gaisrininkai savo darbą atlieka greitai bei nepriekaištingai. Kol kas, policijos žiniomis – namų padegėjas dar nerastas.

    Nauja gauja?

    Šiandien buvo įkurta nauja gauja „Deagle West Brigada“, kurią sumanė įkurti ūkininkai, o pagrindinis gaujos įkūrėjas - @Ponas_Escobaras. Šiuo metu, informacijos apie šią gaują beveik nėra. Ar ūkininkams atsibodo protestai ir jie rezga naują planą?

    Aukcionas

    Sugalvojome, kiekvieno naujienų portalo numerio išleidimo proga surengti aukcioną iš transporto priemonės. Kol kas, tai pigios mašinos, su laiku – bus brangesnės bei geresnės. Šį kartą, buvo parduota mašina Voodoo su gan nebloga „tune“ už 17‘000 tūkstančių serverio žaidėjui @Dziugitas_Bmw. Sekančiame aukcione kviečiame dalyvauti daugiau žmonių, pradinės kainos nenustatome, tad galite siūlyti savo kainą, kokią norite.

    Reportažas
    Sukūrėme reportažą, kuris nėra toks geras, koks turėtų būti, tačiau mokomės montuoti video bei su kiekvienu nauju numeriu, pažadame, jog tobulėsime!

    Diskusijos klausimas
    Ką manote apie gerai žinomą korona virusą, ar dar ilgai šis virusas mus kankins?

    Norintys paremti mūsų naujienų portalą pinigais ar transporto priemone, galite kreiptis į mane arba @Griffin_Lorenzas. Taip pat, jei turite pastebėjimų ar įžvelgiate trūkumų, rašykite mums asmenine žinute.
    Kitame naujienų portalo numeryje pamatysite ir intervių su kitais žmonėmis.
    GFX - @Griffin_Lorenzas
    Dėkojame už pagalbą - @Dziugitas_Bmw

  8. Patinka
    Tina sureagavo į Garry Matthews tarp [Gs] POKALBIAI SU PROJEKTO ŽAIDĖJAIS - NR.2   
    Dzień dobry,
    štai antai tatai antrasis pokalbių numeris, kuris išvers (o gal ir ne) iš koto net ir visko mačiusius! Iš karto galiu atsakyti žmonėms apie audio formatą - jo nebus. Nebent sudarysite tam reikiamas sąlygas, o garsintoju taps Rytis Zemkauskas, ačiū.
    Kaip visada noriu padėkoti savo gyvenimo meilei @Jizzy už motyvaciją bei nuolatinę pagalbą ir konsultacijas. Žinoma, nuoširdžiai dėkoju ir savo pašnekovui, kuriuo šįsyk (surprise, surprise) tapo  @Gruzinas_Tortilla
    Gero skaitalo!
    DĖMESIO. Šis leidinys yra visiškai unikalus autoriaus darbo vaisius ir bet kokie panašumai ar sutapimai su egzistuojančiais leidiniais yra visiškai atsitiktiniai.  
     






    2019© redakcija "Briedis"
  9. Patinka
    Tina sureagavo į Garry Matthews tarp [Gs] POKALBIAI SU PROJEKTO ŽAIDĖJAIS - NR.1   
    God dag, 
    po ilgų svarstymų ir abejonių, nutariau prakalbinti jūsų projekto žinomiausius ir įdomiausius žmones. Už inspiraciją noriu padėkoti brangiausiam savo kolegai @Jizzy Myliu ir bučiuoju. Turėjau planų pakalbinti kitą, jums puikiai žinomą žmogų, kuris deja, nebuvo labai atviras pasiūlymui, tačiau galiu pasidžiaugti, kad sutikau ne ką mažiau įdomų žmogų, @Edvis Gaming, kuris be jokių abejonių ir sąlygų, priėmė mano siūlymą ir labai draugiškai atsakė į visus, net galbūt ir ne visai patogius, klausimus. Tad dar kartelį ačiū tau.
    Tikiuosi ši publika mėgsta skaityti ir ateityje norės išvysti dar daugiau pokalbių.
    Gero skaitalo!
    DĖMESIO. Šis leidinys yra visiškai unikalus autoriaus darbo vaisius ir bet kokie panašumai ar sutapimai su egzistuojančiais leidiniais yra visiškai atsitiktiniai. Jei leidinyje radote save ir tai jus nudžiugino, džiaugiuosi. Jei pasipiktinote, kaltinkite save.
    PATOGESNIAM SKAITYMUI NUORODA Į IMGUR'Ą
     






    2019© redakcija "Briedis"
     
  10. Patinka
    Tina sureagavo į Selija tarp Selijos LAIKRAŠTIS. Nr9   
    Nr. 9
    Ši praėjusi vasaros pusė tookia turininga!
    1) Išmokau cituoti Garfildą;
    2) Mačiau video kaip Tomas ir Džeris paskutinėje serijoje nusižudė (kažkokia nesąmonė);
    3) Kas laukė lūšnų, tai gaila -  visos nuotraukos išsitrynė;
    4) Šį kartą teksto labai daug, bet kas skaitys - atsirinks apie ką kam įdomu.
     
    TURINYS
    Pasakojimai apie senesnius/įsimintinus laikus GS serveryje:
    Matthew_Bennett; Skrajojantis_Olandas; Gvidas_Ham.  
     
     
    „Savęs niekada negalėjau laikyti amžinu gaujiniu. Vėliau, buvau Andriaus bendražygis. Kas buvo geriausia ir nuostabiausia, kad per pirmąją atranką sulaukėme ~80 anketų į darbą.“
     
    Pilnas Matthew_Bennett pasakojimas:
    Viskas prasidėjo 2015-01-24, serverio startas. Kadangi apie projektą jau žinojau turbūt nuo pat pradžios jo kūrimo, su pora asmenų J_E ir N_M planavom, per starta atidaryti gauja(La Raza Nation XVIII). Kaip sakėm taip ir buvo, atidarėm gaują, kiekvienas iš mūsų pasikvietė pažįstamų žmonių į gaują ir pradėjom veiklą. Tie laikai turbūt labiausia įstrigo, dėl mūsų dominavimo, prieš kitas gaujas, nors mūsų skaičius buvo daug mažesnis palyginus (Svolačiai, Tie geresni, Mužikai), kurie aiškiai turėjo didesnį žaidėjų skaičių gaujoje. LV zona buvo lyg mūsų tvirtovė, jeigu gerai dar prisimenu tai, LV zona buvome išlaikę 18 dienų iš eilės, kas buvo padaryti tikrai sunku, kaip zonose buvo arti 80 žmonių, paskirsčius per visas gaujas. Tad turbūt šis laikotarpis labiausia ir įstrigo žiūrint iš gaujų pasaulio. Kitas smagus laikotarpis buvo PD. Tuo metu turėjome įdomią gaujų sistema, į kurią įsisukdavo, ne vien gaujos, bet policija. Kadangi savęs niekada negalėjau laikyti, "amžinu gaujiniu" tad sugalvojau pabandyti savo jėgas ir PD. Pradžia pati buvo, pats pikas, kada Surenų lyderis buvo F_B, kuris palaikė tikrai aukšto lygio gauja. Policijos direktorius buvo E_K, pavaduotoją pagriebiau tik vėliau. Nežinau kodėl, bet šie laikai man įstrigo labiausiai, tiltų blokavimas, fūrų su paketais gaudymas. Nors ir viskas buvo tai labai trumpai, tačiau prisiminus kiek, kiekvienas darbuotojas įdėdavo pastangų, kad sustabdyti fūra, vien dėl to galima laikyti, tai geriausias PD laikais, kuriuos aš esu matęs. Žinoma viskas, niekada nebūna tobula, BET tai buvo arčiausia to, ką mačiau per visus metus žaisdamas sa-mp, galbūt daugelio akimis esu neteisus, nebuvus to viduje, negalima to pajausti ir pamatyti. Visa tai trūko, tikrai neilgai, trūko tik mėnesį. Pradžioje kol darbuotojų buvo, tol ir buvo rezultatas, kada rezultatas netenkino, teko pasirinkti kita kelia, kuriuo ėjo visi tie, su kuriais rezultatas būdavo. Dar vienas etapas buvo, kuris buvo gan smagus tai "Arturka Logistics" era. Kaip ir planuojam visada, kaip ir mechanikuose buvo, taip ir čia. buvau Andriaus bendražygis. Kas buvo geriausia ir nuostabiausia, kad, per pirmąją atranka sulaukėme ~80 anketų į darbą. Pradžioje su Andriumi buvome truputį pasimetę, kad toks scenarijus yra, kiek per geras, kaip pirmai atrankai. Turėjome iš tų 80 žmonių atrinkti 15 asmenų, kas buvo be galo sunku, kadangi konkurencingų anketų buvo, tikrai daug. Nesiplėsiu daugiau, tie kurie dirbo pas mus, patys viską prisimena ir tebūnie darbai kalba patys už save.
     

     
    „Kovos vyko prieš policiją, ir tiek žaidime, tiek forume, visi riejosi gan smarkiai. Na, gaujose kitaip ir nebūna (hihi).“
     
    Pilnas Skrajojantis_Olandas pasakojimas:
    Viskas prasidėjo gūdžiais 2015 metais, tuo metu įvyko šio serverio startas. Aš tuomet žaidžiau mažame projekte kur išviso žaidė gal tik 30 žaidėju, bet visi buvo draugiški, nuoširdūs, ir tarp mūsų jokių ginčų nebūdavo, kaip sakant labai draugiškas community. Bet startavus greensidui, mano mažasis projektėlis pradėjo žlugti, iš tų pačių 30 žaidėju liko gal tik 5 ir tie patys - naujokai užklydę į SA:MP žaidimą. Na tada man nieko kito kaip ir neliko kaip tik sekti draugų pėdomis ir registruotis į šį projektą. Užsiregistravus ir prisijungus buvau šoke, nes sistemos buvo labai įdomios, ir senam projekte net kažko panašaus negalėjai matyti.. Labiausiai mane nustebino kai mechanikas taisė mašinos variklį ir atsigulė po mano mašina.. Tai paprasčiausia animacija, bet prisiminkim tada buvo 2015, viskas šiek tiek kitaip atrodė kaip didžiausias stebuklas! Pirmasis mano darbas ir buvo mechanikai, tuo metu tą firmą valdė Nico ir Matthew. Žaidėju serveryje buvo nedaug, tai ir darbo minimaliai, bet vis tiek po paprasto serverio šitas darbas buvo įdomiausias tuo metu matytas dalykas. Dirbau, dirbau aš tuose mechanikuose ir tada  pasirodo jog atsistatydino abu tos firmos vadovai. Ir aš tampu bedarbiu. Tada pradedu mąstyti kur gi toliau traukti, gal į fūristus? O gal į kokius nors medikus? Bet staiga pamatau viešą pranešimą visiems žaidėjams, Gruzinas_Sampo: Atranka į Surenos gaują, norintys kviečiami į ts3 kur būsite apklausti. Tuomet greit susijungiau ts, atsinešiau mikrofoną, ir prisijungiau į jų afk kanalą. Na laukiam kas bus. Ir staiga išgirstu moteriškės balsą: You were moved. Tuomet kelis balsus diskutuojančius kodėl aš tokį nick‘ą užsidėjau.. Ir tada klausimą: Sveikas Skrajojanti, ar moki šaudyt ir turi pakankamai xp žaidime? Sakau na lyg ir turiu tokiu nedrąsiu balsu. Ir girdžiu atsakymą: Sveikinu tu priimtas. Visas išsišiepęs prie loptopo kuriame būdavo max 50fps, ir pasiruošęs veiksmui sėdi dar vienas gaujinis keistu vardu – Skrajojantis Olandas. Na ką už keliolikos minučių suprantu jog visi renkasi į būrį, nes tuojau prasidės kova tarp dviejų gaujų. Atvažiuoju į vietą, gaunu ginklų, porą narkotikų pakelių, ir įsitempęs laukiu veiksmo. Ir štai atvažiuoja kita gauja, prasideda veiksmas, šaudomės! Vyksta veiksmas, įdomu, nieko panašaus nemačiau vienoj vietoj kapojasi geri 40 gaujos narių! Dar prie visos šitos mėsmalės atvažiuoja ir pareigūnai, veiksmo per akis, bet pastebiu, kad tik mano bendrai krenta, ir mažėja smarkiai mūsų gretos mūšio lauke.. Taip, taip aš patekau į silpną gaują, bet palyginus mano tuo metu šaudymo sugebėjimus.. Aš niekur geriau neturėjau šansų patekti.. Ir taip diena po dienos.. Mes pralaimim ir pralaimim, tada mūsų lyderis tiesiog palieką postą, ir nutraukią savo kaip lyderio karjerą. Tada paskelbta atranka forume byloja, jog veiksmas netrukus vėl atgis, ir bus serveryje veiklos! Na štai ir analizė į gaujų lyderius.. Kas gi jais tapo? Gvidas_Ham hm, kas čia toks? Na nežinau jungiuosi į serverį gal priims į gaują? Na connected, taip reik jam rašyt. /sms gvidas_ham Sveikas, ar galiu į gaują? Atsakymą gaunu trumpą ir aišku: Sveikas, galėsi ateiti per atranką ji vyks šiandien 17h. Na nieko sau reikia eiti ir pradėti ruoštis, prasišaudyti, juk į gaujas nieko kito nereikia? Na laikrodis muša 17, einu į atranką, ir viliuosi, kad priims, na atsimovino mane, pašnekėjom, tyla kanale ir toks tylus jo balsas sako: na gerai paimsim, gal išeis kažkas iš tavęs kaip iš gaujinio. Euforija mane ir vėl aplankė! Antra syk patenku į gaują! Bet gal šita bus rimtesnė? Taip.. Mano spėjimas pasitvirtino, Gvido gauja buvo stipri, ir veiksmai kuriuose teko dalyvauti, buvo labai įdomus! Ten supratau gaujos pagrindus, ir daug kitų dalyku reikalingų nusikalstamoms grupuotėms. Kovos vyko prieš policija, ir tiek žaidime tiek forume visi riejosi gan smarkiai. Na gaujose kitaip ir nebūna (hihi). Kadangi tai vyko prieš 3 metus blankiai atsimenu Gvido tolimesnę veiklą, bet man rodos jog jį nušalino, todėl dar sykį aš likau basas. Dar vieno lyderio rinkimai.. Na ir kas gi dabar jais tapo? Velnelis_Camel. Hm šitas matytas kaip taxi dirbo, gal irgi bus visai nieko gaujos lyderis? Na einame bandyti sėkmę.. Jau po kelių gaujų ir aš geriau pašaudau, jau ir suprantu ką reikia veikti gaujose, ir gaudausi todėl buvau priimtas be abejonių. Vėl smagus veiksmas ir judesys vakarais! Tuomet kažkoks sambrūzdis gaujos kanale ir nugirstu jog Velnelis planuoja rinktis kažką į co leadus. Pradėjau spėlioti kas tai galėtu būti, bet kažkaip neužsigalvojau per daug, nes nuvarėm grobti kitos gaujos bazės. Kitą dieną ankščiau grįžau iš mokyklos, ir atėjau į ts platformą. Pradėjau šnekėti su kitais gaujiniais, ir diskutuoti kas tai galėtu būti. Staiga atėjo Velnelis į kanalą ir paklausė: Olandai esi? Sakau taip. Ir girdžiu jog mane kažkur nusimovino kaip ir pirmąjį kartą kai bandžiau patekti pas Gruziną į gaują. Tyla kanale, ir Velnelis su akordeonu grojant užklausė manęs, ar noriu pas jį tapti co leadu, aš tiesiog užtilau, ir nežinojau ką sakyti.. Nejaugi aš tapsiu gaujos vadu? Ir vadovausiu žmonėms, o neklausysiu nurodymu kaip ankščiau? Taip mano pareigos žaidime paaukštėjo nuo gaujos nario iki vadeivos! Buvau neapsakomai laimingas, bet tuo pačiu reikėjo stengtis būti ir griežtam, nes negali daryti nesąmonių tokiose pareigose, gaujiniams nepatiks, ir būsi nušalintas! Taigi tada prasidėjo mano pirmosios lyderystės dienos, pradėjau vadovauti, stengtis laimėti kovas prieš kitas gaujas, ir protingai prasivežti kontrabandą pro policininkus. Veiksmas vyksta, viskas įdomu, ir Camelio pagalba vadovauju šiai gaujai. Bet staiga sužinau, jog Velnelis ketina atsistatydinti, ir yra tokia opcija jog galiu perimti lyderi iš jo. Aš pasimetęs, nejaugi sugebėsiu vienas suvaldyti gauja? Ar susilauksiu palaikymo iš kitų tapdamas lyderiu? Na bet bala nematė, einam ,,na ura“. Ir aš tampu raudonųjų Nortenų lyderiu! Sukūriau gaujos pristatymo tema forume, ir pradėjau veiksmą su savo Nortenos XIV gauja. Viskas sekėsi gerai, tokie dideli veiksmai vyko, apie kokius dabar tik pasvajoti galima. Man teko čia būti lyderiu 2 kartus, ir 2 kartus co leaderiu, dabar esu fūristų pavaduotojas.. Klausit kaip čia taip nuklydau? Ogi atsakymas paprastas nėra cbugo, nėra veiksmo. Man nėra įdomu prasišaudžius 2 metus su cbugu, dabar šaudyti be jo. Taigi tokia ta mano praeitis SA:MP žaidime. Buvo smagu ir įdomu, dabar lieka tik prisiminimai ir niūrius krovinių vežiojimas sėdint kabinoje.  
     
     
     
    „Viską galima išnaudot kitaip. Pamėginkit galvą pakreipt į šoną, žinokit, jog įkrenta idėja kažkokia. Net žiūrint į kompiuterio ekraną, kuriame tiesiog medis. Ką aš matyčiau tame medyje? Turbūt trūksta kokio inkiliuko, nežinau.“
     
    Pilnas Gvidas_Ham pasakojimas:
    Dabartinė liaudis turbūt manęs nepamena, galbūt, vieni net nežino kas aš buvau prieš kelis metus GREENSIDE projektui. Prisistatysiu, buvau imperijos pradininkas, būtent tos imperijos, kurioje esat šiuo metu. Šis projektas buvo man pirmas  SA-MP privatus serveris, kuris ir liko vienintelis. (Tuo aš buvau ypatingas). Manęs nesugadino kiti projektai gyvavę tuo metu (atvirai jie jau buvo mirę). Projektui atidaviau dalelę savo kūrybingumo, gebėdavau išpešti daugiau iš projekto, mąstyti plačiau, retkarčiais net neužmigdavau neužsirašęs minties apie kitos dienos darbus. Įdėdavau tikrai begalę pastangų, man tai patiko. Projektas padėjo man, kada padėdavau jam. Ką turiu omeny, tai jog aš ugdydavau savo kūrybingumą. Įgyvendinau masyvias idėjas. Tai man buvo įsimintiniausia, kada kūrybinė grupė nėra suvaržyta, Aivaras gali viską, ir jis yra žmogus, ne robotas. Turit idėjų, gal net ir pačių kvailiausių, kaip, kad jos būdavo pas mane (cha cha), bet juk yra Rokas. Iki šios dienos nesuprantu ką jis daro projekte, bet kad ir ką jis daro, tai yra labai svarbu. Jie realizuodavo tas nesąmones. Dėl įvairiausių nesąmonių manęs nemėgo daug kas. ''Marko tik giria Gvidą''. Marko neliaupsino manęs, nes žinot gi kas būna, kai žmogų kažkas pagiria... Jis pradeda klaidžioti per pievas. Oi... Klystu, mane liaupsindavo, bet tik truputuką. Tačiau aš ignoravau tai. Žinot kodėl? Nenorėjau susigadint savęs, dažnai girdėdavau Marko skatinimus kitiems direktoriams imtis įkvėpimo iš manęs. O aš žinojau, jog aš kitoks, man to sakyt nereikia. Kiek man tų ląstelių trūksta smegenų skyriui. Aš ir pats linkęs padėti jiems, nors teko tik keliems padėt, bet viskas įmanoma. Buvau fūristų direktorius, ten buvo mano slapta organizacija, apie kurią niekas nežino. Marko tik iš šio straipsnio tai sužinos (chi chi), fūristų neliesdavo gaujos, turėjom didžiausią pagarbą iš visų serverio darbų, nusikalstomų organizacijų, tai leisdavo gastroliuoti gatvėmis laisvai. Buvau šešėlis gatvėse. Taikiausias buvo fūristų miestas, nors ten gaujos lankydavosi daugiausia dėl amunicijos krautuvės, bet niekas iš jų nekeldavo chaoso. Mėgau ramybę. Išeidavau pasivaikščioti gatvėmis pašnekinti bičiulius. Juk reikėdavo atsipalaiduoti kažkaip. Retkarčiais ir bokalą su kompanija išgerdavom. Kada iš manęs reikalaujama veiksmo, jis būdavo ne tik šaudytis ar vairavimas atbulomis per visą žemėlapį. Jei kada grįšiu, bus viskas 10kartų kūrybingiau. Tuo metu man buvo 16-17metų, o dabar jau virš 20. Dažnai prisimenu žaidimo laikus, tuos senuosius, kuriems išpasakoti nepakaktų viso laikraščio spausdinimo rašalo. Noriu dar sykį susipažinti su žaidimu, kaip jis keitėsi - bet ateitį... ir tik gal. Palieku intrigą skaitytojui. Be viso to, nebuvau iš tikro mėgiamas iš projekto komandos, visų prižiūrėtojų, nes turėjau savo žodžius, kurie buvo suringiausi ant pačios didžiausios žaizdos. Tačiau kažkaip pasiekiau rezultatus.
    Kas man dar labiausiai buvo įsimintina, tai automobilis. Vienas. Elitinis, išskirtinis, kada buvau užsukęs į žaidimą, jo nemačiau.  Kažkaip dingo, galbūt netyčia atidaviau. Bet tai buvo sabre. Jei nesuklysiu dar yra klipas youtubei apie ją. Kažkoks pirmas mano gyvenime režisuotas filmukas.. Kalbant apie juos... Pastačiau net gi kelis filmus. Bet jie buvo siaubingi . Nemanau, jog dar vis egzistuoja ir įmanoma kažką rasti... Bet, tai tik pavyzdys koks platus pasirinkimas veiklos praleidimo yra projekte. Man aišku per mažai, bet iš tos mažumos sukurdavau didelį burbulą, kaip dabartinė spauda geba tai daryti. Internautai kelią sumaištį. Pasaulis verčiasi. (Paspaudžiu), Kažkur viena eilutė: Diskusijos verda dėl tolietinio popieriaus, kuria gi puse jis turi kabėti... Kuo čia susiję su sabre? Ją gali kiekvienas turėt. Bet tiesiog žmonės žino, jog va būtent aš turiu tokia ir ne kitokia. ( Visos vienodos eiliniam žmogui).
    Tuomet laikas gaujose... Neužmušamas Keza. Jis galėjo būti pašalintas iš direktorių pareigų daugiau nei 100 kartų, net jis juose liko ilgiausia ir surasti policijos direktorių sunkiausias darbas. Gerbiu Nico ir Marko už jų pastangas projektui. Tęsiant apie gaujas. Užsitarnavus vardą direktorių pareigose, gaujų vadai iš manęs tikėjosi kažkokių kosmoso raketų išradinėjimų. Kažką panašaus ir gavo. Nepamenu net ir pareigų savo, iš laikraščio redakcijos sužinojau, jog buvau ir taxi direktorius. O gi taip. Daug neprikursi iš lagaminų vežimo. Visi iki tol buvę direktoriai taksi naudojo tik taip, kaip buvo paruosta pačios komandos. Pas mane taip nebuvo. Niekas nebuvo pas mane taip, kaip man nurodoma naudotis. Tuo ir išsiskyriau. Šiknon tuos lagaminus, pasakiau. Galbūt kada grįšiu kaip konsultantas direktorių. Čia idėja gera... Galėčiau įkvėpti komandą idėjomis. Aivaras sukurtų atskirą valdymo pultą tik man... Gal. Ir vadinčiausi: Krizės konsultantas. Pinigą vieną kitą uždirbčiau. O produktyvumas... Oi, vaikyti. Iškart darbai būtų kitam lygyje per 30 dienų. Parodyčiau ko vertas, o tada kai norės daugiau, reikės jau mokėt. Čia kaip narkotikai, ane, Marko? Taip įtrauki jaunuolius į savo verslą? Parodai ko vertas *cenzūra*oletas, o tada žiūrėk, jau policija, pakelti malūnsparniai gatvėse gaudo nusikaltėlį. No gud! Net nepastebimai šokinėja mano mintys. Jokio nuoseklumo, nuo traktoriaus iki butelio vandens. Būtent taip atrodo man mano tekstas.  Todėl ir negimsta man tokie skaitalai auditorijai, kuri būtų labai siaura.
    Ouu. Organizuotumas man buvo artimas... Esu daręs kelionę, į kurią įtraukiau visus. Apskritai, visus tuo metu buvusius. Ne. Meluoju gi. Gal tik 99procentų. Bet buvo faina. Kada policija lydi, medikai kartu. Taksi atsakingi už nugabenimą, mechanikai už remontą, ir visi kiti darbai, viską įtraukiau. O esmė buvo tiesiog padaryt veiklos fūristams, kasdienė užduotis. Pakeliui dar kažką nuveikėm. Buvau pradžioj, o galo kolonos nemačiau. Pamėginkit kas šiandien suorganizuot kelionę. Įtraukiant visus žaidėjus. Ir čia tik 0.00~01% smegenų našumo buvo įdėta į tai. Aišku užtrukau porą dienelių besitariant, bet tikslas pasiektas.
    Ai, moku juk realų gyvenimą perkelti į projektą ar filmą, serialą. Juokų darbas. Vienas iš didesnių šešėlinės veiklos aspektų, tai buvo rusiška ruletė. Gražus ratukas, blizgantis *cenzūra*oletas, gruzinas su operatoriaus kostiumu, ir šūvis į galvą... Aš būtinai vieną dieną  pakartosiu tai. Jei tik grįsiu. O čia kaip dievas į mano čeiniką duos.
    Pasiekiau nedaug, bet mano tikslas ir buvo iki išėjimo į kariuomenę palikt projektui kažką nuo savęs, o ne tik ateit ir išeit. Tapti direktorium čia ne pasiekimas. Čia tik įrankis kažkur save išreikšt. Yra daug sričių kur galima išreikšt save. Nebūtinai tai projekto kūrėjų darbo rezultatai, kaip, kad pvz darbas ar gauja. Viską galima išnaudot kitaip. Sukt galvą juk reikia. Pamėginkit galvą pakreipt į šoną, žinokit, jog įkrenta idėja kažkokia. Net žiūrint į kompiuterio ekraną, kuriame tiesiog medis. Ką aš matyčiau tame medyje? Turbūt trūksta kokio inkiliuko, nežinau. Nematau jo šią akimirką. Be to, būti direktorium, tai dar nieko nereiškia. Galima sublizgėt ir būt atmenamu ir kitais budais. Direktorius, kaip ir minėjau, man tai nėra pasiekimas.
    AAA! Ką atsiminiau, kiek jūsų yra tekę būti Marko namuose? Jo namas šalia taksi bazės, jei niekas nesikeitė. Išduosiu paslaptį, kaip pamatyt interjerą. Jums reikės plano. Tikslas būtų sukurti kokį savo kūrybos interjerą, bet ne šiaip, kad sienos, lova, staliukas. O iš 30 įvairių baldų sukurt vieną, kad ir paveikslą sienoj. Kur iš baldo reiktų tik kampuko. 3D paveikslą net gi galima. Ne, ne . Stop. Aš per daug plečiuosi. Redakcija mane apribojo. Įsiveskit į guglę sofkę kokią modernią, ir pastatykit naudodami įvairius baldus tai formai išgaut.
    Ta maloni maištininkė, tiksliau laikraščio redaktorė, kuri stengiasi pateikti jums šiokią tokią medžiagą - mane riboja. ''Max 1000 žodžių tekste'' ji sakė, nes kiti taip darė. Aš sakiau man per mažai. Ir aš ne kiti. Žinot kas buvo po to? Ji atsakė padaryk kokybę, ne kiekybę... Bijojau, jog taip pasakys. Man neįmanoma misija. Mano KOKYBĖ ir yra kiekybė. Turbūt skaitovas mąsto dabar ką čia reiškia. Rašytojas ir pats nežino.
    Dovanoju šią modernią papiruso skiautę txt formatu auditorijai, kuri mane pamena. Nežadu nieko šiame tekste. Gal grįšiu... Nežinia, nostalgija sukasi aplink mane. Bet laikai keičiasi, kas norės bendrauti su pensininkais. Cheers! Linkėjimai visam projektui iš JK.  P.s. Kūrybingumas platesnis klausantis jums mėgstamos muzikos. Peace kumpis out.
     
    Gvidas_Ham prieš atsiųsdamas man savo pasakojimą, parodė charakterį, iškeldamas neįprastus reikalavimus - parašyti susidariusią nuomonę apie jį ir tai padaryti laikraštyje, susitarėme. Kam įdomu:

     
    Laikraščiai: Nr1  / Nr2 / Nr3 / Nr4 / Nr5 / Nr6 / Nr7; Nr8

     
     
     
     
  11. Patinka
    Tina sureagavo į Rokas_Lays tarp Mechanikai darbus pradės su nauju direktoriumi   
    MECHANIKŲ DIREKTORIAUS RINKIMŲ ANALIZĖ
    Keista, tačiau rinkimai į elitinės firmos vadovų gretas buvo pratęsti, galbūt pateikėt neblogus laiškus, tačiau negaliu suteikti progos žmogui, kuris per mėnesį nesugeba 60min/dieną praleisti. Pratęsus rinkimus, galvoje sukosi daug abejonių, kad laiškus rašys visi, kas netingi, tačiau mano spekuliacijos nepasiteisino. Keturi kandidatai sugebėjo pateikti laiškūs, kuriuose spindėjo vadovavimo kompetencija.
    Iš karto kertu tiems, kuriems šį kartą pakišo koją dingimai. Nors ir esu minėjęs, kad turėtumėt užsitarnauti ne vien mano pasitikėjimą, jūs vistiek kišatės čia ir apgailestaujat dėl klaidų. Taip teigėt, kad šiuo metu pavaduotojai nėra reikalingi, tačiau čia jau jūsų kaltė - abu dirbote toje pačioje firmoje ir abu dėl tos pačios priežasties jo negavot. Tuo metu direktorius man minėjo, kad norės pasirinkti būtent vieną iš jūsų, tačiau jūs dingot.  Michael_P, patariu apsistoti ne vien ties mechanikais, ieškok patirčių kitur. Jason_N, o tau viskas išlieka tas pats, ir patariu nepildyti visur kur papuola (nes vieną tokį turėjau ir dėl to gailiuosi). Toliau atrankoje pasirodė mums ne toks girdėtas veidas su patrauklesniu aktyvumu, t.y. Minde_Hama, kaip ir viskas neblogai, tačiau prikibsiu prie idėjų, kurios yra šiek tiek banalios, Suabejojau dėl tavo mažo patirties kiekio mechanikuose, galbūt jeigu būtum daugiau ten dirbęs ir idėjos unikalesnios būtų. Ir štai, vienintelis asmuo, kuris bent jau panašiai kiek DP serveryje pražaidė, nors ir tai nėra pagrindinis kriterijus kodėl pasirenku būtent tave, tačiau noriu, kad pareigomis apsiimtu žaidėjas motyvuotas žaisti. Esi pastovus mechanikų rinkimų dalyvis, todėl manau, kad tai yra visiškas pliusas. Kaip tik - tai tik įrodo tavo meilę mechanikų darbui. Sveikinu, Kenshin_Yona, tikiuosi sprendimai bus teisingi, o tendencija šalinti mechanikų vadovus pasibaigs.

     
  12. Patinka
    Tina sureagavo į Mister_Crime tarp #1. Mr Crime patarimai kaip būti geru direktoriumi (konkursas laimėk 50k!)   
    Sveiki visi!
    Savo pirmą blogą norėjau pradėti man įdomiausia tema - direktoriavimu. Šiame serveryje prieš du metus buvau fūristų direktoriumi, išbuvęs kiek daugiau nei keturis mėnesius palikau, nes neturėjau laiko bei noro tęsti tai ką dariau. Šiame bloge pasidalinsiu savo asmeniniais patarimais, kaip tapti geru direktoriumi.
    Man asmeniškai direktoriauti yra įdomiausia veikla serveryje. Viską gali daryti savaip, rangai, veiklos, treniruotės, komanda ir darbo įvaizdis priklauso nuo tavęs, kas gali būti geriau? Taigi svarbiausias patarimas iš manęs kaip buvusio direktoriaus: rinkite tokią komandą kokios norite! Tavo darbe komanda yra pats svarbiausias dalykas! Sistemos, rangai, veiklos niekas nėra taip svarbu kaip komanda. Kai buvau fūristų direktoriumi visi buvome samp draugais. Teamspeake net ir manęs nebūnant sugūždavo kolegos pasišnekėti, nes visi gerai sutardavo. Žinoma, kadangi mano darbas buvo vienas iš geriausių tuo metu, dėl gerų algų ir šiaip gero uždarbio, todėl aš turėjau didesnę laisvę pasirinkti žmones su kuriais dirbti. Ne visi gali pasigirti išlaikę darbuotojus po du tris mėnesius darbe, tačiau minimum 20 žmonių pas mane išdirbo bent jau mėnesį, kas yra tikrai daug. Tam jog suburčiau geresnį pulką bendradarbių pastoviai prieš atrankas paklausdavau ar yra draugų kurie nori ateiti arba ketina pildyti į darbą, tokiu atveju darbe dirbdavo daugiau artimų vieni kitiems žmonių. Kiek žinia, pas mane retai dirbdavo senbuviai. Nelabai norėdavau juos priimti, nes mano akimis senbuviai būna šiektiek pasikėlę ir dažniausiai nenori paklusti arba pritapti prie tavo darbo sistemos. Tačiau, net ir tokie senbuviai kaip Benettis ir Capellis pas mane dirbo ganėtinai draugiškai
    Antrasis patarimas susijęs su pirmuoju - atrankose klauskite tokius klausimus kuriuose daugiau galėtumėt daugiau sužinoti apie patį žmogų, nei apie jo žinias apie darbą.Tai galbūt neveiktų tokiam darbui kaip PD, tačiau visuose kituose darbuose tai yra svarbi dalis norint suburti tokią komandą kurios norite. Koks tikslas klausti klausimus kaip “nuo kelinto rango galima vairuoti …. automobilį”  /dpulte patys nustatote nuo kelinto rango darbuotojai galės vairuoti tam tikrus auto, tai argi yra tikslas klausti tokio klausimo? Žinoma, atrankose norite jog jūsų pateikta informacija būtų perskaityta, dėl to, geresnis klausimas būtų tokioje situacijoje būtų “sakiniu apibūdinkite mūsų rangų sistemą” ar kažkas panašaus. Tokiu atveju galite sužinoti ar žmogus skaitė rangus ar ne. Apibendrinant, naudokite subtilesnius sakinius, tokiu būdu daugiau sužinosite apie asmenį, o ne jo žinias. Žinios ateis su laiku, rangą pasikelt vistiek reiks, tai anksčiau ar vėliau vistiek sužinos nuo kelinto rango gali vairuoti sultaną.
    Nustokite daryti atrankas žaidime! Atrankos žaidime pritraukia tik laikinų darbuotojų. Žaidėjai kurie tikrai norėsi dirbti jūsų darbe lauks atrankos forume, tik nepamirškite vis pranešti per /dpultas kada numatoma atranka, tokiu būdu atsikratysite įkyrių /sms su klausimas apie atrankas. Atrankos žaidime yra geras būdas sulaukti darbuotojų čia ir dabar, jos gerai veikia kai būni laikinu pavaduotoju ar direktoriumi kol renkamas tikrasis direktorius, tačiau norint suburti gerą komandą, liepkite laukti atrankų forume. Žaidėjai kurie ateina į atrankas žaidime dažniausiai tiesiog ieško darbo, todėl atsibodus darbui jie greitai pabėga kitur. Taipogi, žaidėjai susirinkę į atrankas žaidime neturės tokio gero suvokimo apie jūsų darbą nei tie kurie stengiasi pildyti atrankas forume.
    Kalbėkite su savo darbuotojais. Klauskite kas yra gerai, kas nėra gerai. Tokiu būdu ne tik sulauksite idėjų iš darbuotojų, bet ir jie jausis svari darbo dalis. Dažniausiai praleisdavau bent dešimt minučių pakalbėti su kiekvienu darbuotoju atskirai, pasiklausdavau kaip jam sekasi, kas jam patinka/nepatinka. Tai išties veikia. Išnaudokite jų sugebėjimus. Per kiek ilgiau nei keturis mėnesius sulaukiau daug gerų gfxerių vfxerių (Arvydas_Katkus, Mantas_Jameson, Kizuki_Kirigaya(nepamenu jo V_P tiksliai xD), Aurimas_Next, Mantas_Adomaitis ir t.t ), stengdavausi juos išnaudoti, nes tokiais atvejais jie jaučiasi labiau reikalingi šiame darbe, kas verčia juos pasilikti ilgiau, be to gaunate nemokamų gfx ir vfx darbelių kurie reklamuoja darbą. Taipogi žinokite ką darbuotojai sugeba daryti gerai, ir ko ne. Vienas galbūt turi daug laiko praleisti žaidime, kitas galbūt turi daug gerų idėjų, išnaudokite tai.
    Nedarykite treniruočių iškarto po atrankos. Jeez, ar bent įsivaizduojate kaip tai nuobodu? Naujokas įsidarbinęs į jūsų darbą nesupras kas vyksta, o ir pati veikla bus smarkiai lėkšta. Pastebėkite naujų darbuotojų veiklą ką jie veikia, pasikalbėkite su jais, supraskite juos, padėkite jiems apsiprasti darbe, o po kažkiek laiko veskite treniruotę. Manau paprastiems darbams treniruotės nėra tokios svarbios, todėl geriau veskite komandines veiklas, taip paįvairinsite darbuotojų veiklą darbe, ir patiems bus įdomiau. Darykite mini reakcijų patikrinimus ir panašius mini eventus. Kai buvau fūristų direktoriumi gana dažnai darydavome komandines veiklas kurios nebūtinai būdavo susijusios su darbu, estafetės, pasišaudymai ir panašūs dalykai tikrai paįvairindavo darbą. Svarbiausias dalykas - neverskite darbuotojų dalyvauti. Tai niekam nepadeda, jeigu darbuotojas nori dirbti, leiskite jam. Žinoma, priklauso nuo veiklos, tačiau geriau surinkti penkis žmones kurie nori dalyvauti nei dešimt nenorinčių.
    Paįdominkite savo rangų sistemas, pridėkite papildomų dalykų kurie vers pavargti norint pasikelti rangą. Tikrinkite ar darbuotojas vertas dirbti kitame range. Tokiu atveju praleisit laiko su darbuotoju, geriau su juo susipažinsite, plius jis lėčiau pasieks paskutinįjį rangą, kas dažniausiai yra darbuotojų tikslas, po to nemažai kas palieka, nes darbas pasidaro nebeįdomus.
    Ne**zdinkite iš dfondo, gausit malkų nuo DP.
    Tikriausiai pamiršau paminėti kokius penkis punktus, tačiau manau kaip pirmąjam blogui turėtų užtekti informacijos. Visi šie patarimai žinoma reikalauja daug laiko, tačiau prieš imant direktoriaus pareigas turite būti apsisprendę ir žinoti ar turėsite pakankamai laiko tam.
    Kadangi serveryje šiuo metu esu retas svečias, paskutinį kartą dirbau darbe su pakvietimu gal prieš du metus. Sistemos direktoriam yra atnaujintos todėl sugalvoti naujų gudrybių yra dar lengviau. Išnaudokite tai, būkite unikalūs
     
    KONKURSAS
    Ačiū už sugaištą laiką, tikiuosi patiko pirmasis blogas. Stengsiuosi rašyti po vieną į savaitę, nei perdaug nei permažai, priklauso nuo to kiek laiko turėsiu. Tikiuosi sulaukti jūsų dėmesio, ir komentarų. Jeigu konkursas pritrauks dalyvių, pasistengsiu ateityje sugalvoti kažką įdomesnio
  13. Patinka
    Tina sureagavo į Rokas_Lays tarp Nepateisinti lūkesčiai: naujasis dušmanų valdovas   
    Sveiki,
    Atranka nepateisino mano lūkesčių, tačiau nėra ko stebėtis, nes šis darbas nėra stiprioji šio serverio pusė. Atrankoje dalyvavo 5 žaidėjai, tačiau, kai kuriems trūko brandos. Buvo ir tokių, kurie papildys gėdos stulpo gretas, todėl nepatariu kandidatuoti į direktoriaus postą, kai klausimai yra ilgesni negu jūsų atsakymai. Atrankoje išsikirsiu du rimčiausius kandidatus, kuriems jau teko suprasti ką reiškia būti firmos vadovu - Ernis_Pokemon ir Lemon_Madeit.
    Pradėsime nuo to, kad laiškai buvo, pakankamai lygiaverčiai. Lemonai, pateikei įdomų laišką su daug idėjų taksi firmai iš sistemos pusės, parodei savo motyvaciją, tačiau man buvo sunku tavimi patikėti, kai pasikapsčiau šiek tiek giliau - šį mėnesį pražaistas laikas: 5 minutės.  Bandei pardavinėti narkotikus forumo būsenoj, kaip ir mane papirkti savo pažadais - išbūti visą vasarą. Neslėpkime to, kad kai buvai vienas iš pirmųjų, kuris pateikė savo laišką galvojau, kad atrankos rezultatai bus aiškūs, o tada žaibo greičiu pasirodo pikachųųų ir tenka keisti savo nuomonę. Pokemonas detaliau aprašė firmos vidų, papildydamas jį su visai unikaliomis idėjomis ir įrodė, kad jis nori išbandyti save ir tobulėti. Nors ir turėjai kartesnę praeitį negu tavo konkurentas, tačiau per tą ilgą laiko tarpą sugebėjai išlikti ramus ir taip pat gavai progą vadovauti mano firmai. Tikiuosi, jog Ernis suprato esmines klaidas, kurias darė būdamas mano firmos pavaduotoju ir to nebedarys taksi direktoriaus poste, o tau Lemonai patariu apsispręsti kur tu nori žaisti. 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.