Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Mickjakers

Neaktyvus

  • 39

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Ačiū
    Mickjakers sureagavo į Herceg_Cheetan tarp „lawson“ grafikos krautuvėlė   
    „lawson“ grafikos krautuvėlė - vieta kurioje galite užsisakyti tam tikrą grafikos darbą, už tam tikrą kainą.

    Darbai atliekami per 24 val. Draudžiama skubinti, tokiu atveju galite atsidurti neaptarnaujamų sąrašuose. Kai darbas bus padarytas, jame bus watermark'as, sumokėjus už darbą jis bus nuimtas. Draudžiama talpinti darbų pavyzdžius, kuriuose matosi kito projekto pavadinimas.
    Avatarai. Parašai. Judantys parašai. Paprasti logotipai. Firmų (bei gaujų) logotipai, rangai ir kt.
    Avatarai 2.000 - 3.000 serverio valiutos. Parašai 2.500 - 3.500 serverio valiutos. Judantys parašai 3.000 - 5.000 serverio valiutos. Logotipai kaina derinama pagal poreikius ir darbo dydį. Firmų logotipai, rangai ir kt. kaina derinama pagal poreikius ir darbo dydį.
    vardas_pavardė;
    kokį darbo tipą užsisakote?;
    darbo pavyzdis;
    darbo tekstas/sub-tekstas;
    darbo stock'as;
    ar uždėjote patinka mygtuką ant temos?;
    ar pasižadate susimokėti kai darbas bus atliktas?;
    įrodymai jog pervedėte į lukas_lawson banką nurodytą sumą;

     
     
  2. Ačiū
    Mickjakers sureagavo į Aivaras tarp 2017.08.19 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.8.2)   
    GREENSIDE # 0.1.8.2
     
    Jei parduodant savo aprangą būsite užsidėjęs gaujos/darbo aprangą, jūs nebūsite perrengtas. Kitu atvėju jei būsite užsidėjęs paprastą aprangą ir ją parduosite jūs būsite perrengtas į paprastą aprangą. Pervežėjams atvežus tr.priemonę pagal užsakymą prie pinigų parodys teisingą pridėtą pinigų sumą.  Sutvarkyta klaida su mechanikais, kai atvežus laužą vistiek tekdavo laukti 1 valandą.  Sutvarkyta klaida, kad kai parduodant mechanikų įrankius mechanikams prie parduotų įrankių prisidėdavo tik +1 statistika, dabar pridės tiek kiek pardavėte įrankių..  Jei išvesite žaidėją iš gamyklos jūs abu būsite kartu perrengti vėl į paprastus drabužius. Iš fūristų išimta 42 apranga (Direktoriui reikia pačiam iš naujo perstayti aprangą į kitą jei buvo ant kažkokio rango) Direktoriui priskiriant rangui aprangą taip pat rodys ir aprangos pavadinimą.
    Fūristų direktorius galės atstayti pardavinėjamas tr.priemones į vietą. Policininkai nebegalės surakinti žaidėjų kurie yra apmokymų rėžime. Direktoriams bei bendradarbiams rodys darbuotojų pradirbtą laiką per dieną. Per /info rodys per dieną/savaitę/visą nuo įsidarbinimo pradirbtą laiką. Bendradarbiams ir direktoriui rodys darbuotojo pravažiuotą kilometražą per dieną. Sutvarkyta, kad atsijungus policininkui nedingdavo užrašas kartu su spygliais, dabar dings ir spygliai ir užrašas. Atnaujintos darbų tr.priemonių direktoriams kainos. Kai direktorius darys nenaudojamų tr.priemonių restartą, pirmiausia praneš darbuotojams, kad jis bus atliktas po 30 sekundžių ir galiausiai po 30 sekundžių automobiliai atsistatys automatiškai. Direktoriai savo pultę įgavo naują funkciją "Veiklos vykdymas" ten direktoriai galės paskelbti apie veiklos pobudį ir laiką, tokiu atvėju visiems praneš į serverį, kad vykdoma veikla ir per tą laiką per /kviesti tos tarnybos išsikviesti negalėsite.



    Jei darbuotojai neatvyks į iškvietimą per 5 minutes, to darbo fondui bus iš pelno atimta 1500~2000€ suma (naktį negalioja.) Direktorių pavaduotojai gavo komandą /ppzu stebėti savo darbuotojams. Policija nuo baudų gaus 20% į darbo pelną, 80% darbuotojas. Medikai nuo pažymų/vaistinėlių gaus 20% į darbo pelną, 80% darbuotojas. Taksi nuo atvežtų žmonių gaus 20% į darbo pelną, 80% darbuotojas. Mechanikai nuo parduotų įrankių dėžių / atitemptų mašinų į kmą, suremontuotų mašinų gaus 20% į darbo pelną, 80% darbuotojas. Fūristai nuo atvežtų mašinų/baldų/kitų krovinių gaus 20% į darbo pelną, 80% darbuotojas. (dar reikės dadėt kai bus automatizuotas garažo tvarkymas) Mašinų garaže atsirado mygtukas parodantis lentelę su garaže esančiom mašinomis. Taip greičiau galėsite pereiti prie norimos mašinos.
    Mechanikų direktorius galės nustatyti kiek kokios mašinos remontas kainuoja.
    Mechanikų garaže žaidėjas galės pasirinkti kokią mašiną koks mechanikas tvarkys. Jeigu mechanikas per 5 minutes nepradės tvarkyti jūsų tr.priemonės jums bus gražinta puse sumokėtos sumos už remontą ir automobilis bus sutvarktyas automatiškai serverio. Valties 473 ID kaina iš 1 200 000 pakeista į 200 000 Patvarkytas taxi kelionės tekstas taksistui ir pačiam keliautojui. Sutvarkyta klaida, dėl topuose atvaizduojamų vietų. Jei medkirtys atsijungs, jo medienos apdirbimo vieta atsilaisvins. Jei būsite spectate rėžime, taip pat pateksite į AFK rėžimą po ilgo laiko veiksmų neatlikimo. Jei skrisit oro balionu pateksite į AFK rėžimą. Po bombos sprogimo gaujos paketams susidėti bus duodama nuo 8 iki 12 minučių. Po bombos sprogimo gaujos paketamų atsiras nuo 300 iki 600 Policininkai galės numinuoti bombas tik tas, kurios dar nesprogusios ir joms tiksi laikas. Atnaujintas serverio sutemimas pagal realų laiką.
  3. Patinka
    Mickjakers sureagavo į Nico_Moretti tarp Išrinktas naujasis Medikų direktorius.   
    Dar vieni rinkimai baigti, šįkart kiekvieno kandidato viešai nekomentuosiu, kadangi nemažai laiko pastaruoju metu turiu skirti kitiems dalykams, tačiau visus kandidatus esu minimaliai aprašęs savo word faile, tad jei turite kokių klausimų – lauksiu jūsų asmeninių žinučių forume. Po apgailėtinų taksi ir mechanikų direktorių rinkimų šie buvo įdomesni – sulaukiau poros kandidatūrų iš naujokų, šios nebuvo labai stiprios, bet jas patobulinus tikimybė pamatyti savo nick‘ą /direktoriai lentelėje – pakankamai nemaža. Buvo ir čiuvelis, kuris dalyvavo su kopijuota anketa, jei kam labai įdomus čiuvelio nick‘as – rasite akmeninio stulpo apačioje. Bandė prasprūsti ir nemažas kenkėjas, kuris ne per seniausiai labai atvirai serveryje platino čytus, gaila, bet šiukšlėms direktorių chat‘as nėra tinkama vieta, man labiau patinka dirbti tvarkingoje aplinkoje. Okay, eikime prie reikalo – iš 9 kandidatų patenkinamo ir aukštesnio lygio kandidatūras paliko Sergio_Lulas, Deivis_Fuksas ir Cristiano_Capelli.
     
     
    Dviejų savaičių čia net nežaidžiantis Sergio_Lulas dar turės patobulėti – teks patobulinti atrankų mechanika, kadangi abejoju, jog firmos taisyklių, kainoraščio ir panašaus stuff žinojimo užtenka norint patekt, nejaugi tau nerūpės čiuvelio bendravimo įgūdžiai, reputacija, prioritetai ir dar daugiau kitų aspektų? Patobulinus atrankų aprašymą gali pamąstyt ir apie idėjas, parodyt ne tik tai, ką samp‘o žaidėjai matė n + k metų, bet ir kažką naujesnio, nematyto, ko medikams dabar išties reikia, nes atnaujinimu kol kas dar nedvelkia, o maža vaistinėlių ir pažymų paklausa daro neigiamą įtaką darbo susidomėjimui, kurį geriausiai kelia būtent įdomios sistemos firmoje. Dar labai nepakenktų įsidarbinti į medikų firmą ir įsitikinti, jog tau ten iš tikrųjų įdomu, kaip žinia, kiekvienas serveris tame pačiame darbe turi vis skirtingas sistemas, vienur gali būti visai įdomu, kitur - nelabai.
     
    Sekantis, Deivis_Fuksas, atrankų mechanika – jokio aprašymo apie tinkamo kandidato atskyrimą nuo netinkamo, neaiškios pavaduotojo funkcijos – tiesiog važinės su darbine ir reikš savo nuomonę reikiamu metu, negi daugiau nieko jis neveiks? Ironiškai nuskambėjo ši citata: „žmogus turintis daug idėjų, kupinas minčių – bus tikrai šaunus vadovas“ idėjų turi, bet ne tiek, kad šia fraze galėtum apibūdint save. Visa kita buvo visai neblogai, norėjau truputi tave pastebėt serveryje, įvertinti bendravimo įgūdžius, elgesį, bet ką čia vertinsi kai žmogus per 5 dienas net neprisijungia į serverį?
     
    Galiausiai turime Cristiano_Capelli, vėl problema ties atrankų mechanika – čiuvas užpildo ledinę anketą, bet yra didžiausias serverio kenkėjas, abejoju, ar tokią personą norėtum matyti savo firmoje, bet savo laiške leidi man suprast, kad didžiausio kenkėjo titulas jokios įtakos jo kandidatūrai nedaro. Idėjos puse velnio, galbūt ir matytos, bet ne ant tiek, jog jau būtų atsibodusios visiems nuo 2012 metų, nebloga idėja su „karo mediku“ nors įtariu, jog jų trūks, nebent pasiekt ketvirtąjį rangą tavo firmoje nebus sunku, visa kita lyg ir tvarkoje.
     
     
    Jeigu iki šios vietos jau perskaitėte komentarus apie kiekvieną potencialų šių rinkimų kandidatą, galėjote susiprast, kad iš trijų liko tik vienas – Cristiano_Capelli. Nuomonės bus įvairios: vieni manys, jog galbūt sulauksime kažko panašaus į manąjį „comeback‘ą“, kiti labai suabejos jo motyvacija, noru, treti bandydami įsikibti į neegzistuojančios merginos parankę rėks kuo garsiausiai apie korupciją, tačiau tik laikas parodys ar sprendimas buvo tinkamas, tad linkiu naujajam direktoriui sėkmės ir laukiu idealių rezultatų.

     
  4. Patinka
    Mickjakers sureagavo į Dwayne_Fernandez. tarp Greenside.LT | Gameplay 5# | Kertam Medžius   
    Anketos šablonas:

     

     
    Vnž gryžom į trasa, nieko specialaus nematysit paprastas čiuvakas šneka paprasta kalba t.y ( LT ) jai patiko tai palaikinam ir pasubscribinam. Taip pat galiu pasakyti kad nuo 0:00 iki 3:35 filmuota bus medžiokles evente.
    Ai nepamirškit HD įsijungt.
     

    https://www.youtube.com/watch?v=Ex5cfM9kntw
  5. Patinka
    Mickjakers sureagavo į Minde_Johnson tarp Minde_Johnson užtildė Mick_Jakers   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją :Minde_Johnson

    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą :Mick_Jakers

    3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas :Blogas /padmins naudojimas

    4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą :

    5.Įrodymai , kad užtildėte žaidėją(Būtina):

  6. Patinka
    Mickjakers sureagavo į Lukas_Riidazz tarp [0.1.6.1] Fūristai.   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lukas_Riidazz
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau kažkur kitur padaryti fūristų bazę, nes tame miestelyje daug kas skundžiasi kad ten laggina prie fūristų, ir neina normaliai pažaisti, taigi siūlau kažkur už miestelių perkelt tą bazę.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau kitiems nebūtų lago tame miestelyje, kadangi kiek pastebėjau fūristų mašinų labai daug dėl to kelia laga.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
  7. Patinka
    Mickjakers sureagavo į Jarek_Sanchez tarp Iphone 5s greenside.lt dėkliukas.   
    Sveiki, padariau tokį labai paprasta darbelį Iphone 5s greenside.lt dėkliuką.
     

  8. Patinka
    Mickjakers sureagavo į Gordon_Specter tarp Greenside.lt atributika   
    Čia saugomi daugmaž visi mano kūrti darbai šiam projektui, kuriuos gali naudoti kiekvienas lankytojas.
     
    Parašai darbams Nauja!
    Atnaujinta: 2017.01.26

    Kiti parašai
    Atnaujinta: 2015.12.10
     
    GIF parašai
    Atnaujinta: 2015.12.10
     
    Parašai gaujoms/klubams
    Atnaujinta: 2015.12.10
     
    Profilio priderinimai Nauja!
    Atnaujinta: 2017.01.26
     
    Darbalaukiai
    Atnaujinta: 2015.12.10
     
    Avatarai Nauja!
    Atnaujinta: 2017.01.26
     
     
    - Mantas_Adomaitis.
  9. Patinka
    Mickjakers gavo reakcijąGediminas_Sony tarp Dingę / Lost (2004 - 2010)   
    Apie seriala: Lėktuvo katastrofa - tik pradžia. Keturiasdešimt aštuoni išsigelbėję keleiviai pasiekia negyvenamą salą. Jie atsiduria toli nuo artimųjų, niekas neatskubės jiems į pagalbą. Prasideda sunkus gyvenimas, kur jų laukia labai pavojingi netikėtumai. Iš pradžių jie mano, kad saloje yra vieni, tačiau čia slypi nemaža paslapčių. Pamažu jie suvokia, kad šioje saloje jie atsidūrė neatsitiktinai.  Vaizdo įrašas apie seriala:   
    Sveiki, taigi pradėjau žiūrėti ši seriala nuo pirmojo sezono dabar jau žiūrių 3-sezona ir norėčiau padiskutuoti kaip jums šis serialas? ar matėte? 
  10. Patinka
    Mickjakers sureagavo į Ignas_Image tarp Image apie save ir ką aš veikiu SA-MP   
    Zdarovenko,

     

    ilgai galvojau ar rašyt ką nors čia ar ne, bet visgi parašysiu..

     

    Kaikuriems kiltų klausymas, kas aš toks? Pabandysiu trumpai ir aiškiai papasakoti apie save..

     

    Mano vardas Edgaras, tada kyla klausimas, kodėl žaidime Ignas? Viską papasakosiu turputėli vėliau.. Tai turiu 15 metų, bandau užsiimti grafikos dizainu ir savo ateitį sieju su šiuo hobiu, šiaip lankiau krepšinį, rankinį, baseiną, bet.. viską mečiau. Vaikštau ant turniko, stengiuos sportuot kuo dažniau ir sveikai gyventi. Klausau įvairios muzikos, svarbu kad vežtu, bet mėgstamiausias stilius repas  

     

    Kodėl aš pasivadinau žaidime Ignas?

     

    Iš tiesų, net neprisimenu, tiesiog šovė į galvą šis vardas, nes manasis SA-MP pasaulyje atsibodo..   Kaikuriems sakiau, kad čia krikšto varas, bet nifiga čia ne krikšto vardas.

     

    Ką aš veikiu SA-MP serveriuose ir mano istorija 

     

    SA-MP pasaulyje, lošiu jau gal ~5 metus, pirmasis serveris buvo visų žinomas vLRG.. Tada serveryje lošė stabiliai ~150 žmonių berods (buvo 2010 ar 2011 metai), nieko ten nebuvau pasiekęs, bei ką gali pasiekt 11-metis vaikas?  Kitas serveris buvo LMG, jame pradėjau žaisti po 6 mėnesio nuo jo atidarymo, tada jau lošė ~200 žaidėjų (tiksliai neprisimenu), ir jame pradžiai irgi nieko nesiekiau, buvau eilinis žaidėjas, stengiantis kažką pasiekt. Pradžiai kiek pamenu, buvau baikerių pavaduotojas pas Jery_Freak, tada ėjo Tune pavaduotojas pas Eli_... nepamenu nick, ir... 2012 metais, atėjo mano valandą, pasiekiau Fūristų pavaduotoją (patekau iš atrankos), pabuvau gal ~5 dienas ir direktorius man jį perleido! Ot, koks džiaugsmas buvo, pirmasis direktorius (ir paskutinis ). Sekėsi galimą sakyt žiauriai gerai, nes DP prž. gi nebuvo, o tuomet savininkai dėdavo direktorius ir juos prižiūrėdavo.. Tai aš nieko nebijodamas, naudodavau s0beitą, dar prisimenu keletą įvykių juokingų... Ten kur kalnas į SF miesto oro uostą, ten su kokia nors fūra, tikrai neperšoksi, aš tada vedžiau treniruotę ir per tą kalną šokom.. ir aišku peršokom s0beitas gi visagalis. Svarbiausia, kad niekas neskundė, viskas iki vienos vietos, tiek man tiek darbuotojams. Kitas įvykis, kai kažkokia gauja, buvo užgrobus naftos išsikrovima, tai aš, „supykęs“ įsijungiau INV ir išnešiau visą gaują.. Aš nesupratau, jie nieko nerėkė, kad aš INV ir nieks negali manęs nušaut.. Atrankos pas mane dar juokingiau vyko, tiksliau, kaip aš anketas tikrindavau: parašydavau STOP ir pažiūrėjau kiek puslapių, ~6 puslapiai buvo, pagalvojau, ai surinksiu belenką, užtrukau ~3 minutes rinkdamas naujus darbuotojus, pavaduotojas su darbuotojais klausė, kaip tu taip greit tikrini, atrašydavau: aš ne lepšis, kad visą valandą sėdėt skaitydamas anketas Po kelių dienų aš ir palikau tą direktorių, nes buvo atsibodę, bet tikrai ne nuo spaudimo, žmonės, ne tie laikai tada buvo. Tada pasekiau kitus ir ėjau žaist Las-Venturą, kas Karolį (Invision_White). Va ten ir buvo mano pirmas moderatorius, pirmosios rimtesnės pareigos.. Tie kas mane žino, jau gali atspėt, kokias pareigas turėjau, aišku, kad GFX skilties, bei aišku oficialus grafikos dizaineris buvau. Dar tada, nebuvo tų vadinamų algų tenais, sakykim, moderatoriai dirbo 4free, bet aš, gaudavau visko už GFX darbus, nuo free admino su papildomom komandom, iki gaujos . Daugiau nieko ir nepasiekiau, turėjau Taksi pavaduotoją, laikiną Taksi direktorių ir medikų pavaduotoja. Išbuvau moderatorius maždaug ~6 mėnesius, pakeičiau ten nick būdamas moderatoriu, gal ~5 kartus. Po poros mėnesių pertraukos nuo SA-MP, rugsėjį, grįžau į kaimelius 2013 metais ir Rafael_Echart (bff buvęs, o gal ir ne) sako: Edga ieško grafikos dizainerių (jis tuo metu jau buvo juom), davai pabandyk ir aš bandžiau, prešininkas buvo Impressible_Lauriz. Ir aš jį nugalėjau, tapau grafikos dizaineriu, džiaugsmo daug nebuvo, nes tada irgi, nemokamai darydavai GFX darbus.. Po ~1 mėnesio, pagaliau gavau Nuotraukų skilties moderatoriu! Čia tai buvo džiaugsmo , pagaliau ir taškų gaudavau už darbą ir skin'ą ir TS moderatorių... Praėjo dar 1 nuostabus mėnesis ir.. Mantas_Electro, turėdamas ir Admin prž. ir Unban prž. atsisakė Unban prž., tad Hugo_Armani mane pasiūlė į unban prž. tik po kelių minučių, Jason rašo: Sveikas, norėtum tapti Unban prž.? Ir aišku aš sutikau. Pradžioj, vajėzau, kiek buvo darbo, banned anketų ~10 puslapiai, unban dar daugiau, kur ką atsirinkt, kurie jau atbaninti, kurie dar ne.. Bet įsibėgėjus 3 mėnesiui nuo tada kaip tapau grafikos dizaineriu, apsipratau su Unban prž. pareigom ir nebuvo kas veikt tuos unban tikrint.. Vėliau, gavau dar ir Taksi pavaduotoją, galimą sakyt, turėjau viską ką buvo įmanomą turėti vienu metu: Pavaduotojas/Direktorius, Prižiūrėtojas, Moderatorius, Grafikos dizaineris. Trūko Globalaus moderatoriaus pareigų.. Tada, vieną dieną, mano Unban pavaduotojas, paliko pareigas, aš jį apkeikiau ir pajuokaudamas išbaninau serveryje, jau ruošiaus jį atbanint, mane užbanino durnelis kažkoks vardu Tautvydas_Sones.. Mes su Zukausku buvome abu bane, ir nei viens negalėjome atsibanint, teliko prašyt pagr. administracijos, rašau viena, siunčia pas kitą, rašau ana, siunčia atgal, tai kas čia per cirkai? Praėjo 1 savait4, kaip aš bane, palikau pareigas, nes čia tiesiog nesamonė buvo.. Palikęs palošiau LV, vėl kaimeliuose ir atradau šį serverį, GreenSide.. 

     

    pratęsiu vėliau, malonaus skaitymo!

  11. Patinka
    Mickjakers sureagavo į Rin tarp GRAFIKOS KONSULTACIJOS/DARBŲ VERTINIMAS   
    Mokykis pagrindų. Jeigu tu to nemoki tai net nežinau ką pasakyti, kadangi čia net 12-metis moka padaryti. Spaudi file>open ir pasirenki savo norima nuotrauka done. Jei norį įkelti į tą pačią vietą tau reikia lygiuoti ką gali daryti su rodyklėm, bet yra kitų būdų, bet manau neprašinėsiu tau jų, nes galvosi ką aš per pievas čia šneku. Esmė tame, kad tau reikia eiti į lietuviškus forumus arba angliškus forumus (jie geresni) ir mokytis iš jų tokių basic dalykų, nes čia kiekvienas, kuris bent moka kažkiek to photoshop suprastų, kad tai aiškint neapsimoka, nes vistiek dalies dalykų nesuprasi. Tai vat mano konsultacija būtų tokia atsidarai naršykle rašai "photoshop basic functions" arba "photoshop basic lessons" ir mokaisi iš jų. Jei nemoki anglų kalbos naudojasi google vertėju arba kitų žiniomis ir sukiesi iš padeties. Prašau eini čia ir mokaisi pats, o ne klausinėji kitų tokių menkniekių. (Spustelk mane)
  12. Patinka
    Mickjakers sureagavo į Jack_Exel tarp COD Edit :D   
    Ka jus? 2val darbas :C
  13. Patinka
    Mickjakers sureagavo į Rokas tarp Permainos administratorių taisyklėse,   
    Permainos administratorių taisyklėse,
    Pranešta - 2015.04.07, pradės galioti - 2015.04.10.
     
    Nuo šiol naudoti /ginklai komandos nebebus galima žaidėjų žudymui, nebent vyksta medžioklės eventas ir panašiai. Administratoriaus ginklus bus galima naudoti tik tuo atveju, jei žaidėjas pats prašosi drausmės, tokiu atveju galima paleisti kelis šūvius į žaidėją, jog jis aprimtų, bet žudyti jokiais būdais negalima. Žaidėjas, turintis administratoriaus privilegijas žaidime ir nužudęs vieną žaidėją, gaus 1 administratoriaus įspėjimą.
     
    Kita svarbi informacija!
    Tai reiškia, jog nuo šiandienos 2015.04.07 tiek gaujos, tiek Policijos pareigūnai nebegali naudoti administratorių ginklų žaidėjų žudymui arba sulaikymui.
    Iki 2015.04.10 administratorius gavęs papeikimą, gaus tik žodinį įspėjimą ir priminimą, jog yra tokia taisyklė. Surinkus 3 žodinius įspėjimus, administratorius bus baudžiamas tikru įspėjimu.
     
    Kodėl tai yra svarbu serveriui?
    Visų pirma, norime, jog gaujos taptų aktyvesnės ir daugiau prekiautu ginklais. Antra, neprivilegijuoti žaidėjai (tai sudaro apie ~70% mūsų serverio žaidėjų) skundžiasi administratorių veiksmais serveryje, todėl siekdami pagerinti situaciją imamės tokių veiksmų.
     
    TEMA ATVIRA DISKUSIJOMS!
  14. Patinka
    Mickjakers sureagavo į Ignas_Image tarp GreenSide atributika žaidėjams! Nr. 2   
    Nauja tema, nes nebeina ten daugiau dėt. Tikiuosi patiko, pildysiu. :3
     
    Darbų parašai
     

     

     

     

     

     

     
    Profilio viršeliai
     

     

     

     

     

     

     

     
    Šiuo metu tiek, pasiūlykit kokių nori coverių ir kitų dalykų, su kokaisi tekstais, nes nebe žinau kokius dėt jums.
  15. Patinka
    Mickjakers sureagavo į Domas_Onex tarp [Greenside.lt] NRG-500 Stunt Montage.   
    Sveiki visi. Tad šiandien neturėjau kas veikti tai sugalvojau sukurti Stunt Montage.

     

    Nesmerkit labai, tai mano pirmas video. :|

     



  16. Patinka
    Mickjakers sureagavo į Misha_Morozov tarp Kažkas naujo!   
    Sveikučiai, Žaidėjai!

     

    Taigi bandžiau kažką jau labai gero sukurti ir šį kart pabandžiau su pačia daina kažka tokio, gero žiūrėjimo!

    [Nepamirškit HD]

    Tokį patį panašu video galėjote matyti ankščiau bet jo nebėra tai pabandžiau jį atkurti.

     

    https://www.youtube.com/watch?v=9c9Zuqrfoig

     

    Sakykit nuomonęs bei klaidas!

  17. Patinka
    Mickjakers sureagavo į Kenye_West tarp [1] Darbas // Gaisrininkai   
    Čia biški pamapinau toks ez bet gražus mano manymu

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.