Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Bounty Game

Neaktyvus

  • 44

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Bounty Game gavo reakcijąChris_Sandiego tarp Parduodamas Chillo garažas   
    KEIKSMAŽODŽIAI nepirkite viduje ne originalios seduškės, bamperiai plastmasiniai karočia tokia chalturke kad KEIKSMAŽODŽIAI neisiūlau pirkti.
  2. Patinka
    Bounty Game sureagavo į Jeremy_Redwood tarp Atranka į globalius forumo moderatorius,   
    < Prisistatymas >
    Taigi sveiki visi skaitantys šį pranešimą. Mano vardas žaidime yra Jeremy Redwood, o realybėje Albertas, man yra penkiolika metų. Gyvenu Lietuvoje, Dzūkijos krašte, netoli sostinės. Laisvalaikių mėgstu žaisti kompiuterinius žaidimus ir praleisti laiką su draugais, bet nereikia pamiršti ir darbo. Aš esu ekstravertas, mėgstu dirbti draugiškoje ir rimtoje komandoje, taipogi apie save galiu pasakyti, kad esu gan griežtas, bet tuo tarpu linksmas ir draugiškas, esu paslaugus, bendraujantis – truputėli daugiau pabendravęs su žmogumi galiu gan nemažai pasakyti apie jį patį, apie jo asmenybę. Taip pat galiu save priskirti prie grupės žmonių, kurie nepasikelia gavę aukštesnes pareigas. Kalbant apie mano patirtį sa-mp serveriuose esu pasiekęs tikrai nemažai. Praeitame serveryje kur lošiau buvau ne vieną kartą paskirtas direktoriumi ir administratoriumi (Pagalbininkų), o kalbant apie GS pasiekimus tai irgi turiu, bet ne tokius turtingus kaip praeitame serveryje. GreenSide serveryje esu užėmęs tik vienas pareigas – taksi direktorių, bet tikrai tikiuosi, kad čia dar nebus pabaiga.
    < Istorija, kaip aš atradau GreenSide projektą >
    GreenSide projektą man padėjo atrasti mano labai artimas ir geras draugas. Kažkaip vieną dieną jis mane pakvietė pažaisti viename serveryje, kuris ir buvo GreenSide, iš karto nesutikau, bet įkalbėjęs vis dėl to nuėjome su juo pažaisti. Tik užsiregistravęs serveryje perėjau apmokymus ir man tai žiauriai patiko ir sudomino. Kas bus toliau ir kaip tai viskas veikia? – Pažaidę dar kelias valandas aš supratau, kad šitas serveris yra nuostabiai paruoštas mums – serverio žaidėjams. Po kelių valandų žaidimo aš pamačiau, kaip jis yra gražiai ir nuostabiai išplėstas, ne tik su darbais su direktoriaus pakvietimų, o ir be direktoriaus pakvietimo, aš tiesiog apakau pamatęs kitas sistemas, tokias kaip: tune dėžių sistema, architektūros darbais, o kaip susipažinau su darbų sistemas su direktoriaus pakvietimų aš tiesiog pasakiau ir iki galo apsisprendžiau, kad aš čia ilgam užsiliksiu ir žaisiu, nes tai nuostabu ir genialų. Apsisprendęs, bet dar nesusipažinęs su serverio administracija ir savininkais dar kartą sau įrodžiau, kad čia žaidžia ir dirba geriausi iš geriausių, paklausite kaip aš tai nusprendžiau? – O gi labai paprastai, pirmą kartą paprašęs pagalbos per /padmins man greitai ir labai aiškiai atsakė ir padėjo daug administratorių, jų tarpę buvo ir Rokas. Aš buvau tiesiog apstulbęs nuo administracijos nuoširdumo, nes (gal aš tik vienas toks), bet tokio atsako niekada nesu gavęs ir matęs sa-mp serveriuose. Tada kitą dieną užsiregistravau forume ir pamačiau prieš save nuostabų forumą, kuris atrodė ir atrodo nuostabiai. Greitai ir aiškiai radau dominančią informaciją, kurį buvo labai gražiai paruošta mums – vartotojams. Aprašymai apie serverį, gaujas, darbus ir kitas sistemas buvo ir yra vieni iš geriausių, tai žinoma yra žaidėjų ir pačios valdžios paveldas ir lobis...
    < Apie patį serverį >
    Per beveik metus žaidimo čia, savo nuomonės nepasikeičiau ir nenoriu jos keisti. Serveris kaip ir sakiau yra tobulai paruoštas mums – serverio žaidėjams. Manau kiekvienas žaidėjas ieškosi sau kažko komfortiško, pavyzdžiui darbo. GS serveryje darbai su pakvietimų/be pakvietimo manau yra geriausiai ir daugiausiai išplėsti visuose sa-mp serveriuose (Lietuvoje tai tikrai). Žaidėjas ne iškarto gali pasirinkti darbą su pakvietimų, o iš karto renkasi darbą be pakvietimų, todėl manau, kad darbai be pakvietimo turi būti būtent tokie kaip ir mes turime, įdomus, nemonotoniški, linksmi, išplėsti, liaudiškai sakant „nebugovi“ ir t.t. Net kartais norisi iškeisti darbą su pakvietimų į be pakvietimo <šypsausi>. Neslėpsiu. Darbai su pakvietimų yra truputėli patogesni ir truputėlį įdomesni ir kažkaip ten daugiau norisi dirbti, tai tikriausiai, kad tą darbą prižiūri direktorius ir neleidžia daryti nesąmonių pvz.: darbinių mašinų išmėtimas, riejimasis racijoje ir pnš., bet vistiek naujiems serverio žaidėjams tikrai darbai be pakvietimų turi patikti ir tikiuosi ateityje naujiems žaidėjams patiks, nes ir juose galima ir reikia užsidirbti. Atskleisiu savo mėgstamiausią darbą be pakvietimo: Medkirčiai – tai yra įdomiausias ir linksmiausias esantis darbas, gal dėl jų darbinės mašinos, o gal dėl pačio „veiksmo“ darbe. Norint rasti klaidų serveryje iš kodo ar architektūros darbų reikia labai ir labai pasistengti, nes jų yra tik mažuma ir tos klaidos yra nepastebimos. Mano manymų serveryje truputėli trūksta veiksmo tarp gaujų ir pareigūnų, bet sklinda garsai, kad per ateinanti atnaujinimą tai bus ištaisyta. Taipogi manau reikia truputėli paredaguoti darbus su direktoriaus pakvietimų, nes yra truputėlis trukumų. Vienas iš šio trukumo yra: mechaniko laužo paėmimas iš vandens ir jo pristatymas. Dirbdamas mechanikų ne kartą reikėjo susidurti su sprogusios mašinos laužų vandenyje, jį tiesiog neįmanoma pasiekti ir reikia tos mašinos savininkui rašyti, jog reikės laukti 15min. kol jis pats automatiškai prisistatys, o poto dar reikės laukti 1h, kad mechanikas galėtų ją sutvarkyti garaže. Manau reikia padaryti kažkokią komandą, kurį galės „pritraukti“ ar kažkaip „pritraukti„ prie krašto, ar automatiškai užsikrautų ant DFT. Dar vieną turiu pastabą tai, reiktų padaryti, kad laužą galima būtų priimti su tam tikrą komandą, nes būna sprogsta garažo viduje ir jeigu spaudi „Y“ teleportuoją į lauką, o ne priima laužą, tas pats ir prie garaž lauke, jeigu sprogsta. Taipogi manau reiktų pridėti dar keletas oficialių eventų tokių kaip: derby, bulių kautynės ir pnš.
    < Priežastys kodėl pildau į globalų forumo moderatorių ir kaip aš tvarkyčiausi su pareigomis > 
    Svarbiausia priežastys kodėl pildau į šį postą yra dar nebandytos pareigos. Kaip jau ir minėjau ankščiau, aš turiu patirties direktoriavimo ir administravimo (Pagalbininko) srityse, bet dar nekarto nesu buvęs globalus forumo moderatorius. Dar vieną svarbi priežastis – noras. Noras manau viena iš svarbiausių ir reikalingiausių priežasčių, nes be jos mes negalėtume kažko pasiekti ar turėti. Dabar atėjo laikas pakalbėti apie pareigų tvarkymą iš mano perspektyvos. Manau kaip ir kiekvienas moderatorius kiekvieną kartą prisijungęs į forumą peržiūrėčiau būsenų atnaujinimus, nes ten dažniausiai ir yra daromi pažeidimai. Poto visada patikrinčiau viskas man paskirtas temas ir jeigu yra pažeidimų forumo vartotoją darantį pažeidimą nubausiu, o jeigu jis neturi įspėjimų tada tiesiog įspėčiau žodinių įspėjimų ir patarčiau atgaivinti jo žinias perskaitydamas dar kartą forumo taisykles.
    < Kuo aš esu geresnis už kitus šioje srityje >
    Kiekvienas žmogus ir kandidatas į šias pareigas turi savo privalumų ir minusų, todėl tai žiauriai sunkus klausimas, nes reikia kiekvieną kandidatą kruopščiai analizuoti ir suprasti jo klaidas/minusus/pliusus. Asmeniškai aš, turiu gan neblogą reputaciją serveryje, apie mane gerai atsiliepią bendradarbiai, pažįstami ir galbūt patys komandos nariai. Kalbant apie aktyvumą serveryje, jis yra manau neblogas, tiek forume, tiek ir pačiame žaidime. Taipogi daro didelį pliusą man, mano charakterio bruožai, nes aš kaip ir minėjau esu paslaugus, griežtas ir bendraujantis, o bendravimas yra vienas iš svarbiausių aspektų šiose pareigose.
     
  3. Patinka
    Bounty Game sureagavo į Euras. tarp Peikiu Matthew_Bennett   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Euras_Pitas/EursPits
    • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Matthew_Bennett
    • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Šis prižiūrėtojas per daug sau leidžia, pirmiausia dėl to jog į NGS žmonės patenka už smulkmenas, nors tai neturėtų būti neaktualu gaujiniams. Kaip Marko ir sakė gaujiniai - serverio atmatos, bet net ir jomis negali būti, nes už keiksmažodį ar kito gaujinio nušovimą ne veiksmo metu gauna ngs ir gaujose rodytis negali. Tai tampa dar žemesniu nei atmata? Antra iš savęs stato visagalį, iki ko jam toli, kadangi visa ta patį jovalą darydavo kai pats buvo mūsų pusėje t.y. gaujinio kailyje. Einu prie esmės, jis mane provokavo, vežiodamas mane ratais, o ne į kaleimą, išlaukė minutės kol aš ant jo užstumsiu ir mane įrašė į NGS. Nors mano nuomone turėjau būti įtartas už keiksmus/įžeidimus/grasinimus (30 star) ar mute su administratoriaus komandomis. Vežiojima užtruko net iki 4 minučių, todėl aš negalėjau to ignoruoti, bet negalėjau būti taip nubaustas.
    • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :
     
  4. Patinka
    Bounty Game sureagavo į Demarcus_Norwood tarp Lucchese 弐 grafikos galerija.   
    Avatarai (Gangsteriai) [#2]


    KOMENTUOTI DRAUDŽIAMA!
  5. Patinka
    Bounty Game sureagavo į Demarcus_Norwood tarp Lucchese 弐 grafikos galerija.   
    Avatarai (XXXtentacion) [#3]


    KOMENTUOTI DRAUDŽIAMA!
  6. Patinka
    Bounty Game gavo reakcijąIvan_Raskolnikov tarp Peikiu Metthew_Bennett   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Bounty_Game
     
    • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Matthew_Bennett
     
    • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Free įrašimas į NGS. Buvau įrašytas į NGS už vaizdo įrašą kuriame asmeniškai aš nematau ne pagarbos gaujų prižiūrėtojui prašyčiau ypač atkreipti dėmesį į šio prižiūrėtojo elgesį kaip sako kiti jis per daug sau leidžia tiems kurie taip sako aš pritariu. Lauksiu atsakymo ačiū jog iki galo perskaitėte visą šį tekstą. Jeigu sutinkate su manimi spauskite PATINKA.
     
    • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : Štai šis vaizdo įrašas 
     
  7. Patinka
    Bounty Game gavo reakcijąGoffredo_Luciano tarp Peikiu Metthew_Bennett   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Bounty_Game
     
    • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Matthew_Bennett
     
    • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Free įrašimas į NGS. Buvau įrašytas į NGS už vaizdo įrašą kuriame asmeniškai aš nematau ne pagarbos gaujų prižiūrėtojui prašyčiau ypač atkreipti dėmesį į šio prižiūrėtojo elgesį kaip sako kiti jis per daug sau leidžia tiems kurie taip sako aš pritariu. Lauksiu atsakymo ačiū jog iki galo perskaitėte visą šį tekstą. Jeigu sutinkate su manimi spauskite PATINKA.
     
    • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : Štai šis vaizdo įrašas 
     
  8. Patinka
    Bounty Game sureagavo į Modestas_Mlg tarp Peikiu Metthew_Bennett   
    Gal ne į temą bet dėl tų ip changerių, buvau ts, ir gavau iš pono Benečio permanent baną, netgi parašiau prie nicko savo (ip dėl lssw), ne, vistiek jis užbanino mane už tai kad esu su ip changeriu, tam serve esu gavęs ban už čytus tipo, todėl ir keičiau ip, per daug leidi sau benetai  
  9. Patinka
    Bounty Game gavo reakcijąModestas_Mlg tarp Peikiu Metthew_Bennett   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Bounty_Game
     
    • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Matthew_Bennett
     
    • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Free įrašimas į NGS. Buvau įrašytas į NGS už vaizdo įrašą kuriame asmeniškai aš nematau ne pagarbos gaujų prižiūrėtojui prašyčiau ypač atkreipti dėmesį į šio prižiūrėtojo elgesį kaip sako kiti jis per daug sau leidžia tiems kurie taip sako aš pritariu. Lauksiu atsakymo ačiū jog iki galo perskaitėte visą šį tekstą. Jeigu sutinkate su manimi spauskite PATINKA.
     
    • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : Štai šis vaizdo įrašas 
     
  10. Patinka
    Bounty Game gavo reakcijąJack_Boss tarp Peikiu Metthew_Bennett   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Bounty_Game
     
    • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Matthew_Bennett
     
    • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Free įrašimas į NGS. Buvau įrašytas į NGS už vaizdo įrašą kuriame asmeniškai aš nematau ne pagarbos gaujų prižiūrėtojui prašyčiau ypač atkreipti dėmesį į šio prižiūrėtojo elgesį kaip sako kiti jis per daug sau leidžia tiems kurie taip sako aš pritariu. Lauksiu atsakymo ačiū jog iki galo perskaitėte visą šį tekstą. Jeigu sutinkate su manimi spauskite PATINKA.
     
    • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : Štai šis vaizdo įrašas 
     
  11. Patinka
    Bounty Game sureagavo į Pofka_Srd tarp PUENTE XIII vakaras   
    KAI KAPAZOKO KORIŠAI SĖDI KAPAZOKE (NGS) IR PADEDAM JIEMS IŠTRŪKTI IŠ TEN, BŪNA ŠTAI KAS!!!
    AČIŪ POLICIJOS KOMANDAI UŽ VEIKSMĄ
  12. Patinka
    Bounty Game sureagavo į Lietuviskas_Zmogus tarp Lietuviskas_Zmogus Užblokavo Den_Monte   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lietuviskas_Zmogus (Bounty_Game atsako už įsp)
     
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Den_Monte
     
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytai
     
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : 
     
  13. Patinka
    Bounty Game sureagavo į Cleme Tean tarp Offroad Maniacs [GREENSIDE.LT]   
    ČIA
     
    Dėkoju už pagalbą: @Arnas_Haiva @AkaGang @Cornish_Rex @Dark_King @Evaldas_Trike @Matthew_Bennett @Mazhve_Tech @Tiesiog_Wolf Jei kažko nepaminėjau, sr  
  14. Patinka
    Bounty Game sureagavo į Nico_Moretti tarp Atrastas Taksi firmos vadovas.   
    Finišuoja dar vieni rinkimai, šįkart nusprendžiau pakomentuot visus 13 kandidatų ir įpusėjęs supratau, kad tai buvo labai kvaila mintis, kuri surijo nemažai mano laiko, tačiau kelio atgal nebebuvo, tad teko pabaigt šitą marazmą. Jei tingit skaityt komentarus apie kiekvieną kandidatą, bet jums aktualios dažniausios klaidos, tai prašom: neaiškūs kandidatų į firmą vertinimo kriterijai, skurdus firmos vidaus aprašymas, idėjų ir fantazijos trūkumas ir prasti skaitymo įgūdžiai. Jų yra ir daugiau, bet jei norit detaliau – teks skaityt šitą 1200 žodžių šedevrą.


     
    Don_Maxas – Kokie atrankos kriterijai, kokius žaidėjus atsirinksi iš atrankos forume? Apklausa teamspeake, klausimų paketai – viskas cool, bet kokie būtent kandidatai pateks į tą apklausą? Rašai per daug obvious informacijos: „antras rangas uždirbs daugiau negu pirmas“, „į trečią pasikelti bus sunkiau negu į antrą, į ketvirtą sunkiau negu į trečią“, gerai, kad bent neaprašai ką veikia taksistai serveryje, nes tą kandidatai irgi labai mėgsta. Idėjų, kaip matau, neturi, kokiais 2012 metais rangų ir kvalifikacijų sistema gal ir būtų visai įdomios, bet dabar – nieko įspūdingo. Visa kita dar taip normaliai, potencialo turi, neatmetu galimybės, kad mums dar teks susitikt direktorių chat‘e, tad linkiu sėkmės kituose rinkimuose.

    Donatas_Tusinukas – Aprašei kuom remsies rinkdamas savo pagalbininką, bet neaprašei ką jis konkrečiai veiks firmoje, negi tiesiog bičiuliausis su darbuotojais? Kalbi apie Gvido direktoriavimo laikus, planuoji sugrąžinti tą lygį, koks buvo jo firmoje, bet ar tikrai manai, jog turi tam pakankamai idėjų ir vaizduotės? Idėjos savotiškai unikalios, kas gali skambėt gerai, tačiau taip nėra, nes logikos jose nematau, nors minėjai, kad logika bus vienas iš svarbesnių kriterijų atrankoje į firmą: „kas 30-90min visus darbuotojus siūsiu nusipirkti alkoholio, to nepadarius gaus minusą, o nusipirkusieji po žvaigždutę“ rašydamas tokį tekstą gal ir pats kokį bokštą ištuštinai? Greenside žaidėjai ir taip nemoka vairuot, o tu dar uždrausi taksistams važinėti blaiviems, kaip manai, kas gausis?

    Aistis_Audi – Kaip čia nusprendei, jog išsamus firmos vidaus aprašymas man yra visiškai neaktualus ir tau jo rašyt nereikia? Kaip ir kažkada minėjau, taip ir dabar priminsiu – jei kandidatas netyčia praleidžia kokį svarbesnį punktą, taip ir aš „netyčia“ galiu praleist tavo kandidatūrą, o praleidai tu tai tyčia, nes net jį nukopinai, įmetei į savo laišką, bet prieš postindamas pamiršai ištrint. Atrankų mechanika – kiekvieno kandidato stebėjimas, anketos skaitymas, bendravimas per ts, klausimai asmenine žinute, nemanai, kad visi šitie dalykai gali užimti šiek tiek per daug laiko? Patį laišką pabandyk kada parašyt word‘e, ištaisys 90 procentų tavo klaidų, tuomet man bus sunkiau pamatyt, kad esi beraštis, neįžeidinėju, tiesiog dalinuosi pastebėjimais. Laiškas daugiau ar mažiau parašytas atmestinai, bet iškeli save kaip geriausią samp žaidime egzistuojantį vadovą, nice.

    Alex_Barrera – Kandidato vertinimo kriterijai, aprašei ką darysi teamspeak‘e, ką tikrinsi žaidime, bet kaip atsirinksi tuos laiminguosius, kurie turės teisę ateit į taksi firmos kanalą po atrankos forume? Išsamus firmos aprašymas turėtų būt kažkas daugiau negu 3 eilutės apie tai, kaip kviesi darbuotojus į ts ir apie kažkokią pagalbą naujokams. Dėl gramatikos – pasiskaityk kandidato, kuris yra virš tavęs, komentarus skirtus jam, tau irgi bus į naudą. Kai kalbu apie taksi firmos sistemas iš serverio pusės, aš turiu omeny darbinį transportą, bazę, visokius lagaminėlius, iškvietimus ir t.t., o ne taisykles, kurias nustato pats direktorius.

    Ema_And – Kažkur kažkada minėjau, jog laiškus pildai neblogus, idėjų nestokoji, nors šįkart jų buvo lyg ir mažiau lyginant su kandidatūromis į kitus direktorius, bet tikiu, jog ir direktoriaujant sugebėtum kažką išmąstyt, tačiau labai užkliuvo man juodasis sąrašas, nedraudžiu jo turėt, bet kokia tokio sąrašo prasmė, kai egzistuoja NDS ir du stulpai? Paskutiniai du punktai, jie nėra tokie svarbūs kaip firmos vidaus aprašymas ar darbuotojų/pavaduotojų rinkimas, tačiau tai nereiškia, kad jie nėra aktualūs, nes jeigu taip būtų – jų visgi nebūčiau prirašęs, o kaip žinia, kartais dėl praleisto punkto, galiu praleist kažkieno kandidatūrą, gaila, kad tik šįkart buvau geros nuotaikos ir perskaičiau visas kandidatūras.

    Garesas_Vilkas – Kriterijai privalo būt konkretūs, „asmenybę, bendravimą ir visa kt.“ aš suvokiu tiesiog taip: „paieškosiu mute anketų, jei nebus - iškart permesiu į kitą atrankos etapą“. „Aktyvių žmonių skaičius – 5“ nemanai, kad toks aktyvių darbuotojų skaičius yra mažokas, norint visapusiškai aptarnauti serverio žaidėjus, kurių gali būti 100, 120 ar net daugiau? "būčiau vienu geriausiu taksi direktoriumi, kurie tik buvo, nes žinau, jog aš tai sugebėsiu." Pasitikėti savimi yra gerai, bet svarbu išlaikyti tą ribą, kur pasitikėjimas savo jėgomis virsta arogancija, o tu ją ką tik peržengei. Idėjų lyg ir yra, bet kai kurios tiesiog yra basic, kiekvienoje firmoje egzistuojančios, sistemos, kurios tau tik padeda prailginti „idėjų“ sąrašą, aš neprieštarauju, kad aprašytumėt rangus savo laiške, man netgi įdomu, jei nekišat per daug obvious informacijos, bet patys žinot, kad rangai egzistuoja kiekvienoje firmoje ir sunkiai tokią sistemą būtų galima pavadint idėja, nebent pridedi kokių dar nematytų smulkmenų.

    Steve_Stanley – „ir pan.“ kaip ir aukščiau esančiam kandidatui – kriterijai privalo būt konkretus, tu rinksi darbuotojus į firmą, ne aš, tai kaip tu juos atsirinksi, jei net neturi konkrečių kandidato vertinimo kriterijų? Kodėl kai kurie kandidatai iki šiol mane laiko idiotu ir aiškina ką veikia taksistai serveryje (taškas A, taškas B ir kita, labai slapta, informacija), nes, pagal jūsų logiką, aš to nesugebėjau išsiaiškinti per pustrečių metų? Idėjos neblogos, ypač „pinigų taksi“, atrodo lyg ir puikiai žinomas dalykas, bet dar neteko pamatyt, kad šiame serveryje kažkas tai įgyvendintų, bet šiaip kandidatūra silpnoka.

    Salvatore_Riina – Firmos vidaus aprašymas taip sau, „kažką papaišiau, bet per daug nesistengiau“. „Norėčiau, norėčiau, norėčiau..“ taip turėtų rašyti darbuotojas direktoriui, tačiau kai visa firmos valdžia yra tavo rankose, „norėčiau“ skamba ne kaip koks pageidavimas, o nedrąsus bandymas kažką pakeisti. Taksi firmos gėdos stulpas – minėjau šimtus kartu, bet pasikartosiu: nepritariu jokiems firmų stulpams, juodiesiems sąrašams ir panašiam stuff, nedraudžiu, bet kokia prasmė, kai yra NDS bei kiti du stulpai direktorių skiltyje? Nemanau, kad „Naktinis taksi“ pasiteisins, kadangi nebus nei norinčių visą naktį pradirbti dėl poros papildomų tūkstančių prie algos, nei klientų, nes žaidėjų skaičius būna itin mažas. Dėstyt mintis šiaip moki, atkreipus dėmesį į išvardintas problemas ir atsinešus daugiau nematytų ar mažai matytų idėjų turėtų gautis visai nebloga kandidatūra, sėkmės tobulėjant.

    Aistis_Alga – Neturiu net tinkamos sąvokos apibūdinti tavo kandidatūrai, katastrofa skamba per daug švelniai.

    Skrajojantis_Olandas – Nemėgstu kaip žmonės nesilaiko duoto žodžio, jei žinojai, kad vis tiek norėsi lįst į kokios nors firmos vadovo pareigas, kokio velnio tuomet taip lengvai mėtaisi pažadais? Laiškas toks šiaip sau, ilgiau turbūt šašlus tenka kept( kaip tau toks originalumo Everestas? ), paskutinių dviejų punktų net nėra, atrankų mechanikos taip pat neradau, turi pora idėjų, tačiau tai nesuteikia tau teisės praleist trijų laiško punktų. Šiaip jei dar nori kažkokio šanso – gali bandyt kur nors pasiekt pavaduotojo pareigas, jei turėsiu gerą nuotaiką gal ir leisiu pasireikšt, bet direktoriaus kol kas tikrai neduosiu ir dėl tų pačių pažadų, ir dėl praeities.

    Wolking_Dead – „geriausiai pasirodę ir atsakinėja tvarkingai“ o tai kas konkrečiai yra geras pasirodymas ir tvarkingas atsakinėjimas? „pateks į antrąjį etapą, kuriame tikrinsiu aktyvumą ir t.t.“ jau du kartus rašiau apie konkrečius vertinimo kriterijus, paieškok ir pasiskaityk, atsibosta tą patį rašyt nežinia kelintoje analizėje. Kvalifikacijos naudosi tik dėl to, kad tai madinga, o nemanai, kad geriau būtų naudoti tokias sistemas, kurios būtų patogiausios tau ir įdomiausios darbuotojams, o ne lakstyti paskui madą? Idėjų realiai nėra, visos sistemos jau ir taip matomos kiekvienoje, ar bent jau daugumoje serverio firmų.

    Steve_Energy – Teksto grafinis sutvarkymas turbūt užtrūko ilgiau negu jo sukūrimas, patys pagalvokit, ar jums patogu būtų skaityt vieną krūva teksto, kuris neturi nei pastraipų, nei šiaip yra atskirtas dalimis. Skyryba ir rašyba – nekokia, nejaugi parašę net neperskaitot savo opusų, neieškot jokių klaidų, nieko netobulinat? Išsamus firmos aprašymas turi būt didžiausia tavo laiško dalis, o čia gaunasi vos ne atvirkščiai – mažiausia, apie idėjas nieko nekomentuosiu, nes jų tiesiog nėra. Kai prašau kokių nors pastebėjimų iš taksi firmos sistemos pusės, man aktuali tavo nuomonė apie serverio kodą, o ne apie tai, kas dedasi daugumos taksistų galvoje.

    Haku_Rinha – Nemažai čia pareigybių sukrovei pavaduotojui, tikėkimės, kad tai tiesiog darbo padalijimas, o ne bandymas viską permest pagalbininkui. Firmos vidaus aprašymas skurdokas, idėjų turi, bet čia reikalauju aprašyti ne tik jas, bet ir tokius dalykus kaip: tvarkos palaikymą firmoje, darbuotojų motyvaciją, finansų paskirstymą ir t.t., tačiau ir tų pačių idėjų mažokai. „Direktoriumi noriu tapti kad galėčiau pažiūrėti ar turiu valios vadovauti tokiame projekte“ taigi eini pavaduotojo pareigas, tokiose pareigose irgi galima vadovaut, jau lyg ir turėjai įsitikint ar turi valios ar ne.


     
    Kandidatų lyg ir daug, bet galimų pasirinkimų ne ką daugiau negu sovietų laikais atėjus į parduotuvę, yra du neblogi kandidatai-atradimai, jiems surašiau jų klaidas ir daviau šiokį tokį paskatinimą, belieka tik tikėtis, kad abu geba progresuot, mokytis iš savo klaidų ir galbūt greitu metu užims kokias nors vadovo pareigas, nebent spės susigadinti reputaciją, o galimi variantai į taksi direktoriaus pareigas būtų šie žmonės: Ema_And ir Haku_Rinha, tačiau be jokių lyginimų, pliusų/minusų dėliojimų ir panašių dalykų renkuosi Ema, dėl šių priežasčių: ji nebe pirma kartą atsiduria potencialių kandidatų sąraše, pateikia visai neblogas kandidatūras ir turi neblogą fantaziją, kas nebūdinga daugumai samp žaidėjų, tad jos firmoje dirbti turėtų būt visai įdomu, o Haku atkrenta, nes norint gauti „paaukštinimą“ tau teks dar nemažai padirbėti pavaduotojo pareigose, pats puikiai pameni, ką įdomaus nuveikei prieš ~4 mėnesius ir turbūt suvoki, kad tau tapti direktoriumi bus žymiai sunkiau ir teks įdėti daugiau pastangų tikslo link. Naują taksi firmos vadovą turim, belieka tik pasveikint, palinkėt sėkmės ir kaip visuomet - tikėtis geriausių rezultatų.

  15. Patinka
    Bounty Game sureagavo į Valiuks tarp Juozas_Torreto uzblokavo Ignaz_Lucchese   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Juozas_Torreto
     
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ignaz_Lucchese
     
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: spider mod
     
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
     
    tai yra nenugincijami irodymai. nepriklausomai nuo to ar rasite pas ji kazkokius failus kompe ar ne, banas yra teisingas. jeigu nematote cia cytu, siulau patiem patestuoti
  16. Patinka
    Bounty Game sureagavo į Egidijus_Keza tarp Juozas_Torreto uzblokavo Ignaz_Lucchese   
    Anketa tvarkinga.
  17. Patinka
    Bounty Game sureagavo į Cleme Tean tarp Los Santos Vagos   
    Ir čia man rašo asmuo, kuris dedasi rep iš kitų acc, doneiteri. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Gali rasti įdomesnių argumentų, kaip įžeisti mano jausmus? MINEKRAFT <3 
    Kaip ten zelionkės spalvos sultanas? 8 eurai? 
    Tu kietas, tu cbugeris
  18. Patinka
    Bounty Game sureagavo į Cleme Tean tarp Los Santos Vagos   
    sveiki,
    nespausk
  19. Patinka
    Bounty Game sureagavo į Alutis_Extra (nebėra acc) tarp Pristatau Alutį_Extra   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Alutis Extra
    • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : vadina vardu - Julius
    • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 1997.12.15
    • Jūsų gyvenamasis miestas: Kėdainiai-Kaunas
    • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): skype- julius.sir   fb- https://www.facebook.com/julius.si.3
    • Apibūdinkite savo charakterį: Niekada nenusileidinėju kitiem, neleidžiu kalbėt blogai apie mane supančius žmones, greitai užsivedu. Turiu sunku charakterį.
    • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Krepšinis
    • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Neesu išskirtinis
    • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Dirbu, su draugeliais būnu  ir sampa pagrajinu.
    • Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: Oiii seniai seniai, buvo mada tokia kėdainiuose tai lošem visi su hebra
    • Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Atsitiktinai iš kitų.
    • Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: Į nieka nesilygisiu, serverio autoriteto neturiu, sieksiu kiek pajėgsiu ir kiek suteiks šanso to siekimo.
    • Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Būsiu kaip Tėvas
    • Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Sistrą, Britą
    • Ar turite merginą(vaikiną)?: Gaila, bet turiu
    • Jei norite dar plačiau papasakokite apie save:  Na jau viską kaip ir išsakiau, toliau pabendrausim pamatysim
    • Jūsų nuotrauka (privaloma):  

     
  20. Patinka
    Bounty Game sureagavo į Žveris. tarp Gaujom šioks toks pasiulymas   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vladikas
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Padarytu idomesni gauju veiksma.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 
     
    1. Padaryt kad SF zonoje kur yra dideli pastatai nebutu leidziama lipti ten gaujos nariams. ( cia gal daugiau marko ir beneciui aktualu) nes lsv megsta ten uzsisokti ir krauti zonos laika jeigu yra "top hold" .
     
    2.  LS zonoje yra per daug tu nereikalingu tvoru kuriu ten tikrai nereikia, tiesiog ju pora issimti ir butu puiku,
     
    3. Sutvarkyti ta prikola kur su /pzu kur zmogus pasiulo get tada jis padaro pzu ir tas zmogus kuriam pasiulytas get , zmogus nusitelina, pvz i gaujos zonas per veiksmus, 
     
    4. Padaryti taip kad pas zmogu neitu daryti /to jeigu jis buvo pasautas pries 5-10sec , nes buna taip kad saudai gaujini ir pas ji prisitelina zmoniu. Tas pats su /atp /get kad neleistu daryt /atp arba sutikti /get jeigu buvai pasautas pries 5-10sec. 
    5. Padaryti gaujos fonda.
    6. Idekit SG i dm zona.
    7. Pabandykit sutvarkyti dmg dm zonoj, ir seip visur mesteliuose, zonose t.t nes saudai zmogu pataikai 4-5 kulkas nusiema kokios 1-2.
     
     
     
     
  21. Patinka
    Bounty Game sureagavo į Ponass_Perkūnas tarp Peikiu Policijos vadovą Cleme_Tean   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Ponas_Perkunas
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Cleme_Tean
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:Policininkų
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Komendanto valanda per gaujų veiksmus. 
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 4.3 Komendanto rėžimas negali būti įjungtas gaujų operacijų metu
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas :
    P.s. ir tegul nemazina, kad netyčia. 
  22. Patinka
    Bounty Game sureagavo į Nico_Moretti tarp Peikiu Mechanikų firmos pavaduotoją Alutis_Extra   
    Kanalas buvo redaguotas ankstesniojo mechanikų direktoriaus Pauliaus_Koral( jau išbanintas ), pavaduotojas baudžiamas nebus.
  23. Patinka
    Bounty Game sureagavo į Mindaugas Parkour tarp .: Los Santos Vagos :. vakarinis veiksmas   
    Nesu pro movie maker, tiesiog turbūt pirmas tokio pobūdžio video. Vakarinio veiksmo santrauka. 
     
     
  24. Patinka
    Bounty Game sureagavo į Rokas tarp Pirkau, bet negavau,   
    Pirkau, bet negavau,
    Jeigu pirkote kreditus ir viską darėte taip, kaip yra parašyta čia, tada pildykite žemiau pateiktą anketą ir pateikite šios temos atsakymuose. Atsakymus matys tik serverio savininkai, todėl jūsų pateikta informacija nebus viešinama.
    Šablonas,
    Žaidėjo Vardas_Pavarde, kuriam buvo pirkti kreditai; pvz. Vardas_Pavarde
    Kokiu būdu pirkote kreditus?; pvz. SwedBank
    Data ir laikas kada kreditai buvo perkami; pvz. 2001.01.01 01:01
    Ar gavote į el.paštą, kurį nurodėte paslaugų pirkimo metu, mokėjimą patvirtinantį laišką?; pvz. ne
    Jeigu pirkote MAXIMA, "Perlas" terminale, Lietuvos pašto ir "Paypost" skyriuose arba banko skyriuje grynaisiais, pateikite sąskaitų kopijas (nuotraukas) ir čekį arba sąskaitą faktūrą patvirtinantį apmokėjimą; pvz. nuotrauka
     
    Kada dažniausiai serverio žaidėjai negauna kreditų apmokėję už kreditus kitais būdais?
    Kai yra nurodomas netikslus žaidėjo Vardas_Pavarde;
    Kai mokėjimas nebūna atliktas iki pabaigos;
    Kai mokėjimas atliekamas seno mokėjimo nuoroda;
    Kai mokėjimas nepasiekia paslaugų tiekėjo (problemos iš Paysera pusės);
    Kai serveris yra neprieinamas serverio žaidėjams (išjungtas);
     
    Pildyti anketą reiškia šios temos atsakymuose. Pateiktą atsakymą galės matyti tik projekto savininkas, kuris ir padės Jums išspręsti iškilusią problemą.
    Užpildžius anketą laukite, kol serverio savininkai patikrins jūsų pateikta informaciją. Dažniausiai tai užtrunka iki 24 valandų. Kai informacija bus patikrinta, projekto savininkai susisieks su jumis parašydami jums žinutę į forumo asmeninių žinučių gaviklį.
  25. Patinka
    Bounty Game sureagavo į Lil_Uzi tarp Modifikacijų krautuvėlė   
    Kokybiškos modifikacijos pagal jūsų norą bei skonį.
     

     
     
    Anketa:
    1. Jūsų norima modifikacija:
    2. Modifikacijos apibūdinimas:
    3. Reiks pagalbos įsirašyt modifikaciją?:
    4. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:
     

     
    Informacija/taisyklės:
    1. Modifikacijos bus surastos per 3 paras.
    2. Nesukubinti,nespaminti ar dar kitaip raginti darbuotoją greičiau ieškoti jūsų modifikacijos.
    3. Jeigu rasta modifikacija jums netinka,rašykite į až,bet ne šioje temoje.
    4. Žaidimą palengvinančių programų neieškau.
    5. Norint gauti modifikaciją privalote atsakyti į visus anketos klausimus.
    6. Nuo šiol modifikaciją užsisakyti tas pats žmogus galės 2 kartus per savaitę.
    7. Bet koks pašalinis asmuo komentuodamas šioje temoje bus baudžiamas įspėjimais.
     

    Orginalūs gta failai: https://www.mediafire.com/?ipf3pv8gpi2vpp8
    GTA linkas: http://www.mediafire.com/file/39vdx9kdatyubyk/Gta-San-Andreas-%28Be-Modu_EWar.Lt%29.exe
     
    Tema bus pildoma.
     

     

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.